Onko ExpressVPN turvallinen?

Turvallisuus on tärkein näkökohta, joka on pidettävä mielessä etsiessäsi optimaalista VPN-palvelua tarpeitasi varten. Salamaiset ominaisuudet voidaan jättää huomiotta palvelun lopullisen hinnan alentamiseksi, mutta tietoturva-asetusten ja yksityisyyden suojausvaihtoehtojen on oltava erinomaisia ​​Internetin varrella olevien nykyaikaisten vaarojen torjumiseksi..


ExpressVPN perustettiin jo vuonna 2009. Yhtiö on rekisteröity Britannian Neitsytsaaret, mikä vie sen Yhdysvaltojen ja EU: n lain ulkopuolelle yhdessä niiden valtion virastojen ja vakoojaverkostojen kanssa..

Henkilökuntamme testasi ExpressVPN-ohjelmistoja useilla tuetuilla alustoilla etsimään mahdollisia vuotoja ja puutteita. Lue tämä kattava raportti oppiaksesi kaikki ExpressVPN-turvatasoista ja nähdäksesi lopulliset testitulokset.

ExpressVPN turvallinen

Kirjauskäytäntö

Kuten jo mainitsimme, ExpressVPN on sisällytetty Britannian Neitsytsaaret, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltojen ja EU: n lainsäätäjät eivät voi vaatia minkäänlaista käyttäjätietojen tarkastusta. Ison-Britannian Neitsytsaaret eivät ole pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, joten yhtiöllä ei ole velvollisuutta kerätä ja tallentaa arkaluontoisia tietojasi luovuttaaksesi niitä viranomaisille ja valtion virastoille ja organisaatioille..

Tätä silmällä pitäen ExpressVPN toteuttaa tiukan kirjautumattomuuden käytännön, mikä tarkoittaa, että se ei koskaan kirjaa selaushistoriaasi, IP-osoitteita, liikenteen metatietoja ja määränpäätä, DNS-kyselyitä ja muuta arkaluontoista tietoa. Bottom line, yrityksellä ei ole tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut yksityishenkilönä. Pahimmassa tapauksessa, vaikka Ison-Britannian viranomaiset pyytäisivät käyttäjätietoja ExpressVPN: ltä (koska BVI on Ison-Britannian merentakainen alue), yrityksellä ei olisi mitään luovutettavaa, koska se ei kirjaa mitään tärkeätä.

Tämän jälkeen ExpressVPN kerää joitain tietoja, joita tarvitaan palvelujen tarjoamiseen sinulle. Tämä sisältää sähköpostiosoitteesi ja maksutapasi (ellet käytä Bitcoinia), sovellukset ja aktivoidut versiot, palvelun käyttämisen päivämäärät (eivät ajat), VPN-sijaintien valinnat ja tiedonsiirto päivässä (MB).

salaus

ExpressVPN käyttää AES-256-CBC-salausta liikenteen salaamiseen yhdessä SHA-512-hajautuksen ja RSA-4096-kädenpuristuksen kanssa. Datakanava käyttää symmetristä salausmenetelmää DH-vaihdon kanssa avainten neuvotteluun. Tämä tietoturva-asetus on varsin kirjaimellisesti särkymätön, koska 256-bittisten avainten murtaminen kesti miljardeja vuosia supertietokoneita.

Tämän lisäksi ohjelmisto on varustettu täydellisellä eteenpäin salaisudella, mikä tarkoittaa, että jokaiselle istunnolle annetaan uusi salausavain. Jos haluat pidempiä istuntoja, ohjelmisto vaihtaa näppäimen automaattisesti 60 minuutin välein. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaikka joku onnistuisi saamaan salausavaimesi, mikä on mahdotonta, avain antaisi heidän vain siepata liikenne kyseisen istunnon aikana. Seuraava annetaan uudella avaimella, mikä tekee edellisestä käyttökelvottoman.

expressvpn-pöytäkirjat

Suosittelemme aina OpenVPN: n käyttämistä, koska se tarjoaa käyttäjille täydellisen tasapainon turvallisuuden ja nopeuden välillä. L2TP: llä on myös käyttötarkoituksiaan, kun taas PPTP on tässä vaiheessa vanhentunut.

Yhteysprotokollien suhteen ExpressVPN tukee OpenVPN (TCP / UDP), IKEv2 / IPsec, PPTP ja L2TP. PPTP ja L2TP ovat melko vanhentuneita ja helposti murtuvia, joten emme suosittele niiden käyttöä, ellei ehdottomasti tarvitse. Jos et tiedä paljon VPN-protokollista, voit antaa asiakkaan valita yhden automaattisesti Internet-nopeutesi ja toivotun tietoturvatasosi perusteella.

ExpressVPN: ssä on myös liukastunnelointi, jonka avulla voit suojata osa liikenteestäsi VPN: llä, kun taas loput se paljastetaan. Lopuksi, jokainen palvelin on varustettu patentoidulla DNS: llä, joten ExpressVPN: n ei tarvitse luottaa kolmansien osapuolien DNS: iin, joiden suojaustaso saattaa olla alhaisempi.

P2P

ExpressVPN sallii P2P-tiedostojen jakamisen kaikilla palvelimillaan. Kaikki ExpressVPN-käyttäjät saavat rajoittamattoman kaistanleveyden, nopeuden ja palvelinkytkimen. Asiakkaan käyttöön otettu kätevä nopeustestausominaisuus auttaa sinua tunnistamaan parhaan palvelimen henkilökohtaisia ​​tarpeitasi varten.

Huomaa, että ExpressVPN ei tue tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin laitonta lataamista, mutta yrityksellä ei ole työkaluja, joiden avulla sinut todella saada sinut tekoon, koska se ei valvo käyttäjän liikennettä tai kirjaa merkityksellisiä tietoja.

DNS-vuodot

Testauspiirin aikana emme huomanneet DNS-vuotoja, koska kaikki suositut työkalut rekisteröivät vain osoitetun IP-osoitteen ja eivät pystyneet tunnistamaan todellista osoitettamme. Toisin sanoen ExpressVPN ei vuota mitään tietoa. Asiakkaan mukana on luotettava killswitch-ominaisuus, joka suojaa tietosi vuotamiselta siinä tapauksessa, että VPN muuttuu toimintakyvyttömäksi jostakin syystä..

expressvpn-testi Ipleak net

Ipleak.net tunnisti vain väärennetyn IP-osoitteemme eikä rekisteröinyt DNS-vuotoja.

expressvpn IP-vuototesti

Ipleak.orgin mukaan IP-vuotoja ei havaittu.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 82

map