A legjobb VPN-ek Androidra

Miért használjon VPN-t Androidra?

Manapság sok ember a telefonján egész életet él. A kedvenc fényképektől az intim kommunikációig mindent tárol az a kis eszköz. Nemcsak ezt, de a telefon hűséges társ is, aki mellette marad, bárhová is megy, és számos fontos oka van annak, hogy miért szeretne ilyen készüléket védeni. Az Android VPN:


 • Tartsa magán adatait magántulajdonban;
 • Védje a hackerektől és a nyomkövetőktől;
 • Korlátlan hozzáférés biztosítása az internethez otthon és külföldön is.

Ha nem akarja elkapni egy barátját vagy partnerét, aki átnézi a böngésző előzményeit, e-maileit és szöveges üzeneteit, akkor valószínűleg nem tetszik, ha a potenciálisan rosszindulatú idegenek férhetnek hozzá ehhez az érzékeny információhoz. Ha nem használ VPN-t Android okostelefonján vagy táblagépén, akkor kiszolgáltatott lehet a nyomkövetőktől, és személyes adatait bárki megszerezheti a hackerektől és a közösségi média nyomkövetőitől a mobilszolgáltatójáig és az internetszolgáltatóig..

Okos mobiltelefon-felhasználó boszorkány a VPN-enSzemélyes adatait különféle célokra gyűjthetik és értékesíthetik harmadik felek számára, ideértve a célzott hirdetéseket is. Ezenkívül a kormány nyomon tudja követni az ön tevékenységét, és tudja, hogy csinált valamit, ami nem kellett volna. Így a szerzői joggal védett anyagok illegális letöltése (pl. Torrentek útján) nagy bajba kerülhet. Nem is beszélve a nem biztonságos, nyilvános WiFi-hálózatokhoz való csatlakozás veszélyeiről, amelyek a hackerekkel feltérképezik, csak arra várnak, hogy megszakítsák a forgalmat. Másrészt, ha Android VPN-t használ, akkor láthatatlanságának köpenyét is bekapcsolta, így a világon senki sem tudja, mit csinál online, és a biztonsága és magánélete érintetlenül marad..

A fokozott biztonság és adatvédelem mellett az Android VPN-k törli az összes virtuális falat, amely a közted és a megtekinteni kívánt tartalom között áll. Akár egy szigorú internetes cenzúrával rendelkező országban él, mint például Kína vagy az Egyesült Arab Emírségek, tervez egy ilyen országba utazni, vagy csak azt szeretné, hogy bármit megnézhessenek, tartózkodási helyétől függetlenül, az Android VPN-k megkapják a hátadát. A megfelelő Android VPN segítségével bármilyen webhelyet vagy streaming szolgáltatást elérhet közvetlenül a telefonjáról vagy táblagépéről. A teljes internet elérhetően van.

Hogyan működik egy VPN az Androidon?

Az Android készülékek VPN-i alapvetően ugyanúgy működnek, mint a számítógépen használt VPN-k. Az Android VPN szolgáltatás lehetővé teszi, hogy VPN-kiszolgálóin keresztül csatlakozzon az internethez. Adatai biztonságos alagúton keresztül mozognak az Android készülék és a választott VPN szerver között. Egy titkosítási réteg védi, így harmadik fél nem tudja megfejteni és nyomon követni. A legjobb VPN-ekkel az Android-ban az igazi IP-cím és tartózkodási hely, valamint online tevékenysége ismeretlen a mobilszolgáltató, az ISP, a kormány és még a VPN-szolgáltató számára is. Online állampolgársága annak az országnak az állampolgársága, amelyben a szerver, amelyhez csatlakozott, található.

Annak ellenére, hogy mindegyik ugyanazt a célt teljesíti, az Android VPN-k különböznek abban, hogy hogyan választják ki szolgáltatásaikat. Két fő kategóriába sorolhatók. Az első kategóriába azok az Android VPN-k tartoznak, amelyek saját egyedi Android-alkalmazásokat biztosítanak, amelyek telepíthetők a készülék bármely más alkalmazásához hasonlóan, egyetlen érintéssel létrehozott VPN-kapcsolattal. A második kategóriába azok a VPN-szolgáltatások tartoznak, amelyek nem nyújtanak saját alkalmazásokat az Android számára, hanem ehelyett a VPN kézi konfigurálását kötelezik az eszközén.

Hogyan állíthatom be a VPN-t az Androidon?

Az Android VPN beállításához többféle módszer létezik, és részletes utasításokat nyújtunk az összes leggyakoribb forgatókönyvhöz. A telepítési folyamat a dedikált alkalmazás meglététől és a használt titkosítási protokolloktól függően eltérő.

Egyéni VPN beállítása Androidra

Ha inkább gond nélkül szeretné telepíteni és beállítani, akkor a legjobb választás a saját Android-alkalmazásokat kínáló VPN-k. Két egyéni VPN letöltés és telepítés az Androidhoz.

 1. Google Play Áruház

Töltse le a kívánt alkalmazást közvetlenül a Google Play Áruházból, vagy előfizethet a VPN-szolgáltató webhelyéről, és megkaphatja a letöltési linket a Google Playre. A linket általában az üdvözlő e-mailben találja meg. Az Android VPN-ket letöltik és telepítik, mint bármely más Android-alkalmazást. Csak kattintson a letöltés gombra, várja meg az alkalmazás telepítését, és az alkalmazás készen áll a használatra, további műveletekre nincs szükség.

 1. Sideloading

Ha nem akarja használni a Google Play Áruházat a VPN letöltése az Androidra, és hagyja, hogy a Google információkat szerezzen a letöltésről, akkor van egy privát lehetőség. Az oldalsó letöltés olyan kifejezés, amely egy Android alkalmazás telepítését jelöli egy APK formátumban elérhető alkalmazáscsomaggal, amelyet általában a Google Play-től eltérő külső forrásokból szereznek be. Ez könnyebb, mint amilyennek hangzik.

Lány okos telefon egy étterembenA VPN-szolgáltatók többsége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy oldalról töltsék le Android-alkalmazásukat, és APK-fájlokat biztosítsanak, amelyek letölthetők hivatalos webhelyüktől. Ha az oldalsó betöltést választja, akkor először meg kell lépnie az eszköz Biztonsági vagy Alkalmazások (régebbi Android-verziók) beállításaira. Itt engedélyeznie kell az alkalmazások külső forrásokból történő telepítését a kapcsoló meghúzásával vagy az Ismeretlen források melletti négyzet bejelölésével és a kockázatok megértésének megerősítésével. Másodszor, feltétlenül töltsön le megbízható forrásból APK-fájlokat, hogy elkerülje a rosszindulatú alkalmazások telepítését. Android VPN alkalmazás újratöltésekor az esetleges kockázatok kiküszöbölése érdekében csak töltse le az APK fájlokat a VPN szolgáltató webhelyéről. Harmadszor, töltsön le egy megbízható Android fájlkezelő alkalmazást, ha még nem rendelkezik ilyennel.

Az első három lépés elvégzése után letöltheti az APK fájlt a számítógépéről vagy az Android készülékéről. Ha a számítógépről tölti le, akkor USB-n, Bluetooth-on, e-mailben, felhőalapú tárolási szolgáltatással vagy bármilyen más módszerrel átviheti Android-eszközére. A letöltés befejezése után keresse meg a fájlt a fájlkezelő segítségével, és válassza a Telepítés lehetőséget. A telepítés befejezése után az alkalmazás készen áll a használatra.

Kézi konfigurálás

A legtöbb Android VPN-t manuálisan lehet konfigurálni, és néhányukkal ez az egyetlen mód, mivel nincs egyéni alkalmazás. A telepítési folyamat attól függ, hogy az Ön által választott Android VPN támogatja-e a PPTP és / vagy az L2TP / IPSec protokollokat vagy az OpenVPN protokollt.

 1. PPTP & L2TP / IPSec

Az Android készülékek beépített támogatással rendelkeznek a PPTP és az L2TP / IPSec VPN-khez, tehát ha ezt a lehetőséget választja, nem kell telepítenie alkalmazásokat.

Először be kell szereznie a PPTP vagy L2TP / IPSec beállításokkal kapcsolatos információkat a VPN szolgáltatótól. Ez az információ általában megtalálható a webhely Beállítás vagy Útmutatók szakaszában, de ha nehezen találja meg, akkor felveheti a kapcsolatot a támogatási személyzettel..

Miután megkapta a beállításokkal kapcsolatos információkat, nyissa meg az eszköz Beállítások menüpontját, és koppintson a Vezeték nélküli elem Több gombjára & Hálózatok szakasz vagy További kapcsolatbeállítások a Kapcsolatok részben, az eszközöktől függően. Ezután válassza a VPN elemet, és koppintson a + gombra a képernyő jobb felső sarkában, vagy érintse meg a VPN kapcsolat hozzáadása gombot. Itt a következőket kell tennie:

 • Írja be VPN nevét (válassza ki a nevét szabadon, vagy válassza a VPN szolgáltatás nevét);
 • Válassza ki a típust - vagy PPTP, vagy L2TP / IPSec;
 • Írja be a beállítási információkban megadott szerver címet;
 • Adja meg az előre megosztott kulcsot, ha rendelkezésre áll / szükséges.

Most csak mentse a beállításokat, és a VPN készen áll a használatra. Koppintson az újonnan létrehozott VPN-re a csatlakozáshoz, és írja be a feliratkozáskor használt felhasználónevet és jelszót.

 1. OpenVPN

Ha az OpenVPN protokollt akarja használni Android-eszközén, amely mindig biztonságosabb választás, le kell töltenie az OpenVPN Connect vagy az OpenVPN for Android alkalmazást, utóbbi pedig az előnyben részesített és funkciógazdagabb választás. A Google Play áruházban találhatja meg őket.

Miután letöltötte és telepítette az alkalmazást, folytathatja a konfigurációt. Először le kell töltenie az Android konfigurációs fájlokat a VPN-szolgáltató webhelyéről. Ezek a fájlok megtalálhatók a szolgáltató kézikönyveiben, vagy közvetlenül az ügyfélszolgálattól. Letöltheti őket egyenként, vagy még jobb, és egyszerre kaphatja meg azokat a szolgáltatás OpenVPN konfigurációs csomagjának letöltésével, amelyet később kibontani kell.

Nyissa meg az OpenVPN alkalmazást. Ha OpenVPN Csatlakozást használ, érintse meg a Menü gombot a jobb felső sarokban, és válassza az Importálás lehetőséget. Ha az OpenVPN-t használja az Androidra, érintse meg a + gombot a jobb felső sarokban új profil létrehozásához. Mindkét esetben meg kell keresse a letöltött konfigurációs fájlokat, koppintson a választott fájlra / kiszolgálóra, és elfogadja a módosításokat. Importálhat annyi fájlt, amennyit csak akar. Az importált kiszolgálók nevei megjelennek a Profilok lapon. Szerverhez való csatlakozáshoz csak meg kell koppintson rá, és szükség esetén adja meg a hitelesítő adatait (a VPN szolgáltatótól függ).

OpenVPN biztonsági beállítások

Ha az OpenVPN for Android operációs rendszert használja, íme néhány további tipp. Ez az alkalmazás beépített megszakítóval és szivárgásvédelemmel rendelkezik. Csak ki kell választania a kívánt kapcsolatot a Profilok lapon, és kattintson a jobb oldalon lévő Szerkesztés gombra. Itt látnia kell, hogy engedélyezve van-e a szivárgásvédelem, és ellenőrizni kell, hogy nincs-e bejelölve.

A letiltás kapcsoló engedélyezéséhez lépjen a Speciális fülre, és jelölje be a Perzisztens futtatás lehetőséget. Ez arra kényszeríti az alkalmazást, hogy szüntesse meg internetkapcsolatát, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ha lehetővé teszi, hogy az alkalmazás megpróbálja a VPN-kapcsolatot újból létrehozni, amíg a sikeres nem lesz, módosíthatja az Újracsatlakozás beállításait a Perzisztens futtatás opció alatt, és választhatja a Korlátlan újrakapcsolódási újrapróbálkozások lehetőséget. Ezeknek a beállításoknak a módosításával a megnövekedett szintű biztonságot élvezheti, és megakadályozza, hogy valódi IP-je bármikor harmadik fél számára láthatóvá váljon..

A legjobb VPN kiválasztása az Androidra

Annak megértése érdekében, hogy miért jobb az Androidhoz tartozó VPN, mint a többi, és hogyan válasszuk ki a legjobbat, átmegyünk a kiválasztási folyamat minden fontosabb lépésén, és rámutatunk azokra a tulajdonságokra, amelyeket az Android VPN-ben keresünk, amikor a toplista.

App Functionality & használhatóság

Mindenekelőtt mindig a VPN-ket részesítjük előnyben, amelyek saját egyedi Android-alkalmazásokat kínálnak, szemben a kézi beállításokat igénylő VPN-ekkel, egyszerűen azért, mert könnyebben telepíthetők és használhatók, így kezdőknek és haladó felhasználóknak egyaránt alkalmasak. Olyan Android VPN alkalmazásokat keresünk, amelyek modern, karcsú kialakításúak. Azt akarjuk, hogy az összes legfontosabb szolgáltatás legyen jól látható és könnyen hozzáférhető. A környezetnek szennyezetlennek kell lennie, biztosítva a könnyű navigációt.

app a smartphone képernyőnA legjobb Android VPN alkalmazások tartalmaznak egy nagyméretű be- és kikapcsoló gombot, amely lehetővé teszi egyetlen érintéssel történő csatlakoztatást vagy leválasztást. Ezenkívül lehetővé teszik a szerver egyszerű kiválasztását, praktikus szerver térképekkel, listákkal vagy mindkettővel. Beállításuk tartalmazza az összes fő opció és funkció rövid és világos leírását, így egy tapasztalatlan felhasználó megértheti funkcióját és ennek megfelelően módosíthatja a beállításokat. Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak az alkalmazás használhatóságához.

Noha a hibák és a hibák gyakorlatilag elkerülhetetlenek, szeretnénk, ha az Android legmagasabb szintű VPN-jei rendkívül funkcionálisak és zavartalan teljesítményt mutatnának. Nem toleráljuk a gyakori ütközéseket, és alaposan teszteljük az alkalmazásokat annak megállapítása érdekében, hogy vannak-e olyan problémák, amelyek negatívan befolyásolhatják a felhasználói élményt. Figyelembe vesszük továbbá azt is, hogy a VPN-szolgáltatók hogyan kezelik a hibákat, és hogyan dolgoznak Android-alkalmazásuk frissítésén. Noha a gyakori frissítés és a hibajavítás általában plusz, gondoskodunk arról, hogy a frissítések valóban hasznosak legyenek, és hogy az új funkciók teljes mértékben kifejlesztésre kerüljenek, így azok nem csökkentik az alkalmazás funkcionalitását, ami gyakran előfordul..

Gyors & Megbízható globális hálózat

A VPN szerverhálózatánál a méretnek számít. Ha egy VPN szolgáltatás nagyszámú szervert működtet az egész világon, akkor könnyen megtalálhatja a közelében lévő szervert, és élvezheti a gyors kapcsolatot. Ezen felül választhat virtuális nemzetiségek közül, így bármilyen tartalmat elérhet, a földrajzi korlátozások ellenére..

A szerverek stratégiai eloszlása ​​és számtalansága azonban nem az egyetlen fontos tényező. Az Androidhoz egy jó VPN nagysebességű, nagy teljesítményű kiszolgálókat üzemeltet, így még távoli szerverekhez történő csatlakozás esetén sem kell lassú kapcsolatokkal foglalkoznia. Néhány ritka esetben az Android VPN használata a megnövekedett hálózati kapacitásnak köszönhetően még nagyobb sebességet és teljesítményt eredményezhet. Végül azt várjuk el, hogy a legjobban értékelt Android VPN-k maximális rendelkezésre állási garanciát kínálnak, amely jelzi a hálózat megbízhatóságát.

Titkosítás & jegyzőkönyvek

A titkosítás erőssége és a protokollok kiválasztása ugyanolyan fontos minden eszközön. Ha egy Android VPN alkalmazás csak gyenge titkosítással használja a PPTP-t, ez nem javítja jelentősen az adatvédelmet és a biztonságot. Az OpenVPN-t általában a legbiztonságosabb protokollnak tekintik, ezért az Android VPN-alkalmazásokat részesítjük előnyben, amelyek alapértelmezett protokollként az OpenVPN-t használják. Ezenkívül azt szeretnénk, ha magas szintű titkosítást alkalmaznak, az AES 256 bites alkalmazással.

Öld meg a kapcsolót

A megszakító kapcsoló az egyik legfontosabb biztonsági funkció, amelyet az Android VPN-nek rendelkeznie kell. Számos oka van annak, hogy a VPN-kapcsolat hirtelen leállhat. Váratlan kapcsolatcsökkenés esetén a forgalom már nem lesz titkosítva, és a valódi IP-cím láthatóvá válik a meglátogatott webhelyek, a használt szolgáltatások és a különféle nyomkövetők számára. Annak elkerülése érdekében, hogy a legjobban működő Android VPN-k olyan kill kapcsolóval felszerelt alkalmazásokat kínálnak, amelyek azonnal megszakítják az internetkapcsolatot, ha a VPN nem működik. Ez a szolgáltatás gyakran kapcsolódik egy automatikus csatlakozás funkcióval, amely automatikusan megkísérli újból létrehozni a VPN-kapcsolatot, ha hirtelen leesik..

Nulla szivárgás

Csak azért, mert VPN-t használ az Android-eszközén, nem feltétlenül jelenti azt, hogy az Ön személyes adatait és biztonságát mindenkor megőrzik. Egyes VPN-k szivárgásnak nevezett biztonsági hibákat szenvedhetnek, ami azt jelenti, hogy az Ön valódi IP-je és böngészési előzményei továbbra is harmadik feleknek vannak kitéve, például az internetszolgáltató. A szivárgások nemcsak a VPN hiányosságai miatt fordulhatnak elő, hanem a jó Android VPN-ek szivárgás elleni védelme is lehetővé teszi a szivárgások megakadályozását, még akkor is, ha más eszköz által az Ön által használt technológiák, például a Flash Player okozta.

Nulla naplók

Míg az Android VPN egyik elsődleges funkciója a magánélet védelme, néhány VPN továbbra is figyeli az Ön tevékenységét, és különböző célokra gyűjti az adatait. Az Androidra legmegfelelőbb VPN kiválasztásakor alaposan megvizsgáljuk a kiválasztott jelöltek adatvédelmi irányelveit annak megállapítása érdekében, hogy naplókat vezetünk-e. Az Android számára a legjobb VPN-k nem figyelik a tevékenységet, és semmilyen naplót nem tartanak fenn. Bizonyos esetekben a csatlakozási naplókat megőrzik, ideértve a használt sávszélességet, a csatlakozási időket és más nem személyes adatokat is, amelyek lehetővé teszik a VPN-szolgáltató számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szolgáltatást a megállapodott feltételeknek megfelelően használja-e. Ez tolerálható, mindaddig, amíg a szolgáltató nem próbálja meg felfedezni, mit csinál online, vagy személyes adatait nem gyűjt be engedély nélkül.

Vállalat helye & Hírnév

Az Android VPN kiválasztásakor az egyik legfontosabb információ, amelyet meg kell szereznie, a vállalat székhelye. Különböző országokban eltérő törvények vannak a magánélettel kapcsolatban, és néhány ország az Öt szem, Kilenc szem és Tizennégy szem néven ismert nemzetközi felügyeleti szövetséghez tartozik. Ezen országok közé tartozik Ausztrália, Kanada, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok (Öt Szem), Dánia, Franciaország, Hollandia, Norvégia (Kilenc Szem, valamint az Öt Szem országával), Németország, Belgium, Olaszország, Svédország, és Spanyolország (tizennégy szem, a kilenc szemű országokkal együtt).

Biztonsági titkosított kapcsolatEzen szövetségek célja az online tevékenységeik aktív nyomon követése és rögzítése. Ezért ha egy VPN-szolgáltató ezen országok egyikében található, adatvédelmi politikájának alapos ellenőrzése szükséges, mivel nagy esély van arra, hogy adatait összegyűjtsék. Ha nem hajlandó sok apró nyomtatáson átmenni, mindig bölcsebb a VPN szolgáltatót választani, amely nem található a fent említett országok egyikében.

Ami a vállalati hírnevet illeti, mindig okos kapcsolatba lépni a legismertebb VPN-ekkel, amelyeket az illetékes hatóságok nagyra értékelnek. Az Android számára nem megbízható VPN-ek közismert gyakoriságúak, és néhányukban még rosszindulatú programokat is tartalmaznak, különösen az ingyenes szoftvereket, ezért soha nem javasoljuk az Android VPN alkalmazás telepítését, amelyet a VPN szakértői nem töröltek.

Vevőszolgálat

Függetlenül attól, hogy tapasztalt felhasználó vagy kezdő - néhány problémával szembesülhet az Android VPN-sel kapcsolatban, és szakértő segítségére van szüksége. Ezért bölcs dolog az Android VPN-eket választani, amelyek 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak, így bármikor segítségre van szükségük. Az Android készülékek legjobb VPN-jeinek beépített támogatása a nagyobb kényelmet szolgálja.

Ár

Miközben értelme van, hogy az Android számára a legjobb VPN-k többe kerülnek, mint mások, csak a legjobban ár-érték arányt kínáljuk. Nem csak azt határozjuk meg, hogy az ár megfelel-e a nyújtott szolgáltatás minőségének, hanem arra törekszünk, hogy kiváló Android VPN-megoldások listáját is biztosítsuk a különféle mélységű zsebek számára. Ezenkívül azt a VPN-t választjuk, amely több eszköz előfizetéssel rendelkezik, így a VPN-t Android-eszközökön és háztartásának minden más eszközén felhasználhatja anélkül, hogy külön fizetne.

A legjobb VPN-ek Androidra

Kiválasztottuk az Android számára azokat a legjobb VPN-ket, amelyek megfelelnek minden kiválasztási kritériumunknak. Itt az ideje, hogy részletesebben vizsgálja meg a legjobb válogatásainkat, és megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Olvassa el az alábbi mini-áttekintéseket, fedezze fel a legjobban értékelt Android VPN-k legfontosabb tulajdonságait, és döntse el, melyik megfelel a legjobban.

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A Surfshark a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett VPN-szolgáltató, amely egyértelmű előnyben részesíti a többi szolgáltatóval szemben, amelyek székhelye az Eyes országokban vagy a szigorúan kötelező adatmegőrzési törvényekkel és magas szintű internetes cenzúrával rendelkezik..

A Surfshark natív, teljes funkcionalitású Android-alkalmazással érkezik, amelyet letölthet a Google Play Áruházból, és korlátlan számú eszközre telepítheti. Ha bármilyen típusú problémát tapasztal, akkor a hivatalos weboldalon hasznos használati utasítások találhatók, és a vállalat ügyfélszolgálatának napjainkban rendelkezésre áll.

A Surfshark kiváló platform támogatása mellett lefedi az IKEv2 és az OpenVPN protokollokat, az AES-256 titkosítással titkosítja a forgalmat, blokkolja a hirdetéseket, a nyomkövetőket, a rosszindulatú programokat és az adathalász csalásokat, és megbízható automatikus gyújtáskapcsolót hajt végre. A Whitelister alkalmazás lehetővé teszi a Surfshark-on keresztül futtatni kívánt alkalmazások kiválasztását, ami különösen akkor hasznos, ha a banki alkalmazás nem futtatható a VPN-sel.

Végül, a Surfshark nulla tevékenységi naplót vezet, ami azt jelenti, hogy a társaság nem figyeli az online munkamenet során látogatott webhelyeket, sem a velük való interakciókat..

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap
Szinte végtelen lista azoknak az okoknak, amelyek miatt az Androidra ismert NordVPN a mi első számú választásunk. Ez a kiváló Android VPN alkalmazás elegáns és tökéletesen könnyű navigálni. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 5100 szerver közül válasszon a világon, így bármilyen tartalmat elérhet. A sebességek nagyok és a teljesítmény csillagok.

Az NordVPN for Android alapértelmezés szerint a legbiztonságosabb OpenVPN protokollt használja, és a nagyteljesítményű AES-256 titkosítást használja. Ezenkívül az alkalmazáshoz automatikus kikapcsoló tartozik és védi a szivárgásoktól. A fokozott védelem érdekében a NordVPN Android alkalmazás tartalmazza a CyberSec funkciót, amely azonosítja és blokkolja a potenciálisan káros webhelyeket. Ha torrent szeretne, akkor annyit tölthet le, ha csatlakozik a P2P-re optimalizált kiszolgálókhoz.

A társaság nem tart nyilvántartást az Ön tevékenységéről, és lehetővé teszi a Bitcoin-nal történő fizetést a maximális névtelenségért. Legfeljebb 6 eszközön használható egyetlen fiókkal, így pénzt takaríthat meg, és védelmet élvezhet mind Android, mind más platformon, ha szükséges. Ha segítségre van szüksége, támaszkodhat a NordVPN 24/7 támogatására.

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3 A CyberGhost egy híres VPN-szolgáltató, amelyet 2011-ben indított Romániában a korlátozott tartalom feloldásához. Idővel teljesen natív VPN-szolgáltatássá vált egy natív Android alkalmazással, amely lehetővé teszi az IP-cím anonimizálását, az online tranzakciók biztonságát, a kedvenc tartalmak földrajzilag lezárt platformon történő továbbítását és még sok minden mást..

A VPN használatának megkezdéséhez le kell töltenie az alkalmazást a Google Playről. Ne feledje, hogy felhasználhatja az ingyenes próbaverziót annak megállapítására, hogy az Ön számára megfelelő-e. A próbaverzió befejezése után előfizetést kell vásárolnia, ha továbbra is használni szeretné. Vegye figyelembe, hogy a CyberGhost Android alkalmazás az Android OS 4.4 és újabb verzióival működik. Technikailag RENDELKEZHETHEN régebbi eszközökkel, de manuálisan kell beállítania a natív protokollt, ami messze nem ideális, ha nem különösebben műszaki hozzáértésű vagy.

Az Android natív alkalmazásán kívül a CyberGhost csúcstechnológiát is biztosít Önnek & biztonság (AES-256, nincs napló, OpenVPN, DNS / IP szivárgás elleni védelem, automatikus killswitch…), nagy sebesség, korlátlan forgalommal & sávszélesség, hozzáférés 4600 szerverhez több mint 60 országban, és egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN for Android egy jól megtervezett egyedi VPN-alkalmazás, amely csodálatosan egyszerűen használható. A szolgáltatás szerverhálózata hihetetlenül hatalmas, beleértve 3000+ szervert több mint 160 helyszínen, több mint 90 világban. A kiszolgálók gyorsak és megbízhatók, és lehetővé teszik névtelenül és biztonságosan böngészést, adatfolyamot és torrent-t, miközben elképesztő sebességet élvez. Az ExpressVPN Android alkalmazás további előnye, hogy a cenzúrával harcoló kínai felhasználók számára hozzáférést biztosítanak a lopakodó hongkongi szerverhez.

Az ExpressVPN Android alkalmazás AES 256 bites titkosítást és OpenVPN protokollokat használ, így magas szintű biztonságot biztosítva nulla szivárgás esetén. Az Ön személyes adatait a vállalat szigorú nulla naplózási politikája és a Bitcoin támogatott fizetési módként optimalizálja.

Egyetlen számla 5 egyidejű csatlakozással érkezik, és az elégedettség garantált a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Bármikor elérheti az ügyfélszolgálatot, és gyors válaszokat kaphat a napi 24 órás élő támogatásnak köszönhetően.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. IPVanish

Legjobb a Speedoholics számára Áttekintés + MINŐSÉGEK
9,5 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 10,00 USD

ipvanish honlap
Az IPVanish for Android a használhatóság és a hatalmas védelem csodálatos kombinációját kínálja. Az alkalmazás kezdőbarát és lehetővé teszi, hogy élvezze a nagyszerű felhasználói élményt. A sebesség megbízható, a teljesítmény kiváló, és nincs semmilyen csillogás vagy hirtelen ütés. Több mint 1300 szerver létezik 70+ helyszínen, mindegyik nagysebességű és alkalmas torrentolásra. Az alkalmazás automatikusan javasolja az Ön számára a leggyorsabb kiszolgálót a ping és a hely alapján.

Az IPVanish Android alkalmazás erős AES 256 bites titkosítást és OpenVPN protokollt használ. Még az OpenVPN Scramble funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a tűzfalak észleljék a VPN-kapcsolatot. Ha szeretné, manuálisan konfigurálhatja a PPTP vagy az L2TP fájlt, de ez nem ajánlott, mivel az OpenVPN biztonságosabb.

A szolgáltatás nem figyeli az Ön tevékenységét, és nem tart nyilván forgalmi nyilvántartást. Legfeljebb 10 eszközön használható egyszerre. Az előfizetésedhez 7 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető.

Olvassa el a teljes IPVanish ismertetőt

6. Tiszta VPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 10,95 USD

PureVpn honlap
A PureVPN mindig az Android alkalmazás fejlesztésén dolgozik, és munkája minden bizonnyal megtérül. Jelenleg a piacon az egyik legjobb Android VPN-alkalmazást kínálja, amelyet mind a kiváló teljesítmény, mind pedig a csodálatos használhatóság jellemzi.

Világszerte több mint 2000 szerver közül választhat, és hihetetlen sebességet élvezhet, amely akár nagyobb is lehet, mint VPN használata nélkül. Ez a PureVPN Android alkalmazás egyik fő előnye, és különbözteti meg szinte az összes többitől. A P2P megosztás megengedett dedikált szerveren, így torzíthat nagy sebességgel.

A biztonságot illetően élvezheti a katonai minőségű AES 256 bites titkosítás és a biztonságos OpenVPN protokoll előnyeit. Az alkalmazás magában foglalja a praktikus kill kapcsolót és az automatikus csatlakoztatási funkciókat. Az erőforrások felhasználásának minimalizálása és az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében kiválaszthatja a kiváló osztott alagútbeállítás lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely alkalmazásokat szeretné védeni a VPN-sel.

A PureVPN nem tart nyilvántartást tevékenységeiről, és lehetővé teszi a Bitcoin-nal történő fizetést. Kipróbálhatja 31 napig, és teljes visszatérítést kaphat, ha nem találja kedvedre. Az előfizetéssel öt eszközön egyszerre használhatja.

Olvassa el a Teljes tiszta VPN áttekintést

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map