Recenzie BolehVPN

BolehVPN este un furnizor VPN din Malaezia, care oferă servicii de top la un preț rezonabil. Are o viteză excelentă și o performanță generală excelentă, vă oferă un anonimat absolut și vă permite să accesați orice conținut care nu poate fi disponibil în țara dvs. De asemenea, este optimizat pentru P2P, ceea ce înseamnă că puteți utiliza torentele și partaja date cu colegii fără griji. Aflați mai multe în această recenzie detaliată a BolehVPN.


Pagina principală BolehVPN

Interfață

Atât procesul de înregistrare, cât și descărcarea și instalarea clientului VPN sunt cât se poate de simple. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să urmeze câțiva pași simpli, care sunt explicați pe deplin și necesită puține cunoștințe despre setările VPN mai complexe și avansate.

Clientul însuși este bine proiectat, cu un font mare și caracteristici ușor accesibile. Vă permite să comutați cu ușurință între protocoale, să verificați starea serverului și să comutați între servere. Modificarea setărilor generale și proxy este la fel de simplă și vă oferă un control complet asupra conexiunii VPN.

Interfață BolehVPN

Performanță și fiabilitate

Compania are servere în SUA, U.K., Canada, Germania, Olanda, Suedia, Elveția, Luxemburg, Singapore, Franța, Japonia și Malaezia.

Deși furnizorii de VPN care oferă mai puține servere pe tot globul au de obicei probleme cu viteza, această companie a obținut rezultate uimitoare. Practic, viteza mare cuplată cu lățimea de bandă nelimitată este ceea ce face din BolehVPN unul dintre furnizorii preferați din comunitatea VPN. Datorită faptului că nu există nicio restricție de lățime de bandă, puteți fi sigur că streamingul și experiența P2P vor fi mai bune decât se aștepta. BolehVPN este una dintre rarele companii optimizate pentru P2P și se străduiește să ofere impulsuri de viteză pentru descărcarea de torrent.

Multi-platformă

BolehVPN este compatibil cu toate platformele majore, inclusiv Windows, Mac OSX, Android și Linux. De asemenea, este compatibil cu routerele acceptate de OpenVPN, inclusiv DD-WRT, AsusMerlin-WRT și Tomato. Din păcate, nu au aplicații oficiale pentru iOS, chiar dacă oferă o compatibilitate excelentă pentru dispozitive mobile.

Utilizatorii care doresc să aibă o conexiune sigură și fiabilă pe mai multe dispozitive vor fi fericiți să știe că BolehVPN oferă clienților săi două conexiuni. Deși este un lucru pe care l-ați aștepta de la un furnizor VPN, este totuși bine să știți că dispozitivul dvs. mobil poate rămâne protejat, pe lângă computerul de acasă.

BolehVPN Multi Platform

Caracteristici

Am menționat deja în această recenzie BolehVPN că compania acceptă toate platformele majore și permite 3 conexiuni simultane, care ar trebui să satisfacă nevoile majorității utilizatorilor. În afară de a vă permite să alegeți între două protocoale, OpenVPN și L2TP, vă permite, de asemenea, să alegeți între adrese IP partajate și dedicate.

Multe servicii VPN nu permit partajarea P2P. BolehVPN nu îl permite doar, dar este optimizat și pentru P2P, permițându-vă să profitați la maxim cu lățimea de bandă nelimitată pe care o primiți cu abonamentul.

Clientul său desktop (disponibil pentru Windows și Mac OSX) este ușor de utilizat, este echipat cu un set complet de caracteristici și oferă o mulțime de informații despre starea serverului și detaliile conexiunii. De asemenea, include protecție împotriva scurgerii DNS și comutator de ucidere VPN, care sunt caracteristici utile care vă oferă un nivel ridicat de securitate.

BolehVPN vă permite să vă bucurați de avantajele tehnologiei de obusculare xCloak. Acest lucru este deosebit de important deoarece unele țări folosesc tehnici avansate de recunoaștere a traficului VPN și de blocare atunci când sunt identificate. Cu xCloak, conexiunea dvs. VPN nu poate fi recunoscută, astfel încât să o puteți folosi oriunde doriți și aveți nevoie.

Când vine vorba de anonimat, BolehVPN a făcut tot posibilul pentru a vă proteja confidențialitatea. Datorită locației sale off-shore, are o politică strictă privind jurnalele zero. Vă permite să efectuați plăți folosind Bitcoin și alte valute anonime, precum Dash, Monero, Zcash și Zcoin. De asemenea, acceptă VPN prin TOR, care garantează un nivel ridicat de anonimat.

BolehVPN operează servere în doar 13 țări. Cu toate acestea, țările sunt alese în mod strategic, iar vitezele sunt peste medie. Cu clientul său excelent, puteți verifica orele Ping în secțiunea Server Status. Acest lucru vă poate ajuta să alegeți rapid serverul care vă poate oferi cea mai bună viteză, ceea ce este o caracteristică incredibil de utilă.

Securitate și confidențialitate

Principalele protocoale sunt OpenVPN și L2TP, majoritatea clienților folosind primul. Deși oferirea a doar două protocoale poate fi considerată ca un dezavantaj, acestea vor răspunde nevoilor utilizatorului mediu VPN.

În ceea ce privește confidențialitatea, BolehVPN se mândrește cu faptul că nu întrețin jurnalele de utilizator care vă pot identifica pozitiv, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji dacă veți rămâne sau nu anonimi în timp ce utilizați serviciile lor.

Întrucât sunt destul de transparente când vine vorba de probleme de confidențialitate, compania afirmă că există doar două motive pentru care ar avea în vedere păstrarea jurnalelor pentru o anumită perioadă de timp. Aceste motive sunt activități ilegale și probleme tehnice. Prin urmare, BolehVPN va păstra jurnalele în aceste situații până la rezolvarea problemei, când vor lua măsurile necesare sau vor șterge permanent jurnalele. Atunci când vă înscrieți pe site-ul web, nu vi se cere să furnizați informații personale, ceea ce este întotdeauna un plus pentru utilizatorii care păstrează confidențialitatea.

BolehVPN utilizează cifrul AES-256 (128 biți pentru streaming) cu strângere de mână RSA-2048 și autentificare SHA-512. xCloak oferă un nivel suplimentar de securitate, ceea ce face mai dificil pentru ISP-ul dvs. să vă recunoască traficul VPN.

A sustine

Puteți contacta asistența utilizatorului BolehVPN direct prin sistemul său bazat pe bilete. Reprezentanții sunt mai mult decât dispuși să vă ajute cu orice probleme întâmpinate. În general, personalul de asistență este foarte prietenos și cunoscător, așa că am avut o experiență foarte plăcută în timpul testării noastre. Există, de asemenea, o interfață live-like de chat pe site-ul oficial, dar adaugă doar un mesaj la sistemul de bilete menționat mai sus.

Rețineți că secțiunea lor de întrebări frecvente este plină de informații utile, așa că vă sfătuim să o verificați cu siguranță. În plus, puteți parcurge, de asemenea, subiectele ocupate ale forumului pentru o multitudine de informații utile.

Opțiuni de preț

1 lună3 luni6 luni1 an2 ani

1 lună 9.993 USD lună / 6 luni 7.501 dolari An 6.662 dolari ani /

La fel ca majoritatea furnizorilor de VPN, BolehVPN oferă pachetul complet tuturor clienților săi, iar singurul lucru care diferă de la un plan la altul este perioada de abonament. Dacă doriți să vă abonați pentru o lună, costul este de 9,99 USD în timp ce un abonament anual costă 79,99 USD. De asemenea, puteți opta pentru un plan de două luni, care costă 16,99 USD, și pentru un plan semestrial, care costă 44,99 USD.

Ce nu ne-a plăcut a fost 7 zile ale lor perioadă de încercare plătită care costă $ 3,70. Există, de asemenea, posibilitatea de a obține o perioadă de încercare gratuită de 1 zi, dar nu înainte de a contacta departamentul de vânzări. Puteți solicita, de asemenea, o rambursare, dar veți primi banii înapoi înapoi numai dacă ați întâmpinat probleme tehnice și compania nu a reușit să vă ajute să le rezolvați.

Prețuri BolehVPN

Pro BolehVPN & Contra

Pe măsură ce completăm această recenzie a BolehVPN, iată o prezentare rapidă a funcțiilor care ne-au oferit și a aspectelor serviciului care ar putea folosi unele îmbunătățiri.

Pro-uri

  • Performanță și fiabilitate deosebite
  • Conexiune de mare viteză
  • Extrem de sigur
  • Lățime de bandă nelimitată
  • Politica de înregistrare zero

Contra

  • Fără chat live
  • Trebuie să trimiteți un e-mail companiei pentru a obține o probă gratuită de 1 zi
  • Proces cu 7 zile plătit
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map