AirVPN-arvostelu

Kaikkien vuosien ajan, kun käsittelemme VPN-verkkoja, olemme nähneet suhteellisen pienen määrän VPN-verkkoja, jotka tarjoavat yhtä paljon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja kuin italialainen AirVPN. He toteavat ylpeänä, että he ovat asettaneet “haktivistid ja aktivistit”, mikä takaa, että nautit huippuluokan yksityisyydestä riippumatta siitä, miltä katsot sitä. Ne tarjoavat myös huipputeknisiä salaus- ja turvatoimenpiteitä, mutta tarjoavat myös fantastisia ominaisuuksia, jotka parantavat yksityisyyttäsi edelleen (esimerkiksi VPN yli SSL ja VPN Torin kautta). Se on ehdottomasti yksi nopeimmista ja vakaimmista VPN-palveluista siellä, ja niiden tilauksen uusimisprosentit ovat kuitenkin melko alhaiset - näyttää siltä, ​​että monet ihmiset kokeilevat palveluitaan, mutta tulevat pitämään heistä ajoissa. Miksi? Meillä ei ole aavistustakaan. Lue tämä AirVPN-versiow oppia lisää.


Airvpn-kotisivu

Käyttöliittymä

Vaikka AirVPN: n tarjoamat ohjeet ja selitykset ovat yleensä liian teknisiä useimpien käyttäjien ymmärtämiseksi, ohjelmiston asentaminen ei ole niin monimutkaista, joten uskomme, että sinun pitäisi pystyä tekemään se melko helposti ja nopeasti. Ohjeet sisältävät hyödyllisiä kuvakaappauksia, joista voi olla paljon apua, jos huomaat, että tekstiohjeet eivät ole niin helppoja noudattaa.

Asiakas itse vetoaa silmään ja niin yksinkertainen kuin tarvitset. Palvelimien välillä vaihtamisessa, valikoissa selaamisessa ja tärkeimpien ominaisuuksien käyttämisessä ei pitäisi olla mitään ongelmia. Jos olet edistynyt käyttäjä, saatat olla onnellinen oppiessasi, että AirVPN: n Eddie-asiakas tuo sinulle uskomattoman määrän tietoja jokaisesta palvelimesta.

airvpn-käyttöliittymä

Suorituskyky ja luotettavuus

Vaikka se sijaitsee Italiassa, AirVPN tarjoaa useita palvelimia 19 eri maassa. Palvelimia on Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hongkongissa. Tämä ei ehkä näytä olevan paljon, mutta se kattaa suosituimmat sijainnit.

Hauska asia AirVPN: ssä on se, että se tukee OpenVPN: ää eikä mitään muuta. Hacktivists että he ovat, he pitävät PPTP ja jopa L2TP / IPsec liian turvattomia. Vaikka IPSec on yksi turvallisimmista protokollista, OpenVPN on ehdottomasti voittaja. Sitä pidetään myös parhaana ajan tasalla kaupalliseen käyttöön käytettävissä olevana VPN-protokollana. Koska OpenVPN pystyy nyt toimimaan kaikilla tärkeimmillä alustoilla, tämä ei todennäköisesti ole ongelma useimmille käyttäjille (paitsi jos sinulla on Blackberry tai Windows Mobile, jolloin sinulla ei ole onnea).

Monialustainen

Eddie-työpöytäohjelman lisäksi AirVPN tarjoaa asennusohjeet Windowsille, MacOS: lle, Linuxille, Androidille ja iOS: lle. Se tukee myös erilaisia ​​reitittimiä, kuten DD-WRT, Tomato, AsusWRT, pfSense ja TOR. Käytettävissä olevat palvelut ovat virheetöntä - olemme testanneet heidän OpenVPN Androidille tutkiessaan tätä AirVPN arviointia, emmekä voineet valittaa yhdestäkään asiasta. Sovellus muodostaa yhteyden nopeasti uudelleen, kun laite siirtyy reitittimien välillä tai siirtyy mobiiliyhteydestä WiFi-yhteyksiin eikä DNS-vuotoja ole ehdottomasti.

AirVPN Multiplatform

ominaisuudet

Kuten olemme aiemmin maininneet tässä AirVPN-katsauksessa, tämä yritys tarjoaa vahvan salauksen, se on yhteensopiva melko laajan valikoiman käyttöympäristöjen ja käyttöjärjestelmien kanssa ja sitä voidaan käyttää jopa viidessä laitteessa samanaikaisesti. AirVPN varmistaa täydellisen nimettömyyden vahvalla salauksella ja täydellisellä eteenpäin -salaisudella, jaetuilla IP-osoitteilla ja nollalokeja koskevalla käytännöllä. Se tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden maksaa BitCoinilla, joten sinun ei tarvitse koskaan jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Siinä on DNS-vuotosuojaus ja Android-versio voi toimia tapinlukijana, mikä on melko hyödyllistä. Se myös suojaa sinua WebRTC- ja IPv6-vuotoilta ja Logjam-hakkerihyökkäyksiltä. Saat nauttia rajattomasta kaistanleveydestä ja rajattomasta palvelinkytkimestä. Suurinta nopeusrajoitusta ei ole, kun taas vähimmäisnopeusrajoitus on 4 Mbit sekunnissa sekä lataamiselle että lähettämiselle (pahin tapaus). Toisin kuin joihinkin muihin VPN-palveluihin, AirVPN sallii P2P-jakamisen. Tämä tekee varmasti torrentin käyttäjät erittäin onnelliseksi, koska tietojen jakamiselle vertaisten kesken ei ole mitään rajoituksia.

Kaiken kaikkiaan AirVPN tarjoaa uskomattoman valikoiman ominaisuuksia, joita et todennäköisesti löydä muista tällaisista palveluista. Se varmistaa absoluuttisen suojan ja nimettömyyden. Ainoa haittana on se, että heidän ohjeissaan ja selityksissään käyttämä tekninen kieli voi olla vaikea ymmärtää, varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa käyttäjä.

Turvallisuus ja yksityisyys

AirVPN ei pidä kirjaa ja tarjoaa vain jaetut IP-osoitteet, mikä takaa korkeimman mahdollisen yksityisyyden. Koska AirVPN tukee vain OpenVPN: ää, se toteuttaa Perfect Forward Secrecy -palvelun, joka maksimoi OpenVPN: n turvallisuuden ja käyttää 4096-bittisiä Diffie-Hellman-avaimia, jotka päivitetään tunnissa. Lisäksi AirVPN käyttää AES-256-salausta SHA-1 HMAC -todennuksella datakanavilleen. Ohjauskanavat salataan AES-256 GCM: n ja CBC: n kautta vastaavasti SHA-384 HMAC: lla ja SHA-1 HMAC: lla.

Kaiken tämän ansiosta AirVPN on käytännössä immuuni melko kaikelle. Se suojaa sinua uusimmilta ja edistyneimmiltä hakkerihyökkäyksiltä, ​​mukaan lukien hiljattain löydetyt Logjam-hyökkäykset. Toisin kuin monet muut VPN-palvelut, se on immuuni viimeaikaiselle portin epäonnistumiselle, koska se käyttää erillisiä tulo- ja poistumis-IP-osoitteita jokaisessa VPN-palvelimessa. Tämän lisäksi AirVPN pystyy myös suojaamaan käyttäjiään WebRTC-virheeltä.

Tuki

Teknisen tuen osalta AirVPN tarjoaa tukea sähköpostitse ja foorumeilla. Jos haluat ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, voit odottaa yksityiskohtaista vastausta kysymykseesi vähemmän kuin 24 tuntia. Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja koostuu asiantuntijoista, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat. Jos olet käyttänyt VPN: ää aikaisemmin, tiedät todennäköisesti, että näin ei ole useimmissa siellä olevissa VPN-palveluissa, joiden tukitiimiltä puuttuu usein tarvittavat tiedot.

Vaikka foorumit tarjoavat runsaasti tietoa, ne eivät todennäköisesti ole liian hyödyllisiä aloittelijoille. Keskustelut ovat täynnä edistynyttä teknistä keskustelua, mikä tekee aloittelijoille vaikeata seurata niitä.

Hinnoitteluvaihtoehdot

1 kuukausi3 kuukautta6 kuukautta1 vuosi2 vuotta

1 kuukausi $ 8.573 Kuukaudet $ 6.126 Kuukaudet $ 6.121 Kuukausi $ 5.512 Vuotta /

Voit hankkia AirVPN: n noin 8,3 dollaria kuukaudessa, vaikka sinun pitäisi tietää, että tavanomaisia ​​alennuksia sovelletaan isoihin ostoksiin, mikä tarkoittaa, että maksat vain noin 5,9 dollaria kuukaudessa, jos valitset 3 kuukauden tai 6 kuukauden tilauksen, tai noin 5,3 dollaria kuukaudessa vuotuisella tilauksella. Voit myös tilata 3 päivän ilmaisen kokeilujakson ja ostaa 3 päivän tilauksen 1,2 dollarilla, jos olet kärsimätön. Heidän verkkosivujen päävaluutta on euro, joten muista, että maksamasi hinnat saattavat poiketa hiukan tässä esitetyistä valuuttakurssien vaihtelusta johtuen.

AirVPN-hinnoittelu

AirVPN Plussat & Haittoja

Käärettäessämme tätä AirVPN-katsausta, tässä on nopea yleiskatsaus ominaisuuksiin, jotka meille aiheuttivat, ja palvelun näkökohdista, jotka voisivat hyödyntää joitain parannuksia.

Plussat

 • Ei lokit
 • Vahva salaus (mukana PFS)
 • Nopea ja vakaa
 • DNS- tai IPv6-vuotoja ei ole
 • Suojaa Logjam-iskuilta
 • Mahdollistaa P2P-jakamisen
 • Hyväksyy bitcoineja
 • 3 päivän ilmainen kokeilu

Haittoja

 • Ei niin monta palvelinpaikkaa
 • Perustuu Italiaan
 • Ohjeiden ymmärtäminen vaatii usein pitkälle kehitettyä tietoa
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 14

map