Pregled VPNSecure

VPNSecure je ponudnik VPN, ki je najbolj znan po lastniškem strežniškem omrežju in odličnih zmogljivostih. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 v Queenslandu v Avstraliji.


V tem obsežnem pregledu VPNSecure bomo razpravljali o lastnih poročilih o preizkusih, raziskali varnostne funkcije VPN-ja, preučili njegove politike pretakanja in torrentstva ter analizirali njegove trenutne cene.

domača stran VPNSecure

Dobite življenjsko naročnino VPNSecure za samo 39,99 USD

Zagotavljanje vaše identitete & Spletna prisotnost še nikoli ni bila lažja!

Hitrost & Izvedba

Naša ekipa v Beogradu, Srbija (Evropa) je testirala programsko opremo VPNSecure v obdobju enega tedna, da bi bolje ocenila svojo hitrost in splošno raven učinkovitosti. Med preskušanjem je odjemalec potreboval veliko časa za povezavo na bolj oddaljene lokacije (do minute), vendar ko je bila vzpostavljena povezava, nismo imeli dodatnih težav, kot so nenadni prekinitve povezave.

VPNSecure test hitrosti brez vpn

VPNSecure test hitrosti s vpn strežniki

Kar zadeva naše hitrostne teste, je večini oddaljenih strežnikov uspelo zadržati približno 30% naše hitrosti prenosa in 50% našega prvotnega nalaganja. Na evropskih lokacijah so bili veliko boljši z zadrževanjem do 90% hitrosti. Dobro je vedeti, da odjemalec ne omogoča brezhibnega preklopa strežnika, zato se prepričajte, da zapustite vsa spletna mesta, ki lahko vidijo vaše resnične podatke, preden se povežete z novim strežnikom..

Podprte platforme

VPNSecure nima velike pokritosti s platformo, vendar je združljiv z Windows, macOS, Android, iOS, Linux in nekaterimi usmerjevalniki. Uradna spletna stran deluje tudi kot trgovina, kjer lahko kupite nekaj utripajočih modelov in jih uporabite s svojim VPN.

VPNSecure omogoča uporabo njegove proxy storitve s svojim spletnim brskalnikom. Baza znanja na uradnem spletnem mestu vsebuje obsežne priročnike za nastavitev za Chrome (izvorna razširitev), Firefox, Opera in celo Internet Explorer.

Strežniki

Kot smo že omenili v tem pregledu VPNSecure, je podjetje znano po lastništvu in upravljanju lastnega strežniškega omrežja. To pomeni, da se nobena tretja oseba ne bo nikoli vključila v postopek ali zbirala vaših osebnih podatkov. Iskreno, edini način za zagotovitev 100-odstotne politike brez beleženja je ustvarjanje lastnega strežniškega omrežja.

Lokacije strežnikov VPNSecure

Trenutno ima podjetje 100+ strežnikov v 50+ državah. Upoštevajte, da imajo brezplačni uporabniki dostop samo do lokacij strežnikov v ZDA. Poleg strežnikov VPN VPNSecure svojim uporabnikom nudi proxy storitve HTTP, kar je idealno, če želite spremeniti svoj IP naslov, ne da bi upočasnili povezavo z nepotrebnim šifriranjem.

Prav tako lahko na uradni spletni strani v realnem času kupite namenske IP-je in spremljate stanje vsakega posameznega strežnika. VPNSecure omogoča do 5 sočasnih povezav, vendar morajo biti vse naprave povezane z različnimi strežniki.

Varnost & Varnost

VPNSecure zajema povezave protokolov OpenVPN, PPTP in SSH Tunnel. Čeprav ima vsaka možnost še vedno uporabo, priporočamo, da začnete uporabljati OpenVPN, saj omogoča najboljše ravnovesje med varnostjo in hitrostjo. Kot smo že omenili, lahko vedno uporabite proxy strežnike za prikrivanje vašega resničnega naslova IP, vendar proxy storitve ne ščitijo vašega prometa pred zlonamernimi spletnimi subjekti. Po drugi strani pa, ker nimajo šifriranja, delujejo veliko hitreje, kar je velika korist pri obisku zaupanja vrednih spletnih mest z omejenim dostopom.

Zaslon z nastavitvami VPNSecure

Razen zgoraj omenjenih protokolov VPNSecure svojim uporabnikom zagotavlja Stealth VPN povezavo. Stealth protokoli so zaradi dodatne varnosti običajno precej počasnejši, vendar bi morali delovati v državah z visoko stopnjo internetne cenzure in omejevalnimi požarnimi zidovi. Z drugimi besedami, če na primer obiščete Kitajsko, bi bil protokol VPNSecure Stealth idealna izbira.

Naročnik vam daje tudi možnost, da nekatere domene izključite iz zaščite VPN. Ta možnost se imenuje usmerjanje znotraj odjemalca, vendar je bolj znana kot split-tunneling. Ta pripomoček je zasnovan predvsem za omogočanje nezaščitenega dostopa do zaupanja vrednih spletnih mest, ki ne morejo delovati z vašim VPN (na primer bančna mesta).

Kar zadeva šifriranje, OpenVPN uporablja AES-128-CBC ali AES-256-CBC, oba pa veljata za najboljše možnosti, ki jih imamo trenutno. AES-128 je še vedno skoraj nezlomljiv, zato vam ni treba uporabljati 256-bitne različice, razen če imate opravka z ultra občutljivimi podatki. OpenVPN TCP uporablja vrata 443, UDP pa vrata 1191. Lahko je konfiguriran za uporabo drugih pristanišč z namenskimi načrti IP.

Nazadnje vam odjemalec omogoči, da aktivirate samodejni killswitch, ki bo prekinil vašo povezavo, če bo vaš VPN ogrožen. To bo preprečilo puščanje podatkov, dokler se ponovno ne vzpostavi povezava VPN.

VPNSecure Ipleak net test

Zapisovanje dnevnikov & Zasebnost

Med ustvarjanjem vašega VPNSecure računa dobite naključno ustvarjeno uporabniško ime in geslo, kar pomeni, da je edini podatek, ki ga morate navesti, vaš e-poštni naslov (lahko uporabite začasni).

Poleg tega je VPNSecure pravi ponudnik VPN z ničelnim dnevnikom. Z drugimi besedami, podjetje NIKOLI ne bo spremljalo ali beležilo vašega naslova IP, časovnih žigov povezave, odklopi časovnih žigov, uporabljene pasovne širine ali zahtevkov DNS.

Kar zadeva obvestila DMCA, VPNSecure nima mehanizmov, s katerimi bi jih povezal z vašim osebnim računom in jih nikoli ne pošlje uporabnikom.

Pretakanje

VPNSecure zagotovo ponuja dovolj hitrosti za pretakanje HD brez kakršnih koli zaostankov ali težav z varovanjem. Vendar pa njegova sposobnost za odklepanje geografsko omejenih pretočnih platform močno primanjkuje. Med preskusnim krogom smo se poskušali povezati z omrežji Netflix US, Hulu in BBC iPlayer, vendar je bil naš VPN promet vsakič prepoznan in označen kot tak. Z drugimi besedami, če je vaš glavni razlog za nakup VPN programske opreme Netflix US in podobne storitve iz drugih delov sveta, VPN Secure zagotovo ni idealna izbira za vas.

Torrenting

VPNSecure omogoča torrenting in skupno rabo datotek P2P na večini svojih strežnikov, kar je dovolj, da mu dajejo P2P prijazno oceno. Če uporabljate Vuze, bodite pozorni, da ima ta stranka nenavadno navado, da obide zaščito VPN in pušča vaše resnične podatke. Na uradnem spletnem mestu je podrobno rešitev, ki bi vam moralo pomagati pri tej težavi.

Načrti & Cenitev

1 mesec3 mesece6 mesece1 leto2 leta

1 mesec 9.953 mesecev / 6 mesecev 8.321 let 8.621 let 6.662 let /

VPNSecure ponuja 3 različne naročniške načrte - 9,95 USD za 1 mesec, 8,32 USD na mesec 6 mesecev in 6,66 USD na mesec za celo leto. Poleg tega lahko VPNSecure 30 dni popolnoma brezplačno preizkusite. Upoštevajte, da brezplačna preizkusna različica vključuje 2 GB prometne omejitve in dostop samo do ameriških strežnikov. Prav tako lahko aktivirate dvodnevno preskusno različico z dostopom do vseh strežnikov za 2 USD.

VPNSecure načrt in cene

Ko gre za storitev HTTP Proxy, gre za 1 x mesečno naročnino za 4,95 USD, 6 x mesečno za 24,95 USD in 12 x mesečno za 49,95 USD. Namenski IP-ji gredo od 16,95 USD za en naslov na mesec do 99,50 USD za 10 naslovov na mesec. Dolžino naročnine lahko povečate tudi za eno leto in na poti prihranite nekaj denarja.

Vsi nakupi prihajajo s 7-dnevno garancijo vračila denarja, sprejeti načini plačila pa vključujejo kreditne kartice, PayPal, Perfect Monet, kripto valute in PaymentWall.

Podpora

Uporabniška podpora je, kjer VPNSecure resnično izstopa. Poleg obsežnega razdelka o pogostih vprašanjih in obsežne baze znanja na uradni spletni strani imate tudi dostop do njegovega namenskega sistema vozovnic in funkcije za klepet v živo. Podporna skupina je na voljo 24/7 in je več kot sposobna odgovoriti na vsa vprašanja, ki smo jih imeli zanje.

VPNSecure podpora odjemalca

Upoštevajte, da lahko do omenjenega sistema vozovnic dostopate tudi prek svoje stranke in s svojo zahtevo celo pošljete požarni dnevnik s svojo zahtevo.

Profesionalni VPNSecure & Slabosti

Na koncu tega pregleda VPNSecure, tukaj je hiter pregled funkcij, ki so nas zbudile, in vidike storitve, ki bi lahko uporabili nekaj izboljšav.

Prednosti

 • Dostojna pokritost platforme
 • Trdni paket za šifriranje
 • Lastniško omrežje strežnikov
 • Proxy storitev
 • Namenski IP-ji
 • Split-tuneliranje
 • Stroga politika brez beleženja
 • Prijazno P2P
 • 24/7 podpora strankam
 • Klepet v živo
 • Brezplačen preizkus
 • 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Skromnejše strežniško omrežje
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map