Preveri pregled

Prevelika igra si je prislužil mesto med top 10 ponudniki VPN na trgu iz različnih razlogov. Ima veliko bazo strežnikov po vsem svetu, kar zagotavlja veliko hitrost in zanesljivost, zagotavlja dobro varnost in zasebnost ter ima obsežno podporno območje.


Screenshot_4

Vmesnik

OverPlay ima odjemalce programske opreme po meri za Windows in Mac. Če želite začeti uporabljati njihove storitve, morate s svojega spletnega mesta prenesti ustreznega odjemalca za vaš operacijski sistem, ki je dokaj enostaven za uporabo in navigacijo. Prav tako lahko ročno konfigurirate Overplay VPN na Android, iOs ter usmerjevalniki Tomato in DD-WRT.

Po prijavi na račun vam bo Overplay poslal e-pošto z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ju boste nato uporabili za povezavo z njihovim omrežjem. Postopek namestitve je precej preprost, prav tako tudi uporaba odjemalca.

Screenshot_8

Screenshot_9

Zmogljivost in zanesljivost

Takoj ko prenesete in namestite odjemalca, se lahko povežete s strežnikom, ki ga izberete, kar traja le trenutek. Preklapljanje med strežniki in lokacijami je prav tako enostavno in hitro.

Glede hitrosti smo bili precej zadovoljni, tudi pri povezovanju s strežniki, ki niso bili ravno blizu naše lokacije. Seveda boste zagotovo želeli uporabiti strežnik, ki je najbližje mestu, kjer se nahajate, da bi dosegli najboljše rezultate glede hitrosti.

SmartDNS je prav tako enostaven in učinkovit, saj omogoča odlično delo ljudem v določenih državah, na primer na Kitajskem, dostop do katerega koli spletnega mesta ali spletne storitve, ki jo želijo.

Več platform

Zdi se, da je Overplay zelo zavezan, da bo svojim strankam omogočil enako zaščito in dostop, ne glede na to, katero platformo uporabljajo. Torej, ali uporabljate Windows, Mac, iOS, Android, Linux ali celo usmerjevalnik po meri ali XBOX360, ta storitev ima hrbet. Programska oprema deluje enako dobro na vseh platformah.

Screenshot_7

Lastnosti

Najpomembnejša lastnost tega ponudnika storitev VPN je dejstvo, da vam ponujajo izbiro med SmartDNS in SmartDNS + VPN. Razlika je v tem, da ena omogoča dostop do blokirane vsebine, druga pa isto, hkrati pa vaše seje anonimno in zaščiti, ko ste na spletu.

OverPlay se lahko pohvali z več 650 strežnikov v več kot 50 držav. Verjetno lahko rečemo, da se boste s tovrstno pokritostjo zagotovo lahko povezali v katero koli državo, ki jo želite

Vaša internetna povezava lahko končno deluje s polno hitrostjo, ker lahko VPN prepreči, da bi vaš internetni ponudnik preusmeril internetno povezavo. Seveda je vedno nekaj izgube hitrosti, ko se povežete prek VPN-a, v primeru OverPlay-ja pa je res le majhen.

Ta storitev VPN je združljiva z večino platform in operacijskih sistemov ter z usmerjevalniki po meri in igralnimi konzolami, kot je Xbox 360. Nastavite lahko dve istočasni povezavi, eno za računalnik in drugo za vašo mobilno napravo..

Screenshot_10

Lahko se odločite, ali želite virtualni IP naslov iz enega od 650 strežnikov ali a skupni IP naslov za še več zasebnosti.

Hitrost in prenosi niso omejeni, prav tako lahko brez omejitev preklapljate med regijami in določenimi strežniki, kar vam omogoča veliko prilagodljivosti.

Podjetje se ponaša z vojaškim šifriranjem in trenutno lahko izbirate med najboljšimi protokoli - OpenVPN, PPTP in L2TP. Obstaja zaščita Wi-Fi pred hekerji in vsiljivci, kupci pa lahko uporabljajo tudi VoIP (Voice over IP), da prihranijo denar pri medkrajevnih klicih.

Dovoljen je medsebojni promet, kar je zagotovo odlična novica za tiste, ki jih zanima nalaganje hudournikov.

Končno imajo vsi uporabniki dostop do več kot 200 medijskih spletnih strani prek Overplay SmartDNS in edinstvenega podjetja JetSwitch tehnologija.

Varnost in zasebnost

Na srečo svojih uporabnikov je Overplay eden izmed ponudnikov VPN / SmartDNS, ki vprašanja varnosti in zasebnosti jemlje zelo resno.

Ker Overplay svojim uporabnikom ponuja SmartDNS, se za tiste, ki preprosto želijo imeti dostop do katerega koli spletnega mesta s katere koli lokacije na svetu, in SmartDNS + VPN, ki počne isto, vendar omogoča tudi šifriranje in varnost. šifriranje potrebujete iz kakršnega koli razloga.

Če potrebujete šifriranje, zagotovo pojdite s SmartDNS + VPN. Overplay uporablja protokol OpenVPN kot svoj privzeti protokol, lahko pa izberete tudi protokole, kot sta PPTP in L2TP.

Kar zadeva zasebnost, Overplay ne vodi nobenih dnevnikov. Imajo kratek pravilnik o zasebnosti, ki navaja le, da ne zbirajo ali beležijo nobenega prometa ali uporabe svoje storitve VPN. Upoštevajte pa, da se nahajajo v Veliki Britaniji, kar pomeni, da zanje veljajo zakoni Združenega kraljestva. Organi bi morali posredovati vse zbrane podatke, a ker trdijo, da ne vodijo dnevnikov o prometu ali uporabi, ne bi imeli veliko za zagotavljati.

Podpora

Overplay ima lepo stran za podporo z ločenimi vprašanji za DNS in VPN, za nastavitev in zaračunavanje ter razdelek z novicami o storitvah. Če tam ne najdete svojih odgovorov in rešitev težav, lahko vedno uporabite e-poštno podporo podjetja. Preden se obrnete na podporo, boste morali zapisati svoje vprašanje skupaj z nekaterimi osebnimi podatki, nakar boste odgovor prejeli v 24 urah.

Možnosti cen

1 mesec3 mesece6 mesece1 leto2 leta

1 mesec 9.953 mesecev / 6 mesecev / 1 leto 8.332 let /

Paketa SmartDNS in SmartDNS + VPN so v dveh različnih plačilnih načrtih. Enomesečni načrt SmartDNS stane 4,95 USD, medtem ko enoletna naročnina stane 49,95 USD.

Paket SmartDNS + VPN za en mesec znaša 9,95 USD. Letna naročnina stane 99,95 USD.

Žal Overplay ne ponuja brezplačne preizkušnje. Imajo pa 5-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar je dovolj časa, da preizkusite njihove storitve in ugotovite, ali lahko zadovoljijo vaše potrebe.

Screenshot_6

Preveri pros & Slabosti

Ko zaključujemo ta pregled Overplay, je tu kratek pregled funkcij, ki so nas zbudile, in vidikov storitve, ki bi lahko izboljšali.

Prednosti

  • Brez omejitve hitrosti in prenosov
  • Dnevnikov ni shranjenih
  • Velika združljivost s platformo
  • Dobre hitrosti in zanesljivost

Slabosti

  • Brez brezplačnega preizkušanja
  • S sedežem v Veliki Britaniji
  • Brez klepeta v živo
  • Brez možnosti nakazila za plačilo
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 16 =

map