Kepard anmeldelse

Vigtig opdatering: Kepard-webstedet er nede. Indtil videre er der ikke afgivet nogen officielle erklæringer om situationen. Hvis du er interesseret i Kepards status, kan du besøge denne side på et senere tidspunkt og se efter mulige opdateringer.


Kepard er en relativt lille VPN-tjenesteudbyder med base i Moldova. På trods af deres størrelse er de faktisk et rigtig godt firma med fantastiske funktioner og ydeevne samt anstændige priser. Kepard kører på alle større operativsystemer, og deres Windows- og Android-klienter er særlig gode. De har et beskedent antal servere, men de udgør det ved at tillade ubegrænset trafikhastighed og data. Find ud af mere i denne omfattende Kepard-gennemgang.

kepard-homepage

grænseflade

Kepard har en dejlig lille klient, der er ret nem at bruge, selvom du ikke er en computerguide. Det viser meget tydeligt nogle af de grundlæggende og vigtigste oplysninger om din VPN-forbindelse, f.eks. Den server, du opretter forbindelse til, om forbindelsen er tændt eller slukket, hvilken type protokol du bruger, og så videre. Serverskift er let. Det samme gælder protokoller. Der er en enorm tænd / sluk-knap i midten af ​​grænsefladen, som gør, at tænde og slukke din VPN ikke bare let, men også slags sjov.

Ydeevne og pålidelighed

Kepard har servere i USA, England, Holland, Tyskland og flere andre lande. Hastighederne er anstændige, selvom de fungerer bedre med servere placeret tættere på, hvor du er. Vi udførte flere hastighedstest med forskellige hastighedstestudbydere, og vi fik ganske ensartede resultater. Som du kan forvente, går din forbindelse langsommere, når du bruger en VPN, men det er ikke et dramatisk fald. Vi har set bedre forbindelseshastigheder i andre VPN-udbydere, men Kepard er stadig temmelig solid. P2P-deling kan kun bruges med den nederlandske server, og det fungerer godt for brugere beliggende i Europa.

kepard-features

Multi-platform

Kepard har dedikerede klienter til Windows og Android og begge fungerer fint. Dette betyder ikke, at andre operativsystemer og platforme ikke er kompatible - Kepard giver meget klare og detaljerede instruktioner til konfigurering af Linux og Mac OS til forskellige protokoller (L2TP er dog ikke tilgængelig for Linux-baserede systemer og enheder).

Funktioner

Kepard giver dig mulighed for at kryptere din webtrafik og beskytte dit privatliv og anonymitet. Det giver dig også adgang til websteder, der ellers er uden for grænserne på grund af forskellige begrænsninger. Det giver dig mere frihed til at surfe på nettet ved at tildele dig en anden IP-adresse, hvilket betyder at den giver dig mulighed for at være anonym online.

Virksomhedens geografiske dækning er anstændig. De har servere i Frankrig, Holland, Schweiz, Sverige, Tyskland, Spanien, Storbritannien, USA og Canada. Det ville være dejligt at se nogle servere i Sydamerika, Asien og Afrika, men Kepard er en relativt lille VPN-udbyder, så det at sandsynligvis være for optimistisk at forvente en sådan bred dækning.

Kepard-servere

Forbindelse og frakobling af VPN er meget let at gøre med et enkelt klik takket være den brugervenlige VPN-klient. Klienten registrerer også automatisk, når din VPN-forbindelse mistes af en eller anden grund og opfordrer dig til at oprette forbindelse igen. En anden funktion, vi kunne lide, er det automatiske bedste serverforslag, hvilket betyder, at du ikke behøver at tage vilde gætte om, hvilken server du skal oprette forbindelse til.

Sikkerhedsfunktioner inkluderer OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller og op til 256-bit kryptering. Derudover er der en NAT Firewall inkluderet, der fungerer som et ekstra lag af sikkerhed. Denne mekanisme implementeres på serverniveau, hvilket betyder, at den dækker alle enheder og forbindelser, der går gennem disse servere.

Kepard tillader to samtidige forbindelser, så du kan tilslutte to af dine enheder på samme tid. Dette er selvfølgelig meget nyttigt, men husk, at mange andre VPN-udbydere tilbyder fire, fem eller endda flere samtidige forbindelser. Skift mellem lande og forskellige IP-adresser er ubegrænset, og det samme gælder for trafik og hastighed. Hvad angår logpolitikken, holder Kepard desværre nogle logfiler. Vi vil yderligere uddybe dette i afsnittet Sikkerhed og privatliv i denne Kepard-gennemgang.

På den lyse side tilbyder virksomheden forskellige frynsegoder og fordele til sine kunder, gamle og nye. Gamle kunder kan stole på lejlighedsvis rabatter, og der er hyppige kampagner, rabatter og belønninger for nye abonnenter. Kepard giver dig endda mulighed for at bruge Premium VPN-tjenester gratis gennem deres henvisningsprogram. Grundlæggende, for hver ven, du henviser (forudsat at de faktisk tilmelder sig tjenesten), får du 30 dages Premium VPN gratis. Du kan henvise op til seks personer, hvilket betyder, at du kan få op til 180 dages gratis Premium VPN-tjenester.

Som vi nævnte tidligere i denne Kepard-gennemgang tillader og understøtter udbyderen P2P-deling (torrenting), men husk, at for sådanne aktiviteter skal du oprette forbindelse til servere, der er dedikeret specifikt til P2P.

Kepard Let at bruge

Sikkerhed og privatliv

Kepard gør det meget klart i deres vilkår og betingelser, at de vil samarbejde med moldoviske myndigheder, hvis det er nødvendigt. De registrerer din IP-adresse og din registrerings-e-mail såvel som tidspunkter og datoer for dine sessioner, men den gode nyhed er, at logfilerne ryddes efter kun tre dage, hvilket betyder, at når stævningen ankommer, dine poster er sandsynligvis længe væk (undtagen din e-mail, men der er ikke meget, der kan gøres med det alligevel).

Denne form for privatliv og sikkerhed bør være nok for de fleste brugere, især dem, der er interesseret i at bruge en VPN til streaming eller adgang til blokerede websteder. Alligevel ville det bestemt være bedre, hvis de overhovedet ikke havde nogen logfiler. Kepard understøtter PPTP, L2TP og vigtigst af alt OpenVPN. Fra det, vi kunne se, fungerer alle disse protokoller helt fint, og det er op til dig at bestemme, hvilken du vil bruge. Det ser ud til, at Kepard ikke accepterer Bitcoin på dette tidspunkt.

Support

Webstedet indeholder detaljerede instruktioner til OpenVPN, PPTP og L2TP-opsætning til forskellige versioner af Windows, iOS, Android, Linux og Mac. De har også et FAQ-afsnit, som er temmelig omfattende, og hvis du stadig har nogle spørgsmål, kan du kontakte supportpersonalet direkte. Desværre er der ingen mulighed for live chat, og du skal bruge en e-mail-formular (efter tilmelding til supportpanelet). Imidlertid arbejder personalet døgnet rundt, og du får normalt dit svar inden for få minutter, så der er muligvis ikke engang behov for en live chat trods alt.

Prisindstillinger

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $$ 7.003 måneder / 6 måneder / 1 år $$ 2.902 år /

Vi var lidt overrasket over at høre, at Kepard kun har en pakke - Premium-pakken, som er $ 7 per måned, $ 16 i tre måneder og $ 42 for et år. Du kan tjene ekstra VPN-tjenester ved at invitere venner, som tjener dig op til 180 dage med 400 MB pr. Dag. Kepard tilbyder en dag gratis VPN-tjenester, når du tilmelder dig.

Kepard-pris

Kepard Pros & Ulemper

Når vi afslutter denne Kepard-gennemgang, er her et hurtigt overblik over de funktioner, der har vævet os og aspekterne af den service, der kunne bruge en vis forbedring.

Fordele

  • Ingen hastighed og trafikkapper
  • Anstændigt hastigheder
  • God Windows-klient
  • Fantastisk Android-app

Ulemper

  • Kunne bruge bedre kryptering
  • Holder nogle logfiler
  • Begrænsede prisindstillinger
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map