A legjobb VPN-ek a torrentinghez

Hogyan torrentezés- Works

A Torrent hálózatépítés 2001-ben jelent meg először, amikor a Python programozó, Bram Cohen kifejlesztette a technológiát, és alapvetően mindenkivel megosztotta. A P2P hálózatok 2005-ben óriási népszerűséget szereztek, és 2009-ben az internetes forgalom 43–70% -át tették ki. Mondanom sem kell, hogy a torrenting népszerűbb, mint valaha. 


Az emberek általában a „torrent” és a „BitTorrent” kifejezéseket szinonimákként használják, de ezek nem szinonimák. A BitTorrent egy fájlátviteli protokoll, amely lehetővé teszi a nagyobb fájlok zökkenőmentes letöltését azáltal, hogy kisebb részekre bontják őket. A torrent viszont egyszerűen egy fájl, amely metaadatokat tartalmaz a letöltött tartalomról.  

Ebből arra a következtetésre juthatunk, hogy a torrenting elsődleges célja a nagyméretű médiafájlok privát felhasználók számára történő terjesztése. Az alapul szolgáló technológia az egész folyamatot sokkal gyorsabbá, simábbá és egyszerűbbé teszi, mint a nagy fájlok egyszerű áthelyezése a szerverekről a számítógépre vagy más eszközökre.. 

Gyakran el fogod olvasni, hogy a torrenting decentralizáltan működik, de mit jelent ez pontosan??  

Töltse le a folyamatsávotA rendszer központosul, ha minden mozgó alkatrésze ugyanahhoz a vezérlő mechanizmushoz felel meg, nagyobb hatalom, ha kívánja. Például, minden társaság egy központosított rendszer, mivel az összes osztály és azok vezetői végül válaszolnak az igazgatótanácsnak. Ezenkívül minden ország központosul, mivel a határain belül mindenre a törvényei vonatkoznak.  

A P2P hálózatok viszont nem rendelkeznek egységes ellenőrző testülettel, és kizárólag a résztvevőktől függenek, ami teljesen decentralizáltvá teszi őket. A kriptovaluták szintén nagyszerű példája a decentralizált jelenségnek, mivel értékük teljes mértékben a piactól függ.

Mielőtt a torrenting népszerűvé vált, a szerzői joggal védett anyagokat csak (azért nem fizettek értük) csak olyan webhelyekről szerezhette be, amelyek időről időre megjelentek. A hatóságok azonban hamarosan felfedezik ezeket a helyszíneket és bezárják őket. A P2P hálózatok viszont a résztvevőkre támaszkodnak, és nincs központi szerver, amelyet a kormány csak leállíthat. Ez sokkal ellenállóbbá teszi a szerzői jogok birtokosai és a hatóságok támadásait. 

torrentezés- terminológia

Mielőtt továbbmennénk, mutassunk át néhányat a kínzó folyamat során használt leggyakoribb kifejezésekről: 

 • Peers - A torrenting a P2P (peer-to-peer) hálózatépítésen alapul. A társak egyszerűen minden felhasználó, aki részt vesz a fájlmegosztásban. Más szavakkal, akkor abban a pillanatban, amikor elkezdi letölteni valamit egy torrent fájl segítségével, akkor társa légy. 
 • Swarms - A rajok társak gyűjteményei, amelyeket letöltöttek & feltölti ugyanazt a torrentet. 
 • Vetőgépek - A vetés csak egy olyan kifejezés, amelyet a társaik megjelölésére használnak, akik valamit feltöltenek. Vetheti a fájlokat letöltésük alatt, és a teljes fájl letöltése után folytathatja.
 • Harisnyatartó - A kikötő egy kivételes kifejezés azon társaik számára, akik fájlokat vetés nélkül töltnek le. Senki sem tehet magának magát, de az íratlan irányelvek szerint arra kell törekednie, hogy feltöltse ugyanolyan mennyiségű adatot, mint amelyet letöltött.
 • Indexelõk - Az indexelõk csak olyan webhelyek, amelyek torrentokat állítanak össze. Például a The Pirate Bay az egyik legnépszerűbb torrent indexelő odakint.
 • Nyomkövető - A nyomkövető olyan szerver, amely megkönnyíti a többi társainak a hálózatban való megtalálását, és adatcsomagokat irányít a különböző társaik között. A nyomkövetőket hidakként tekintheti meg a különböző felhasználók között, amelyek kiegyenlítik az adatátvitelt azáltal, hogy a fájlok kis részét a torrent letöltők és a feltöltők között irányítják. Még egyszerűbben fogalmazva: a nyomkövetők segítenek a társaknak megtalálni egymást.
 • BitTorrent kliensek - Az ügyfelek olyan programok, amelyek lehetővé teszik a fájlok BitTorrent protokoll használatával történő átvitelét. Ezek a µTorrents, a Vuze, a Deluges és mások.

Hogyan kell használni a torrenteket

A zaklatás bonyolultnak tűnhet, de valójában nagyon egyszerű. Vessen egy pillantást a torzítás lépéseire:

 • 1. lépés: töltse le a torrent klienst - Az első dolog, amit meg kell tennie, a torrent kliens letöltése és telepítése a választott eszközre. Rengeteg ügyfél használható, de ha szeretné az ajánlást, menjen az µTorrent-hez. Nagyon könnyű használni, és kompatibilis a Linux és a Mac-rel is. Néhány egyéb lehetőség a Transmission, Deluge és a qBitTorrent 
 • 2. lépés: keresse meg és töltse le a torrent fájlt - Most, hogy telepítve van egy torrent ügyfél, elkezdi böngészni a különböző torrent indexelõket, és keresse meg a letöltött fájlokat. Itt megmagyarázzuk a különbséget a torrent fájlok és a „mágnes linkek” között. Az egyetlen különbség az, hogy nem kell letöltenie a .torrent fájlt, ha a mágnes linkre keres. Ha rákattint a kis mágnes ikonra, a torrent kliens automatikusan megjelenik és elindítja a letöltést. 
 • 3. lépés: torrentok hozzáadása az ügyfélhez - Ez egy opcionális lépés. Ha rákattintott a mágneses linkre, akkor már letöltötte a választott fájlt, és ezt a részt nem kell igazán elolvasnia. Ha letöltötte a torrent fájlt, akkor hozzá kell adnia azt az ügyfélhez. Egyszerűen meglátogathatja a Fájlok menüt->Add hozzá a Torrent-t, és máris jó vagy.

A torrenting jogi kérdései

Az elmúlt években a torrentok rossz hírnévre tettek szert, mivel az emberek ezeket leginkább szerzői joggal védett anyagok letöltésére és terjesztésére használják. Ha azonban egy pillanatra félrehúzzuk a kalózkodást, a torzítás teljesen törvényes. 

A kínzás törvényessége a letöltött / feltöltött anyagtól, valamint az Ön országában elfogadott jogszabályoktól függ. Például a kígyózás a svájcban törvényesnek tekinthető, hacsak nem nyereséget keres. Más szavakkal, akkor is letölthet szerzői joggal védett anyagot, amíg nem részesül pénzben a haszonból. Hollandia és Spanyolország szintén megengedi ezt bizonyos mértékben. Mexikót széles körben tekintik a kínzás valódi menedékének, mivel nincs olyan törvény, amely védi a szerzői jogokat és a szellemi tulajdonokat. 

Ennek ellenére a legtöbb ország homlokát vonzza a torrentek felhasználásával a szerzői joggal védett anyagok letöltésére és terjesztésére. Alapvetően amiatt nem kell aggódnia, amíg nem sért semmilyen szellemi jogot, de nézzünk szembe - erről szól a kínzó. 

fájlmegosztási koncepcióAlsó sorban a torrenting önmagában nem rendelkezik jogi következményekkel. A jogi problémák abban a pillanatban kezdődnek, amikor megkezdi a szerzői joggal védett anyag letöltését. Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb filmek, TV-műsorok és zenék letöltésére megbízható VPN nélkül, csak azért, hogy megvédje Önt. 

Kevés ember tudja ezt, ám a torrentek sokkal többet is felhasználhatnak, mint a legújabb video- és audiotartalom kalózkodása. Például a Blizzard saját tulajdonú BitTorrent klienst használ a játékok frissítéseinek terjesztésére, beleértve a Diablo 3, a World of Warcraft és a StarCraft frissítéseket. A fájlok BitTorrent útján történő terjesztése jelentős terhet jelent a szervereken, ezért a Wikileaks az adatok terjesztésére használta. Ezenkívül a Linux a BitTorrent felhasználásával terjeszti az ISO lemezképeit. 

Mi történik, ha elcsábítanak?

Jó VPN nélkül, amely megvéd téged, elképzelhetetlenül könnyű a szerzői jogok tulajdonosai és az internetszolgáltatók számára a szerzői joggal védett anyagot megosztó embereket elkapni. Mindenekelőtt az olyan fájlok társainak IP-címei, akik akár bizonyos fájlokat vetnek el, akár kimerítik őket, bármilyen torrent kliens szoftver segítségével könnyen elérhetők.. 

Az internetszolgáltatók és a szerzői jogok tulajdonosai csak a népszerű fájlokkal kapcsolatos tevékenységeket követhetik nyomon, ami egyenesen az Ön IP-címére és következésképpen a bejárati ajtóra vezet. Ha elkísérte a gyötrelmet, akkor valószínűleg levelet fog kapni az internetszolgáltatójától, amelyben utasítja, hogy hagyja abba ezt. Az internetszolgáltatója büntethet téged is a kapcsolat sebességének csökkentésével. Ezt nem széles körben elismerték, de egyes internetszolgáltatók alapértelmezés szerint már beállítják a fájlmegosztást. 

Sokkal többet érhet el, mint egy egyszerű csípés a csuklóján és a lassabb internetkapcsolat. Például vannak olyan esetek Indiában és az Egyesült Királyságban, ahol az embereket 3 év börtönre és 12 hónapra szabadságvesztésre ítélték el. A digitális gazdasági törvény a szerzői jogok megsértése miatt az Egyesült Királyságban tíz évre emelte a maximális börtönbüntetést. 

Az Egyesült Államokban a hírhedt DMCA (Digital Millennium Copyright Act) rendelkezik, amely akár 500 000 dollár bírságot szab ki + 5 év börtön az első bűnelkövetők számára, és akár 1 000 000 dollár pénzbírság + 10 év börtön az ismételt bűnelkövetők számára. Az ipar ügyvédei az ausztráliai szerzői jogsértőkkel szemben 2000 000 dollár kártérítést jelentenek jogsértésenként. Ezek a tendenciák lassan gyökerezik Európában is, különösen Dániában, Ausztriában és Németországban.  

Hogyan védik meg a VPN a torrenting közben

A VPN-k néhány kulcsfontosságú dolgot csinálnak, hogy biztonságban maradjanak a kínzás közben. A torrentinghez használt legjobb VPN-k lehetővé teszik: 

 • Rejtse el a valós földrajzi helyét és az IP-címét 
 • Titkosítsa a kapcsolatot minden eszközön, ezáltal extra biztonságot nyújtva 
 • Óvja a kormányát, a különféle vállalatokat, az internetszolgáltatóját és más harmadik feleket attól, hogy kémkedjenek téged
 • Geo-blokkolt tartalom elérése (Netflix, Hulu stb.) 
 • Biztonságosan csatlakozzon minden P2P hálózathoz 
 • Töltse le a torrenteket

A legjobb torrent ügyfelek, akik VPN-vel használhatók

Mielőtt az eszközt a raj részévé változtatná, feltétlenül meg akarja találni a legjobb BitTorrent ügyfelet, amely kiegészíti a választott VPN-t a torrenthoz. A torrentek nagyon hasznosak, de a megfelelő használathoz szükség van megfelelő szoftverre. 

Itt található a 2019 legjobb BitTorrent ügyfelek listája: 

uTorrent

A µTorrent, más néven uTorrent, nagyon könnyű ügyfél, amelyet maga a BitTorrent cég vásárolt meg.. 

2005 óta működik, és Kínán kívül a leggyakrabban használt ingyenes ügyfél. A szoftver nagyon kicsi, és lehetővé teszi a letöltések ütemezését, de a felhasználók általában panaszkodnak, hogy az évek során kissé túl nehéz lett a reklámozásra.. 

A µTorrent rögzíti a biztonsági problémákat, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy javítsa a szoftvert a lehetséges biztonsági rések eltávolítása érdekében. 

qbittorrent

A qBitTorrent az egyik legjobb ingyenes torrent ügyfél, a sebesség, a szolgáltatások és az egyszerűség tökéletes egyensúlyával. Úgy tervezték, hogy kielégítse minden felhasználó személyes igényeit, miközben a CPU-k lehető legkisebb terhelést jelentenek. 

A cég integrált médialejátszóval, keresőmotorral, torrent prioritásokkal és titkosítással büszkélkedhet. Az ügyfél nem jelenít meg hirdetéseket, és megfelelő eszközökkel rendelkezik, de kevesebb kiterjesztést kínál, mint az azonos kategóriába tartozó többi ügyfél. 

Vuze

A Vuze (korábban Azureus néven ismert) a piac egyik legerősebb ügyfele. Csak a funkciókkal teli, jól megtervezett, világos felülettel rendelkezik, és plug-inekkel bővíthető. 

A Vuze két verziója létezik: a leszerelt Vuze Leap és a Vuze Plus. Mindkettő lehetővé teszi a torrent letöltését és az összes kívánt média lejátszását, de a Vuze Plus lehetővé teszi a fájlok előnézetét és megvédi a vírusoktól.. 

Ez az ügyfél rendelkezik IP-szűréssel, sávszélesség-korlátozással és egyéb funkciókkal is, amelyek elvárhatóak egy elég robusztus torrent szoftvertől. Ha nem bánja néhány hirdetéssel, a Vuze határozottan az első megfontolható lehetőségek között van. 

Özönvíz

A Deluge egy nagyon testreszabható BitTorrent kliens, amely olyan nagy teljesítményű vagy sovány lehet, amennyit csak akar. Bővítheti a különféle plug-inek hatalmas könyvtárát, amelyek lehetővé teszik a Deluge testreszabott verziójának hatékony létrehozását. 

A Deluge segítségével beállíthatja a sebességet, hogy megfeleljen a hálózati feltételeknek, ábécé szerinti letöltést adhat hozzá, a letöltött fájlokat meghatározott kategóriákba rendezheti, grafikonokat készít, integrálhatja a Firefox vagy a Chrome böngészőt, átnevezheti a letöltéseket, és mindent ütemezhet. Platformok közötti támogatást is tartalmaz. 

Ha egy kicsit szerényebb interfész nem jelent megszakítót az Ön számára, a Deluge tökéletes választás az összes kínzó igényhez. 

BitTorrent

Az emberek általában azon gondolkodnak, hogy miért jellemzi a BitTorrent a saját kliensét, amikor ő is a µTorrent tulajdonosa és karbantartója. Ha technikai tudást akarunk elérni, a BitTorrent alkalmazás egyébként csak a µTorrent átváltott változata. 

Lehet, hogy az alkalmazások funkcionálisan azonosak, de vannak bizonyos alapvető különbségek. A BitTorrent webes alapú vetést, áttekintést és kommentálást biztosít a felhasználók számára. Üdvözöljük azokat a magánkövetőket is, amelyek nem néznek túl kedvesen az µTorrent felé. 

Használhatok egy ingyenes VPN-t a torrentinghez?

Az ingyenes VPN-szolgáltatások nagyobb valószínűséggel vezetnek be új biztonsági kockázatokat a kínzó munkamenetekbe, mint valójában biztonságban és névtelenül tartják az internetet. Álljunk csak egy pillanatra, és fontolgassuk meg, hogy ezek a szolgáltatások hogyan maradnak fenn anélkül, hogy a szoftverért pénzt fizetnének. Valahogy meg kell szerezniük a finanszírozást, igaz? 

Nagyon egyszerű, ők használnak téged termékként. Vagy elkészítik az eszközt a P2P-hálózatuk csomópontjává, vagy aktívan értékesítik személyes adatait a vállalatok és az online marketingszakemberek számára.

A torrentinghez használt ingyenes VPN-szolgáltatások csábítóan és vonzóan működnek, de a minőség, a megbízhatóság és a védelem szempontjából abszolút mélységben vannak. Free BitTorrent kliensek? Természetesen! Szabad torrentezés- VPN? Semmilyen módon, sem hogyan.  

Mi teszi a jó VPN-t a torrentinghez?

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a torrentinghez legmegfelelőbb VPN-ket, szigorú rangsorolási kritériumainkat alkalmaztuk minden potenciális jelöltünkre, amely biztosította, hogy csak a legjobbak közül kerüljön be a hely. Íme néhány alapvető szükséglet, ha azt akarja, hogy a VPN biztonságos és névtelen maradjon az ördögi torzítás közben..  

P2P megengedett

Az első dolog, amelyet tudnia kell a torrenting VPN keresésekor, az elsőként lehetővé teszi-e a P2P fájlok megosztását. Néhány VPN nem szigorúan tiltja a P2P használatát, de minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák a felhasználókat a szerzői joggal védett anyagok letöltésében. Ez magában foglal minden, a sebesség korlátozásától kezdve a fiók lemondásáig. Néhányuk aktívan keresi azokat a felhasználókat, akik torrentokat használnak, és betiltják számláikat. Ennek elkerülése érdekében olyan VPN-ket kell keresnie, amelyek kifejezetten engedélyezik a P2P fájlmegosztást.

Naplózási politika

A torrentinghez legmegfelelőbb VPN-ek nem lenne érdemesek erre a címre szigorú naplózási szabályok nélkül. A naplózás az online adatvédelem megsértésekor kezdődik, és veszélyeztetheti a biztonságot az úton. 

VPN-szolgáltatásának meg kell védenie a külső támadásoktól és a kémkezelési kísérletektől, de magától is. A szolgáltatója jogosult naplózni személyes adatait, és átadhatja azokat, ha erre a kormány kéri. Egyetlen VPN-szoftver nem tudja megvédeni az ettől, kivéve, ha a vállalat golyóálló nullapont-házirendet alkalmaz. Ebben az esetben a VPN-szolgáltatónak nem lesz átadandó adata, és senki sem teheti azt a társaságnak, hogy adjon valamit, aminek nincs. 

A teljes védelem érdekében azt is meg kell választania egy olyan országban működő VPN-szolgáltatást, amelyen nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Ha kötelező adatmegőrzési törvények vannak érvényben, a vállalatoknak naplózniuk kell az adatokat, tehát nekik minden bizonnyal van valami, amit át kell adniuk, ha erre utasítják.. 

A VPN szolgáltatók kétféle naplót tárolhatnak:  

 • Csatlakozási naplók - Ezek magukban foglalják a valódi IP-címet és a VPN által hozzárendelt IP-címet, időbélyegzőket (a VPN-munkamenetek kezdete / vége + időtartam), az egyes munkamenetek során átvitt adatok mennyiségét és még sok más.
 • Felhasználási naplók - A letöltött fájlok, a meglátogatott webhelyek listája, protokollok / szoftverek (Netflix, Hulu, BitTorrent…) és még sok más.

Amint el tudod képzelni, a használati naplók sokkal nagyobb veszélyt jelentenek az Ön személyes adatainak és biztonságának, ám nem szabad másodszor elgondolkodnia egyetlen olyan VPN-nél, amely az adatokat naplózza, függetlenül a gyűjtött információ jellegétől.. 

Csatlakozási protokollok

A torrentáláshoz a legjobb VPN-k általában más, kevésbé vonzó és biztonságos opciók mellett OpenVPN protokollt is tartalmaznak. Az OpenVPN mindent tartalmaz, amire szüksége lehet az online biztonság és magánélet védelme érdekében, valamint az érzékeny adatok védelme érdekében a kíváncsi szemtől, függetlenül attól, hogy bűnügyi körökből vagy a kormányból származnak.. 

Annak érdekében, hogy megismertesse Önt a neves VPN-szolgáltatások által jelenleg kínált legnépszerűbb kapcsolódási protokollokkal, áttekintjük azok legfontosabb előnyeit és hátrányait: 

OpenVPNPPTPL2TPSSTPIKEv2
PRO Megkerüli a legtöbb tűzfalat, jól konfigurálható, nyílt forrású, nagyon biztonságos, számos titkosítási algoritmussal kompatibilis
Hátrányok Bonyolult a telepítés, harmadik féltől származó szoftverekre van szükség, jobb támogatást igényel a mobil eszközök számára
PRO Gyors, könnyen beállítható
Hátrányok Elavult, az NSA veszélyeztette
PRO Általában biztonságosnak, könnyen beállíthatónak tekinthető, elérhető minden modern operációs rendszeren és eszközön
Hátrányok Valószínűleg az NSA veszélyeztette, lassabb, mint az OpenVPN, problémás a korlátozó tűzfalakkal, amelyet az NSA szándékosan gyengített
PRO Megkerüli a legtöbb tűzfalat, általában biztonságos (a titkosítástól függően)
Hátrányok Kizárólag Windows platformon működik, a Microsoft szabadalmaztatott szabványa
PRO Nagyon biztonságos, számos titkosítást támogat, stabil, könnyen telepíthető, gyorsabb, mint az SSTP, L2TP és PPTP, támogatja a Blackberry eszközöket
Hátrányok A könnyen blokkolt UDP portot használja, nem nyílt forráskódú, trükkös megvalósítást a kiszolgáló végén, korlátozott platform támogatást

Mint láthatja, az OpenVPN minden bizonnyal a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja, de nem a leggyorsabb csatlakozási protokoll. Például a PPTP sokkal gyorsabb, mint az OpenVPN, de soha nem javasolnánk annak használatát, mivel elavult, könnyen repedhető, és az NSA már veszélyezteti. Az NSA is veszélyeztette az L2TP-t és korlátozott tűzfalakkal küzd. Az L2TP / IPsec előre megosztott kulcsokat használ, és gyakran rosszul van megvalósítva. Az SSTP egy nagyon jó választás a kínzáshoz, de ne feledje, hogy teljes mértékben a Microsoft tulajdonában van. 

Titkosítás

A legerősebb VPN-k, amelyeket ezen a ponton kínálhatnak, az AES-256, más néven „bank-szintű” vagy „katonai-szintű” titkosítás. Ez a titkosítás egy megszakíthatatlan akadályt jelent az online adatok körül, és ezzel megakadályozza a kíváncsiskodó szemét, amely zavarja a kapcsolatot.. 

Néhány torrenthez használt VPN AES-128 titkosítást kínál, vagyis, hidd el vagy sem, ugyanolyan jó, mint a 256 bites társa. Az AES-128 még mindig nem sikerült feltörni, ami azt jelenti, hogy probléma nélkül elvégezheti a munkát. 

Az AES-256 titkosítást leggyakrabban az RSA-2048 kézfogással és az SNA-256 hitelesítéssel párosítják, ami minden, amire szükséged lehet, hogy érintetlenül maradjanak az internetszolgáltató, a kormány, a hackerek és a nagyvállalatok számára. Az RSA-4096 és az SHA-512 határozottan vonzó lehetőségek, ám ezek nem nyújtanak Önnek nagyobb biztonságot, mint a korábban említett konfigurációnál.. 

Sebesség

A sebesség a torrenting legjobb VPN-jeinek egyik alapvető tulajdonsága. Ennek ellenére a biztonsági beállítások nagymértékben befolyásolhatják az internet-kapcsolat általános sebességét. 

A VPN-k mindig egy bizonyos mértékben befolyásolják a sebességet, így ezt a sebességcsökkenést csak kiváló minőségű szolgáltatások választásával próbálhatja meg enyhíteni. Az általános hüvelykujjszabály: minél magasabb a biztonsági szint, annál alacsonyabb a sebesség.  

A biztonságos csatlakozási protokollok és az erős titkosítás nagyobb hatással lesz a letöltési / feltöltési sebességre. Ez arra késztetheti Önt, hogy feláldozza a biztonságot a sebességért, de soha nem szabad megtennie, amikor a kínzó. 

szerverek

A torrentinghez leginkább megfelelő VPN-knek a világ minden tájáról elosztott, gyors és hatékony kiszolgálók széles hálózatával kell rendelkezniük, nem pedig egy maroknyi szerverre, amelyek több országban szétszóródnak. Az összes P2P-barát kiszolgáló elhelyezkedése szintén nélkülözhetetlen, ezért a torrent-barát országokban mindig keressen nagy teljesítményű kiszolgálókkal rendelkező VPN-szolgáltatásokat..vpn adatkiszolgálók

Sávszélesség / szerverváltás

A fájlmegosztásnál korlátlan mennyiségű adat letöltése vagy feltöltése elengedhetetlen. A korlátozott sávszélesség tönkreteheti a torrent-élményt, ezért csak a VPN-szolgáltatásokat ilyen korlátozások nélkül szabad választania. 

A korlátlan szerverváltás szintén elképesztő előnye a P2P fájlmegosztásnak, mivel lehetővé teszi a legjobb kapcsolat keresését.. 

Öld meg a kapcsolót

A megszakító kapcsoló sokkal fontosabb, ha a VPN-t torrentinghez fogja használni, nem pedig szokásos böngészéshez vagy streaming-hez. A megszakító kapcsoló, ahogy a neve is sugallja, „megöli” az Internet-kapcsolatot, ha a VPN bármilyen okból megszakad. 

Ha letiltja a letiltás kapcsolót, abban az pillanatban, amikor a VPN meghibásodik, a számítógép automatikusan újból létrehozza a szokásos kapcsolatot az internetszolgáltatóján keresztül, amely minden valós protokollhoz és webhelyhez felfedi az Ön valós helyét.. 

A kikapcsolás kapcsolót úgy tekinthetjük, mint egy tripwire, amelynek célja a kapcsolat folyamatos figyelése bármilyen gyanús változás esetén. Miután észlel valamit (például VPN-kapcsolatcsökkenés), akkor addig blokkolja a számítógép internetkapcsolatát, amíg a VPN visszatér az online. 

igazságszolgáltatás

Már megemlítettük a földrajzi helyzet fontosságát, amikor a torrenting legjobb VPN-jekről van szó. 

Ha a választott VPN-szolgáltatást egy olyan országban regisztrálták, ahol kötelező az adatmegőrzési törvények, akkor regisztrálnia kell a személyes adatait, és át kell adnia azokat, amikor a kormányhivatalok erre kérik. Azon országok, amelyekben kötelező az adatmegőrzési törvények, Lettország, Olaszország, Portugália, Málta, Görögország, Franciaország, Ausztria, Észtország és még sokan mások. 

Kerülnie kell azokat az országokat is, amelyek tagjai az úgynevezett „Szem Szövetségnek”, amely a fejlett országok hálózata állampolgáraik számára kémkedés céljából jött létre. Az Öt Szem Szövetség magában foglalja az Egyesült Államokat, Kanadát, Új-Zélandot, az Egyesült Királyságot és Ausztráliát. Közölt partnerük Izrael, Dél-Korea, Japán, Szingapúr és a tengerentúli brit területek. 

A kilenc szemű országok közé tartozik Dánia, Franciaország, Hollandia és Norvégia, valamint az Öt Szem tagjai. A 14 Eyes szövetséghez tartoznak továbbá Németország, Belgium, Olaszország, Svédország és Spanyolország. 

A legjobb VPN-ek a torrentinghez

Kiválasztottuk a torrentinghez a legjobb VPN szolgáltatásokat, amelyek megfelelnek minden kiválasztási kritériumunknak. Itt az ideje, hogy részletesebben vizsgálja meg a legjobb válogatásainkat, és megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Olvassa el az alábbi mini-áttekintéseket, fedezze fel a legjobban értékelt torrent VPN-k legfontosabb tulajdonságait, és döntse el, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeihez..

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A Surfshark egy viszonylag fiatal VPN-szolgáltatás, amely hihetetlen sebességeiről és legmagasabb szintű biztonsági tulajdonságairól ismert. Ez a ritka társaságok egyike is, amely megengedi az összes szerverének torrentolását, és soha nem fojtja el a kapcsolatot a P2P forgalom miatt. Helye a Brit Virgin-szigeteken kiváló hír minden P2P-rajongó számára, mivel ezen a területen nincs kötelező adatmegőrzési törvény.

Az optimális torrent eredmények eléréséhez a hivatalos weboldalon javasolt szerverek egyikét kell használni (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Olaszország, Lengyelország, Spanyolország, Norvégia, Dánia, Luxemburg, Hong Kong, Szingapúr, Hollandia, Bulgária, Belgium , Svájc, Szlovákia, Szerbia és Finnország). Bármelyik szervert használhatja, de a forgalmat átirányítja az Egyesült Államok, Hollandia és Kanada szervereire, a valós helyétől függően.

A Surfshark szoftver kompatibilis az olyan streaming lejátszókkal, mint a Popcorn Time, VLC és Ace Player, valamint az olyan torrent alkalmazásokkal, mint az uTorrent, Vuze, Transmission, qBitTorrent és BitTorrent..

A P2P-barát politikája mellett a Surfshark a legmodernebb funkciók széles skáláját hozza az asztalra. Az alapértelmezett csatlakozási protokoll az IKEv2, de használhatja az OpenVPN-t is. A forgalmat az AES-256 rejtjel titkosítja, és a váratlan lekapcsolásokat egy megbízható automatikus killswitch fedezi.

Végül: a Surfshark nulla tevékenységi naplót vezet, ami azt jelenti, hogy a cég soha nem figyeli az Ön által meglátogatott webhelyeket, vagy azt, hogy miként lép fel velük.

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap A NordVPN a torrenting legjobb VPN-je, 2012-ben indult és Panamában regisztrált. Nagyon könnyű használni a magánszemélyek számára is, akiknek nincs korábbi tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban.

Az NordVPN lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást, és még külön dedikált szerverekkel is rendelkezik a torrentinghez. A társaságnak szigorú bejelentkezési tilalma is van.

A rendelkezésre álló protokollok között található az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec. A NordVPN két rétegű titkosítást tartalmaz, ami nem sok VPN-en tud büszkélkedni. A szóban forgó titkosítás természetesen AES-256.

A NordVPN jelenleg 5100+ szervert kínál több mint 60 országban, és akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverváltást biztosít a felhasználók számára.

A szoftver egy nagyon érzékeny és megbízható kill kapcsolóval rendelkezik, és a cég székhelye Panamában található, amely a torrenting VPN-k egyik legfontosabb helye. A NordVPN SmartDNS szolgáltatást is kínál, és még a Netflix-szel is működik.

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3
A CyberGhost kiváló VPN-szolgáltatás a torzításhoz, amelyet a Crossrider nemrégiben megvásárolt. A cég Romániában található, amely kiváló helyszín a VPN-felhasználók számára, garantálva, hogy semmilyen kormányzati kémkedés ne történjen meg. 

A cég engedélyezi a P2P fájlmegosztást, és külön torrenting szerverekkel rendelkezik. Szigorú naplózási politikája van, de nem olyan, mint a román hatóságok arra kérnék, hogy a felhasználói adatokat egyébként adja át..

A CyberGhost támogatja az OpenVPN, IKEv2, PPTP és L2TP / IPsec kapcsolódási protokollokat, és az AES-256 titkosítással titkosítja a forgalmat..

A társaság jelenleg 4600+ VPN szervert tartalmaz több mint 60 országban, ami több, mint elegendő a megfelelő kapcsolat biztosításához a világ bármely pontján. Ez lehetővé teszi akár 7 egyidejű kapcsolatok. 

A CyberGhost Kínában is működik, a Netflix nem blokkolja, és telepíthető az Amazon Firestick-re, vagy használható a Kodi-val.. 

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap A P2P-barát politikájáról ismert ExpressVPN lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a teljes szerverhálózatot használják a P2P fájlmegosztáshoz. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a földrajzi helyzetéhez megfelelő kiszolgálók megtalálása miatt, vagy a túlzsúfolt kiszolgálók miatt ki kell hagynia a letöltéseket..

Az ExpressVPN jelenleg több mint 3000 csupasz fém és virtuális szervert működtet 90 országban, és ez korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverváltást garantál. A hatalmas VPN-kiszolgálói helyek hálózatán kívül a cég intelligens DNS-t is kínál, amely ideális kezdőknek vagy embereknek, akik el akarják rejteni származási IP-címüket anélkül, hogy az online forgalmat titkosítanák..

A titkosításról beszélve, az ExpressVPN az AES-256 titkosítással titkosítja az adatokat, ami a mai számítógépeknél gyakorlatilag nem törhető fel. Ezért használják jelenleg a bankok és a katonai intézmények. A csatlakozási protokollokkal kapcsolatban a szoftver lefedi az IKEv2 / IPSec, az OpenVPN (TCP / UDP), a PPTP és az L2TP.

Az ExpressVPN osztott alagútépítéssel és tökéletes előremeneti titoktartással is jön, amelyek a legjobbak legjobbjai számára vannak fenntartva. Ez magában foglal egy megbízható automatikus kapcsolót is, amely megakadályozza az Ön személyes adatainak szivárogását abban az esetben, ha a VPN bármilyen okból leválasztódik.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. VyprVPN

Legjobb a speedoholics számára Áttekintés + MINŐSÉGEK
9.6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 9,95 USD

Vypr Vpn honlap A VyprVPN-t elismerik a piac egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatásaként, és határozottan megérdemli a kapott dicséretét. A társaságot 2009-ben alapította az Arany Frog, egy olyan vállalkozás, amely 1994-ben jelent meg először, amely alapvetően az internet hajnala volt..

A torrent és a P2P fájlok megosztásának általános szempontjából a Golden Frog nagyon kifejezetten ismerteti az illegális torrentokat és a szerzői jogok által védett letöltéseket - ezek nem engedélyezettek. Mivel azonban a vállalat nulla tevékenységi naplót vezet, valójában nem rendelkezik megbízható mechanizmussal, hogy elkapjon téged. Ezért szabadon használhatja a VyprnVPN-t a kínzáshoz, mivel a vállalat nem tudja érvényesíteni a szerzői jogi politikáját.

A VyprVPN jelenleg több mint 700 csupasz fém és virtuális szervert működtet szerte a világon, a népszerű platformok széles skáláját támogatja, és akár 5 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. A torzítástól eltekintve ideális választás a szenvedélyes szervezõk és az online játékosok számára is. Korlátlan sávszélesség, sebesség és szerverváltás garantált.

A szoftver támogatja az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec szoftvereket, valamint a Chameleon nevű szabadalmaztatott csatlakozási protokollját. Ez egy lopakodó protokoll, amelyet azoknak az országoknak ajánlunk, ahol magas az Internet cenzúra, például Kínában. A forgalom AES-256 titkosítással titkosítva. Van még NAT tűzfal, nyilvános Wi-Fi védelem és megbízható automatikus gyújtáskapcsoló.

A VyprVPN egy valódi nulla naplószámú VPN, és azon ritka szolgáltatók egyike, amely független biztonsági céget bérelt fel, hogy a szolgáltatás teljes ellenőrzését elvégezze annak ellenőrzése érdekében, hogy ne kerüljön naplózásra személyes adat.

Olvassa el a teljes VyprVPN ismertetőt

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 32 =

map