Pregled VPN skupaj

Pomembna posodobitev: TotalVPN je prenehal sprejemati nove naročnike. Funkcionalnost brezplačne različice VPN je znatno zmanjšana. Po besedah ​​predstavnikov podjetja ni načrtov, da bi storitev v prihodnje postala dostopna novim naročnikom. Če vas VPN še vedno zanima, preverite, ali imate dodatne posodobitve o stanju storitve TotalVPN.


Sorazmerni novinec na trgu ponudnikov VPN, SkupajVPN se je uspel uvrstiti na vrh številnih seznamov, ki predstavljajo top 10 najboljših ponudnikov VPN trenutno na voljo, predvsem zaradi svoje neverjetne kombinacije varnosti, praktičnosti in cene. Preberite naše Pregled TotalVPN da ugotovite, ali je ta ponudnik prava izbira za vas.

screenshot_17

Vmesnik

Če želite začeti uporabljati TotalVPN, morate najprej naložiti njihovo aplikacijo s spletnega mesta podjetja v računalnik. Namestitev je hitra in preprosta - vse kar morate storiti je, da kliknete gumb za namestitev. Ko namestite odjemalca, boste na namizju našli ikono TotalVPN. Ko odprete stranko, boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in geslo. Če ste pozabili geslo, ga lahko enostavno ponastavite. Izbira in sprememba lokacij je tudi preprosta, samo sledite preprostim navodilom in že boste v redu.

screenshot_20

Zmogljivost in zanesljivost

Ponudniki VPN si danes ne morejo resnično privoščiti, da bi bili naglušni ali počasni, saj bi jih zelo hitro spodbudili iz poslovanja. To verjetno vedo tudi ljudje, ki stojijo za TotalVPN, saj so poskrbeli, da njihove storitve nemoteno delujejo in da so povezave hitre. Ta VPN deluje zelo dobro za pretakanje filmov ali TV oddaj, poslušanje glasbe in celo odpiranje več zavihkov z različnimi pretočnimi vsebinami. Hitrost pa se je med prenosom podatkov nekoliko zmanjšala. Upoštevajte, da VPN vedno upočasni vašo povezavo, zato ne morete pričakovati, da boste imeli hitrost, ki bi jo običajno imeli pri svojem ponudniku internetnih storitev, ne da bi uporabili VPN.

TotalVPN je zelo zanesljiv tudi glede puščanja. Za namene tega smo izvedli več testov Pregled TotalVPN z veseljem poročamo o ničnih puščanju DNS.

Več platform

TotalVPN deluje za iPad, iPhone, Mac, Windows, Android in tablični računalnik Android. Chromebook prihaja kmalu. Aplikacija za Android je zelo podobna Windows Windows, vendar podpira le protokol OpenVPN, kar je odlična novica za uporabnike Androida. Aplikacijo za iOS in Android je zelo enostavno namestiti in uporabljati.

screenshot_18

Lastnosti

TotalVPN ima več kot 60 strežnikov na več kot 30 lokacijah. Kot pravijo na svoji spletni strani, pokrivajo šest od sedmih celin sveta. Z drugimi besedami, strežniki so v Avstraliji in Novi Zelandiji, Južni Ameriki in Afriki, ne le v Evropi in Severni Ameriki. Dejansko število strežnikov se nekaterim uporabnikom morda ne zdi impresivno, vendar pokritost vsekakor navduši.

TotalVPN vam omogoča anonimno brskanje in pretakanje, skrivanje IP naslova ter zaščito vaših podatkov in dragocenih osebnih podatkov. To je mogoče zahvaljujoč lepi izbiri šifrirnih protokolov, vključno z OpenVPN, ki trenutno velja za najboljše, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec in IkeV2.

TotalVPN ščiti vas, vaše podatke in vašo zasebnost pred hekerji in vsiljivci tudi na javnih točkah Wi-Fi.

screenshot_21

Premijski načrt TotalVPN ne omejuje hitrosti in podatkov. To pomeni neomejeno pasovno širino in možnost, da v spletu počnete karkoli, kar želite, brez omejitev.

Kar se tiče podaljška, TotalVPN jamči za 99,99%. Številni ponudniki trdijo, da lahko zagotovijo takšen način delovanja, vendar to dejansko zagotavlja.

TotalVPN je podprt na vseh glavnih operacijskih sistemih in platformah, vključno s celo nekaj manj pogostih. Aplikacije in odjemalci so odlični, zelo enostavni za uporabo in ne potrebujejo posebne konfiguracije. Povezave dosežemo z enim klikom in tudi če se odločite za prilagoditev nekaterih funkcij, lahko to storite hitro in enostavno.

Varnost in zasebnost

TotalVPN ponuja vse glavne varnostne protokole - obstajajo PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 in SSTP. To je zelo impresiven paket protokolov, saj so uporabniki na voljo vsi protokoli, ki trenutno veljajo za zlati standard. Izberete lahko, kateri protokol želite uporabiti, odvisno od vrste dejavnosti, ki jo nameravate opraviti. 

Kar zadeva zasebnost, je treba povedati, da TotalVPN ima sedež v Združenem kraljestvu (s sedežem, vendar s strežniki po vsem svetu), kar pomeni, da ima zakonsko obveznost, če podatke zaprosi organom. Na drugi strani podjetje ne spremlja vašega prometa (število obiskanih spletnih mest itd.). Vendar beležijo in vodijo dnevnike vašega IP naslova in porabe podatkov.

Podpora

TotalVPN ima zelo obsežno in uporabno bazo znanja ter nabor priročnih vodnikov in vaj. Kar zadeva pomoč "prave osebe", imate dve možnosti. Lahko odprete e-poštno vozovnico ali se obrnete na enega od predstavnikov za podporo strankam prek klepeta v živo 24/7/365. Preizkusili smo obe možnosti za ta pregled TotalVPN in ugotovili, da imata precej impresivne odzivne čase - po naših izkušnjah je bilo za vozovnico približno dve uri in manj kot minuto za klepet v živo. Osebje se zdi zelo dobro znanje, potrpežljivo in prijazno. Trenutno ni telefonske podpore za stranke TotalVPN.

Možnosti cen

1 mesec3 mesece6 mesece1 leto2 leta

1 mesec $$ 17.253 mesecev / 6 mesecev / 1 leto $$ 9.632 let /

TotalVPN ponuja dva načrta - brezplačno (tri lokacije strežnika, omejena pasovna širina in prenos podatkov, vsi protokoli, povezava z eno napravo) in nadgrajena različica, imenovana Total Premium. Ta premijski račun stane 4,99 USD na mesec in vključuje izbiro strežnikov na več kot 30 lokacijah, neomejeno pasovno širino in prenos podatkov, vse protokole, tri povezave naprave in premium proxy. Brezplačni načrt je seveda lep, a razmislite, kaj boste dobili, če se odločite za nadgrajeni načrt in strinjali se boste, da je Total Premium verjetno modrejša izbira in tisti, ki zagotovo ne bo obremenjeval vašega proračun.

V primeru, da niste zadovoljni s storitvijo, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja. To je jamstvo brez tveganja, kar pomeni, da boste dobili ves svoj denar nazaj, brez kakršnih koli vprašanj.

screenshot_19

Prosilci TotalVPN & Slabosti

Konec tega pregleda TotalVPN, tukaj je kratek pregled funkcij, ki so nas zbudile, in vidike storitve, ki bi lahko uporabili nekaj izboljšav.

Prednosti

  • Ugodne cene
  • Dobra izbira protokolov
  • Zelo enostaven za uporabo

Slabosti

  • Brez odjemalca Linuxa 
  • Nekatera odstopanja v hitrosti
  • S sedežem v Veliki Britaniji 
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 50

map