PenguinProxy anmeldelse

PenguinProxy er en gratis peer-to-peer VPN-service, der lover at give dig mulighed for at gennemse anonymt og sikkert. Som du måske allerede ved, advarer vi ofte vores læsere om de risici, der er forbundet med at bruge gratis VPN'er, især dem af peer-to-peer-typen. Med den voksende popularitet af PenguinProxy, følte vi det var vores pligt at skrive en helt ærlig PenguinProxy anmeldelse og lade vores læsere vide nøjagtigt, hvad de får med denne nye VPN.


PenguinProxy-startside

grænseflade

PenguinProxys klient har et forenklet design med farveskemaet domineret af lyseblå. Bortset fra en stor tegning af en pingvin, en proxy-on / off-switch og en liste over servere inklusive 2 ensomme indstillinger, er der ikke meget andet at se. Ved at klikke på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne får du adgang til indstillingerne, som alle kan ændres med et enkelt klik.

Download og installation af PenguinProxy-klienten er lige så enkel og kræver et par klik og et par minutter. Du behøver ikke oprette en konto, og du behøver ikke at dele nogen personlige oplysninger på noget tidspunkt.

PenguinProxy-interface

Ydeevne og pålidelighed

Ifølge PenguinProxy-repræsentanter driver tjenesten omkring 20 servere. Du kan faktisk ikke se de nøjagtige serverplaceringer, da serverlisten kun giver dig mulighed for at vælge mellem "USA" og "Enhver" server. Vi antager, at virksomhedens servere er baseret i USA, og med "Enhver" betyder de placeringen af ​​det peer, hvis computer bruges til at rute din trafik.

Hastighederne er generelt gode på grund af fraværet af stærk kryptering, og ydelsen er solid. Med hensyn til lækager har vi både gode nyheder og dårlige nyheder. PenguinProxy formår at bestå IP-lækketest, men det mislykkes elendigt, når det kommer til DNS-lækktest.

Multi-platform

I øjeblikket tilbyder PenguinProxy klienter til Windows, Mac og Linux. Det er ikke kompatibelt med Android og iOS, og det fungerer ikke med routere, spilkonsoller, smart-tv'er eller andre enheder for den sags skyld. Ifølge det officielle websted er en browserudvidelse i værkerne, men lanceringsdatoen er endnu ikke indstillet.

Da PenguinProxy er gratis tilgængelig, kan du installere og bruge den på så mange enheder, som du ønsker. Det er dog ikke en særlig god idé, som vi vil forklare i de følgende afsnit i denne PenguinProxy-gennemgang.

Funktioner

At sige, at PenguinProxy er funktionsfattig, ville være en underdrivelse, som man kan forvente af en gratis VPN. Bortset fra ubegrænsede samtidige forbindelser tilbyder det en annonceblok, der giver dig mulighed for at nyde et annoncefrit miljø, mens du gennemser. Du kan yderligere begrænse båndbreddeforbruget til kun 100 MB pr. Dag og tilføje proxy-undtagelser eller omvendte undtagelser, afhængigt af dine behov. Endelig kan du beslutte, om du vil bruge en tilfældig IP, hver gang du bruger PenguinProxy.

Tjenesten understøtter ikke torrenting, hvilket giver mening, da den ikke giver den form for sikkerhed og anonymitet, der er nødvendig for sikkert at bruge torrents. Det er ikke i stand til at fjerne blokering af populære streamingtjenester, hvilket ikke er nogen overraskelse, da selv nogle af de bedst bedømte VPN'er ikke er i stand til at give deres brugere en problemfri streamingoplevelse.

Sikkerhed og privatliv

PenguinProxy understøtter kun HTTP- og HTTPS-protokoller, og dine data er krypteret via TLP. Selvom tjenesten lover at støtte andre mere sikre protokoller i fremtiden, giver den i øjeblikket sikkerhed på lavt niveau, og den har ikke, hvad det kræver for at holde dig sikker online.

PenguinProxy sikkerhed og privatliv

For mere dårlige nyheder har PenguinProxy endnu ikke vedtaget en streng no-logs-politik, og den holder, hvad tjenesten hævder at være anonyme logs af anmodninger. Logfilerne bruges angiveligt til fejlfinding og opbevares i 2 uger. Manglen på en no-logs-politik kombineret med det faktum, at andre brugers trafik dirigeres gennem din computer, gør PenguinProxy til et dårligt valg for din online sikkerhed.

Support

PenguinProxys supportmedarbejdere kan nås via e-mail, Discord og live chat. Med henblik på denne PenguinProxy-gennemgang kom vi i kontakt med supportpersonalet via live chat, og vi modtog et svar efter 6 minutter, hvilket er temmelig godt for en gratis VPN, der i øjeblikket er et bevis på koncept og ikke sigter mod at blive rentabel i den nærmeste fremtid.

Hvis du selv vil kigge efter svar, kan du besøge FAQ-sektionen på PenguinProxys officielle hjemmeside og få de grundlæggende oplysninger om denne VPN-service.

Prisindstillinger

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 0,003 måneder $ 0,006 måneder $ 0,001 år $ 0,002 år $ 0,00

Som tidligere nævnt i denne PenguinProxy-gennemgang er denne VPN-service tilgængelig gratis. Du kan downloade Mac-, Windows- og Linux-klienter direkte fra virksomhedens websted og bruge tjenesten uden nogen begrænsninger. Folkene bag PenguinProxy overvejer at opkræve månedlige gebyrer for yderligere funktioner i fremtiden, men de lover, at deres service altid vil være reklamefri. De oplyser endvidere, at de aldrig vil sælge data om deres brugere, men da der ikke er nogen måde at kontrollere, er du nødt til at tage deres ord for det.

Fordele

 • Gratis tilgængelig
 • Anstændige hastigheder
 • Solid ydelse
 • Annonceblokering

Ulemper

 • Dårlig enhedskompatibilitet
 • Lille server netværk
 • DNS lækker
 • Sikkerhed på lavt niveau
 • Holder logfiler
 • Tillader ikke torrenting
 • Ruter andre brugers trafik gennem din computer

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 63

map