Ingyenes VPN Vs. Fizetett VPN – melyik a jobb neked?

Nagyon kevés dolog van jobb, mint valami ingyen beszerzés - legyen szó a fodrászról a helyi fodrásztól, egy üveg finom bortól egy kedves barátomtól vagy egy új számítógéptől a munkaadótól, ez nem számít. Az egyik barátom közgazdasági diplomával rendelkezik, és azt mondta, hogy az első szabály, amelyet tanítottak neki, az semmi, amit az emberek jobban szeretnek, mint ingyen cuccot kapni.


shutterstock_83026831

Szóval, akarsz elrejteni az IP-címét egy valamivel Névtelen VPN szolgáltatást, de nem akar sok pénzt fizetni érte. Valójában miért is fontolgatná a VPN-szolgáltatás fizetését az összes szolgáltatót teljes mértékben kínáló szolgáltatónál díjmentes? Nos, okból ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat, és azt tanácsolom, hogy ne essen bele a csalikbe, vakon gondolva, hogy ezek az ingyenes VPN-ek ugyanolyan hatékonyak, mint amelyekért valójában fizetni kell. Ha lennének, ez azt jelentené, hogy néhány fejlesztő megtalálta a módját egy tisztességes VPN összes szolgáltatásának biztosítására, miközben nulla erőforrást költött a folyamatba.

Íme egy tipp az ön számára: nem.

A VPN-ek gyorsan kialakultak az egyik leghatékonyabb eszközvédelem az emberek védelme érdekében online adatvédelem. Emberek ezrei ezrekenként változnak napi szinten az „online” világ felé, és bölcs dolog lenne felismerni az ezt a gyors váltást kísérő veszélyeket. Szerszámok, mint víruskereső programok és helyi tűzfalak már nem elegendőek a hackerek, a hálózati szippantások vagy a pokol megakadályozásához, még az internetszolgáltatónak sem, hogy megkíséreljen online üzleti tevékenységeit. Annak érdekében, hogy adatait biztonságosan megőrizze, mivel azok az interneten keresztül szállnak, VPN-ket kell használnia. És a VPN-ek pénzbe kerülnek. A szabad emberek képesek alapvető funkciókat végrehajtani, de valóban azt akarják-e, hogy valami olyan fontos védelmet biztosítsanak, mint a személyes adatvédelem az interneten?

shutterstock_264485885

Valószínűleg hallotta a következő mondásokat: „Nincs olyan dolog, mint egy ingyenes ebéd”, valamint „Ha túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az is.” Ezek a mondások teljesen igazak, amikor ingyenes VPN szolgáltatás szolgáltatók - sávszélesség, támogatás és tárhely minden pénzbe kerül. Tehát annak ellenére, hogy nem fizetett be a szolgáltatónak pénzt, biztos lehet benne, hogy a kompenzáció valahogy megtalálható. Ez általában úgy történik, hogy hirdetésekkel vagy sávszélesség-csökkentéssel dönti el, ami még rosszabb. Vannak olyan ingyenes VPN-szolgáltatók, amelyek akár a felhasználók adatainak begyűjtésére is eljutnak eladja az információkat a potenciális marketingszakembereknek. Ha az utóbbi rendben van veled, akkor érdemes megkérdeznie magától, hogy miért használ VPN szolgáltatást először. Ha nem tartja szem előtt a túlnyomórészt tolakodó hirdetéseket és az izgalmat bosszantó fojtást, akkor valóban nincs szüksége VPN-re.

Fizetett felhasználók, másrészt kapni fog a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN szolgáltatás, amelyet a technológia kínálhat. Mindenekelőtt egy valódi anonim VPN-szolgáltató, amelyért fizet, korlátlan sebességet nyújt (sávszélesség-sebességkorlátozásáig), korlátlan sávszélességet és szerverváltást, amely lehetővé teszi a korlátlan szörfözést, a nagy fájlok letöltését és a HD-videók streamingjét a VPN (próbálkozzon ezekkel egy ingyenes szolgáltatóval, és hamarosan meglátja a különbséget). Fizető ügyfélként megszakítás nélküli VPN-szolgáltatásokat is kap a világ bármely pontján, és hozzáférést kap olyan technikai támogatáshoz, amely készen áll a kérdésekre 24/7.

woman-with-laptop-1De mindez triviális a legfontosabb kérdéshez képest - Biztonság. A fizetett VPN szolgáltatók 100% -ban garantálják, hogy böngészése anonim és biztonságos marad, amennyire csak emberileg lehetséges. A VPN-kiszolgálók használatának lényege, hogy hamis vezetéseket hozzon az internethez, így a böngészés nem vezethető vissza Önhöz. Ha egy VPN-szolgáltató hajlandó eladni az Ön adatait a legmagasabb ajánlattevőnek, akkor egyáltalán nem keres anonim módon. A jó hír az, hogy nem kell sok pénzt költenie ahhoz, hogy kiváló VPN szolgáltatást kapjon. Még a legolcsóbb VPN-szolgáltatók is kínálnak sebességet és biztonságot, lehetővé téve a maximális névtelenséget megfizethető áron.

Összefoglalva: az ingyenes VPN-szolgáltatók a következőket kínálhatják: alapszolgáltatások míg a fizetett VPN szolgáltatók megadják a teljes csomag. Ha szándékában áll, hogy havonta legfeljebb egyszer vagy kétszer látogasson el az Ön országában korlátozott webhelyre, mindenképpen vegye igénybe az ingyenes lehetőséget. De ha ennél többet tervez, akkor ne lepje meg, ha az ingyenes lehetőséget választja, és nem látja a remélt eredményeket. Ne feledje, hogy nincs olyan ingyenes ebéd.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map