Overplayanmeldelse

Overplay har fortjent sin plads blandt de 10 bedste VPN-udbydere på markedet af forskellige årsager. Det har en stor serverbase over hele verden, som garanterer store hastigheder og pålidelighed, det giver god sikkerhed og privatliv og har et omfattende supportområde.


Screenshot_4

grænseflade

OverPlay har brugerdefinerede softwareklienter til Windows og Mac. For at begynde at bruge deres tjenester skal du downloade den relevante klient til dit operativsystem fra deres websted, som er temmelig let at bruge og navigere. Du kan også manuelt konfigurere Overplay VPN på Android, iOs og Tomato og DD-WRT routere.

Når du har tilmeldt dig en konto, sender Overplay dig en e-mail med dit brugernavn og din adgangskode, som du derefter bruger til at oprette forbindelse til deres netværk. Installationsprocessen er ret ligetil, såvel som at bruge klienten.

Screenshot_8

Screenshot_9

Ydeevne og pålidelighed

Så snart du downloader og installerer klienten, kan du oprette forbindelse til en server, du vælger, hvilket kun tager et øjeblik. Skift mellem servere og placeringer er lige så let og hurtigt.

Hvad angår hastighederne, var vi ganske tilfredse, selv når vi forbinder til servere, der ikke var nøjagtigt i nærheden af ​​vores placering. Selvfølgelig vil du bestemt ønske at bruge en server, der er tættest på, hvor du befinder dig, for at få de bedste resultater med hensyn til hastighed.

SmartDNS er lige så enkel og effektiv, og det gør et godt stykke arbejde for at give folk i visse lande, såsom Kina, muligheden for at få adgang til ethvert websted eller webservice, de ønsker.

Multi-platform

Overlay synes at være meget engageret i at give deres kunder den samme mængde beskyttelse og adgang uanset hvilken platform de bruger. Derfor, om du bruger Windows, Mac, iOS, Android, Linux eller endda en brugerdefineret router eller XBOX360, denne service har din ryg. Softwaren ser ud til at fungere lige godt på alle platforme.

Screenshot_7

Funktioner

Den vigtigste egenskab hos denne særlige VPN-tjenesteudbyder er det faktum, at de tilbyder dig et valg mellem SmartDNS og SmartDNS + VPN. Forskellen er, at den ene giver dig adgang til blokeret indhold, og den anden gør det samme, men også gør dine sessioner anonyme og beskytter dig, mens du er online.

OverPlay kan prale af 650 servere i mere end 50 lande. Det er sandsynligvis sikkert at sige, at du helt sikkert vil være i stand til at oprette forbindelse til ethvert land, du ønsker med denne slags dækning

Din internetforbindelse kan endelig køre på sin fulde hastighed, fordi en VPN kan forhindre din internetudbyder i at smide din internetforbindelse. Der er selvfølgelig altid noget hastighedstab, når du opretter forbindelse via VPN, men i tilfælde af OverPlay er det virkelig kun lille.

Denne VPN-service er kompatibel med de fleste platforme og operativsystemer såvel som med brugerdefinerede routere og spilkonsoller som Xbox 360. Du kan konfigurere to samtidige forbindelser, den ene til din computer og den anden til din mobile enhed.

Screenshot_10

Du kan beslutte, om du vil have en virtuel IP-adresse fra en af ​​de 650 servere eller a delt IP-adresse for endnu mere privatliv.

Der er ingen cap på hastighed og downloads, og du kan også skifte mellem regioner og bestemte servere uden nogen begrænsninger, hvilket giver dig en masse fleksibilitet.

Virksomheden kan prale af kryptering af militær kvalitet, og du kan vælge mellem nogle af de bedste protokoller lige nu - OpenVPN, PPTP og L2TP. Der er Wi-Fi-beskyttelse mod hackere og ubudne gæster, og kunder kan også bruge VoIP (Voice over IP) for at spare penge på langdistanceopkald.

Peer-to-peer-trafik er tilladt, hvilket helt sikkert er en god nyhed for dem, der er interesseret i at downloade torrents.

Endelig har alle brugere adgang til over 200 mediewebsteder via Overplay SmartDNS og virksomhedens unikke JetSwitch-teknologi.

Sikkerhed og privatliv

Heldigvis for sine brugere er Overplay en af ​​VPN / SmartDNS-udbydere, der tager spørgsmålene om sikkerhed og privatliv meget alvorligt.

Da Overplay tilbyder sine brugere SmartDNS, for dem der simpelthen vil være i stand til at få adgang til ethvert websted fra ethvert sted i verden, og SmartDNS + VPN, der gør det samme, men også giver kryptering og sikkerhed, er det op til dig at beslutte, om du har brug for kryptering af enhver grund.

Hvis du har brug for kryptering, skal du bestemt gå med SmartDNS + VPN. Overplay bruger OpenVPN-protokollen som sin standardprotokol, men du kan også vælge mellem protokoller som PPTP og L2TP.

Hvad angår privatlivets fred, holder Overplay ikke nogen logfiler. De har en kort privatlivspolitik, der kun siger, at de ikke indsamler eller logger nogen trafik eller brug af deres VPN-tjeneste. Husk dog, at de er beliggende i England, hvilket betyder, at de er underlagt britiske love. De bliver nødt til at give myndighederne indsamlede data, men da de hævder, at de ikke opbevarer trafik- eller brugslogger, ville de ikke have meget at give.

Support

Overplay har en dejlig supportside med separate ofte stillede spørgsmål til DNS og VPN, til opsætning og fakturering og et afsnit med servicenyt. Hvis du ikke finder dine svar og problemløsninger der, kan du altid bruge virksomhedens e-mail-support. Før du kontakter support, bliver du bedt om at skrive dit spørgsmål sammen med nogle personlige oplysninger, hvorefter du vil modtage dit svar inden for 24 timer.

Prisindstillinger

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 9.953 måneder / 6 måneder / 1 år $ 8.332 år /

Både SmartDNS og SmartDNS + VPN-pakker findes i to forskellige betalingsplaner. Den en-måneders SmartDNS-plan koster $ 4,95, mens det etårige abonnement koster $ 49,95.

SmartDNS + VPN-pakken for en måned er $ 9,95. Det årlige abonnement koster $ 99,95.

Desværre tilbyder Overplay ikke en gratis prøveperiode. De har dog en 5-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er tid nok til at teste deres tjenester og afgøre, om de kan imødekomme dine behov.

Screenshot_6

Overplay-fordele & Ulemper

Når vi sammenlægger denne Overplay-gennemgang, er her en hurtig oversigt over de funktioner, der wowed os og aspekterne af tjenesten, der kunne bruge en vis forbedring.

Fordele

  • Intet loft på hastighed og downloads
  • Der findes ingen logfiler
  • Fantastisk platformkompatibilitet
  • Gode ​​hastigheder og pålidelighed

Ulemper

  • Ingen gratis prøveperiode
  • Baseret i England
  • Ingen live chat support
  • Ingen bankoverførselsmulighed til betaling
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 46

map