Er Tunnelbear Safe?

Bortset fra sin solide krypteringspakke kan TunnelBear prale af en temmelig imponerende liste over sikkerhedsfunktionerGe-spoofing af dine foretrukne streamingplatforme og forhindring af internetudbydere fra at throttle din forbindelse er dejlige bonusser, der tilbydes af alle store VPN-udbydere, men foranstaltninger, der beskytter dit online privatliv og holder dig sikker fra potentielle angreb er de vigtigste aspekter af moderne VPN-tjenester.


En respektabel VPN-software skal scramble dine data med et uknuseligt lag kryptering, forhindre, at dine DNS-anmodninger lækker ud, implementerer en rimelig loggingspolitik og beskytter dig under dine torrenting sessioner.

Med dette i tankerne skal du læse denne omfattende analyse for at se, om TunnelBear VPN har det, der skal til for at holde dig ude af skades måde under dine online sessioner og opretholde en uovervindelig kløft mellem din sande identitet og dine online aktiviteter.

er Safe tunnelbear

Logningspolitik

TunnelBear indsamler minimumsoplysninger, der kræves for at levere dens service, behandle betalinger, forhindre svindel og overvåge dataforbrug på gratis konti. De registrerede data inkluderer:

  • Konto brugerdata - E-mail-adresse og dit Twitter-ID, hvis du beslutter at tweet om TunnelBear for ekstra trafik.
  • Driftsdata - Samlet anvendt data pr. Måned, OS-version, TunnelBear-appversion, operationelle begivenheder, og om du har været aktiv denne måned.
  • Finansielle data - Oplysninger, der gives til betalingsprocessoren, når du foretager et køb. Du kan omgå denne dataindsamling ved hjælp af Bitcoin. Hvis du vælger dit kreditkort, vil TunnelBear registrere dit efternavn, de sidste 4 cifre i dit kreditkortnummer, dato for kortbrug, kortets faktureringsadresse og udløb. For at forhindre kreditkortsvindel indsamler TunnelBear også dine sessionoplysninger (enhedstype, OS og din IP-adresse på betalingstidspunktet).
  • Cookies - TunnelBear bruger forskellige sæt cookies til sin "almindelige" og team-software, og du kan finde en omfattende liste på det officielle websted.

Bortset fra de tilfælde, der er anført i fortrolighedspolitikken, vil TunnelBear aldrig dele dine personlige oplysninger eller sælge dem til tredjepart. Du kan inspicere, ændre, korrigere og slette dine data på ethvert givet tidspunkt.

Kort sagt, TunnelBear opbevarer IKKE nogen aktivitetslogfiler, inklusive de websteder, du besøger, din IP-adresse, brugte applikationer og andre oplysninger, der kan bruges til at forbinde dig som person med din online trafik. Med andre ord, selvom myndighederne betjener virksomheden som en warrant, modtager de intet af brug.

VPN-kryptering

Først og fremmest er TunnelBears politik for ingen logfiler temmelig streng. Det betyder, at appen ikke overvåger og gemmer brugeraktivitet.

Denne påstand kommer dog med en advarsel. Da TunnelBear er baseret i Canada, skal Five Eyes Alliance nævnes. Fortrolighedspolitikken angiver, at ved at bruge tjenesten, accepterer du, at dine oplysninger bruges i henhold til Canadas love. Five Eyes er et internationalt spionnetværk, meget hemmeligholdt og berygtet for at spionere efter borgere og operere over loven. Dets medlemmer (USA, UK, Canada, Australien og New Zealand) kan dele de indsamlede oplysninger, så du kan drage dine egne konklusioner.

TunnelBear fungerer med to forskellige protokoller. IPSec / IKEv2 er den optimale mulighed for iOS-enheder, mens MAC OS X, Android og Windows bruger OpenVPN.

Bortset fra iOS 8 og versioner der er forud, bruges en robust 256-bit AES-kryptering på tværs af alle platforme. SHA256 bruges til godkendelse. IOS er krypteret med 128-bit AES og bruger SHA-1 til godkendelse af data.

Bortset fra sin solide krypteringspakke kan TunnelBear prale af en ret imponerende liste over sikkerhedsfunktioner

Safe Is Tunnelbear

  • Vigilant - Denne funktion adresserer de sekunder lange øjeblikke, mens TunnelBear opretter forbindelse eller forbindes igen i tilfælde af en WI-FI hikke. Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig på Windows og Mac OS.
  • Altid tændt - TunnelBear starter, når du tænder for din computer og forbliver tilsluttet, indtil din session er færdig. Du behøver ikke nogensinde at bekymre dig om at "vende kontakten" efter den første opsætning under installationen.
  • Ghost - Dette er en proprietær version af den såkaldte "stealth-protokol", der bruges til at sikre bedre ydeevne og beskyttelse i lande med højere niveauer af online-censur (f.eks. Kina).

Ud over disse sikkerhedsorienterede indstillinger, TunnelBear også auto-tunneler til den ”nærmeste” server tilgængelig. Med nærmeste mener vi den med den laveste ping. Dette sikrer den kortest mulige afstand til datatur. Du kan også vælge serveren på egen hånd.

P2P

Lige siden starten, ønskede TunnelBear intet at gøre med torrenting, og dens politik i den henseende var et rungende NO. Virksomheden har imidlertid tilsyneladende skiftet mening for nylig og begyndte at tillade P2P-fildeling på sine servere. Når det er sagt, er den canadiske lov om krænkelse af ophavsret ret klar i sin hensigt at stoppe denne praksis en gang for alle. Derfor advarer repræsentanterne for TunnelBear VPN sine brugere mod ulovlige downloads.

Selvom virksomheden endelig begyndte at udnytte nogle smuthuller i Canadas ophavsret, ville vi stadig ikke betragte det som helt sikkert at downloade noget copyright-indhold. På toppen af ​​dette lyder den officielle holdning til TunnelBear mere som "vi er ligeglad med" snarere end "det er tilladt."

Hvis torrenting er din primære årsag til at købe en VPN, kan du tjekke vores liste over de bedste torrenting-tjenester, der findes i øjeblikket. Listen opdateres regelmæssigt for altid at afspejle den reelle markedssituation.

TunnelBear Good For Torrent

DNS-lækager

Vores team oplevede ingen IP- eller DNS-lækager under vores testkredsløb. De værktøjer, vi brugte, var kun i stand til at registrere vores tildelte IP-adresse og DNS-servere leveret af TunnelBear. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, at din rigtige IP eller placering lækker ud og efterlader dig sårbar og eksponeret. Med andre ord, hverken din internetudbyder eller regeringen vil nogensinde være i stand til at forstyrre din online trafik og overvåge dine aktiviteter.

Konklusion

Efter det lange svar kommer det korte. Ja, TunnelBear er en meget pålidelig og sikker VPN.

Den bruger tunge kryptering, forbliver på, mens din computer kører, og er temmelig let at bruge. Det holder ikke logfiler over din online aktivitet og har en "dræbskontakt", hvis den nogensinde mister forbindelsen af ​​den ene eller den anden grund.

Fem øjne-faren kan generelt fastgøres til enhver VPN-udbyder, der er hjemmehørende i et af de tilknyttede lande, så du skal bare veje fordele imod ulemperne på den ene.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map