A legjobb VPN-k a Netflix számára

Miért vannak a Netflixnek regionális korlátozások??

A Netflix katalógusok országonként különböznek egy egyszerű ok miatt: a szerzői jogi törvény. A filmstúdióknak a régiótól függően különböző szerződéseik vannak, ezért egyes sorozatok egy országban kaphatók, a másikban nem. 


Ez a helyi műsorszórási jogokhoz is vezet. Alapvetően nem nézheti meg kedvenc TV-műsorait a Netflix-en, mert a helyi televíziós állomásoknak már exkluzív jogaik vannak az országukban / városukban történő sugárzáshoz. Például egy hongkongi helyi TV-hálózat rendelkezik a House of Cards (a Netflix műsor) jogával, tehát nem érhető el online. 

a táblagép csatlakozik egy intelligens TV-hezNem meglepő, hogy az Egyesült Államok a világ legjobb Netflix katalógusát kínálja. Az eredeti tartalom nagy részét ott állítják elő, tehát csak akkor van értelme, hogy az amerikai állampolgárok férjenek hozzá. Néhány szempontot szem előtt tartva az USA Netflix katalógusa mintegy 1000 további show-t tartalmaz, mint az Egyesült Királyságban, így amikor a Netflix legjobb VPN-jeit említjük, általában az amerikai verzióról beszélünk..

A lényeg az, hogy amikor a Netflixről van szó, akkor szerencsétlen lesz, ha az Egyesült Államokon kívül élsz. A helyi TV-állomások kizárólagos jogokat vásárolnak a TV-műsorokhoz és a filmekhez, és minden évszakban részt vehetnek, ameddig csak tudnak. Más szavakkal: mindig legalább egy évad lemaradsz (csak nézd meg a vikingeket, Gothamot…), de valószínűleg ennél több is lesz (a Flash eszébe jut). Itt jönnek létre a VPN-ek. 

Használhatok egy VPN-t a Netflix feloldásához?

A Netflix számára a legjobb VPN hihetetlenül értékes eszközök az online biztonság és magánélet szempontjából. Gondoskodnak arról, hogy személyes adatai biztonságban legyenek az olyan kíváncsiskodó szemtől, amely szeretne szimatolni az internetkapcsolaton, és sokkal nehezebb időt ad a hirdetőknek / kormányoknak, amikor megpróbálják követni az online forgalmat. A biztonsági beállítás szerencsés mellékterméke az a képesség, hogy megkerüljük a népszerű streaming szolgáltatások által végrehajtott földrajzi korlátozásokat. 

Az olyan streaming platformokat, mint a Netflix, a VPN-ekkel zárják le ebben az állandó macska-egér üldözésben. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy tökéletesítsék a VPN-ellenes mechanizmusaikat, hogy felismerjék és blokkolják a VPN-forgalmat, és feketelistázzák a megfelelő IP-címeket. Szerencsére az streaming szolgáltatásoknak arra is irányulniuk kell, hogy ellenőrizzék, hogy a felhasználók melyik országban láthatják, mely tartalmak láthatók kissé vékonyan.. 

A kiváló minőségű VPN-k valóban elrejtik a valódi tartózkodási helyét a Netflixtől, és lehetővé teszik az amerikai könyvtár elérését a világ bármely pontjáról. A legfontosabb dolog itt megjegyezni, hogy ez a funkcionalitás bármikor megváltozhat.  

Ha elsősorban a Netflix számára kívánja használni a VPN-t, soha nem szabad 1 éves (vagy annál hosszabb) előfizetéseket kötnie. Ha a választott VPN feketelistára kerül, akkor nagyjából semmi sem marad. Ez az oka annak, hogy havonta válassza ki a VPN-jét, amely megadja a szükséges rugalmasságot az előfizetés megszakításához, ha a Netflix blokkolja az Ön jelenlegi szolgáltatóját.. 

Miért blokkolja a Netflix a VPN-ket??

Először is, magyarázzuk el, mit jelent valójában az IP-cím megváltoztatása az internetes böngészés közben. Megnézheti, mint egyfajta asztrális vetületét. Más szavakkal, az online szolgáltatások által bevezetett azonosítók a számítógép valódi helyének helyett megmutatják a kívánt helyeket.. 

Intelligens tv és digitális tabletta csatlakozik az internet modem hálózatáhozA geo-hamisítás különösen akkor hasznos, ha megpróbál hozzáférni a régiójában zárolt videotartalomhoz. Ez visszavezet a Netflix amerikai katalógusához. Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, folyamatosan nyomás alatt állnak a szerzői jogok tulajdonosai és a tartalomtermelők között, hogy bármilyen módon megállítsák a geo-hamisítást. Ez az egyik oka annak, hogy a Netflix tiltja a proxy- vagy blokkolókiszolgáló szolgáltatásokat, és blokkolja a VPN-ket. 

A másik fő ok az exkluzív engedélyezési ügyletek. Például, egy ponton a Netflix csak a Ausztráliában engedélyezett a Game of Thrones-t. Más szavakkal, nem fizetett a HBO-nak az amerikai felhasználók számára, hogy a Game of Thrones nézzék. De nem a vállalat hibája volt. A HBO nem volt hajlandó kihagyni sok olyan előfizetést az Egyesült Államokban, akik csak néznék a Netflix műsorát, ha az üzlet átesik. 

Miért működnek néhány VPN a Netflix-vel és másokkal??

Ez alapvetően az akaraterő, a szakértelem és természetesen a pénz. A legnépszerűbb streaming szolgáltatások feloldása azt jelenti, hogy a vállalati óriások ellen szinte korlátlan forrással kell szembenézni, ami sokkal több erőfeszítést igényel, mint egy egyszerű VPN futtatása.. 

Nagyon fontos azt mondani, hogy nem sok VPN-szolgáltató érti meg valójában, hogy a Netflix és más streaming platformok miként érzékelik a VPN-forgalmat. Legtöbbjük egyébként nem menne el azon extra mérföldön az ügyfelek számára. Néhányuknak nincs olyan csapata, amely rendelkezik elegendő technikai szakértelemmel, mások nem engedhetik meg maguknak, mások pedig egyszerűen nem törődnek vele. 

Ez az oka annak, hogy a Netflix számára a legjobb VPN-k listáján csak a megfelelő finanszírozással rendelkező vállalkozásokat, a ténylegesen ápoló személyzetet és a tapasztalt technikai profik szerepelnek, amelyek évről-évre tartják számunkra az USA Netflix felszabadítását.. 

Smart DNS Vs. VPN a Netflix feloldásához

Az intelligens DNS-szolgáltatások olyan DNS-kiszolgálókat kínálnak, amelyeket felár ellenében használhat. Alapvetően úgy működnek, mint a proxykiszolgálók, cserélve a készülék DNS-címét, és a forgalom egyes részeit védett DNS-kiszolgálókra irányítva. Közvetítőként tekintheti meg eszközét és a hozzáférni kívánt webhelyet. Elrejtik az Ön valós helyét, és megadják a kiválasztott weboldalnak azt, amit látni szeretne a DNS-kiszolgálókon keresztül. 

Az intelligens DNS-szolgáltatás segíthet a Netflix elérésében, de nem érinti vagy titkosítja az internetes forgalmat. Ezenkívül csak a DNS-beállításokat fogja megváltoztatni, nem pedig az IP-címét. Ez azt jelenti, hogy személyazonossága látható lesz a munkamenet során, és a titkosítatlan internetes forgalmat különböző kiber fenyegetéseknek teheti ki. Ez a biztonság hiánya azonban azt jelenti, hogy sokkal gyorsabb csatlakozási sebességet tud nyújtani, ami kiválóan alkalmas streamingre. 

Másrészt a VPN egy teljesen más állat. A VPN szolgáltatók különféle szerverekkel rendelkeznek, amelyek szerte a világon találhatók. Miután kapcsolatot létesített egy VPN szerverrel, alagút alakul ki a számítógép (vagy egy másik eszköz) és az internet között. Más szavakkal, a VPN-k rejtett útvonalakat hoznak létre az internetes forgalom áthaladásához. További biztonságot nyújtanak a titkosítás bevezetésével, a forgalom átalakításával alfanumerikus karakterekké, amelyek szabad szemmel olvashatatlanok. A VPN-k emellett takarják el a valódi IP-címet azáltal, hogy megmutatják a választott szerver IP-címét, ami azt jelenti, hogy ténylegesen megváltoztatja virtuális helyét a Netflix szempontjából.. 

A Netflix legjobb VPN-jének kiválasztása

Mint a nem hivatalos „streaming királya”, a Netflix egyre jobban éber, amikor a VPN-ket azonosítja és blokkolja a webhelyhez való hozzáférést. Még ha ma is sikerül elkerülnie a rettegett proxy hibát, nem garantált, hogy holnap elkerülheti azt. „A Netflix egy időben letiltja az összes VPN-t, és a legtöbb VPN-t egész idő alatt” tökéletes példája a jelenlegi helyzetnek. A Netflix feloldása egyszerűen túl nagy kihívást jelent sok VPN-szolgáltató számára, így a legtöbbük végül feladja. 

Férfi kezében Tv távirányítóA Netflix számára a legjobb VPN-k listáján bemutatjuk azokat a szolgáltatókat, akiknek évek óta sikerült megőrizniük a Netflix feloldását. Van elég pénzük és hozzáértésük ahhoz, hogy ellenezzék a híres streaming platformok által bevezetett VPN-ellenes intézkedéseket, és egyszerűen törődnek ügyfeleikkel. Mindannyian teljesítették a rangsorolási kritériumok szigorú listáját, amelyet megosztunk veled annak érdekében, hogy jobban megismerjük a rangsorolási folyamatunkat.. 

A Netflix legjobb VPN-jeinek meghatározásakor négy fő tényezőt kell figyelembe venni:

Kiváló minőségű kiszolgálók

Mint már említettük, a VPN-k olyan szerverhálózatot tartalmaznak, amelyhez csatlakozni lehet, és biztonságos alagútot hozhat létre az internetes forgalomhoz. Természetesen, minél szélesebb a hálózat, annál jobb. 

Szeretnénk látni a VPN szolgáltatókat, amelyek a világ minden tájáról nagyon sok különböző helyet lefednek. A szerver számának ideális esetben ezreknek kell lennie, és a társaság politikájának folyamatosan növelnie kell a listát. A dedikált streaming szerverek szintén nagyon kényelmesek.

Gyors sebesség

Már mondtuk, hogy a VPN-k mindig bizonyos mértékben befolyásolják az Ön sebességét. A Netflix és a közepes szolgáltatók közötti legjobb VPN-k közötti különbség a különbség a zökkenőmentes streaming és az Internet-kapcsolat leállítása között.. 

Kísérletezhet különböző biztonsági beállításokkal, amelyek lehetővé teszik az online biztonságban maradást, elkerülve ugyanakkor a jelentős sebességcsökkenést. Ha azonban nincs korábbi tapasztalata a VPN-ekkel, a csatlakozási protokollokkal, a manuális konfigurációkkal és a titkosítással, ez nem ajánlott. 

Alapvetően azt szeretnénk, hogy az Ön idejére méltó VPN-ket biztosítson Önnek - olyan VPN-k, amelyek nem fognak csalódni a végtelen puffereléssel. A jó Netflix VPN tökéletesen biztonságban tartja Önt, miközben zökkenőmentes streaming élményt nyújt még HD formátumban is. 

Netflix-barát szolgáltatások

Egy jó VPN-nek rengeteg olyan funkciója lesz, amely a tökéletes streaminghez és a dedikált platformok feloldásához készült. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák a dedikált adatfolyam-kiszolgálókat, az egyéni protokollokat (eszébe jut a StealthVPN), a speciális DNS-címeket és a statikus IP-ket. 

A legtöbb VPN bizonyos számú megosztott IP-t kínál, és csak néhányuk tartalmaz statikus IP-ket, amelyeket külön prémium kiegészítőként árusítanak. A megosztott IP-ket több ezer felhasználó használhatja egyszerre, ami általában kiváló az online biztonsághoz, mivel a kormányok, a vállalatok és a hackerek nem tudják pontosan meghatározni az Ön személyazonosságát vagy tartózkodási helyét. Ez azonban nem megfelelő, ha meg akarja kerülni a Netflix által végrehajtott földrajzi korlátozásokat. A Netflix mechanizmusok sok felhasználót észlelnek ugyanazon az IP-címen keresztül csatlakoztatva, és feketelistá teszik az említett címet, mielőtt lejátszhatnák a játékot. 

Vevőszolgálat

A Netflix legjobb VPN-jét illetően a dolgok műszaki oldalain időről időre elbukik az ügy. Amikor ez megtörténik, hozzá kell férnie hozzáértő és professzionális felhasználói támogatáshoz, amely minden kérdésre megválaszolhatja és megoldhatja a problémákat. 

Akár csak tudni akarja az új Netflix-barát kiszolgálókat, segítségre van szüksége egy ismeretlen hiba esetén, vagy szeretné megerősíteni, hogy VPN-je jelenleg nem fér hozzá a Netflixhez, a segítőkész és hozzáértő felhasználói támogatás az összes Netflix VPN-számot tartalmazza, amelyet a lista. 

A legjobb VPN-k a Netflix számára

Kiválasztottuk a legjobb VPN-szolgáltatásokat, amelyek megfelelnek minden kiválasztási kritériumunknak. Itt az ideje, hogy részletesebben vizsgálja meg a legjobb válogatásainkat, és megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Olvassa el az alábbiakban szereplő mini-áttekintéseket, fedezze fel a Netflix számára legjobban értékelt VPN-szolgáltatások legfontosabb szolgáltatásait, és döntse el, melyik megfelel a legjobban.

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapjaA Surfshark a Brit Virgin-szigeteken található VPN szolgáltató, ideális hely a nulla naplózású VPN számára. Talán legismertebb olyan csodálatos sebességével, amely lehetővé teszi a HD-tartalom zavartalan streamingjét. Erőfeszítés nélkül feloldja az összes legnépszerűbb streaming szolgáltatást, beleértve a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer szolgáltatást..

Különösen lenyűgözőnek találtuk, hogy a szolgáltatás nem korlátozza az Ön választását néhány Netflix-barát szerverre.

A zökkenőmentes Netflix adatfolyam-élmény mellett a szolgáltatás csúcsminőségű biztonságot és adatvédelmet biztosít. Támogatja az OpenVPN-t és az IKEv2-et, valamint nagyvállalati szintű infrastruktúrával és törhetetlen AES-256 titkosítással büszkélkedhet.

A kivételes VPN további említésre méltó tulajdonságai közé tartozik a multi-hop kapcsolatok, a nulla ismeretű DNS minden kiszolgálón, a szivárgás elleni védelem, a gyilkos kapcsoló és a CleanWeb, amelynek külön védelme van a rosszindulatú programok, nyomkövetők és hirdetések ellen. 50 országban több mint 800 szerverrel rendelkezik, és kiszolgálói hálózata is dicséretes.

A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és nagy kedvezményeket kínál hosszabb előfizetések esetén.

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap

A NordVPN a legjobb ajánlat, ha olyan felhasználóbarát VPN-szolgáltatásra van szüksége, amely létezésének nagy részében a Netflix USA-hoz hozzáférhet. A vállalat jelenleg 5100+ szervert kínál több mint 60 országban, amely a piacon az egyik leglátványosabb VPN szerverhálózat. Ez azt jelenti, hogy bárhol is van, képes lesz kiszolgálót találni, amely földrajzilag közel van, és biztonságos alagúton keresztül csatlakozni a Netflix amerikai verziójához..

Az NordVPN támogatja az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec kapcsolódási protokollokat, és két rétegű titkosítást biztosít a felhasználók számára. Nulla naplót tart, és megosztott és dedikált IP címeket is kínál.

Rendkívüli biztonsági beállításának köszönhetően a NordVPN csodálatos csatlakozási sebességet kínál, és intelligens DNS szolgáltatással is rendelkezik. Ügyfélszolgálata sem hiányzik lenyűgözően a rendelkezésre állás és a kompetencia szempontjából sem. 

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3
A CyberGhost egy neves román VPN-szolgáltató, amelyet eredetileg 2011-ben indítottak fel blokkoló szolgáltatásként. A vállalat mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy a felhasználók hozzáférést biztosítsanak a streaming platformokhoz a származási országukon kívül, és legyőzzék a Hulu Netflix által megvalósított védelmi mechanizmusokat. és más népszerű példák.

2017-ben a CyberGhost kissé befagyott, amikor a Netflix USA elkezdte felismerni szervereit, és meghatalmazottként megjelölte őket, de ez már nem ez a helyzet és VPN-szolgáltatása gördülékenyen működik..

Amellett, hogy lehetővé teszi a Netflix USA streamingjét a világ bármely pontján, a CyberGhost rendkívüli sebességgel, korlátlan sávszélességgel és forgalommal, több mint 4600 szerverrel több mint 60 országban, automatikus kikapcsolóval, IP és DNS szivárgásvédelemmel, szigorú bejelentkezés nélkül házirend, AES-256 titkosítás, több csatlakozási protokoll (beleértve az OpenVPN-t), akár 7 egyidejű kapcsolat, kiváló platform támogatás és 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. Getflix

A legjobban a Netflix rajongók számára áttekintés + OSZTÁLYUNK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 4,95 USD

Getflix Vpn honlap
Amint a neve is sugallja, a Getflix egy VPN-szolgáltató, amelynek célja, hogy korlátlan hozzáférést biztosítson olyan népszerű streaming-platformokhoz, mint a Netflix, Hulu és mások. A Getflix IP-ket valamikor feketelistára adta a Netflix, de a kiszolgálók most tökéletesen működnek.

A Getflix jelenleg 38 ország 92 szerverét kínálja, ami nem olyan lenyűgöző, de minden bizonnyal megkapja a munkát. Bármikor használhatja a 14 napos ingyenes próbaverzióját, és egyszerűen csak tovább mozoghat, ha nem tetszik az, amit lát. 

A csatlakozási protokollokat illetően a vállalat támogatja az OpenVPN (UDP), PPTP, L2TP és SSTP programokat. Ezenkívül az AES-256 titkosítással titkosítja az internetes forgalmat. 

A szolgáltatást streamingre fejlesztették ki, így optimalizálva lett a megfelelő biztonság és a csodálatos kapcsolat sebessége között. Ha megbízható webhelyeket keres, használhatja a beépített intelligens DNS szolgáltatást, és megszabadulhat a biztonsági funkcióktól, hogy nagyobb sebességet érjen el. 

Olvassa el a teljes Getflix ismertetőt

5. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN egy másik megbízható Netflix blokkoló, amely lehetővé teszi az Amerikai Szamoa számára tervezett Netflix katalógus elérését is, amely a címek 95% -át tartalmazza. Az ExpressVPN villámgyors, amely kiválóan alkalmas HD streamingre. Noha nem kínál dedikált IP-címeket, tartalmaz a Netflix feloldásához elkötelezett IP-ket, amelyek következetesen működnek.  

A cég dedikált streaming szerverekkel és DNS-címekkel rendelkezik a játékkonzolok és az Apple TV számára is. Jelenleg több mint 3000 VPN szerverrel rendelkezik több mint 90 országban. Ez egy elég széles hálózat ahhoz, hogy mindig megfelelő kiszolgálót találjon, amely nem lett túlzsúfolva a felhasználókkal.

Az ExpressVPN támogatja az OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec és SSTP csatlakozási protokollokat, és katonai szintű AES-256 titkosítást kínál. A társaság a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett. Jelenleg akár három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, és előfizetési terveit 30 napos pénz-visszafizetési garanciával kínálja. 

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map