A 2020 leggyorsabb VPN szolgáltatásai

Miért számít a sebesség egy VPN-ben?

Bár a magánélet és a biztonság messze a VPN-szolgáltatások legfontosabb szempontjai, a sebesség is döntő fontosságú elem, nem csupán az adatfolyam és a torrenting számára, hanem a számítógép általános funkcionalitásának fenntartása szempontjából is..


streaming

A streaming a leggyorsabb módja az online alapú tartalom elérésének, annak letöltése nélkül. A progresszív letöltéstől eltérően az streaming lehetővé teszi az online tartalom használatát, mielőtt letölti a teljes fájlt. Például, amikor elkezdi a zeneszám streamingét a Spotify-ból vagy az Apple Music-ból, szinte azonnal meghallgathatja azt, miután rákattintott a „play” gombra. Más szóval, nem kell letöltenie a teljes zeneszámot annak lejátszásához, ami a streaming egyik fő előnye. 

A tartalom online streamingének további jelentős előnye az, hogy a számítógépen nem véglegesen tárolja a számítógépen, miután elkészültél vele. Hacsak nem szándékosan ment el valamit offline használatra, a folyamatosan továbbított tartalmi adatok automatikusan törlődnek, miután végzett ezzel. 
Ember néz sportot élő közvetítés online szolgáltatás
A streaminghez azonban nagy sebességű kapcsolat szükséges. A szükséges sebesség az átvitt anyag típusától függ. Például, ha szabványos felbontású videókat szeretne streamálni bármilyen puffer késleltetés vagy átugrás nélkül, akkor 2Mbps-nál nagyobb sebességre lesz szüksége. A HD és 4K tartalomhoz legalább 5Mbps és 9Mbps szükség van a hibátlan kézbesítéshez. 

A streaming célja az adatok gyors továbbítása, így nem működik megfelelően, ha megszakadt vagy lassú az internetkapcsolat. A leggyakoribb hiba, amelyet valószínűleg tapasztal, a tartalom lassú pufferelése. A puffert a program átmeneti memóriájaként tekintheti meg a közvetített tartalom számára. Például, ha filmet néz, akkor a puffer néhány perc videót tárol előre, miközben néz. Ha az internetkapcsolat nem megfelelő, a puffer nem fog elég gyorsan kitölteni, és az adatfolyam vagy leállítja, vagy csökkenti a video / audio minőségét, hogy kompenzálja a pufferolási sebesség hiányát. 

torrentezés-

Az emberek hajlamosak a „BitTorrent” és a „torrent” kifejezéseket szinonimákként használni, de valójában nem ugyanaz. A torrent egyszerűen egy fájl, amely metaadatokat tárol a letöltött tartalomról. A BitTorrent viszont egy olyan fájlátviteli protokoll megjelölésére szolgáló kifejezés, amely a megosztott fájlok nagy részeit kisebb részekre bontja.. 

A szóban forgó torrent egészségi állapotán és a vetőgépek / kiképzők számán kívül az internet-kapcsolat sebessége elengedhetetlen a gyors és könnyű letöltéshez. Ráadásul az internetszolgáltatókról ismert, hogy fojtják a sávszélességet, miután felismerték a torrentit, tehát a nagyobb kapcsolat sebesség biztosan segít.

Szükségem van egy gyors VPN-re?

A rövid válasz természetesen igen. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki az internet-élményből, nemcsak ajánlott, hanem szükséges a tisztességes sebesség is. 

A gyors VPN használata két fő szempontból előnyös. Mindenekelőtt lehetővé teszi online szolgáltatások igénybevételét és tartalom hatékony és letöltés nélküli letöltését. Másodszor, nem fog túl sok erőforrást felhasználni, lehetővé téve az eszköz optimális működését.

Mint már említettük, ha érdekel az audio- vagy videotartalom online streamingje (Kodi, Netflix, Twitch, Apple Music…), akkor jelentős csatlakozási sebességre van szüksége a HD streaming „kikapcsolásához”. Ezen felül, ha tartalmat szeretne előállítani és olyan platformon továbbítani, mint például a Twitch vagy a YouTube, akkor megfelelő feltöltési sebességre lesz szükség. 
Felhasználó mobiltelefonnal rendelkező alkalmazás, amely VPN-en keresztül csatlakozik egy biztonságos hálózathoz
Végül, ha a torrenting a játék, a nagyobb sebesség lehetővé teszi a kiválasztott fájlok gyorsabb letöltését, és enyhíti az internetszolgáltató által engedélyezett gyakori sávszélesség-fojtást..  

Sok felhasználó gyakran kíváncsi, hogy az internetszolgáltatók miért gördítik elő az internetes kapcsolatokat. Sok oka van ezeknek a cselekedeteknek, amelyek közül egyet már említettem (torrenting). A mai témánk szempontjából releváns másik példa az internetszolgáltatók, amelyek video streaming szolgáltatásokat kínálnak, tehát szándékosan lelassítják a versenytársaikhoz kapcsolódó streaming munkameneteket..

Még ha nem is tudod, mi ez pontosan, akkor valószínűleg már hallottál valamit, amit DPI-nek vagy a Deep Packet Inspection-nek hívnak. Ez egy olyan technológia, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítsen az internetszolgáltatóknak ellenőrizni az internetes forgalmat és azonosítani azokat a tevékenységeket, amelyek nem tetszik. Ez a VPN-ek célja, hogy többek között megvédjen.

A VPN-k sebességének tesztelése

Annak érdekében, hogy felvegyük a 2019-es leggyorsabb VPN-szolgáltatások listáját, sok VPN-t teszteltünk. Tesztelési eljárásunkat megosztjuk veled, hogy kipróbálhassa a választott VPN-jét is.

Először is, itt vannak a tényleges tesztelési mutatók: 

  • Letöltési sebesség - Ez a mutató megmutatja, hogy az eszköz milyen gyorsan fogadja az adatokat. Ha nagy fájlokat vagy egyszerűen csak nagyszámú fájlt szeretne letölteni, akkor a megfelelő letöltési sebességnek kell prioritást élveznie. A letöltési sebesség elengedhetetlen a tartalom online streamingjéhez is.
  • Feltöltési sebesség - Ez a mutató megmutatja, milyen gyorsan tudunk adatokat küldeni a távoli rendeltetési helyekre. A feltöltési sebesség elengedhetetlen, ha streamerré válik, fájlmegosztási szolgáltatásokban vesz részt, vagy nagy mennyiségű adatot készíthet a felhőbe.
  • Ping idő - Ping az a jel, amelyet a számítógépről a VPN kiszolgálón keresztül küld a rendeltetési helyére és vissza. A jel elteltéhez ezt az utat nevezzük késleltetésnek. A késleltetés milliszekundumban fejeződik ki, és természetesen minél alacsonyabb, annál jobb. Az alacsony késleltetés elengedhetetlen a valós idejű alkalmazásokhoz és az online játékokhoz. Például képes lesz az alább igényelt dolgok nagy részét megtenni 100ms-os késéssel, de ennél sokkal kevesebbre van szüksége az igényes online címek lejátszásához..

A lehető legpontosabb eredmények elérése érdekében meglehetősen tudományos megközelítést alkalmaztunk a VPN sebességének tesztelésére, amely a következő lépéseket tartalmazza: 

  • A VPN sebességeket hat különböző világszerte vizsgáltuk 
  • Minden VPN szolgáltatás sebességét napi háromszor, 8 órás különbséggel ellenőriztük 
  • Minden VPN-en több mint 20 szervert teszteltünk 
  • A tesztelés során kábelcsatlakozást használtunk a Wi-Fi helyett 

Sebesség Vs. Biztonság

A VPN biztonsága fordítottan arányos a sebességével. Más szavakkal, ha növeli a választott VPN biztonságát, elkerülhetetlenül elveszíti annak sebességét. Például a VPN-en átutazó adatok hosszabb ideig vesznek igénybe a titkosítást és a dekódolást, ha erősebb titkosítási algoritmusokat használnak. A biztonságosabb kapcsolódási protokollok (OpenVPN, L2TP / IPSec) lassabbak, mint a kevésbé biztonságos protokollok (PPTP). 

Bár nem kell a rendelkezésre álló legerősebb biztonsági konfigurációt használni, vannak olyan vonalak, amelyeket soha nem szabad átlépni a sebesség növelése érdekében. Például erősen ajánljuk a PPTP használatát, mivel ismert biztonsági réseket tartalmaz. Igen, a VPN gyorsabban fog futni, de ezt az árat nem szabad hajlandó fizetni. 
A hálózati rendszergazda tartsa a VPN ikont a szerver védelme érdekében
A titkosítást illetően az AES-128 a VPN-hez minimálisan szükséges titkosítás, hogy online biztonságban maradjon, és végül elvégezze a munkáját. Annak ellenére, hogy néhány áttekintő szerint a titkosítás ezen szintje jelenleg nem megfelelő, az AES-128 még mindig nem repedhető és ezért tökéletesen képes adatait távol tartani a kíváncsiságú szemtől.. 

Néhány VPN szolgáltató (bár nem sok közülük) kínál a Blowfish titkosítást, amely lényegesen lassabb, mint az AES. Villámgyors teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy vegyen részt 448 bites Blowfish-sel, ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja. 

A sebesség iránti kétségkívül kétségtelenül olyan asztali böngésző-bővítményeket és iOS / Android-alkalmazásokat fog találni, amelyek büszkélkednek a VPN-kapcsolat felgyorsítására. Mivel a harmadik féltől származó alkalmazásoknak valójában nincs módjuk a VPN sebességére (főleg nem ingyen) tenni valamit, ezeket az alkalmazásokat valószínűleg hirdetések megjelenítésére vagy az adatok bányászására (azaz csalásokra) használják.. 

Végül egész nap cserélheti a VPN-protokollokat és a titkosításokat, ha a hardver nem támogatja a kívánt sebességet, ezért mielőtt veszélyeztetné a biztonságot, feltétlenül ellenőrizze, hogy készüléke elég erős-e az adatok gyors titkosításához és visszafejtéséhez, valamint Ön a szükséges sebességnöveléssel. 

A leggyorsabb VPN szolgáltatás kiválasztása

A közhiedelemmel ellentétben nincs a leggyorsabb VPN. A VPN sebessége számos tényezőtől függ, beleértve az eredeti internetes sebességet és a személyes preferenciákat és elvárásokat. Például, ha többnyire szöveges webhelyeket böngész, akkor nagyjából minden VPN elegendő sebességgel képes felfrissíteni a legfrissebb híreket. A streaming viszont sokkal több energiát igényel. Továbbá, ha az Internet sebessége lassú, valójában nem számíthat az ésszerű VPN-sebességre, függetlenül attól, hogy mit tesz. 

Ezt szem előtt tartva, itt vannak a VPN sebességét befolyásoló kritikus tényezők: 

Szerver helye

Az optimális VPN-sebesség eléréséhez csatlakoznia kell egy olyan VPN-kiszolgálóhoz, amely földrajzilag közeli. Magasabb futásteljesítmény a VPN-kiszolgáló és a számítógép között növeli az internetforgalom általános bonyolultságát, csökkenti a VPN-sebességet. 

Hacsak nem kell csatlakoznia egy adott VPN-helyhez az internet-blokkolás megkerülése érdekében, mindig olyan VPN-kiszolgálót kell választania, amely a legközelebb van. Még akkor is, ha megpróbálja elkerülni a cenzúrát, vagy geo-blokkolással kapcsolódik az online szolgáltatásokhoz, csatlakoznia kell a legközelebbi régió vagy ország szerveréhez. Például, ha jelenleg Kínában tartózkodik, akkor valószínűleg csatlakozni kíván egy szerverhez Japánban. Továbbá, ha csatlakozni szeretne egy Kínából származó amerikai szerverhez, kerülje a keleti part menti VPN-kiszolgálókat, és keresse a nyugati parton találhatókat (például San Francisco vagy Los Angeles).. 

Ezért keresett olyan VPN-szolgáltatásokat nagy kiszolgálóhálózatokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a világ minden tájáról kiszolgálókat találjanak, amelyek nemcsak közel vannak hozzájuk, hanem biztosítják az optimális sebességet is. 

jegyzőkönyvek

A VPN-csatlakozási protokollok kulcsfontosságúak az online biztonság szempontjából, ám ezek jelentősen akadályozhatják a kapcsolat sebességét is. Más szavakkal, a különféle VPN-protokollok eltérő VPN-sebességeket eredményeznek. Például az OpenVPN UDP gyorsabb, mint az OpenVPN TCP, az L2TP lassabb, mint az OpenVPN, az IKEv2 gyorsabb, mint az L2TP, SSTP és a PPTP, az SSTP jobb titkosítási / sebességarányú a torrentáláshoz, mint az OpenVPN stb..

Ha nem elégedett a jelenlegi sebességgel, érdemes kipróbálni a különféle VPN-protokollokat, és megnézheti, adhat-e némi lendületet a VPN-sebességnek. Ezen túlmenően, ha olyan országokban él, mint Kína, ahol hírhedt a VPN-forgalom blokkolása, akkor választania kell egy olyan VPN-szolgáltatást, amely olyan protokollokat kínál, mint a StealthVPN, amely segít megkerülni a végrehajtott blokkolási intézkedéseket.. 

A 2019-es leggyorsabb VPN-szolgáltatások kiválasztásakor meggyőződtünk arról, hogy csak azokat a csatlakozási protokollokat támogatjuk, amelyek lehetővé teszik a különböző beállítások megkönnyítését és a sebesség növelését..

Titkosítás

Az általános hüvelykujjszabály az, hogy a nagyobb titkosítási erősség lassabb VPN-sebességet eredményez, tehát a 128 bites kulcsokkal történő titkosítás gyorsabb VPN-t eredményez, mint a 256 bites kulcsokkal rendelkező VPN.. 

Más szavakkal, gyengébb titkosításokkal játszhat, ha növeli a VPN-kapcsolat sebességét. Ezenkívül kipróbálhat különféle csatlakozási protokollokat is, mivel azok nem azonos titkosítási szinttel rendelkeznek. Például a PPTP és az L2TP / IPSec gyengébb titkosítási szintet (128 bites) használ, mint az OpenVPN (256 bites).. 
VPN védelem
A listánk olyan VPN-szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek számos kapcsolódási protokollt kínálnak, amely lehetővé teszi a VPN-beállítások testreszabását az optimális sebesség elérése érdekében.  

Vegye figyelembe, hogy a titkosítási szint csökkentésével kiszolgáltatottabbá teheti az online támadásokat, ezért ügyeljen arra, hogy ezekkel a beállításokkal körültekintően járjon el. Például gyengítheti a titkosítást, amikor megbízható webhelyeket látogat meg, de feltétlenül nem szabad ilyen módon nyilvánosságra hoznia magát, amikor megkérdőjelezhető online szolgáltatásokat böngész.. 

A gyengébb titkosítás kevesebb terhet jelent a CPU-feldolgozási erőforrásoknak, ami javítja az eszköz teljesítményét. 

Szerver sávszélessége / terhelése

A 2019-es leggyorsabb VPN-szolgáltatások listáján csak a nagy teljesítményű VPN-kiszolgálók széles hálózatával rendelkező szolgáltatók szerepelnek.  

Amikor azt mondjuk, hogy „hatalmas”, akkor az ügyfelek számára rendelkezésre álló teljes sávszélességre utalunk. Ezért csak a korlátlan sávszélességű, szerverváltási és sebességű szolgáltatásokat vettük be.  

Ezenkívül a szerver teljes terhelése nagyon fontos, ha a VPN sebessége van. Más szavakkal: minél több csatlakozó felhasználó van, annál alacsonyabb a szerver sebessége.  

Itt játszik szerepet a VPN által kínált kiszolgálók száma. Ha egy vállalat nagyszámú szerverrel rendelkezik az egész világon, akkor nagyobb eséllyel csatlakozhat olyanhoz, amely nem túlzsúfolt. Meg kell említeni, hogy ez a probléma leggyakrabban az ingyenes VPN szolgáltatásokkal fordul elő. 

VPN blokkolás

Egyes országokban (például Kína) olyan internetszolgáltatók vannak, amelyek aktívan megszakítják vagy blokkolják a VPN-kapcsolatokat. Mondanom sem kell, hogy ezek a műveletek súlyosan veszélyeztethetik a VPN sebességét. 

Ezért gondoskodtunk arról, hogy a 2019-es leggyorsabb VPN-szolgáltatások listáján csak a Kínában működő platformok szerepeljenek, és amelyek segíthetnek megkerülni a kormány és annak ügynökségei által bevezetett összes VPN-ellenes intézkedést.. 

Leggyorsabb VPN szolgáltatások

A leggyorsabb VPN-szolgáltatásokat választottuk, amelyek megfelelnek minden kiválasztási kritériumunknak. Itt az ideje, hogy részletesebben vizsgálja meg a legjobb válogatásainkat, és megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Olvassa el az alábbi mini-áttekintéseket, fedezze fel a legjobban értékelt gyors VPN-szolgáltatások főbb jellemzőit, és döntse el, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeihez.

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A Surfshark egy viszonylag fiatal VPN-szolgáltatás, amely a modern funkciókkal párosított lágy csatlakozási sebességnek és lenyűgöző biztonsági csomagnak köszönhetően már sikerült nevet adnia magának. A társaság székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, amely olyan terület, amely ismert a kötelező adatmegőrzés politikájáról, így biztos lehet benne, hogy a Surfshark soha nem fogja figyelni és rögzíteni az online tevékenységeit..

Amikor a magánéletről van szó & biztonság, a Surfshark IKEv2 (alapértelmezés minden platformon) és OpenVPN csatlakozási protokollokat kínál az AES-256 titkosítással kombinálva, ami a mai legbiztonságosabb lehetőség. A Whitelister alkalmazás lehetővé teszi néhány megbízható program kizárását a biztonságos VPN-alagútból, ami kiváló hír, ha a banki alkalmazás nem működik aktív VPN-vel. Az álcázás funkció úgy van megvalósítva, hogy elrejtse a VPN-forgalmat minden kíváncsi szemtől, beleértve az internetszolgáltatót is. Végül: ha a Surfshark bármilyen okból veszélybe kerül, akkor az automatikus gyújtáskapcsoló megszakítja a kapcsolatot, mielőtt a személyes adatai kiszivárognának..

Jelenleg a Surfshark több mint 1000 nagysebességű szervert üzemeltet a világ több mint 60 országában. Európai tesztelő csapatunk egy hét alatt figyelemmel kísérte a 20 Surfshark szerver teljesítményét, és a végső eredményekre nem voltunk lenyűgözve..

Végül, a Surfshark korlátlan egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy egy prémium fiókra elegendő a háztartás összes eszközének biztonságos biztosítása..

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap A NordVPN egy olyan VPN-szolgáltató, amelyet 2012-ben alapítottak Panamában, amely minden VPN-felhasználó számára kiemelkedő hely. A társaság több mint 5100 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, ez egy hatalmas hálózat, amely biztosítja, hogy egyik szerver sem legyen túlzsúfolva egy adott ponton. Támogatja akár 6 egyidejű kapcsolatot.

A csatlakozási protokollokkal kapcsolatban az NordVPN támogatja az OpenVPN-t és az IKEv2 / IPSec-et, így rengeteg helyed lesz arra, hogy kísérletezzen a legjobb sebesség-biztonsági aránnyal. A megvalósított titkosítás AES-256 rejtjel, RSA-2048 kézfogással és HMAC SHA-1 hitelesítéssel.

A NordVPN korlátlan sávszélességet és sebességet is kínál, támogatja a P2P forgalmat, és a Netflix nem ismeri fel (és feketelistára nem teszi fel). Mindezek mellett a NordVPN-t nem lehet megállítani a VPN-ellenes kínai biztonsági intézkedésekkel, ami azt jelenti, hogy felhasználhatja a cenzúrázás megkerülésére anélkül, hogy félne attól, hogy elveszítse a VPN-sebességét. 

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

Cyber ​​Ghost honlap A CyberGhost egy román VPN-szolgáltató, amely több mint 4600 szerverrel büszkélkedhet több mint 60 világ országában, szerverhálózata állandó ütemben növekszik. Ilyen hatalmas, akár 600 MB / s sebességű hálózati és szerversebességgel gyakorlatilag nincs esély a túlzsúfoltságra. A szolgáltatás akár 7 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz.

Választhat az OpenVPN, az IKEv2, a PPTP és az L2TP / IPSec protokoll közül, amely lehetővé teszi a tapasztalatok testreszabását a biztonsági és sebesség-preferenciáinak megfelelően. Ezen felül választhat a VPN-profilok széles választékából, különféle felhasználói igényekhez tervezve, ideértve a kifejezetten szörfözésre, streamingre és torrentre tervezett profilokat is. További sebességnövelést érhet el a CyberGhost Extra Speed ​​szolgáltatásával. Érdemes megjegyezni, hogy a szolgáltatás korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverváltást kínál.

Szigorú bejelentkezési tilalommal, katonai szintű 256 bites AES titkosítással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, Bitcoin fizetési lehetőséggel, és rengeteg bónusz biztonsági funkcióval, beleértve az ujjlenyomat-védettséget, a rosszindulatú programok védelmét, a nyomkövetés elleni védettséget, a WiFi-t védelem és ad-blokkoló, a CyberGhost nem csak gyors, de hihetetlenül biztonságos, lehetővé téve a maximális védelmet és névtelenséget az átlag feletti sebesség mellett..

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN a piacon az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató, amely a Brit Virgin-szigeteken található, és hihetetlen teljesítményéről híres a nyers sebesség szempontjából. Az ExpressVPN több mint 3000 VPN szervert kínál több mint 90 országban, ami sokkal több hozzáférést biztosít a világ távoli sarkából érkező potenciális felhasználók számára. A cég akár 3 egyidejű kapcsolatot is engedélyezhet. 

A támogatott csatlakozási protokollok között található az OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP és SSTP, amelyek sok lehetőséget kínálnak az optimális sebesség elérésére szolgáló különféle beállításokkal történő játékhoz..  

Az ExpressVPN a hibátlan AES-256 titkosítást és még az intelligens DNS szolgáltatást is kínálja, amely tovább segíti az esetleges sebességgel kapcsolatos problémák megoldását. Az intelligens DNS azt jelenti, hogy nincs titkosítási / dekódolási shenanigans, ami kevesebb pufferolási problémát eredményez. 

A sávszélesség és a szerver sebessége korlátlan, és a vállalat engedélyezi a P2P forgalmat is. Végül, az ExpressVPN megkerüli a kínai VPN-blokkoló intézkedéseket, és lehetővé teszi a kínai felhasználók számára, hogy online munkameneteiket biztonságos és privát módon tartsák fenn anélkül, hogy a kapcsolat sebességét feláldozzák.. 

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. IPVanish

Legjobb a Speedoholics számára Áttekintés + MINŐSÉGEK
9,5 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 10,00 USD

ipvanish honlap
Az IPVanish a világ egyik vezető VPN-szolgáltatója. A floridai Orlandoban található társaság híres saját infrastruktúrájának birtoklásáról és üzemeltetéséről, ami azt jelenti, hogy nincs alvállalkozói vállalkozás a szolgáltatásnyújtásban. 

Az IPVanish jelenleg több mint 1 300 VPN-kiszolgálót tartalmaz a világ több mint 75 helyszínén, így nem szabad felmerülnie az olyan problémákkal, amelyek túl messze vannak a kiszolgálókról vagy túlzsúfoltak a felhasználókkal. Ezenkívül akár 10 egyidejű kapcsolatot is fenntarthat.

A cég támogatja az OpenVPN, IKEv2, SSTP, PPTP és L2TP / IPSec protokollokat, amelyek tökéletes egyensúlyt kínálnak a sebesség és a biztonság között. A forgalom AES-256 titkosítással titkosítva.

Az IPVanish korlátlan sávszélességet, szerverváltást és sebességet is kínál, így nincs semmi aggódása, amikor a lehetséges sebességkorlátozásokról van szó. A P2P fájlmegosztás támogatott. Ráadásul az IPVanish teljesen működőképes Kínában, amely elősegíti a cenzúra elkerülését és a nagy csatlakozási sebesség fenntartását a VPN-forgalom blokkolására tett erőfeszítések ellenére.. 

Olvassa el a teljes IPVanish ismertetőt

6. Tiszta VPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 10,95 USD

PureVpn honlap
A PureVPN egy jól ismert VPN-szolgáltató, Hong Kongban székhellyel, amely valóban sokat kínál a befektetett pénzért, kezdve fantasztikus szoftverrel és sok más hasznos funkcióval. 

A PureVPN mintegy 2000 VPN szervert kínál több mint 140 országban, ami garantálja, hogy mindig magas színvonalú kiszolgálóval rendelkezik. Ezen a ponton 5 egyidejű kapcsolat támogatott.

A cég támogatja az OpenVPN, a StealthVPN, a PPTP, az L2TP / IPsec és az IKEv2 csatlakozási protokollokat, így sok hely van a VPN-kapcsolat megkönnyítésére a maximális sebesség érdekében..

A PureVPN 256 bites adattitkosítást hajt végre, és több mint 88 000 különféle IP-t kínál, ami szinte lehetetlenné teszi az online szolgáltatások számára, hogy pozitívan azonosítsák Önt. Ön is igényelhet dedikált IP-kiegészítőt, ha gyakran használ geo-korlátozott online platformokat, például Netflix, Hulu vagy BBC iPlayer. 

A vállalat korlátlan sávszélességet, szolgáltatási váltást és sebességet kínál. Ezenkívül lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást és tökéletesen működik Kínában, így nem kell aggódnia, hogy a kormányzati ügynökségek és az internetszolgáltatók felismerik a VPN-forgalmat, és bármilyen módon megpróbálják akadályozni vagy lelassítani azt.. 

Olvassa el a Teljes tiszta VPN áttekintést

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 13

map