YksityinenVPN-arvostelu

PrivateVPN on suhteellisen pieni, mutta ominaisuuksiltaan täydellinen VPN-palvelu, jonka on käynnistänyt Privat Kommunikation Sverige AB -niminen yritys. Emoyhtiö perustettiin vuonna 2012 Ruotsiin, mikä olisi huono uutinen, jos se ei olisi PrivateVPN: n tiukalla hakupolitiikalla, jonka tarkoituksena on suojata asiakkaiden yksityisyyttä..


Tämä puolueeton PrivateVPN-arvostelu näyttää sinulle tyhjentävien suorituskykytestien tulokset, tutkii sen ominaisuuksia ja käytäntöjä ja leikkaa nykyisen hinnoittelujärjestelmänsä.

privatevpn-kotisivu

Nopeus & Esitys

Testausryhmämme Belgradissa, Serbiassa (Eurooppa) suoritti tavallisen testisäiliömme 19 PrivateVPN-palvelimella yhden viikon ajan. Tämän avulla saimme mitata VPN: n yleisen suorituskyvyn ja sen salauspaketin vaikutuksen yhteysnopeuteen. Tämän jälkeen olemme iloisia voidessamme kertoa, että PrivateVPN on yksi nopeimmista palveluista, joita olemme koskaan kokeilleet.

YksityinenVPN-nopeustesti ilman vpn-palvelimia

Parhaita esiintyjiämme olivat palvelimet Los Angelesissa, Miamissa, Torontossa, Lontoossa, Amsterdamissa, Kiovassa, Frankfurtissa ja Bangaloressa, jotka kaikki pystyivät ylläpitämään yli 90% alkuperäisestä nopeudestamme. Toisin sanoen, tämä on täydellinen VPN kaikelle streamingista ja torrentista online-pelaamiseen.

PrivateVPN nopeustesti vpn-palvelimilla new york PrivateVPN nopeustesti vpn-palvelimilla sydney

Palvelimet Tokiossa (23,38%), Sidneyssä (37,00%) ja Singaporessa (40,36%) eivät olleet kovin vaikuttavia, mutta tarjosivat meille kuitenkin riittävästi nopeutta joihinkin perusoperaatioihin.

Testien aikana emme kokeneet minkäänlaisia ​​katkaisuja tai merkittäviä ongelmia, mutta palvelimet vaativat jonkin verran lisäaikaa yhteyden muodostamiseen (10-20 sekuntia).

LocationPing (ms) Lataa (Mbps) Lataa (Mbps)AmerikkaNew York, Yhdysvallat Los Angeles, Yhdysvallat Miami, Yhdysvallat Dallas, Yhdysvallat Vancouver, Kalifornia Toronto, Kalifornia Meksiko EurooppaLontoo, Iso-Britannia Amsterdam, NL Frankfurt, DE Kiova, UA Pariisi, FR Tukholma, SE OseaniaSydney, Yhdysvallat Auckland, NZ AasiaTokio, JP Hongkong Singapore Intia
121 30.04 5,77
184 46.97 7,31
146 45.59 7,38
155 31.33 7,22
216 32.2 2,61
128 46,95 7,16
212 44.91 7,18
50 46.59 7,29
48 46.81 7,35
36 47.04 7,34
65 45.62 7,31
70 46.68 7,27
60 43.3 7,25
319 18.15 6,41
312 37.25 7,21
264 11.47 7,29
204 22.01 0.95
270 19,8 7,34
198 46.42 7,00

Tuetut alustat

PrivateVPN tukee kaikkia tärkeimpiä alustoja, mukaan lukien Windows, macOS, Android, iOS ja Linux. Voit käyttää sitä myös reitittimissä ja Kodi-suoratoistolaitteissa. Erityisesti yrityksellä ei ole selaimen laajennuksia.

privatevpn multiplatform

Alkuperäisten sovellusten lisäksi PrivateVPN tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​manuaalisia asennusohjeita virallisella verkkosivustolla, joka laajentaa sen kattavuutta moniin muihin laitteisiin, jotka tarvitsevat asianmukaista VPN-suojausta.

PrivateVPN sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi kattamaan kaikki kotitaloutesi laitteet ilman haitallisia päällekkäisyyksiä.

palvelimet

PrivateVPN käyttää tällä hetkellä yli 100 palvelinta 60 maassa, mikä ei ole vaikuttava palvelinverkko, mutta enemmän kuin riittävä säännöllisiin VPN-tarpeisiisi. Tavallisen VPN-yhteyden lisäksi voit käyttää SOCKS5-välityspalvelimia, jos haluat parantaa yhteysnopeutta välttämällä salausta. Sataman huolintaominaisuus sisältyy myös tarjoukseen, joka on erinomainen uutinen harrastaville harrastajille ympäri maailmaa.

PrivateVPN-palvelimet

Asiakas antaa sinulle ping-arvot kullekin palvelimelle, joten voit muodostaa yhteyden optimaalisiin sijaintiin ilman mitään kokeiluja. Omistetut suoratoisto- ja P2P-palvelimet on sijoitettu erilliseen välilehteen pääsyn helpottamiseksi. Voit muun muassa muodostaa yhteyden palvelimiin, joilla on erilliset IP-osoitteet Netflix-, Hulu-, HBO-, Fox-, NBC-, CBS-, Amazon Prime-, BBC iPlayer- ja monille muille maantieteellisesti rajoitetuille alustoille. Voit myös luoda luettelon suosikkipalvelimistasi parhaan mahdollisen käytön ja käytön helpottamiseksi.

PrivateVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja palvelinten vaihdon ja takaa 99% + käyttöajan. Valitettavasti asiakas ei näytä minkään palvelimen nykyistä kuormaa, joten saatat teoriassa kokea joitain suorituskykyongelmia, kun muodostat yhteyden ahtaisiin paikkoihin..

turvallisuus & turvallisuus

PrivateVPN tukee OpenVPN-, IKEv2-, PPTP-, L2TP- ja IPsec-yhteysprotokollia. Luonnollisesti suosittelemme OpenVPN: n käyttämistä, koska sen nopeus-turvallisuussuhde on optimaalinen, vaikka IKEv2 ei ole kaukana. Toisaalta PPTP: tä ja L2TP: tä pidetään melko epävarmoina ja vanhentuneina nykyaikaisissa kyberturvallisuusstandardeissa.

Salauksen yhteydessä PrivateVPN: n TAP-mukautettu käyttää Blowfish-128-CBC: tä. TUN puolestaan ​​käyttää AES-256-salausta RSA-2048-kättelyllä ja SHA-256-HMAC-todennukseen. Tämä on erittäin vakaa salauspaketti, joten sinun ei tarvitse huolehtia haitallisista online-kokonaisuuksista, jotka ovat aina häirinneet liikennettäsi ja saavat henkilökohtaisia ​​tietojasi piiloon.

YksityinenVPN-yhteys- ja suojausasetukset

Kuten jo mainittiin tässä PrivateVPN-katsauksessa, yrityksellä on julkisia dynaamisia IP-osoitteita OpenVPN TUN / UDP / 1194 -laitteilla Ruotsissa, Saksassa - Frankfurt 1, Norja, Ukraina, Sveitsi, Alankomaat 1, Ranska - Pariisi, Yhdistynyt kuningaskunta - Lontoo 2 ja Yhdysvallat - Buffalo, Los Angeles.

PrivateVPN antaa sinun käyttää ns. Stealth VPN -protokollaa kaikkien DPI-palomuurien ohittamiseen. Application Guard antaa sinun luoda luettelon ohjelmista, jotka sulkeutuvat automaattisesti hetkeksi, kun katkaiset yhteyden.

Testien aikana emme kokeneet IP- tai DNS-vuotoja, kuten ilmoitetaan Ipleaks.net-sivustossa luodussa raportissa.

PrivateVPN Ipleak.net -testi

Viimeiseksi, PrivateVPN: ssä on luotettava automaattinen tapinkytkentäominaisuus, joka katkaisee Internet-yhteytesi ja estää henkilökohtaisten tietojen vuotamisen, jos VPN-ohjelmistosi vaarantuu tai estetään jostakin syystä..

Vaikka lukuisat PrivateVPN-arvostelut väittävät, että palvelu toteuttaa täydellisen eteenpäin salaisuuden, niin ei ole.

hakkuu & yksityisyys

PrivateVPN kerää sähköpostiosoitteesi ja salasanasi vain rekisteröinnin yhteydessä. Kaikki maksut menevät PayPalin, Paysonin ja Stripen kautta, joten nämä palvelut vaativat ylimääräistä dataa, mutta PrivateVPN: llä ei ole pääsyä siihen.

Tämän lisäksi PrivateVPN käyttää pysyviä ja istuntopohjaisia ​​evästeitä tunnistaaksesi tilisi kirjautumisen yhteydessä. Voit kuitenkin aina poistaa evästeet käytöstä, mutta huomaa, että virallinen sivusto saattaa menettää joitain ominaisuuksiaan, jos teet niin..

Kerättyjä tietoja käytetään luomaan PrivateVPN -tilisi, kommunikoimaan kanssasi, vahvistamaan henkilöllisyytesi, suorittamaan tilaukset, pitämään sisäisiä kirjaa ja parantamaan verkkosivustoa ja analysoimaan sivuston käyttöä. Yhtiö ei salli ulkopuolisten osakkuusyhtiöidensä paljastaa mitään tallennettua tietoa markkinointiin tai muihin tarkoituksiin.

Bottom line, PrivateVPN on lähes nollakirjautumisen tarjoaja, mikä tarkoittaa, että yritys ei koskaan pidä liikennelokeja tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat muuttaa tietojasi, voit ottaa yhteyttä suoraan yritykseen osoitteessa [email protected] ja saat vastauksen 24 tunnin sisällä.

PrivateVPN: n yleiset asetukset

suoratoisto

Kuten tässä PrivateVPN-katsauksessa jo todettiin, tämä on täydellinen VPN-palvelu, jolla pääset suosikkisisältöösi kaikkialta maailmasta. Testausvaiheemme aikana pääsimme verkkoon ilman ongelmia Netflix USA: ssa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Kanadassa, Ranskassa ja Japanissa..

Eri alueellisten Netflix-versioiden lisäksi pystyimme virtaamaan sisältöä myös Hulussa, BBC iPlayerissa ja Crunchyrollissa. Näinä epävarmoina aikoina, kun suoratoistoympäristöt tehostavat sotaa VPN-liikenteelle päivittäin, PrivateVPN on ehdottomasti esimerkki joillekin paljon suuremmista VPN-palveluntarjoajista..

Torrenting

PrivateVPN ei salli torrenttia palvelimillaan ja tukee kaikkia suosittuja BitTorrent-pohjaisia ​​sovelluksia. Huomaa, että yritys ehdottaa palvelimiensa käyttöä Ruotsissa kaikenlaisiin P2P-tiedostojen jakamiseen. Yksi markkinoiden nopeimmista VPN-palveluista, PrivateVPN tarjoaa käyttäjilleen erittäin vaikuttavan torrent-kokemuksen, kuten suorituskykytestimme osoittavat.

suunnitelmat & hinnoittelu

1 kuukausi3 kuukautta6 kuukautta1 vuosi2 vuotta

1 kuukausi $ 7.673 Kuukaudet $ 4.886 kuukaudet / 1 vuosi $ 3.822 vuotta /

PrivateVPN sisältää kolme erilaista tilausta, mukaan lukien yhden kuukauden suunnitelman ($ 7,67 kuukaudessa), 3 kuukauden sopimus ($ 4,88 kuukaudessa; Yhteensä 14,63 dollaria) ja täydellinen yhden vuoden paketti ($ 3,82 kuukaudessa; 49,68 dollaria). Jos ostat yhden vuoden tilauksen, saat yhden lisäkuukauden täysin ilmaiseksi.

PrivateVPN hinnoitteluvaihtoehdot

Hyväksytyt maksutavat sisältävät luottokortit (Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club ja Discover), PayPal ja Bitcoin. Kaikissa ostoissa on täysi 30 päivän rahat takaisin -takuu. Viimeiseksi, jos haluat vain testata ohjelmiston, sinulla on 7 päivän ilmainen kokeiluversio.

Tuki

Virallisen verkkosivuston tyhjentävän tietokannan ja UKK-osioiden lisäksi PrivateVPN: ssä on oma yhteyshenkilön lomake ja live-chat. Asiakastukihenkilöstö on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, ja se on enemmän kuin kykenevä vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi. Live chat -ominaisuuden avulla voit myös vastaanottaa keskusteluasi kopion.

Yhtiö sai toisen sijan asiakastuesta 2019 ProPrivacy.com Awards -palkinnossa, joka puhuu määrät odotettavissa olevan asiakaspalvelun tasosta..

PrivateVPN plussit ja miinukset

Käärittäessämme tätä PrivateVPN-arvostelua, tässä on nopea yleiskatsaus ominaisuuksiin, jotka meille aiheuttivat, ja palvelun näkökohdista, jotka voisivat hyödyntää joitain parannuksia.

Plussat

 • Erinomaiset nopeudet
 • Tuki kaikille tärkeimmille alustoille
 • Kiinteä salauspaketti
 • Portin uudelleenohjaus
 • Sovelluksen vartija
 • Stealth VPN
 • Automaattinen tapinkytkin
 • Julkiset dynaamiset omistetut IP-osoitteet
 • Ei DNS-vuotoja
 • Lähes ei lokit
 • Omistetut suoratoistopalvelimet
 • Toimii Netflixin ja muiden geolukittujen alustojen kanssa
 • Torrentin käyttö on sallittua
 • Budjetti sopiva
 • Live chat-tuki

Haittoja

 • Perustuu Ruotsiin
 • Pieni palvelinverkko

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 1 = 10

map