OVPN-arvostelu

Vuonna 2014 perustettu OVPN on ruotsalainen VPN-palveluntarjoaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yrityksen tavoitteena on tarjota rajoittamaton, huoleton Internet-kokemus ilman tunnetta, että sitä seurataan jatkuvasti. 


OVPN tarjoaa luotettavan ja luotettavan VPN-palvelun urheilemalla vakituisella paikalla Ruotsissa, olemalla läpinäkyvä ja takaamalla palvelun käytettävyyden. Lisäksi yritys toteuttaa hyväksi todettuja turvatoimenpiteitä, ja sillä on hyvä nopeus ja asiantunteva asiakaspalvelu. 

Joten jos olet kiinnostunut oppimaan lisää yrityksestä, suosittelemme, että luet jatkossa OVPN-arvosteluamme saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot tästä VPN-palveluntarjoajasta..

OVPN-kotisivu

Käyttöliittymä

OVPN tarjoaa melko minimalistisen asiakkaan, jolla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Jopa absoluuttisilla aloittelijoilla, joilla ei ole aiempaa teknistä tietoa, ei ole mitään ongelmia VPN: n perustamisessa.
Kun olet kirjautunut sisään käyttäjänimellä ja salasanalla, näet päärajapinnan, jossa on vielä 4 välilehteä, mukaan lukien yhteys, tilastot, järjestelmä ja asetukset. Yhteysvälilehti antaa sinun valita yhden käytettävissä olevista palvelimista ja muodostaa yhteyden siihen. Se tarjoaa sinulle myös yhteyden kannalta merkityksellisimmät tiedot, kuten lataus- / lähetysnopeus, aika ja päivämäärä, ja niin edelleen. Tilastot-välilehti näyttää liikenteen määrän viimeisen 60 minuutin ja 24 tunnin aikana. Asetukset-välilehti antaa sinun käsitellä suojausta ja asiakkaan asetuksia. Täällä voit aktivoida automaattisen tappauskytkimen, estää DNS-vuodot, aktivoida DNScriptin, ottaa automaattisen yhteyden käyttöön, kun asiakas käynnistyy, näyttää sanallisen viestin yhteyden muodostuessa ja pienentää lokeroon. 

OVPN-liittymä

Käyttäjät, joilla ei ole edistynyttä verkkotietoisuutta ja kokemusta ohjelmiston vianetsinnästä, voivat kuitenkin kohdata yhden ongelman OVPN-asiakkaan kanssa. Nimittäin, kun olet valinnut haluamasi asetukset, niitä ei tallenneta automaattisesti, mikä voi johtaa Internetin johtavuuden menettämiseen, jos kirjaudut sisään irti.
Jotta voisimme tarjota sinulle luotettavinta tietoja tässä OVPN-katsauksessa, testasimme useita palvelimia eri maissa ja keksimme lopullisen OVPN-nopeuskaavion..

Euroopan palvelimet tarjosivat meille erittäin tasaisen kokemuksen ja tyydyttävän nopeuden. Viive on todennäköisesti riippuvainen henkilön fyysisestä sijainnista. Palvelimet Euroopan ulkopuolella olivat jonkin verran hitaampia alkuperäisen testauksen aikana.

P2P: n ja torrentin suhteen OVPN osoitti alhaisempia nopeuksia merkittävällä määrällä piikkejä koko latauksemme aikana. Sellaisena se ei todellakaan ole ihanteellinen ratkaisu, jos torrenting on tärkein syysi VPN: n ostamiseen.

Monialustainen

OVPN tukee vaikuttavaa määrää erilaisia ​​alustoja, myös suosituimpia, joita tänään käytämme. Yhtiö tarjoaa omistettuja ohjelmistoja Windowsille, Mac OS X: lle ja Ubuntulle. Virallisella verkkosivustolla on myös manuaalisia OpenVPN-asennusoppaita Debianille, Manjaro, Raspberry Pi, FreeBSD, CentOS, Fedora, Android ja iOS..

OVPN antaa sinun muodostaa yhteyden reitittimiin, mukaan lukien AsusWrt, DD-WRT, OpenWrt, Tomato ja pfSence. Palvelu tukee myös Asustoria, FreeNAS, Synology NAS ja QNAP.

Edellä mainittujen alustojen lisäksi OVPN sisältää omistettuja selainlaajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Vivaldille. Omistajalle omistettu laajennus on tulossa myös pian.

ominaisuudet

OVPN: llä on tällä hetkellä 39 palvelinta, jotka sijaitsevat 6 maassa (Saksa, Ruotsi, Alankomaat, Yhdysvallat, Kanada ja Norja). Tämä ei ole aivan vaikuttava palvelinverkko, varsinkin kun verrataan sitä yrityksiin, jotka urheilevat tuhansia palvelimia ympäri maailmaa. Yhtiö toteaa korkean tietoturvan vaatimuksensa ja tietoturvansa määrän ylittävän lähestymistavan tärkeimpänä syynä siihen, että et tarjoa enemmän palvelinpaikkoja. Yhtiöllä on myös tilasivu virallisella verkkosivustolla, joka osoittaa nykyiset nopeudet ja liikenteen kaikilla palvelimillaan. Palvelinverkonsa lisäksi OVPN tarjoaa myös 2 367 nimettömiä IP-osoitteita.
OVPN-ominaisuudet

OVPN tarjoaa asiakkailleen rajoittamattoman kaistanleveyden ja palvelinkytkennän. Virallisella verkkosivustolla ei mainita samanaikaisten yhteyksien enimmäismäärää, emmekä ole saaneet vastausta asiakastuelta toistaiseksi.

OVPN sallii P2P-tiedostojen jakamisen, mikä tarkoittaa myös, että se tukee BitTorrent-pohjaisia ​​ohjelmistoja, kuten suosikki torrentiasiakkaasi (esimerkiksi uTorrent). Olemme kuitenkin jo maininneet testauskokemuksemme ja lukuisat piikit lataamisen aikana, joten emme suosittele tätä tarjoajaa, jos ostat VPN: n yksinomaan torrentia varten.

OVPN tarjoaa myös omistamansa reitittimen, nimeltään OVPNbox. "Laatikko" ei ole vain 40 kertaa nopeampi kuin tavallinen kuluttajareitittimesi, se on myös tuulettimettomampi ja energiatehokkaampi. Reitittimen asentamiseen ja käyttöön ei tarvita teknistä tietoa. OVPNboxia voidaan käyttää myös yhdessä nykyisen reitittimen kanssa ylimääräisen suojakerroksen tarjoamiseksi yhteydellesi.

Turvallisuus ja yksityisyys

OVPN tukee vain OpenVPN-salausprotokollaa ja (oikeutetusti) toteaa, että PPTP-protokolla käytännöllisesti katsoen ylitti sen käyttökelpoisuuden. OpenVPN on ylivoimaisesti markkinoiden turvallisin protokolla, joten voimme sanoa rehellisesti, että olemme iloisia, että yritys päätti tehdä tämän muutoksen.

OVPN käyttää AES-256-salausta RSA-2048-kättelyllä ja SHA-1-todennuksella. Tämä on mielestämme erittäin vakaa salausasetus, vaikka jotkut arvioijat väittävät, että RSA-2048 on vanhentunut tässä vaiheessa.OVPN-tietoturvaYhtiö tarjoaa tällä hetkellä kaksi lisäosaa, multihopin ja staattisen IPv4-osoitteen. Monikauppa reitittää verkkoliikenteesi periaatteessa 2 tietokeskuksen kautta, mikä tarkoittaa, että yhteys on salattu kaksi kertaa. Tämä vähentää huomattavasti ajoitushyökkäysten riskiä, ​​koska hakkereiden on käytettävä samanaikaisesti kahta erilaista datakeskusta kahteen erilliseen sijaintiin. Julkista IPv4-osoitetta tarjotaan optimaalisten jaettujen IP-osoitteiden kiertämiseksi, jotka on määritetty ostaessasi vakiopalvelua. IP-osoitteesi on yksilöivä ja määritetään sinulle joka kerta, kun muodostat yhteyden palveluun. Huomaa, että oletusarvoisesti sinulle annetaan IPv4- ja IPv6-osoitteet joka kerta, kun muodostat yhteyden vanhaan valkoiseen OVPN: ään, mikä voi aiheuttaa ongelmia laitteissa, jotka eivät tue IPv6: ta. Tällöin joudut poistamaan IPv6-osoituksen käytöstä virallisella verkkosivustolla.

OVPN väittää, että kaikki palvelimet toimivat ilman kiintolevyä, joten yritys ei voi tallentaa lokitiedostoja, vaikka se haluaisi. Siksi sillä ei ole tietoja yhteydestäsi palveluun, online-toimintaan ja aikaleimoihin. Lisäksi yritys ei edes tallenna kaistanleveystietojasi, mitä käytännössä ei voi välttää useimpien muiden palveluntarjoajien kanssa.

Jos OVPN saisi oikeuden määräyksen, jossa vaaditaan tiettyjä käyttäjätietoja, sillä ei olisi mitään tietoa, jota se antaa, koska se ei tallenna mitään. Ainoa tieto, joka yrityksellä on asiakkailtaan, on heidän maksutapa eikä mikään muu. Sinun ei tarvitse edes antaa kelvollista sähköpostia, ellet halua säilyttää ostosi yhteydessä vastaanottamasi kuitin.

OVPN on ainoa VPN-palveluntarjoaja, jolla on vakuutuksia kattamaan juridiset palkkiot. Jos joku osapuoli vaatii yritykseltä henkilökohtaisia ​​käyttäjätietoja, OVPN on valmis kääntymään oikeuteen ja tekemään parhaansa estääkseen sitä. OVPN on kuuluisa siitä, ettei hän koskaan luovuta käyttäjän tietoja kolmansille osapuolille.

Luottokorttitietojasi ei tallenna OVPN, vaan ne suojataan Braintreellä, jolla on PCI DSS -sertifikaatti. Siksi yrityksellä ei ole maksutietojasi ja se jopa rohkaisee käyttäjiä maksamaan palvelustaan ​​nimettömästi.

OVPN yrittää tietoisesti minimoida kolmansien osapuolten osallistumisen, eikä se käytä Google Analyticsia seuraamaan käyttäytymistäsi. Yhtiö käyttää Piwik-palvelinta, isäntänä olevaa avoimen lähdekoodin ratkaisua, joka nimeää IP-osoitteesi kaksi viimeistä tavua automaattisesti, jotta pysyt suojattuna ja piilossa jopa yrityksestäsi. Tämän lisäksi OVPN käyttää Mailgun- ja Zopim-sovelluksia, jotka on suunniteltu lähettämään sähköpostia asiakkaille ja live-chat-tukea varten..

Tuki

Sikäli kuin voimme nähdä tutkiessamme OVPN-arvosteluamme, tarjoaja tarjoaa asiakastukea sähköpostitse ja omalla lippujärjestelmällä. Virallisella verkkosivustolla mainitaan myös live chat useaan otteeseen, mutta emme nähneet sitä testauksen aikana. Jokaisen sivun alaosassa on live chat-tyyppinen käyttöliittymä, mutta pystyimme vain jättämään viestin sinne, etkä aloittamaan live chat-istuntoa. Vaikka suorakeskustelu on olemassa, sitä ei ole saatavana ympäri vuorokauden, ja yrityksen on ilmoitettava työajansa virallisella verkkosivustolla.

Hinnoitteluvaihtoehdot

1 kuukausi3 kuukautta6 kuukautta1 vuosi2 vuotta

1 kuukausi $ 9,993 Kuukaudet 8,336 kuukautta / 1 vuosi $ 7,002 vuotta /

OVPN tarjoaa 3 tilaussuunnitelmaa: 

 • 1 kuukausi - 10,99 dollaria kuukaudessa 
 • 3 kuukautta - 8,33 dollaria kuukaudessa, maksetaan neljännesvuosittain (säästät 24%) 
 • 12 kuukautta - 7,99 kuukaudessa, maksetaan vuosittain (säästät 24%) 

OVPN-hinnoittelu

Multihop- ja IPv4-lisäosien hinta on vastaavasti 5 dollaria ja 3 dollaria kuukaudessa. OVPNbox maksaa 309 dollaria, plus toimituskulut, jotka riippuvat sijainnistasi. Laatikko lähetetään kahden työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  

OVPN hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit, käteisellä, PayPalilla ja Bitcoinilla, minkä avulla voit pysyä täysin nimettömänä ostoksesi aikana. Yhtiö tarjoaa myös 10 päivän rahat takaisin -takuun.

OVPN plussat & Haittoja

Viimeistelemällä tämän OVPN-katsauksen, tässä on nopea katsaus ominaisuuksiin, jotka meille aiheuttivat, ja palvelun näkökohtiin, jotka voisivat hyödyntää joitain parannuksia.

Plussat

 • Erinomainen salaus asetukset 
 • Lukuisia turvatoimenpiteitä 
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö 
 • Hyvät nopeudet 
 • Rajoittamaton kaistanleveys 
 • Jopa 4 samanaikaista yhteyttä 
 • Kaikki asiaankuuluvat alustat tukevat + selaimen laajennuksia 
 • Omistettu reititin 
 • Multihop ja staattiset IPv4-osoitteen lisäosat 

Haittoja

 • Hitaampi P2P-liikenne 
 • Alhainen palvelimien määrä 
 • Ei livekeskustelua
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map