TigerVPN arvostelu

TigerVPN on vuonna 2011 perustettu Slovakiassa sijaitseva VPN-palveluntarjoaja. Vuonna 2016 he avasivat uuden verkkosivuston, moottorin ja sovellukset. Näiden palvelun tervetulleiden parannusten myötä otimme itsemme testaamaan VPN: ää ja jakamaan kokemuksemme kanssasi tässä TigerVPN-katsauksessa.


TigerVPN-kotisivu

Hanki TigerVPN-elinaikainen tilaus vain 49,99 dollarilla

Tutustu kaikkiin verkkomaailman kulmiin turvallisesti & Yksityisesti.

Käyttöliittymä

Me nautimme aina siitä, että näemme rento näköisiä VPN: iä sarjakuvien, TunnelBear-kaltaisten asiakkaiden kanssa, joten TigerVPN sai joitain pisteitä heti batista..

Asiakas on melko minimaalinen, mukana mustan ja keltaisen yhdistelmä. Sovelluksen alaosa on varattu havaittavalle ruskealle kytkentä- / irrotuspainikkeelle. Keskimmäisessä osassa on kartta käytettävissä olevien palvelimien sijainneista, mikä helpottaa yhteyden muodostamista ensisijaiseen. Kaikki on totta, joten myöntäisimme ylimääräisiä pisteitä yksinkertaisuudesta, mikä hyödyttää enimmäkseen henkilöitä, joilla ei ole aiempaa VPN-kokemusta. Suoraan yhteyspainikkeen yläpuolella näet käyttösi, joka on erityisen hyödyllinen rajoitetun kokeilujakson aikana.

Vasemmassa yläkulmassa on hampurilavalikko, jossa on asetukset ja asetukset. Erityisesti voit asettaa protokollan siellä tai valita haluamasi palvelimen muiden asetusten joukosta. Asiakas näyttää erittäin puhtaalta ja rasitteettomalta, sujuu sujuvasti eikä tapahdu virheitä usein, mikä riittää saamaan meiltä arvosanan. Puhumattakaan heidän "murto-tiikeri" maskotista.

TigerVPN-käyttöliittymä

Suorituskyky ja luotettavuus

Me kaikki tiedämme jo nyt, että verkkoliikenteen reitittäminen palvelimen kautta lisää ylimääräisen kiertotien, joka aiheuttaa muuttuvan nopeuden pudotuksia. Tutkiessamme tätä TigerVPN-katsausta testimme palvelua tältä osin ja jaamme tulokset vain vähän. Ennen sitä meidän on kuitenkin jaettava tosiasia, että tämän VPN: n käyttäminen todella paransi ping-palvelumme joissain tapauksissa. Jos palvelu yhdistää sinut nopean pelipalvelimen kanssa, kokonaisnopeutesi nousee. Tämä riippuu sekä sijainnistasi että pelipalvelimen sijainnista, joten monien asioiden on napsautettava yhdessä, jotta se todella tapahtuu.

Normaalin nopeuden suhteen TigerVPN toimii melko hyvin. Jopa kun huomasimme joidenkin palvelimien huomattavaa pudotusta, se oli silti riittävän hyvä streaming- ja lataustiedostoille. Pelin mennessä testasimme League of Legends -pelin ja pelasimme sitä ilman ongelmia. Suoritimme testimme päivän eri osissa ja huomasimme lievän nopeuden laskun illan lähestyessä.

Liitettävyyden suhteen TigerVPN jätti meille sekoitettuja vaikutelmia. Nimittäin meillä oli ongelmia EU: n palvelimien kanssa, etenkin Saksassa, missä emme edes pystyneet muodostamaan yhteyttä. Toisaalta USA: n palvelimet eivät antaneet meille mitään surua. Joten, vähän osuma ja kaipaaminen siellä.

Monialustainen

TigerVPN kattaa kaikki markkinoiden tärkeimmät alustat, mukaan lukien Windows, Mac, Android ja iOS. Jos käytät Chromebookia tai Linuxia, TigerVPN tarjoaa myös huomattavan määrän manuaalisia asennusoppaita.

TigerVPN multiplatform

ominaisuudet

TigerVPN sisältää tällä hetkellä 300 palvelinta 64 sijainnissa 43 maassa. Myös heidän palvelinpohjansa kasvaa tasaisessa tahdissa. Palvelu kattaa siis kaikki kuusi suurta maanosaa, mutta jo todetimme tämän TigerVPN-katsauksen edellisessä osassa, että Yhdysvalloissa sijaitsevat osoittautuivat parhaaksi vetoksi meille.

Jokaisessa hinnasuunnitelmassa on rajoittamaton kaistaleveys, mikä tarkoittaa myös rajoittamatonta P2P-liikennettä. P2P: stä puhuttaessa torrenting on sallittu kaikilla heidän palvelimillaan, mikä on erinomainen uutinen, jos aiot käyttää VPN: ää ensisijaisesti torrenttiin.

Tilauspaketistasi riippuen sinulla on 2, 3 tai 5 samanaikaista yhteyttä. Voit päivittää tämän numeron käyttämällä ns. Karma-pisteitä. Saat Karma-pisteet TigerVPN: n seurannasta ja pitämisestä sosiaalisissa verkostoissa.  

Vuotuinen suunnitelma tuo mukanaan myös StickyPassword Premium ja Shimo VPN Manager. StickyPassword Premium on erittäin turvallinen salasanojen hallinta, joka maksaa 29.99 dollaria, mutta on ilmainen vuosisuunnitelman kanssa. Shimo VPN Manager on VPN-asiakasohjelma Mac OS: lle ja sen arvo on 49,99 dollaria. Se auttaa useiden VPN: ien käsittelemisessä samanaikaisesti, mutta rehellisesti sanottuna se tuntuu hieman tarpeettomalta.

TigerVPN-insinöörit ovat suunnitelleet alustan pitämään aina 30% kaistanleveydestä varastossa. Tämän avulla he voivat allokoida lisää resursseja automaattisesti ilmoituksella.

Valitettavasti TigerVPN: ssä ei ole tappikytkintä, jotain jota haluaisimme nähdä muuttuvan tulevaisuudessa.

Turvallisuus ja yksityisyys

Oli erittäin hyvä nähdä, että OpenVPN asetettiin oletusprotokolliksi. Emme koskaan suosittele sitä, koska se tarjoaa VPN-käyttäjille korkeimman tason tietoturvan. Voit myös vaihtaa IPSec L2TP- tai PPTP-asentoon, jos sinusta tuntuu niin taipuvainen.    

Tämä tarkoittaa, että TigerVPN salaa verkkoliikenteen AES-256-CBC-salauksella. Toinen asia, jonka haluaisimme muuttuvan, on se, että TigerVPN ei tue täydellistä eteenpäin -salaisuutta. Tämä on hyvä salauskilpi, mutta heillä on vielä pitkä tie kuljettavanaan ollakseen samalla tasolla kuin ExpressVPN. TigerVPN-ominaisuudetLokkien osalta TigerVPN vaatii tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä, mutta tästä säännöstä on poikkeuksia. Nimittäin, alusta rekisteröi joitain tietojasi, mukaan lukien käytetty kaistanleveys, yhteyden muodostavat palvelimet ja aikaleimat. Nämä tiedot tallennetaan väliaikaisesti, eivätkä ne voi johtaa kyseisen käyttäjän tunnistamiseen. Toisaalta, he eivät kirjaa liikennetietojasi ja toimintaa. Sähköpostiosoitettasi ja maksutietojasi ei koskaan jaeta kenenkään kanssa, mutta ne saatetaan tallentaa kolmannen osapuolen palvelimelle.

Kuten tigerVPN-tarkastelun alussa totesimme, yritys toimii Bratislavasta, Slovakian pääkaupungista. Maa on vapautettu kaikista pakollisista tietojen säilyttämisistä, ja niiden oikeuslaitos toimii EU: n tulevien lakidirektiivien torjumiseksi. Heidän perustuslakituomioistuimessa oli useita törmäyksiä näihin lakeihin ja pidettiin niitä perustuslain vastaisina joka kerta. Yhteenvetona voidaan todeta, että Slovakia on täydellinen paikka täysin turvalliselle VPN-palvelulle.

Tuki

TigerVPN mainostaa ”aloittelijaystävälliseksi”, mikä tarkoittaa, että tukijärjestelmän on toimittava ehdottomasti täydellisesti. Tulet mielelläni tietämään, että TigerVPN tarjoaa tukea sähköpostitse, lippujärjestelmässä, chatissa ja jopa heidän sovellustensa sisällä. 

Käyttäjätukihenkilöt vastaavat yleensä muutamassa minuutissa, riippuen mahdollisista kysymyksistä. Huomaa, että TigerVPN: n työaika on maanantaista perjantaihin kello 8.00–18.00 GMT +2. Henkilökunta on myös erittäin osaavaa, miellyttävää, kärsivällistä ja ammattitaitoista.

Palvelu on läsnä (ja aktiivinen) kaikissa tärkeimmissä sosiaalisissa myyntipisteissä päivittämällä säännöllisesti heidän Facebook-, Twitter- ja Google+ -sivujaan.

Hinnoitteluvaihtoehdot

1 kuukausi3 kuukautta6 kuukautta1 vuosi2 vuotta

1 kuukausi $ 11.993 kuukautta / 6 kuukautta / 1 vuosi $ 6.672 vuotta /

TigerVPN tarjoaa seuraavat hinnasuunnitelmat: 

 • 1 kuukauden suunnitelma; 6,99 euroa - Mahdollistaa jopa 2 samanaikaista yhteyttä; 
 • 1 vuoden suunnitelma; 3.99 Euroa kuukaudessa - Sisältää jopa 3 samanaikaista yhteyttä; 
 • 3 vuoden suunnitelma; 2,75 euroa kuukaudessa - Mukana StickyPassword Premium, Shimo VPN Manager ja jopa 5 samanaikaista yhteyttä;  

Huomaa, että virallisella verkkosivustolla on kaksi eri hinnastoa, emmekä voineet saada tukitiimiltä vastausta ajoissa tähän artikkeliin niiden nykyisestä merkityksestä. Käytettävissä olevia maksutapoja ovat luottokortit, PayPal, Paymentwall, lisenssikoodi ja Bitcoin, joita me erityisen arvostamme.  

TigerVPN hinnoittelu

TigerVPN: n mukana tulee myös ilmainen kokeilu, jonka avulla voit testata palvelun ja selvittää sopiiko se tarpeisiisi. Voit käyttää jopa 500 Mt, jonka jälkeen palvelusi estetään ja sinua kehotetaan päivittämään maksettuun suunnitelmaan. Yhtiö toteaa, että he eivät koskaan myy testitilejä ja että sinun ei pitäisi ostaa niitä, jos niitä tarjotaan.  

Tilaussuunnitelmasi uusitaan automaattisesti ja veloitetaan sen voimassaolon päättyessä. Huomaa, että TigerVPN ei lähetä sinulle mitään automaattisen uusinnan ilmoituksia, joten muista ilmoittaa heille etukäteen, jos haluat peruuttaa palvelun. Sanomattakin on selvää, että haluaisimme myös tämän muuttuvan tulevaisuudessa.  

Huomaa myös, että TigerVPN: llä on harkintavalta peruuttaa palvelusi milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, jos syntyy suuria kustannuksia tai voit väärinkäyttää / vahingoittaa palvelua.

TigerVPN plussat & Haittoja

Viimeistelemällä tämän TigerVPN-katsauksen, tässä on nopea kuvaus ominaisuuksista, jotka meille aiheuttivat, ja palvelun näkökohdista, jotka voisivat hyödyntää joitain parannuksia.

Plussat

 • Hyvä salaus 
 • Ei koske tietojen säilyttämistä koskevia lakeja 
 • Tuki ja asennusoppaat kaikille suosituille alustoille 
 • OpenVPN, L2TP ja PPTP 
 • Torrentti on sallittu kaikilla palvelimilla 
 • Omistetut DNA-palvelimet 
 • Tehokas tukihenkilöstö 
 • Kohtuulliset hinnat 
 • Ilmainen kokeilu 

Haittoja

 • Ei tappaa kytkintä 
 • Ei täydellistä eteenpäin salaisuutta 
 • Automaattinen uusiminen ilman ennakkoilmoitusta 
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 47

map