Pregled BTGuarda

BTGuard je majhen ponudnik VPN s sedežem v Kanadi, s strežniki v 3 državah po vsem svetu. Oznaka »Anonimne storitve BitTorrent« govori o glavnem razlogu za njeno ustvarjanje - omogoča vam, da brez hranjenja uporabljate hudournike. Vendar pa to ni edini njen namen, saj šifrira ves vaš promet, odklene spletna mesta, ki niso na voljo v vaši državi, in vam ponuja visoko stopnjo anonimnosti. Če vas zanima njegova ponudba, odkrijte vse podrobnosti v tem obsežnem pregledu BTGuard.


Domača stran BTGuard

Vmesnik

Nastavitev povezave BTGuard VPN je kos pogače. Vse, kar morate storiti, je, da sledite preprostim navodilom za izbrano napravo ali naprave, ki jih najdete v razdelku za podporo na spletnem mestu BTGuard. Navodila vključujejo posnetke zaslona, ​​ki so izredno koristni, še posebej za uporabnike, ki se prvič pojavijo.

Kar zadeva stranko, podjetje ne ponuja svoje stranke. Namesto tega se je odločila za odprtokodno vrsto, ne da bi vse funkcije cenili bolj napredni uporabniki. Če želite sami izbrati lokacijo strežnika, lahko to storite med namestitvijo, tako da vnesete ime gostitelja za državo, ki jo izberete, določeno v navodilih za nastavitev. Razen tega lahko vzpostavite ali prekinite povezavo VPN.

Zmogljivost in zanesljivost

BTGuard se ne ponaša z velikim številom lokacij strežnika. Podjetje upravlja strežnike v 3 strateško izbranih svetovnih državah. Ponuja več strežnikov v Kanadi, na Nizozemskem in v Singapurju.

Čeprav ne ponuja toliko strežnikov kot nekatere druge storitve VPN, je BTGuard na naših hitrostnih testih opravil kar dobro, s povprečno do nadpovprečno hitrostjo za vse tri lokacije strežnika. Brez omejitev prometa ali hitrosti BTGuard svojim uporabnikom zagotavlja popolno zadovoljivo izkušnjo.

Kar zadeva zanesljivost, so nekateri uporabniki poročali o težavah in se pritoževali nad prekinitvijo povezave. Med našimi testi smo se srečali s takšnimi težavami, vendar uporabniška poročila jemljemo zelo resno, zato vas moramo pošteno opozoriti na takšno možnost.

Več platform

BTGuard Multi PlatformBTGuard je združljiv z vsemi glavnimi platformami in operacijskimi sistemi. Podpira Windows XP, Vista, 7, 8 in 10, MacOS, Linux in Ubuntu. Združljiv je tako z Androidom in iOS-om, kot tudi z usmerjevalniki Tomato in DD-WRT. Ponuja tudi razširitev za Google Chrome. Konfigurirate ga lahko na toliko naprav in na več različnih lokacijah, kot želite. Vendar ga lahko hkrati uporabljate samo v eni napravi. V primeru, da BTGuard zazna več povezav z različnih lokacij, si pridržuje pravico, da prekine vašo uporabo njegovih storitev.

Lastnosti

BTGuard se ponaša z veliko združljivostjo, kot je predlagano v prejšnjem razdelku tega pregleda BTGuard. Ponuja tudi močno šifriranje in dobro hitrost. Žal vam ne ponuja možnosti uporabe programske opreme na več napravah hkrati, kar je nekoliko razočaranje.

Pomanjkanje lastne stranke lahko šteje tudi za veliko pomanjkljivost - razen če vam je vseeno za dostop do dodatnih funkcij. Zagotovo je enostaven za uporabo, kar je dobra novica za vse uporabnike in začetnike.

Če se odločite za protokol PPTP, si lahko prihranite težave, če se povezava prekine z VPN Lifeguardom. Lahko ga naložite neposredno s spletnega mesta BTGuard in ga konfigurirate v nekaj preprostih korakih, tako da sledite navodilom za nastavitev. VPN Lifeguard se samodejno poskuša ponovno povezati, če se povezava prekine.

Samoumevno je, da BTGuard podpira P2P, saj je bil ustvarjen zato, da lahko anonimno uporabljate hudournike. Z neomejeno hitrostjo in brez zaviranja prometa lahko prenesete, kolikor želite, brez omejitev.

Z BTGuardom ni skrbi, ko gre za anonimnost. Zaščiteni ste z močno šifriranjem, brez pravilnikov o dnevnikih in možnostjo plačila prek BitCoina.

Varnost in zasebnost

BTGuard ponuja dva različna protokola, PPTP in OpenVPN s 256-bitnim šifriranjem, pri čemer je najprimernejši protokol OpenVPN. Vendar vam podjetje predlaga, da jih preizkusite in vidite, katera deluje bolje v vašem omrežju. Dva protokola ni veliko, vendar pa zadovoljujeta potrebe večine uporabnikov.

V podjetju trdijo, da ne vodijo nobenih dnevnikov. Čeprav je bilo v preteklosti nekaj sumov v zvezi s tem, ali je ta trditev resnična, so nadaljnje poizvedbe pokazale, da ni treba skrbeti. Resnično so pregledni, ko gre za njihove prakse zasebnosti, in izpolnjujejo svoje obljube, ko gre za vodenje nobenih dnevnikov vaše dejavnosti.

Poleg močnega šifriranja in brez zapisov, BTGuard varuje tudi vašo zasebnost, medtem ko kupuje njegove storitve. Med plačilom lahko plačujete prek BitCoina in ne delite osebnih podatkov.

Podpora

Kar nam v BTGuardu ni bilo všeč, je bilo, kako so se lotili vprašanja podpore strankam. Edini način, da stopite v stik z njimi je prek sistema vozovnic, po e-pošti. Lahko se obrnete na njihov prodajni oddelek ali njihov oddelek za podporo, odvisno od tega, kakšno pomoč potrebujete. Pogosto potrebujejo kar nekaj časa, da odgovorijo, odgovori, ki jih ponujajo, pa niso vedno koristni. Kot številne druge storitve VPN, ki so trenutno na voljo, tudi BTGuard trpi zaradi pomanjkanja znanja, prijaznega in hitro odzivnega osebja.

Odgovore lahko iščete tudi v razdelku za podporo na njihovem spletnem mestu. Tam najdete navodila za nastavitev za različne platforme in operacijske sisteme ter brskate po njihovem poglavju s pogostimi vprašanji, ki vam lahko pomagajo rešiti večino osnovnih težav.

Možnosti cen

1 mesec3 mesece6 mesece1 leto2 leta

1 mesec 9.953 mesecev 9.326 mesecev $ 8.321 leto 7.492 let /

Ko gre za nakup njihovih VPN storitev, BTGuard vam ponuja dve možnosti. Lahko se odločite za naročnino ali posamezno plačilo. Če se odločite za naročnino, vam bomo zaračunali 9,95 USD vsak mesec, dokler se ne odločite za preklic. Prekličete lahko kadar koli. Možnosti enotnega plačila vključujejo enomesečno, trimesečno, šestmesečno in 12-mesečno zaščito VPN. En mesec stane enako kot pri naročnini, 9,95 dolarja, 3 mesece prihaja s 5-odstotnim popustom, ki znaša 27,95 dolarja, 6 mesecev 15-odstotni popust in 49,95 dolarja, celo leto njihovih storitev pa 25-odstotni popust in stane 89,95 USD. Možnosti plačila vključujejo kreditne in debetne kartice, PayPal in BitCoin.

Žal BTGuard ne ponuja brezplačnega preizkušanja. Tudi ne ponuja garancije za vračilo denarja, zato je najboljša izbira, da se odpravite z enomesečnim nakupom in preverite, ali vam to uspeva.

Cene BTGuarda

Pros BTGuard & Slabosti

Ko zaključujemo ta pregled BTGuard-a, je tu hiter pregled funkcij, ki so nas zbudile, in vidikov storitve, ki bi lahko uporabili nekaj izboljšav.

Prednosti

 • Močno šifriranje
 • Neomejena hitrost
 • Neomejena pasovna širina
 • Enostaven za uporabo
 • Velika varnost
 • Omogoča skupno rabo P2P
 • Dnevnikov ni shranjenih
 • Plačajte z BitCoin

Slabosti

 • Strežniki v samo 3 državah
 • Ni zelo dobra podpora strankam
 • Brez garancije za vračilo denarja
 • Brez brezplačnega preizkušanja
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 51

map