SkyVPN-beoordeling

SkyVPN is een in Hongkong gevestigde VPN-provider die gratis basisdiensten aanbiedt, waarmee u gratis verkeer kunt verdienen door eenvoudige taken uit te voeren, en beschikt over verschillende betaalde abonnementen. Deze multi-platform service telt 20 miljoen gebruikers en claimt snelle en stabiele verbindingssnelheden en volledig veilig en anoniem browsen te bieden. Op het eerste gezicht echter deden zijn beperkte servernetwerk en het ontbreken van enkele belangrijke informatie op de website ons twijfelen aan de geldigheid van deze claims. Na het testen van de service, brengen we u onze indrukken in deze eerlijke SkyVPN-review.


SkyVPN printscreen startpagina

Koppel

Of u ervoor kiest om de service op Android, iOS, Mac of Windows-pc te gebruiken, u zult geen problemen hebben met het installeren van de app. U kunt het gratis basisplan gebruiken zonder een account aan te maken. Wanneer u besluit uw SkyVPN-account aan te maken, hoeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord op te geven.

SkyVPN heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Er is een grote knop in het midden die u verbindt met de door u gekozen server. Hierboven ziet u de server die momenteel is geselecteerd. Als u erop klikt, krijgt u een vervolgkeuzelijst met beschikbare serverlocaties. Wanneer u bent verbonden met de service, wordt het bericht ‘VPN is AAN’ weergegeven onder de knop Verbinden / Verbinding verbreken. U opent het menu door op het pictogram in de linkerbovenhoek te klikken. Als u wilt upgraden naar een betaald abonnement, kunt u dit eenvoudig doen vanuit de app door een van de beschikbare opties te kiezen. Over het algemeen ziet de interface er fris uit, presteert hij goed en is hij zeer gemakkelijk te gebruiken.

SkyVPN-interface op desktop

Prestaties en betrouwbaarheid

Het servernetwerk van SkyVPN is ernstig beperkt, met slechts 10+ serverlocaties in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Dit is inderdaad een slecht netwerk, vooral als je bedenkt dat meer populaire VPN-providers wereldwijd honderden of duizenden servers bieden.

Hoewel elke VPN uw verbinding tot op zekere hoogte zal vertragen, moeten we u helaas meedelen dat de snelheden die u van SkyVPN kunt verwachten, ver onder het gemiddelde liggen. De resultaten van onze snelheidstest waren zeer teleurstellend en plaatsten SkyVPN bij de traagste VPN's die we tot nu toe hebben getest.

DNS-lektesten is een ander cruciaal gebied waar SkyVPN geen indruk op maakt. Een van de basisfuncties van een VPN is om gebruikers in staat te stellen volledig anoniem te blijven tijdens het surfen op het web. Helaas is SkyVPN in dat opzicht niet erg betrouwbaar.

Multi platform

SkyVPN is oorspronkelijk ontwikkeld voor smartphones en later aangepast voor pc's. Het is een multi-platform VPN-oplossing die is geoptimaliseerd om te werken met belangrijke besturingssystemen. Een speciale app is beschikbaar voor Windows, MacOS, Android en iOS. Routers en SmartTV's worden echter niet ondersteund.

SkyVPN multiplatform

Kenmerken

SkyVPN is verre van een feature-rijke VPN-service en zal als zodanig niet voldoen aan de behoeften van meer veeleisende gebruikers. Het kan echter goed genoeg zijn voor beginners en onervaren gebruikers omdat het vrij eenvoudig en duidelijk is.

Hoewel u de mobiele versie gratis kunt gebruiken, is alleen een server in de VS beschikbaar met het gratis basisplan. Om meer gratis verkeer te verdienen en extra servers te ontgrendelen, moet u specifieke taken uitvoeren, zoals een account maken, promotievideo's bekijken of vrienden uitnodigen om lid te worden van de service. SkyVPN biedt momenteel geen gratis services op pc's, maar 500 MB gratis data is beschikbaar voor gebruikers die deze VPN op hun desktop of laptop willen uitproberen.

Gebruikers die het volledige potentieel van SkyVPN willen ervaren, moeten upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Met één abonnement kunt u uw SkyVPN-account op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Met SkyVPN kunnen gebruikers op een werk / school uit een beperkend wifi-netwerk breken. Met deze service kunt u geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot beperkte websites, apps en sociale mediaplatforms. Je zult blij zijn te horen dat Netflix en Hulu worden ondersteund. Helaas zijn P2P en torrenting niet toegestaan ​​op Amerikaanse, Britse, CA- en FR-servers. Uw account kan worden beëindigd als u deze servers gebruikt voor torrenting.

Hoewel SkyVPN onbeperkte bandbreedte belooft, bevat de serviceovereenkomst een 'fair use policy', waarin staat dat SkyVPN het recht heeft om uw account te smoren of te beëindigen voor de rest van de factureringscyclus als u 'redelijke bandbreedte' overschrijdt. Volgens SkyVPN is de redelijke gebruikslimiet slechts 600 MB verkeer per dag!

Veiligheid en privacy

Afgezien van vage beweringen over "ondersteuning van meerdere protocollen" en "beveiliging van militaire kwaliteit" biedt SkyVPN geen specifieke informatie over de gebruikte protocollen, wat geen goed teken is. Deze VPN-provider maakt gebruik van veilige 256-bits AES-codering, maar gebruikers kunnen niet het gewenste protocoltype kiezen. Helaas is een internet-kill-schakelaar niet inbegrepen.

SkyVPN-beveiliging en privacy

Het is goed om te weten dat SkyVPN uw privacy respecteert en een strikt beleid heeft om niet te loggen. Er worden geen verbindingen of activiteitenlogboeken bijgehouden. Zoals we eerder in deze SkyVPN-recensie hebben vermeld, hoeft u als gratis gebruiker niet eens een account te registreren. Een e-mailadres en wachtwoord zijn de enige informatie die u moet opgeven bij het maken van een account.

Ondersteuning

SkyVPN kan het beter doen als het gaat om klantenondersteuning. De bedrijfswebsite bevat een FAQ-sectie met algemene informatie over VPN-services, instructies voor het instellen van SkyVPN op Windows, MacOS, Android en iPhone en basisinformatie over het gebruik van de service. U kunt via e-mail contact opnemen met de klantenservice. Er is ook een "live chat" -optie op de website, maar deze is bijna nooit beschikbaar. U kunt verbinding maken met SkyVPN op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Prijsopties

1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar 2 jaar

1 maand $ 10.993 maanden / 6 maanden / 1 jaar $ 4.992 jaar /

Als het gaat om de betaalde abonnementen, biedt SkyVPN een abonnement van één maand aan $ 10.99. Als u zich abonneert om de service 12 maanden te gebruiken, betaalt u $ 59,88 ($ 4,99 per maand). Onbeperkte levenslange toegang tot SkyVPN-services kost je $ 199.99.

De beschikbare betalingsopties zijn creditcards en PayPal. Helaas kunt u geen anonieme betalingsopties gebruiken, zoals Bitcoin.

SkyVPN-prijs

Zoals eerder vermeld, kun je krijgen 500 MB gratis data om uit te proberen SkyVPN op uw pc. De service biedt een 30-dagen geld-terug-garantie. Als u besluit uw account binnen 30 dagen na aankoop te annuleren, ontvangt u een volledige terugbetaling in USD. Houd er echter rekening mee dat het restitutiebeleid van iTunes / App Store van toepassing is op abonnementen die zijn gekocht via de iTunes / App Store, wat betekent dat u contact moet opnemen met de ondersteuning van de winkel om een ​​terugbetaling aan te vragen.

De voordelen van SkyVPN & Cons

Terwijl we deze SkyVPN-beoordeling afronden, volgt hier een snel overzicht van de functies die ons hebben overweldigd en de aspecten van de service die enige verbetering kunnen gebruiken.

Pros

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Compatibiliteit met meerdere platforms
  • Geen logboekregistratie
  • 30-dagen geld terug garantie

Cons

  • Zeer beperkt servernetwerk
  • Langzame verbindingssnelheden
  • DNS-lekken
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 96 =

map