LimeVPN anmeldelse

Der er ikke meget information online om LimeVPN så det er uklart, hvornår virksomheden startede, men det ser ud til at være relativt ung. Det vigtige er imidlertid, at det er en pålidelig, omkostningseffektiv og brugervenlig service med et anstændigt antal servere og god kundesupport.


Virksomheden har servere overalt i verden, inklusive Rusland, Singapore og Japan, så uanset hvilken geografisk placering du er, skal du være i stand til at finde en god server eller to i nærheden af ​​dig. LimeVPN annoncerer sig selv som ”det bedste globale netværk” med tusinder af IP-adresser og et fantastisk kundesupportsystem. Fortsæt med at læse vores LimeVPN-anmeldelse for at finde ud af mere om denne VPN-udbyder.

screenshot_8

grænseflade

Tilmelding og download af klienten er enkel og hurtig, og deres software er virkelig intuitiv og let at bruge. Appen konfigurerer alle dine netværkskonfigurationer automatisk, så alle uden besvær kunne bruge den. Når klienten åbner, skal du vælge en server og en protokol, slå VPN-kontakten 'ON', og du kan få adgang til websteder, der er blokeret i dit land, nyde absolut anonymitet og endda øge din internethastighed, afhængigt af serverens placering du vælger.

screenshot_11

Ydeevne og pålidelighed

Som vi nævnte tidligere i vores LimeVPN-gennemgang, gør LimeVPN det en absolut prioritet at give deres kunder den bedst mulige hastighed. Den faktiske hastighed, du oplever, afhænger af din placering og din internetudbyder (uanset om de sætter hastigheden på eller ikke), men du kan være sikker på, at selv med afkortede hastigheder og forbindelser til fjerne servere vil du stadig være i stand til at streame multimedia og afspille spil uden problemer overhovedet.

Forbindelserne er stabile og pålidelige, med ringe til ingen afbrydelser eller hastighedsfald.

Multi-platform

LimeVPN er kompatibel med alle større operativsystemer, inklusive Mac, Windows, iOS og Android. Virksomheden tilbyder ikke apps til Linux-baserede systemer endnu, men Linux-brugere kan stadig bruge LimeVPN - de er bare nødt til at konfigurere det manuelt. Setup er meget let for alle platforme og operativsystemer, og det kommer med nogle af de klareste brugsanvisninger, vi har set indtil videre.

screenshot_10

Funktioner

For så vidt angår antallet af servere og placeringer, er LimeVPN ikke den stærkeste udbyder i VPN-spillet. Det har servere på 19 verdensomspændende placeringer og 6000 dynamiske IP-adresser. Tjenesten findes i USA, Europa, dele af Asien og Australien. Selvom dette bestemt ikke er imponerende, hævder de at have et af de hurtigste VPN-netværk i verden. Deres hastigheder er virkelig ret gode.

Hvad angår sikkerheden, er de fleste standardprotokoller dækket - du får din OpenVPN, SSL og L2TP, samt SSTP og endda Softether. Krypteringen er 256-bit, hvilket bestemt er rart. Den opgraderede plan tilbyder også statisk privat IP og en dedikeret privat VPN-knude, og der er også NAT Firewall til yderligere beskyttelse.

LimeVPN har tilpassede apps til alle større platforme og operativsystemer, inklusive Windows og Mac. Ingen brugerdefineret software til Android, desværre, men Android-brugere, ligesom Linux-brugere, kan stadig bruge LimeVPN - de skal bare konfigurere det manuelt, hvilket tager mere tid og kræfter.

Virksomheden skriver deres egen kode og administrerer deres eget netværk og servere, hvilket altid er et plus, da denne slags hands-on-tilgang giver en god service, uanset hvilken branche vi snakker om. Kundesupport tilbydes alle brugere 24/7/365. Responstider er 15 minutter eller derunder via live chat og flere timer gennem supportbilletter. Der er også masser af tutorials og how-to-videoer.

LimeVPN tillader ubegrænset skifte mellem regioner og servere. Båndbredde og hastighed er også ubegrænset. Antallet af samtidige brugere afhænger af din plan og går mellem to og 20 eller mere. Torrenting og P2P er tilladt og opmuntret, da LimeVPN faktisk er optimeret til P2P. Derudover kan du bruge en speciel service til USA og UK Netflix, som leveres med de bedst mulige hastigheder til problemfri streaming.

LimeVPN hævder, at de ikke opbevarer nogen trafiklogfiler på dine sessioner. Desværre er der ingen prøveperiode, og pengene tilbage-garantien er kun 7 dage. Dette er ikke meget sammenlignet med andre udbydere, hvoraf nogle tilbyder både en gratis prøveperiode og en 30-dages pengene-tilbage-garantiperiode.

Sikkerhed og privatliv

Når det kommer til VPN-industrisikkerhedsstandarder, er LimeVPN gennemsnit til over gennemsnittet med 256-bit kryptering. Du kan også vælge en NAT-firewall for yderligere sikkerhed. Hvad angår privatlivets fred, som vi allerede har nævnt i det forrige afsnit i denne LimeVPN-gennemgang, angiver fortrolighedspolitikken, at de ikke registrerer eller gemmer nogen logfiler eller detaljer om de websteder, der er besøgt og data, der er downloadet af dets brugere.

Support

Support-sektionen på LimeVPN-webstedet er klart opdelt i ofte stillede spørgsmål, fejlfinding og direkte kontakt med supportpersonalet. Fejlfindingssektionen er ikke for omfattende, så hvis du har et spørgsmål, der går ud over de klassiske nybegynder, bliver du sandsynligvis nødt til at kontakte supportpersonalet ved enten at udfylde en kontaktformular med dine detaljer, oplysninger om arten af ​​dit problem og din operativsystem, eller brug pop-up-chatvinduet, der venter på dig nederst til højre på siden.

Prisindstillinger

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 2,493 måneder / 6 måneder / 1 år $ 1,492 år $ 1,00

LimeVPN er en af ​​de mest omkostningsvenlige VPN'er lige nu. Deres månedlige grundlæggende pakke er kun $ 2,49, mens den årlige en udkommer på $ 1,49 per måned, opkrævet årligt. Pro-pakken indeholder alt, hvad den basale gør, plus over 20 samtidige forbindelser, dedikeret 1 Gbps båndbredde, privat VPN-knudepunkt og statisk privat IP og koster $ 19.99 pr. Måned eller $ 14.98 pr. Måned for den årlige plan, opkrævet årligt. 

LimeVPN accepterer alle større kreditkort plus Amazon-gavekort, PayPal, Skrill, Western Union, bankoverførsel og heldigvis BitCoin.

screenshot_9

LimeVPN Pros & Ulemper

Ved afslutningen af ​​denne LimeVPN-gennemgang er her et hurtigt overblik over de funktioner, der vædret os og aspekterne af den service, der kunne bruge en vis forbedring.

Fordele

  • Nogle af de billigste VPN-pakker rundt
  • Nem installation og brug

Ulemper

  • Ingen gratis prøveperiode
  • Kundesupport kan bruge en vis forbedring
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 59

map