OneVPN-gennemgang

OneVPN er en lovende, men ganske grundlæggende VPN-service. Det blev lanceret af Unravel Technologies, som er et Hong Kong-baseret IT-sikkerhedskonsulentfirma. Softwaren har ikke for mange funktioner, hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Men det kommer med en ret høj prisskilt, især i betragtning af dens nuværende tilstand. Når det er sagt, presterede det ganske godt i vores testfase, men det er bestemt ikke den hurtigste VPN på markedet - da virksomheden ville have os til at tro. 


Hvis du leder efter en enkel, begyndervenlig VPN-service, skal du fortsætte med at læse vores omfattende OneVPN-gennemgang og opdage, om softwaren passer til dine behov, når det kommer til online privatliv og sikkerhed. 

OneVPN-startside

grænseflade

Virksomheden tilbyder kun en Windows-klient på dette tidspunkt, der er angivet som en beta-app. Når vi startede installationsprocessen, blev det temmelig tydeligt, at klienten bare er en temmelig enkel hud over den officielle open source OpenVPN-klient. Den nævnte klient er ret god - men snarere grundlæggende. 

Klienten viser dig oplysninger om din forbindelsesstatus, sendte og modtagne data, valgt protokol og den aktuelle placering. Tænd / sluk-knappen er placeret helt nederst, og øverste højre hjørne indeholder indstillingsmenuen. 

OneVPN-interface

Ydeevne og pålidelighed

Vi testede OneVPNs ydelse ved hjælp af OpenVPN-protokollen og UDP, som er hurtigere end TCP, men også mindre pålidelig. 

Når det kommer til ren hastighed, overraskede OneVPN os behageligt. Hastighederne var fremragende, og vi oplevede ingen afbrydelser eller uforklarlige udsving. 

Det er dog vigtigt at vide, at klienten absolut ikke gør noget for at beskytte dig mod DNS- eller WebRTC-lækager. Vi fulgte endda servicevejledningen til, hvordan man undgår lækager fra DNS, men det hjalp os ikke med at løse dette problem.

Bundlinjen, fremragende forbindelseshastigheder med et væld af problemer forårsaget af DNS-lækager. 

Multi-platform

OneVPN dækker de fleste af de populære platforme i dag, inklusive Windows, Mac OSX, Linux, iOS og Android. Det officielle websted indeholder også manuelle opsætningsguider til streamingbokse, routere og spilkonsoller. Virksomheden tilbyder også en tilpasset Android-app (version 5.0 og nyere). Du kan downloade den som en .apk-fil og sidelægge den. Du kan også finde det i Play Store. Bemærk, at appen vil anmode om adgang til dine medier, filer og fotos for at arbejde. 

OneVPN multiplatform

Funktioner

OneVPN har i øjeblikket mere end 390 servere i 59 lande med dedikerede datacentre. På det officielle websted hedder det, at serverne sikrer absolut sikkerhed, flammende hurtige hastigheder og adgang til geo-blokeret indhold overalt i verden. Mens vi testede denne VPN til vores OneVPN-gennemgang, var vi imidlertid ikke i stand til at få adgang til Netflix USA og Hulu.

Serverplaceringer inkluderer lande i Asien, Afrika, Europa, Oceanien, Amerika og Mellemøsten. Virksomheden tillader også torrenting på specifikke servere. Bortset fra fremragende hastigheder giver OneVPN sine brugere ubegrænset båndbredde og serverskift. Det reklamerer for hurtige streaminghastigheder uden buffere eller forsinkelser. Oppetiden er 99,99% af tiden, hvilket er ret imponerende. Softwaren understøtter op til 3 samtidige forbindelser.  

Så vidt vi kan sige, er det anerkendte "OneVPN Web TV" intet andet end muligheden for at erstatte din IP-adresse og narre visse tjenester, der ellers ville anvende geo-begrænsninger på din trafik. Web TV er med andre ord bare et smukt navn på den mest basale service, der tilbydes af hver eneste VPN. Som vi allerede har nævnt, er OneVPN temmelig let, når det kommer til funktioner. De, det fungerer, fungerer temmelig godt, men der er stadig meget plads til forbedringer. 

Sikkerhed og privatlivets fred

Først og fremmest er virksomheden temmelig vokal om sine muligheder for add-blocking / malware-beskyttelse og dens NAT Firewall. Imidlertid er annonceblokeringstjenesten ikke kompatibel med OpenVPN. Med andre ord, hvis du vil blokere annoncer, skal du bruge andre forbindelsesprotokoller, hvilket bare er latterligt. 

OneVPN har en tendens til at oversælge dens funktioner, så vi finder ud af, at annonceblokering / malware-beskyttelse / NAT Firewall ganske enkelt oversættes til "vi tilbyder en NAT Firewall." Denne funktion kan faktisk give en vis beskyttelse mod malware, men det er intet at skrive hjem om. Desuden ser annonceblokeringsfunktionen ud til at være ganske ineffektiv, selv når du bruger forskellige forbindelsesprotokoller. 

OneVPN sikkerhed og privatliv

Apropos forbindelsesprotokoller, så vidt vi kan sige, understøtter OneVPN OpenVPN, L2TP og PPTP. Vores generelle tommelfingerregel er: hvis OpenVPN er tilgængeligt, skal du bruge den. 

Virksomheden krypterer din trafik via AES-256-ciffer parret med RSA-2048-håndtryk og SHA-256-godkendelse. Dette er en fremragende sikkerhedskonfiguration, men vi kunne ikke bekræfte eksistensen af ​​perfekt fremad-hemmelighed. Uden den bruges den samme nøgle, hver gang du opretter forbindelse til en af ​​VPN-serverne, hvilket gør din forbindelse meget mere sårbar. 

Endelig er OneVPN placeret i Hong Kong, som er et af de bedste lokationer for en VPN-service. Dette giver det også mulighed for at implementere en streng politik, der ikke logger ud. 

Support

Du kan kontakte OneVPN-brugersupport via e-mail ([email protected]) eller kontaktformularen på webstedet. Der er også en live chat-funktion, der er tilgængelig 24/7. Kundesupportteamet er meget venligt og kommende og besvarer alle de grundlæggende spørgsmål vedrørende tjenesten. Forvent dog ikke nøjagtige svar på alt for tekniske spørgsmål. 

Prisindstillinger

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 7.953 måneder / 6 måneder $ 4.991 år / 2 år /

OneVPNs prisplaner går som følger: 

 • 1 måned - 7,95 $/måned 
 • 6 måneder - 4.99 $/måned 
 • 4 år - 1.00 $/måned 

OneVPN-prissætning

På prisskærmen oplyser virksomheden, at dens software understøtter op til 5 samtidige forbindelser, men ifølge vidensbasen kan du bruge OneVPN på 3 enheder på samme tid.

Virksomheden tilbyder en 7-dages pengene-tilbage-garanti, men kun hvis du angiver, hvorfor du ønsker en refusion, og hvis du ikke allerede har brugt mere end 3 GB trafik. Det accepterer et imponerende antal betalingsmetoder, herunder kreditkort, PayPal, betalingsmuligheder, Alipay, gavekort og endda Bitcoin. 

OneVPN fordele og ulemper

Når vi afslutter denne OneVPN-gennemgang, er her et hurtigt overblik over de funktioner, der har vævet os og aspekterne af den service, der kan bruge en vis forbedring.

Fordele

 • Fremragende hastigheder 
 • Bredt servernetværk 
 • Solid sikkerhedskonfiguration 
 • 24/7 brugersupport 
 • Baseret i Hong Kong 
 • Streng politik uden logning 
 • P2P-venlig holdning 

Ulemper

 • Lav pris-til-værdi-forhold 
 • Brugersupport mangler teknisk ekspertise 

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 59 =

map