Windscribe anmeldelse

Windscribe er et relativt ungt privatlivs- og sikkerhedsselskab med hovedkontor i Ontario. Siden starten i april 2016 har det akkumuleret mere end 4 millioner brugere over hele verden og modtaget ros fra betroede publikationer som CNET, Techradar og Lifehacker.


Virksomheden er udelukkende selvfinansieret (og rentabel), hvilket gør det muligt for det at fokusere fuldstændigt på at give sine brugere de bedste muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Hvis dette lyder som noget, du måske er interesseret i, skal du fortsætte med at læse vores oprigtige Windscribe-anmeldelse for at lære mere om tjenesten og dens muligheder.

Windscribe Startside

Få et abonnement på Windscribe levetid for kun $ 49

Oplev online frihed som aldrig før.

Hastighed & Ydeevne

Vores testteam beliggende i Beograd, Serbien (Europa) eksperimenterede med 21 Windscribe-servere over en periode på en uge for at måle dets gennemsnitlige hastigheder og bestemme, hvordan dens krypteringspakke påvirker forbindelser på forskellige serverplaceringer.

Overraskende nok var vores bedste udøver en server i New York, efterfulgt af Stockholm, London og Perth. Servere i Miami, Paris og Singapore gav os også anstændige resultater, mens vi traditionelt havde subparresultater i Indien (Nagpur), som formåede at bevare kun 0,54% af vores originale downloadhastighed.

Windscribe garanterer ubegrænset skifte af servere, hastigheder og båndbredde (for premium-brugere), og vi oplevede ingen større problemer eller pludselige afbrydelser under vores test til denne Windscribe-gennemgang. Klienten tager kun sekunder at oprette forbindelse til enhver server, inklusive dem i USA.

LocationPing (ms) Download (Mbps) Upload (Mbps)AmerikaNew York, USA Los Angeles, USA Miami, USA Dallas, USA Vancouver, Californien Toronto, Californien EuropaLondon, UK Amsterdam, NL Frankfurt, DE Bukarest, RO Paris, FR Oslo, NO
130 21.07 3,49
189 16,39 1.13
156 27.71 4,05
166 11.8 2,92
201 22.79 3,44
134 19.96 6,63
62 29.52 5,22
55 26,9 6,41
40 27.37 3,69
54 28.62 6,82
50 24 4,55
65 13.32 4,97

Understøttede platforme

Windscribe understøtter alle de store platforme, inklusive Windows (XP, Vista, 7, 8 og 10), Mac (10.09 - 10.10 og 10.11+), Linux (Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS), iOS (9+), Android (4.2.2 + / direkte APK), Amazon Fire TV (Gen 2+), Nvidia Shield og Kodi. Blackberry-download-knappen på det officielle websted blev kun implementeret som en vittighed. Windscribe tilbyder også browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera samt manuelle opsætningsvejledninger til routere (DD-WRT og Tomato). Alternativt kan du købe en af ​​de forudkonfigurerede Windscribe-routere.

Endelig indeholder webstedet også konfigurationsgeneratorer til OpenVPN, IKEv2 og SOCKS5, som giver dig mulighed for at konfigurere denne VPN på enhver enhed, der understøtter disse forbindelsesprotokoller.

Servere

Windscribe har hundredvis af servere spredt over 60 lande og 110 byer, hvor frie brugere har adgang til en del af dette netværk. Virksomheden garanterer ubegrænsede hastigheder, båndbredde og serverskift. Gratis brugere har dog adgang til 10 GB pr. Måned og er nødt til at købe et premiumabonnement for at få mere trafik.

Vindskrive-servere-udskrivningsskærm

Windscribe tilbyder delte IP-adresser, som giver dig mulighed for at "blande dig i mængden" perfekt under dine online sessioner. Alternativt kan premium-brugere købe en statisk IP, enten til privat brug eller datacenter. Denne mulighed giver dig mulighed for at bruge portvideresendelse med op til 10 porte pr. Enhed, undgå sortlister, implementere bedre adgangskontrol eller dele IP'er med andre medlemmer af din ScribeForce (abonnementsindstilling designet til teams).

Windscribe understøtter ubegrænsede samtidige forbindelser, hvilket er en meget overlegen mulighed for kun at kunne sikre et par af dine foretrukne enheder på samme tid. Det er tilladt at dele din VPN-forbindelse inden for en husstand, men fjern kontodeling opfattes som en krænkelse.

Sikkerhed & Sikkerhed

Windscribe understøtter følgende forbindelsesprotokoller:

 • OpenVPN (TCP / UDP) - Tilbyder den bedste balance mellem sikkerhed og hastighed;
 • IKEv2 - Bruges som standardindstilling men blokeres let;
 • Stealth - Denne tilstand lukker OpenVPN i en TLS-tunnel via Stunnel. Det bør kun bruges i lande med ekstremt høje niveauer af regeringscensur (for eksempel Kina), når alle andre protokoller mislykkes;
 • Wstunnel - Lukker OpenVPN i en WebSocket. Du bør kun bruge det i ekstreme tilfælde.

Windscribe krypterer din trafik med AES-256-ciffer parret med 4096-bit RSA-nøgle og SHA-512-godkendelse. Dette er en meget solid installation, som selv de mest moderne computere ikke kan knække. Hertil kommer, at virksomheden giver sine brugere perfekt fremadretthed, hvilket betyder, at softwaren genererer en ny sessionnøgle, hver gang du opretter forbindelse til WIndscribe. Med andre ord, selvom en skadelig online-enhed formår at få fat i din krypteringsnøgle, vil de ikke være i stand til at gøre noget med det, i det øjeblik du afslutter din online session.

Windscribe implementerer også et stykke software kaldet R.O.B.E.R.T. der giver dig mulighed for at blokere annoncer og trackere, undgå malware-infektioner, tilpasse adgangsregler og optimere indlæsningstider for de websteder, du besøger, da du ikke vil se nogen annoncer eller trackere.

Windscribe software R-O-B-E-R-T

Du kan også bruge split-tunneling til at tilpasse din VPN-beskyttelse ved at vælge at rute nogle af dine apps gennem en sikker VPN-tunnel og efterlade nogle ubeskyttede.

Bortset fra at have en stærk firewall, giver desktop-apps dig mulighed for at generere et sikkert hotspot og effektivt omdanne din enhed til en Wi-Fi-router eller oprette et proxy-netværk til andre enheder.

Windscribe-proxyindstillinger

Browserudvidelser har på den anden side følgende funktioner:

 • AutoPilot - vælger automatisk den optimale server til din placering;
 • Double Hop - Ruter din forbindelse gennem to Windscribe-servere i stedet for en;
 • Annonceblokering - Blokerer annoncer og trackere, hvilket også sænker den samlede indlæsningstid;
 • Time Warp - Ændrer din tidszone for at matche det sted, du er tilsluttet;
 • Cookie Monster - Holder styr på alle cookies og sletter dem, når du lukker fanen;
 • Split Personality - Roterer din brugeragent tilfældigt for at sænke chancerne for grundlæggende fingeraftryk;
 • WebRTC Slayer - Blokerer WebRTC for at forhindre potentielle lækager.

Windscribe-repræsentanter vender sig væk fra udtrykket killswitch og finder det forkert og vildledende. De bruger udtrykket firewall til at betegne den samme ting. Med andre ord forhindrer den implementerede firewall dine enheder i at etablere enhver form for forbindelse uden for den sikre tunnel leveret af Windscribe. Denne funktionalitet slipper også din forbindelse helt, hvis din VPN bliver kompromitteret eller afbrudt.

Windscribe Ipleak.net Test

Logning & Privatliv

Windscribe indsamler følgende data:

 • Når du besøger webstedet - Windscribe bruger Piwik webanalyseplatform til at måle brugen af ​​det officielle websted. Platformen er vært på sine egne servere, så din aktivitet på webstedet kan ikke ses af nogen anden.
 • Når du tilmelder dig - Registreringsprocessen kræver et brugernavn og en adgangskode, intet mere. Du kan også angive din e-mail-adresse, hvis du vil være i stand til at gendanne din adgangskode, hvis du glemmer det. Hvis du vælger IKKE at indtaste din e-mail, får du kun 2 GB pr. Måned i stedet for 10. Hvis du køber et premiumabonnement, gemmer virksomheden også dit transaktions-ID i en periode på 30 dage.
 • Når du bruger tjenesten - For at spore ovennævnte huller på 10 GB registrerer Windscribe det samlede antal bytes, der er overført inden for en måned. Det holder også tidsstemplet for din sidste aktivitet på netværket. Bemærk, at Windscribe IKKE overvåger eller logger din kilde-IP, historiske poster over dine VPN-sessioner eller de websteder, du har besøgt. Med andre ord behøver du ikke at bekymre dig om trafiklogfiler af nogen art.
 • Når du er tilsluttet serveren - Når du opretter en forbindelse med en given server, gemmer virksomheden din forbindelsestid, OpenVPN / IKEv2 brugernavn og mængden af ​​overførte data. Disse oplysninger gemmes i serverens hukommelse og kasseres, når du kobler fra. For at forhindre deling af konti overvåger og gemmer virksomheden også oplysninger om antallet af parallelle forbindelser på din konto.

Hvis du vælger at slette din Windscribe-konto, er de eneste oplysninger, der bliver tilbage, dit brugernavn, adgangskode og e-mail-adresse (hvis angivet).

Da Windscribe registrerer et minimum af brugerdata, ville juridiske tegningsoptioner, der anmoder om dine oplysninger, ikke give noget af værdien. Med andre ord er der ingen måde at forbinde nogen form for online aktivitet med din brugerkonto.

Streaming

Som vi allerede har nævnt i denne WIndscribe-gennemgang, leveres softwaren med nogle temmelig imponerende hastigheder, der giver dig mulighed for at streame i fuld HD uden nogen bufferingsproblemer eller lignende problemer.

Windscribe har serverplaceringer dedikeret til at låse op for forskellige regionale versioner af Netflix kaldet WINDFLIX. Imidlertid er dette førsteklasses placeringer og som sådan ikke tilgængeligt for gratis brugere. I øjeblikket er der WINDFLIX USA, UK og Canada. Der er stadig ingen server dedikeret til Japan, men vi håber, at der vil være en i fremtiden.

torrenting

Windscribe tillader torrenting på alle serverplaceringer undtagen Indien, Japan og WINDFLIX. Du skal blot oprette forbindelse til ethvert andet sted, og du kan nyde P2P-fildeling uden problemer. Når det er sagt, advarer virksomheden sine brugere mod ulovlige aktiviteter.

Planer & Prisfastsættelse

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 9,003 måneder / 6 måneder / 1 år $ 4,082 år /

Bortset fra sin gratis begrænsede version tilbyder Windscribe tre forskellige abonnementer, inklusive 1 måned for $ 9,00 pr. måned, 1 år for $ 4,08 pr. måned og en brugerdefineret plan, hvor du kan vælge antallet af servere til $ 1 pr. Placering. Du kan også købe en statisk IP for $ 8,00 pr. Måned (bolig) og $ 2 per måned (datacenter). Hvis du vil købe VPN-beskyttelse til hele dit team, koster denne indstilling $ 3 pr. Sæde månedligt.

Vindskrivning prisplan

Windscribe accepterer kreditkort (Visa, MasterCard og American Express), PayPal, Paymentwall og Bitcoin. Da du har adgang til en helt gratis begrænset version af softwaren, tilbyder virksomheden kun en 3-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du dog overskrider 10 GB brug, er du ikke berettiget til refusion.

Support

Windscribe har en meget informativ og omfattende supportafdeling på det officielle websted parret med en venlig bot ved navn Garry, der spiller rollen som en live chat-operatør og er perfekt i stand til at besvare de fleste af dine spørgsmål. Garry er stadig imponerende som han bare er en bot, så han vil henvise dig til en menneskelig supportrepræsentant i det øjeblik han ikke er i stand til at give dig et tilfredsstillende svar. Dette er en meget elegant løsning efter vores mening, og Garry var i stand til at besvare 99% af vores forespørgsler.

Windscribe Pros & Ulemper

Når vi afslutter denne Windscribe-gennemgang, er her en hurtig oversigt over de funktioner, der har vævet os og aspekterne af den service, der kan bruge en vis forbedring.

Fordele

 • God hastighed og serverydelse
 • Fast kryptering
 • Talrige sikkerhedsfunktioner
 • Automatisk killswitch
 • Portvideresendelse
 • Perfekt fortrolighed
 • Servere i 60 lande
 • Understøtter alle populære platforme
 • Konfigurer generatorer til OpenVPN, IKEv2 og SOCKS
 • Dedikerede servere til Netflix
 • Spændende er tilladt
 • Ingen trafiklogfiler
 • Fremragende kundesupport bot + live support
 • Budget-venlige
 • Gratis begrænset version

Ulemper

 • 3-dages pengene-tilbage-garanti
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 17

map