VeePN Review

VeePN är en Panama-baserad VPN-tjänsteleverantör som har ett imponerande världsomspännande servernätverk, stöder alla större enheter och erbjuder förstklassiga säkerhetsfunktioner. Tjänsten lovar att ge dig snabb åtkomst till alla blockerade webbplatser var som helst i världen. Med tanke på det faktum att du får obegränsad trafik och bandbredd på så många som 10 enheter lämnar VeePN ett mycket bra första intryck. Efter att ha analyserat tjänsten i detalj ger vi dig våra resultat i denna omfattande VeePN-granskning.


veepn utskriftsskärms hemsida

Gränssnitt

Oavsett om du är en första gången eller erfaren VPN-användare, har du inga problem att förstå VeePN: s gränssnitt. När du startar appen ser du en PÅ / AV-knapp mitt på hemskärmen. Nedan hittar du information om status för din anslutning. Din nuvarande valda server visas längst ner. Om du vill ändra servern, behöver du bara klicka på den och välja en annan server från en listruta. Med appen kan du markera dina favoritservrar så att du lättare kan hitta dem senare.

veepn-gränssnitt på bärbar dator

Du får åtkomst till ytterligare alternativ genom att klicka på knappen i det övre vänstra hörnet. Här kan du se dina kontouppgifter, ändra appens inställningar, uppgradera ditt prenumeration och gå till hjälpavsnittet. VeePNs inställningar inkluderar alternativet att starta appen automatiskt vid systemstart. Dessutom låter appen dig välja önskat protokoll och aktivera eller inaktivera killswitch och DNS-läckskydd. Sammantaget verkar appen mycket välorganiserad och lätt att navigera. Installationsprocessen är enkel och tar bara några minuter.

Prestanda och tillförlitlighet

VeePN: s servernätverk innehåller mer än 2500 servrar från 50 platser i 42 länder. För närvarande finns det 1 168 servrar i Europa, 1 153 i Amerika, 226 i Asien och Stillahavsområdet, 30 i Afrika och 102 i Mellanöstern och Indien. Utan tvekan är dessa utmärkta siffror med vilken standard som helst.

Det stora servernätverket bör översätta till stora anslutningshastigheter. Men medan vi testade den här tjänsten, var hastigheterna i det genomsnittliga intervallet. Detta är definitivt inte en av de snabbaste VPN: n, men det generellt ger acceptabla prestanda när det gäller hastighet och anslutningskvalitet. Resultaten av vårt DNS-läckagetest var ganska tillfredsställande, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att dina personuppgifter kommer att exponeras när du använder VeePN. Vi rekommenderar att du alltid håller skyddet för killswitch och DNS-läckage aktiverat.

Multi-Plattform

VeePN är kompatibel med flera plattformar och enheter. Det erbjuder appar för Windows, Mac, Linux, iOS och Android och ger VPN-tillägg för webbläsare Chrome, Firefox och Opera. Dessutom fungerar VeePN med Apple TV och ett brett utbud av routrar. När du installerar den på din router kan du skydda flera anslutna enheter i ditt hushåll - och detta räknas fortfarande som en enda enhet i din prenumerationsplan.

veepn multiplatform för alla enheter

Funktioner

Som tidigare nämnts i vår VeePN-granskning kan du med en enda prenumeration ansluta upp till 10 enheter, vilket är bra med tanke på att de flesta VPN: er låter dig ansluta upp till 5 enheter. Utöver detta låter VeePN dig lägga till upp till 100 extra enheter för $ 0,8 per enhet.

Medan VeePN generellt ger stabila anslutningar, är det bra att veta att du är skyddad i fall din anslutning till VPN-tjänsten plötsligt misslyckas. När killswitch-funktionen är aktiverad kommer din enhet automatiskt att kopplas bort från Internet när din VPN-anslutning tappas. Detta innebär att din verkliga IP och data skyddas från oavsiktlig exponering hela tiden. DNS-läckskydd är ett annat alternativ som du alltid bör hålla aktiverat för att skydda din online aktivitet och integritet helt.

veepn-servrar

Med VeePN får du växla mellan servrar utan begränsningar. Dessutom kan du välja specifika serverplatser i vissa länder. VeePN sätter inte heller några gränser för data och bandbredd så att du kan använda tjänsten fritt utan att oroa dig för några datakapslar.

Det är också värt att nämna att VeePN tillåter P2P-filöverföring (torrenting). Slutligen kan VeePN förse dig med en personlig VeePN-server och en dedikerad IP som det ultimata säkerhetsverktyget online som garanterar överlägsna hastigheter.

Säkerhet och integritet

När det gäller säkerhet använder VeePN stark och pålitlig AES-256-kryptering och låter dig välja mellan följande protokoll: OpenVPN, IKEv2 och Smart VeePN (TCP och UDP). Det sista alternativet är VeePN: s eget protokoll. Du kan enkelt växla mellan protokoll eller låta VeePN automatiskt upptäcka det bästa protokollet för dig. Vi rekommenderar dock att du använder OpenVPN hela tiden eftersom det är det säkraste alternativet som finns på marknaden.

När du registrerar ditt konto måste du bara ange ett användarnamn, lösenord och giltig e-postadress. VeePN respekterar din integritet och följer en strikt no-logs-policy, vilket innebär att företaget inte lagrar någon av dina personliga uppgifter, inklusive surfhistorik, data som du laddade ner och delade, din plats, DNS-frågor och IP-adress. Det faktum att inga anslutnings- eller aktivitetsloggar lagras innebär att du inte behöver oroa dig för att dina personuppgifter kommer att exponeras. Användningsstatistiken som VeePN samlar in kan inte knytas till någon enskild användare.

Företaget bakom VeePN är registrerat i Panama, som inte är ett "14 Eyes" -land och anses i allmänhet vara en VPN-vänlig plats. Eftersom Panama inte har regler som kan tvinga VPN-leverantörer att samla in och lagra information om sina användare, var det ett bra beslut att basera VPN-verksamhet i detta land.

Stöd

När det gäller kundsupport kan du kontakta VeePN när som helst via e-post eller använda feedbackformuläret på företagets webbplats. Webbplatsen har också en livechatt, som gör att du direkt kan få hjälp från VeePNs flerspråkiga supportteam. Detta alternativ är dock inte tillgängligt dygnet runt. Supportavsnittet på webbplatsen täcker ett brett spektrum av ämnen som kan vara intressanta för nuvarande och potentiella användare. Här kan du hitta instruktioner för hur du ställer in VeePN på din enhet, samt vanliga frågor relaterade till tjänsten.

Prissättningsalternativ

1 månad3 månader6 månader1 år2 år

1 månad $ 10.993 månader / 6 månader / 1 år $ 5.832 år /

VeePN erbjuder tre planer. Om du väljer månadsabonnemanget kommer du att betala $ 10.99 varje månad. Ett års prenumerationskostnader $ 69.99, vilket uppgår till $ 5.83 per månad. Slutligen kan du köpa det 5-åriga prenumerationen för $ 99.99, vilket endast motsvarar $ 1.67 per månad. Tjänsten erbjuder en 7-dagars gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

veepn pris tabell

När det gäller betalningsmetoder, erbjuder VeePN många alternativ. Du kan använda kreditkort, PayPal, flera kryptokurser och olika andra betalningsprocessorer, inklusive WebMoney och Giropay.

VeePN: s fördelar och nackdelar

När vi sammanfattar denna VeePN-granskning, här är en snabb översikt över funktionerna som wowed oss ​​och aspekterna av tjänsten som kan använda vissa förbättringar.

Fördelar

  • Ingen loggningspolicy
  • Obegränsad bandbredd och data
  • Stort servernätverk
  • Kompatibel på flera plattformar och enheter
  • Starka krypteringsalgoritmer
  • Killswitch
  • DNS-läckskydd
  • 30-dagars återbetalningsgaranti

Nackdelar

  • Långsammare än väntat
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 45

map