A legjobb VPN-k a Firestickhez

Mi az Amazon Firestick?

Az Amazon Firestick megértése érdekében először az Amazon Fire TV-ről kell beszélnünk. Ez egy set-top video streaming eszköz, amely bemutatta az Amazonot a streaming piacon. A „kis fekete doboznak” is nevezett eszköz támogatja a 1080p és 4K HD videókat, és több mint 15 000 alkalmazást kínál a felhasználók számára, ideértve a legnagyobb audio és video streaming szolgáltatások, játékok és még sok más alkalmazást is.. 


Az Amazon Fire TV lehetővé teszi, hogy élvezze a streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, Hulu, az Amazon Video, a Showtime Now, a DirectTV MOST, az HBO MOST és még sok más. Ha Ön Amazon Prime előfizető, akkor a Prime Video segítségével több ezer TV-műsorhoz és filmhez hozzáférhet, valamint a Prime Music segítségével lenyűgöző zenekatalógust is elérhet.. 

nő pihentető otthon a kanapén, és online videókat nézAz Amazon Fire TV készülék kompatibilis az Alexa-val, lehetővé téve a mellékelt Alexa távvezérlő használatát játékok lejátszására, videók megtekintésére, alkalmazások indítására, zenék hallgatására vagy akár vásárlás megrendelésére is. Több mint 140 csatorna általános keresési eredményei lesznek, amelyek egyesítik a játékok, alkalmazások és video / audio tartalmak keresését.. 

Az Amazon Fire TV Stick vagy egyszerűen az Amazon Firestick ennek az eszköznek a költségvetési változata. Ez alapvetően egy USB-meghajtó méretű eszköz, amelyet a HD TV HDMI-portjához csatlakoztathat, és élvezheti a legtöbb funkciót, amelyet az Amazon Fire TV set-top készülékkel kaphat. 

Az Amazon Firestick azonban nem kínál ügyességi játéktechnikát, és hiányzik a 4K-os videó, tehát kicsit több alkalmi játékot játszhat, és elegendő feldolgozási teljesítménygel rendelkezik az 1080p-os adatfolyamok számára. 

Az Amazon Firestick négymagos processzorral, kétsávos Wi-Fi-vel és 1080p-képes videóval rendelkezik. 1 GB memóriával rendelkezik (az Amazon Fire TV 2 GB-val rendelkezik) és 8 GB belső tárhellyel rendelkezik. Az Amazon Fire TV lehetővé teszi a belső tárhely bővítését akár 200 GB-ig egy MicroSD-kártyával, miközben a Firestick nem kínálja ezt a lehetőséget. 

Szükségem van VPN-re a Firestickhez?

Az általános hüvelykujjszabály az, hogy ha képes csatlakozni az internethez, akkor VPN-t kell használnia vele. A VPN-ek az elmúlt néhány évben valóban szükségessé váltak, tehát a válasz határozottan igen - a Firestickhez VPN szükséges. Íme néhány előnye az Amazon Firestick és egy jó VPN párosításának: 

 • A kapcsolat biztonságossá tétele 

A VPN-k titkosítják az internetkapcsolatot, amely megakadályozza az érzékeny adatait minden érdeklődő szemtől, beleértve az internetszolgáltatót, a hackereket és a kormányzati ügynökségeket..

 • A böngészési tevékenység elrejtése 

Internetszolgáltatója figyelemmel kíséri online viselkedését, és határozatlan időre bejelentkezheti az internetes tevékenységeit. Ez lehetővé teszi, hogy az internetszolgáltató kiszolgálja a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítéseket, amikor elkapja a torrentek letöltését. Ezen adatokat továbbadhatja kormányzati ügynökségeknek, nagyvállalatoknak és marketingszakembereknek. A VPN egy szilárd akadály közted és az internetszolgáltató között, amely elrejt minden, amit online csinál. 

 • A földrajzi akadályok megkerülése 

Ez különösen fontos jellemző a szalagok számára. Ha például a Netflix amerikai verzióját szeretné elérni, de a földrajzi elhelyezkedése miatt nem tudja, a VPN-k lehetővé teszik, hogy „becsapja” a Netflix védelmi mechanizmusait, hogy azt higgye, hogy az Internet forgalma valóban az Egyesült Államokból származik. VPN-je megváltoztatja az Ön IP-címét, és az USA-ban lévő kiszolgálón keresztül csatlakozik a Netflixhez, amely lehetővé teszi a könyvtár streamingjét, miközben elrejti az igazi IP-címét és helyét. A lehetőségei természetesen nem korlátozódnak a Netflixre. Egy jó VPN használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott tartalmakat bárhol a világon.

VPN beállítása a Firestick számára

Az Amazon Firestick még mindig meglehetősen új a kompatibilitása szempontjából a fő VPN szolgáltatásokkal. Ezért gondoskodtunk arról, hogy a Firestick számára elérhető legjobb VPN-k listája csak azokat a szolgáltatásokat tartalmazza, amelyek külön Fire TV VPN alkalmazásokat tartalmaznak, vagyis hozzáférhet ezekhez a VPN-khez az alkalmazások szakaszban, és egyszerűen telepítheti azokat eszközére. 

A VPN telepítését a Firestick-re a következőképpen állíthatja be: 

 • Indítsa el az Amazon Firestick-et 
 • Lépjen a kezdőképernyő tetején található „Alkalmazások” fülre 
 • Görgessen a „Kategóriák” elemhez, és válassza a „Segédprogram” lehetőséget. 
 • Válassza ki a kívánt VPN-t, és kattintson a „Get” gombra a letöltés megkezdéséhez 
 • A telepítés befejezése után válassza az „Open” lehetőséget 
 • Jelentkezzen be a szokásos VPN bejelentkezési adatokkal 
 • Válassza ki a VPN-kiszolgáló helyét 
 • Miután csatlakozott a VPN szerverhez, egyszerűen visszatérhet a kezdőlapra, és megkezdheti a streaming-t 

Beállíthatja a VPN-t a Firestick számára egy kompatibilis útválasztón is. Ilyen módon nemcsak a Fire TV Stick csatlakozást fogja megvédeni, hanem minden más eszközt is, amely csatlakozik ehhez az útválasztóhoz. Vegye figyelembe, hogy nem minden útválasztó VPN-készen áll a készre. Más szavakkal: VPN telepítéséhez szüksége lehet egy paradicsom vagy DD-WRT alapú útválasztóra. Ne feledje, hogy nem minden útválasztó kompatibilis a DD-WRT-vel. Ha rendelkezik ISP-modemmel, akkor biztosan nem fogja tudni rá telepíteni a DD-WRT-t. 

Mitől lesz jó VPN a Firestick számára?

Mivel az Amazon Firestick egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a kedvenc tartalmak online közvetítésében és a játékok lejátszásában, azt párosítani kell egy villámgyors VPN-sel, amely nem fog visszatartani, és tönkreteszi a teljes élményt. A streaming és az online szerencsejátékok nagyon adóztatják az internetkapcsolatot, és olyan VPN-vel rendelkezik, amely még tovább lassítja azt, és ezzel a Firestick használatának teljes célját legyőzi.. 

Médialejátszó távirányítóvalA tesztelési körünk során végrehajtottuk a szigorú rangsorolási kritériumok sorozatát, és ügyelünk arra, hogy csak a premier opciókat szerezzük a Firestick legjobb VPN-jeinek listáján. Annak érdekében, hogy megismerjük Önt a folyamattal, és rámutasson néhány kulcsfontosságú tényezőre, amelyeket mindig szem előtt kell tartania a Firestick VPN kiválasztásakor, ezeknek a kritériumoknak a részét megosztjuk Önnel. 

A Firestick legjobb VPN-jeinek rangsorolási kritériumai közül néhány a következő: 

Széles szerverhálózat / Kiváló minőségű kiszolgálók

Mint már említettük, az egyik legfontosabb ok, amiért az emberek az VPN-ket az Amazon Firestick-rel akarják használni, elsősorban a földrajzi korlátozások megkerülése és a jobb streaming könyvtárak feloldása. Ezt nem lehet megtenni olyan jó szerver lefedettség nélkül, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a választott helyhez függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Alsó sorban minél több kiszolgáló van, annál jobb. 

A teljes szerverszámnak ezernek kell lennie, és az egész világon jól el kell terjednie. Nagyon figyelmesek voltak a folyamatos újabb szerver-bővítési politikákra is, így még akkor is, ha néhány listán szereplő vállalat jelenleg nem működik több ezer szerverrel, alaposan megvizsgáltuk vállalati politikájukat, és biztosak vagyunk benne, hogy időben eljutnak ide.. 

Gyors csatlakozási sebesség

A kapcsolat sebessége mindig fontos, de még inkább, ha a VPN-t kizárólag streaminghez szeretné használni. Mint mondtuk, a streaming eszközök sok erőforrást igényelnek, tehát elég gyors kapcsolatra van szüksége, ha HD formátumban szeretne streamolni. Ha játékához szeretné használni az Amazon Firestick-jét, akkor is reagáló kapcsolat szükséges. 

Ezért, amikor kiválasztja a legjobb VPN-t a Firestick számára, győződjön meg arról, hogy a választott vállalat korlátlan sebességet és sávszélességet kínál. A korlátlan szerverváltás szintén jó kiegészítés. A túlzsúfolt szerverek jelentős sebességcsökkenést okozhatnak, ami visszavezet minket az első ponthoz: sok szerverrel rendelkező VPN szolgáltatást válasszon, amely minimalizálja a túlzsúfolódás esélyét. 

Szilárd adatvédelmi / biztonsági beállítások

Bármely VPN elsődleges szerepe az, hogy védelmet nyújtson az interneten rejlő minden számítógépes veszélytől. Ezt úgy teszik, hogy titkosítja az online forgalmat, elrejti az Ön valódi IP-címét, és valódi otthoni címe helyett hamis helyen szolgálja ki a világ többi részét. 

Ne feledje azonban, hogy soha nem szabad feláldoznia a biztonságot a sebességért. Igaz, hogy a titkosítás lelassítja a kapcsolatot, de ez alig észrevehető a listán szereplő vállalatokkal. Ha úgy dönt, hogy olyan streaming platformokat telepít, mint a Kodi, az Amazon Firestick-re, akkor még jogi problémákba is belekerülhet, ha a VPN nem felemelkedik meg. Néhány népszerű streaming szolgáltatás gyakran szerzői joggal védett és egyenesen illegális streaming forrásokat használ, és a bírság csillagászati, ha elkapnak. A szilárd biztonsági konfigurációjú VPN-k biztosítják, hogy ne. 

Alsó sorban nem szabad lemenni az AES-256 rejtjel, az RSA-2048 kézfogás és az SHA-256 hitelesítésnél. Az AES-256-ra utalnak a VPN-vállalatok, amikor „katonai vagy banki minőségű” titkosításról beszélnek.  

A legjobb VPN-k a Firestickhez

Kiválasztottuk a legjobb VPN-szolgáltatásokat, amelyek megfelelnek minden kiválasztási kritériumunknak. Itt az ideje, hogy részletesebben vizsgálja meg a legjobb válogatásainkat, és megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Olvassa el az alábbiakban szereplő mini-áttekintéseket, fedezze fel a Firestick legmagasabb szintű VPN-szolgáltatásaink legfontosabb tulajdonságait, és döntse el, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeihez..

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A Surfshark egy olyan VPN szolgáltatás, amely nemcsak egy külön alkalmazást kínál a Firestick számára, ami szellővé teszi a beállítást, hanem a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is működik, beleértve a Netflix-et és a Hulu-t is. Meglepően gyors, így számíthat arra, hogy késleltetés nélkül továbbítja az 1080p tartalmat.

A szolgáltatás jelenleg több mint 800 nagysebességű szervert működtet 50 vagy több világ országában. A streamingre optimalizált és P2P-barát is. Nem korlátozza a sebességet, a sávszélességet és a szerverváltást, és támogatja a korlátlan egyidejű kapcsolatokat, ami nagy plusz.

A tökéletes biztonság és magánélet biztosítása érdekében a Surfshark katonai szintű AES-256 titkosítást használ, támogatja az IKEv2 és az OpenVPN protokollokat, és rengeteg biztonsági és adatvédelmi funkcióval rendelkezik. Ezek közé tartozik a szivárgás elleni védelem, az internet kikapcsoló, a multihop kapcsolatok, a nem-ismeretes DNS az összes kiszolgálón, az álcázás mód, amely megakadályozza a VPN-kapcsolat észlelését, valamint a CleanWeb, amely távol tartja a rosszindulatú programokat, a hirdetéseket és a követőket.

A szolgáltatás szigorú bejelentkezési tilalmú politikát hajt végre, és abszolút névtelenségért elfogadja a rejtjeleket. Előfizetéseire 30 napos pénz-visszafizetési garancia vonatkozik.

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap
A NordVPN olyan VPN-szolgáltató, amely tökéletes egyensúlyt teremt az egyszerűség és a bonyolultság között. Egyrészt még az abszolút kezdők is nehézségek nélkül használhatják. Másrészt, ez egy nagyon erős VPN, rengeteg extra funkcióval. 

A NordVPN 5100+ kiváló minőségű VPN szervert tartalmaz, több mint 60 országban. A cég akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverváltást kínál. Tesztelésünk során, amikor nem vett észre semmilyen jelentős sebességcsökkenést vagy tapasztalati megszakítást.

A biztonság szempontjából az NordVPN támogatja az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec csatlakozási protokollokat, és az AES-256 titkosítással titkosítja a forgalmat. Meg kell említeni, hogy az NordVPN az egyetlen szolgáltatás, amely kétszer titkosítja az Ön forgalmát.

A NordVPN sajnos nem érhető el az Amazon App Store-ban, ami azt jelenti, hogy nincs natív alkalmazás támogatása. A hivatalos webhely azonban részletes utasításokat tartalmaz az alkalmazás kézi telepítéséről. 

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3
A CyberGhost jól ismert széles platform-támogatásáról, golyóálló magánéletéről & biztonsági szolgáltatások, korlátlan forgalom / sávszélesség és dedikált streaming szerverek. A társaságot 2001-ben alapították Romániában, mint egyszerű feloldó szoftvert, mielőtt elérnék jelenlegi fejlesztését.

A Firestick esetében a CyberGhost egy speciális alkalmazást kínál a Fire OS-hez (amely alapvetően módosított Android OS), és lehetővé teszi, hogy eszközét teljes értékű VPN-funkcióval látja el, beleértve az IP-névtelenítést, a biztonságos tranzakciókat, a streaming-t és egyebet. . Vegye figyelembe, hogy töltse le az alkalmazást az Amazon App Store-ból, és küldjön érvényes e-mailt a próbaidőszak megkezdéséhez. A próba vége után előfizetést kell vásárolnia, ha folytatni akarja a szolgáltatás használatát.

A CyberGhost az AES-256 titkosítással titkosítja a forgalmat, és választhat az OpenVPN, az IKEv2, a PPTP, az L2TP és az IPSec között. Tartalmaz továbbá egy automatikus kikapcsolót, a DNS és az IP szivárgás elleni védelmet, a szigorú bejelentkezési tilalmat és a 45 napos pénz-visszatérítési garanciát. A cég több mint 4600 szervert működtet 60+ országban, és a szoftver akár 7 egyidejű kapcsolatot is támogat.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN egy híres online biztonsági szolgáltatás, amely a hálózaton keresztüli gyors csatlakozási sebességet prioritássá teszi. A cég annyira elkötelezett erre az ötletre, hogy őszintén nem tudhattuk volna, hogy VPN-t használunk, miközben teszteljük ezt a listát. 

Az ExpressVPN jelenleg több mint 3000 szervert kínál több mint 90 országban. Egyszerre akár 3 eszközt is csatlakoztathat, és korlátlan sávszélességet, sebességet és szerverkapcsolatot is élvezhet. Mint mondtuk, ez a VPN csekély mértékben befolyásolja a kapcsolat sebességét, ezért nem tapasztalható hirtelen sebességcsökkenés vagy más kapcsolódó probléma..

A cég támogatja az OpenVPN, SSTP, PPTP és L2tp / IPsec kapcsolati protokollokat, és az AES-256 titkosítással titkosítja a forgalmat. Jól megölt kapcsoló funkcióval rendelkezik, nem tart naplókat, és védi a DNS-szivárgások ellen. 

Az ExpressVPN-nek nincs natív Amazon Fire TV Stick alkalmazásja, ezért el kell töltenie azt. Ennek azonban nem szabad problémát okoznia, mivel a hivatalos weboldal rengeteg utasítást tartalmaz, beleértve egy videobeállítási útmutatót. 

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. Tiszta VPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 10,95 USD

PureVpn honlap
Hasonlóan az ExpressVPN-hez, a PureVPN is nagy hangsúlyt fektet a villámgyors streaming képességekre. Ez egy dedikált alkalmazást kínál az Amazon Firestick számára, amely legfrissebb frissítését 2018. február 6-án kapta meg. 

A PureVPN több mint 2000 szervert kínál több mint 140 országban, ami kiváló földrajzi lefedettséget garantál. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és korlátlan sebességet, sávszélességet és szerverváltást kínál.

A biztonságot illetően támogatja az OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPsec és IKEv2 programokat, és 256 bites adattitkosítást használ az online forgalom kódolására. A társaság nem tart forgalomnaplókat, és rendelkezik egy automatikus lekapcsolóval. Ezenkívül több mint 88 000 megosztott IP-címet kínál, amely garantálja az online névtelenség legmagasabb szintjét. Streaming céljából megvásárolhat egy dedikált IP-kiegészítőt, amely megnehezíti az Amazon és a Netflix számára a VPN-forgalom feketelistáját. 

A PureVPN telepítése a Firestick eszközére meglehetősen könnyű a dedikált Firestick alkalmazásnak köszönhetően, de ha bármilyen probléma merülne fel, megtalálhatja a részletes útmutatót (képekkel) a hivatalos PureVPN webhelyen.. 

Olvassa el a Teljes tiszta VPN áttekintést

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 41

map