Review.Zone Review

Trust.Zone este un furnizor de servicii VPN înregistrat în Seychelles, care nu este doar un paradis tropical pentru turiști, ci și un refugiu sigur pentru toți cei care caută un serviciu VPN de înaltă calitate și sigur. Acest lucru se datorează legislației locale, care scutește regiunea de orice lege obligatorie de păstrare a datelor. Serviciul a fost introdus pentru prima dată în 2014.


Condițiile de utilizare ale Trust.Zone afirmă că compania tată a lor se numește Trusted Solutions Ltd. Înregistrarea domeniului, însă, numește un înregistrător al lui Alexander Lisiuk, proprietarul companiei Extra Solutions Ltd. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre companie și serviciul lor, continuați să citiți recenzia noastră dedicată Trust.Zone VPN.

Pagina de pornire Trust.Zone

Interfață

Interfața Trust.ZoneClientul Trust.Zone are o asemănare puternică cu o aplicație pentru smartphone în aspectul său și în aspectul general. Consola are o combinație de albastru și galben, cu pictograma proeminentă de conectare / deconectare a scutului în jumătatea superioară. Porțiunea inferioară este rezervată pentru diferite file de utilități, inclusiv servere, stare, setări și file de ieșire. fila server enumerează serverele disponibile și oferă o listă și opțiuni de vizualizare a plăcilor. După ce sunteți conectat, fila de stare va indica numeroase informații utile despre conexiunea dvs. În cadrul fila setări, veți putea vedea cu cine v-ați conectat, planul dvs. de abonament curent și preferințele clientului. fila de ieșire este destul de autoexplicativ. Ne place aspectul general al clientului; este discret, necuprins cu opțiuni inutile și confuze și arată foarte elegant și profesional. Cu toate acestea, clientul nu a primit nicio modificare din 2015, în ciuda numeroaselor actualizări ale serviciului. Nu este un reproș, ci doar o observație.

Performanță și fiabilitate

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui serviciu VPN bun este modul în care acesta afectează viteza de conectare. Pentru a obține o înțelegere corectă a problemei, am măsurat viteza de conectare pe serverele din SUA și Marea Britanie.

Rezultatele au fost în general destul de satisfăcătoare. Da, scăderea vitezei a fost vizibilă, ca în orice VPN, dar nu în măsura în care a împiedicat operațiunile online. Unii clienți au raportat scăderi de viteză mai mari pe alte servere, precum și unele rapoarte de eroare, astfel încât Trust.Zone va trebui cu siguranță să analizeze acest lucru. Pentru noi, serverele din Marea Britanie au în general viteze mai bune decât cele din SUA. De asemenea, în timpul testelor noastre, nu am experimentat niciodată deconectări sau probleme similare.

Rețineți că viteza de torentare a lipsit, deși conexiunea a fost în general ok. Performanța mobilă nu a fost nimic spectaculos, dar din nou, navigarea a fost foarte fluidă, fără deconectări și alte dificultăți potențiale.

Multi-platformă

Trust.Zone acceptă toate platformele populare, inclusiv ferestreLinuxMacAndroid, și iOS.

Încredere.Zone multiplataforma

Cu toate acestea, serviciul oferă doar un client Windows dedicat și acceptă toate celelalte platforme printr-un software terț open-source. Aceasta este departe de o soluție ideală, iar clienții din întreaga lume arată acest lucru. Putem alătura acestor apeluri doar pentru Trust.Zone pentru a implementa clienți dedicați pentru mai multe platforme.

Utilizatorii VPN fără suficiente cunoștințe tehnologice vor întâmpina cu siguranță unele dificultăți fără clienți dedicați. Acestea fiind spuse, Trust.Zone oferă o anumită cantitate de ghiduri utile și cuprinzătoare privind configurarea VPN pe aceste platforme.

Caracteristici

Trust.Zone oferă fără restricții Trafic P2P, ceea ce este o veste excelentă pentru orice utilizator VPN. În plus, lățime de bandă nelimitată este, de asemenea, o parte din afacere, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la volumul traficului dvs. de descărcare / încărcare. Serviciul oferă, de asemenea viteză nelimitată, ceea ce este perfect dacă puteți găsi un server cu o conexiune bună.

Trust.Zone Opțiuni de securitate sunt destul de strânse, dar le vom explica pe cele din următoarea secțiune a acestei recenzii Trust.Zone. Vom menționa doar Funcția Kill Switch aici, implementat în cadrul clientului. Această opțiune va opri automat conexiunea dvs. dacă VPN-ul se dezactivează din orice motiv.

Funcții Trust.Zone

Trust.Zone utilizează în prezent 123 de servere / 72 de zone din întreaga lume. 3 conexiuni simultane sunt disponibile, indiferent de dispozitivele pe care le utilizați.

Pentru o taxă suplimentară, puteți obține și un adresa IP statică, care este deosebit de util pentru clienții care nu doresc să fie interzisa pe diferite servere de jocuri și pe alte site-uri web pentru partajarea unui IP de ieșire cu un număr mare de alte persoane.

Securitate și confidențialitate

În primul rând, Trust.Zone este localizat în Seychelles, ceea ce înseamnă că VPN se află sub jurisdicția lor locală. În afară de beneficiile legale pe care le-am menționat deja la începutul acestei revizuiri Trust.Zone, această regiune se află în afara grupului de țări „Patru Ochi”, ceea ce înseamnă că nu își spionează cetățenii (cel puțin, nu atât de deschis).

În plus, Trust.Zone are un control strict politica fără jurnale, deci nu vă vor înregistra traficul, cererile DNS, utilizarea lățimii de bandă, timestamps-urile, numărul de sesiuni ș.a. Va calcula numărul de MB cheltuiți de utilizatorii lor din cauza opțiunii de încercare gratuită de 1 GB.

Trust.Zone Security

Trust.Zone îndeplinește criteriile stabilite de intimitateUnelteIO. Salvați pentru e-mailul dvs., nu sunt necesare alte date personale pentru înregistrare. În plus, Trust.Zone își încurajează utilizatorii să plătească cu Bitcoin pentru a rămâne complet anonimi. Serviciul folosește servere ADN proprietate pentru majoritatea întrebărilor, dar folosesc și ADN-ul Google în unele cazuri.

Trust.Zone angajează OpenVPN cu criptarea sa implicită AES-256. De asemenea, oferă L2TP peste IPsec cu aceeași criptare. Rețineți că protocolul PPTP nu este acceptat. Există fără blocare P2P, așa cum am menționat deja, dar Trust.Zone nu blochează și nu accelerează niciun fel de trafic.

În afară de AES-256, serviciul folosește RSA-4096 ca alegere a strângerii de mână la alegere. Trust.Zone folosește de asemenea a SSL auto-semnat certificat pentru software-ul lor. 

Rețineți că noi a găsit o mulțime de Trust.Zone recenziile care greșesc și nu reprezintă corect starea reală a lucrurilor. 

De exemplu, o anumită revizuire susține că serviciul folosește criptarea AES-128-CBC, ceea ce pur și simplu nu este adevărat. Trust.Zone a implementat AES-256 în 2015, practic imediat după lansarea lor, deci nu putem spune chiar că și-au schimbat criptarea în timp.

A sustine

Personalul de asistență Trust.Zone poate fi contactat numai prin completarea a sustine bilet formă, lucru pe care nu îl arătăm prea amabil. Am spus-o de un milion de ori și o vom spune din nou, companiile VPN au nevoie de un chat live. Asistența este disponibilă de luni până vineri, între 6:00 și 16:00 GMT +0.

Opțiuni de preț

1 lună3 luni6 luni1 an2 ani

1 lună 6.993 dolari lună 4.956 USD lună / 1 an 3.332 dolari ani /

Trust.Zone oferă următoarele planuri de prețuri:

 • 1 lună - 6,99 $
 • 3 luni - 4,95 $ pe lună
 • 1 an - 3,33 $ pe lună
 • Încercare gratuită - 0,00 $ pentru 3 zile de serviciu cu capac de 1 GB

Trust.Zone preț

Planurile sunt practic identice în ceea ce privește utilitatea și funcțiile, dar abonamentul mai lung optezi, cu atât prețul este mai mic. Metodele de plată acceptate includ cardul de credit, PayPal, WebMoney, transfer bancar, portofel Qiwi, Alpayy.com și Bitcoin. Achizițiile BTC vin cu o reducere de 10%, așa că țineți cont dacă aveți câteva monede în plus. O rambursare de 100% este disponibilă până la 10 zile de la achiziția inițială.

Încredere.Zone pro & Contra

La sfârșitul acestei revizuiri Trust.Zone, iată o prezentare rapidă a funcțiilor care ne-au oferit și a aspectelor serviciului care ar putea utiliza unele îmbunătățiri.

Pro-uri

 • Înregistrat în Seychelles
 • Politică strictă fără jurnaluri
 • UI intuitiv, ușor de utilizat
 • criptare de ultimă oră
 • 123 servere în 72 de zone
 • Lățime de bandă nelimitată și trafic P2P
 • 3 conexiuni simultane
 • Kill Switch

Contra

 • Asistența poate fi accesată doar printr-un bilet online
 • Nu există clienți dedicați, cu excepția Windows
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 30 =

map