Anonym VPN-anmeldelse

Anonym VPN ble lansert i 2015 som et ambisiøst prosjekt dedikert til å gi enestående online sikkerhet og hastigheter for surfing, streaming, nedlasting og lignende aktiviteter på nettet. Det er mye mer arbeid som skal gjøres for å oppnå deres endelige mål, men appen gjør fremskritt med hver nye oppdatering. Fortsett å lese vår dedikerte anonyme VPN-anmeldelse for å se om tjenesten deres kan dekke dine online sikkerhetsbehov.


anonymous hjemmeside

Interface

Anonym VPNs grensesnitt følger selskapets tilfeldige smak, men ikke i den tegneserieskapende grad av deres offisielle nettsted (unntatt Android). Vi forventet noe som ligner på TunnelBear, men Anonymous 'UI har et mye mer seriøst utseende. De svarte og hvite overtonene gir en smule eleganse, samt riktig kontrast.

Når du har logget deg på, kan du bruke det automatiske servervalget eller velge et manuelt. I motsetning til, la oss si, NordVPN gir ikke anonym VPN umiddelbart serverinformasjon (kapasitet, hastighet og så videre). Brukergrensesnittet deres bruker en minimalistisk tilnærming uten for mye "støy" og rot, og vi, for en, liker det.

anonymt VPN-grensesnitt

Ytelse og pålitelighet

Fartsprøven vår ga ingenting annet enn dårlige nyheter i denne saken, uansett hvor mange nettsteder vi prøvde å laste mens vi undersøkte etter denne anonyme VPN-gjennomgangen. Nå vet vi alle at bruk av VPN vil redusere forbindelsen din noe, men når du kommer til poenget med å ikke kunne laste Facebook fullstendig, har vi et alvorlig rødt flagg på hendene, som kommer fra en tjeneste som visstnok hovedsakelig brukes for streamingplattformer, for eksempel Popcorn Time. Vi prøvde også å koble gjennom ganske mye alle serverne, og alle kom tilbake med lignende resultater, uavhengig av nærhetsfaktor. Vi lar imidlertid plass for midlertidig funksjonsfeil, og vil prøve på nytt i god tid.

Multi-Platform

anonymvpn multiplatformAnonym VPN dekker bare de mest populære plattformene på dette tidspunktet. Denne listen inkluderer WindowsiOS, og Android. Nettstedet spesifiserer ikke nøyaktig hvilke versjoner appen støtter. Vi var også glade for å se at appen kan støtte ubegrensede samtidige tilkoblinger på forskjellige enheter. Dette kommer imidlertid med en advarsel siden Anonymous forbeholder seg retten til å begrense antall tilkoblinger til 3 per konto hvis de merker serveroverbelastning.

Funksjoner

En av de viktigste faktorene ved hvilken som helst VPN-tjeneste er om de fører trafikkloggene eller ikke. Anonym VPN lover en streng politikk uten logging, med påstand om at "personvern er deres for-, mellom- og etternavn."

På den annen side innrømmer de å samle inn data for å "forbedre tjenesten deres." Informasjonen vi snakker om inkluderer serverne du velger, hvor mange ganger du har brukt VPN, og datamengden du overfører i løpet av en dag. De lagrer den innsamlede informasjonen på en sikker server, men vi liker fortsatt ikke å se denne typen tilkoblingslogging, selv om den virkelig tjener til "læring og undersøkelser."

Anonym VPN bruker også dynamisk IP-adresser, som er en utmerket funksjon etter vår mening.

Tjenesten gir ubegrenset båndbredde, som går hånd i hånd med vår forrige bemerkning om at noen av Anonyme VPNs mest populære bruksområder antas å strømme og laste ned.

Nettstedet hevder at hastighet er en av de mest fremtredende funksjonene deres, og hvordan deres drøm alltid har vært å lage en VPN som du kan bruke uten å innse at den er der. Etter vår ydmyke opplevelse var det ikke tilfelle, da vi absolutt visste at det var der. Vi gjentar imidlertid at en midlertidig funksjonsfeil alltid er et alternativ, og at vi vil utføre ytterligere tester senere. Det hevdes også at spesialbygget avansert maskinvare og programvare er involvert i deres daglige virksomhet, men vi har ingen måter å bekrefte det noensinne. En annen mindre detalj vi ikke vet hvordan vi skal føle deg, er det faktum at YouTube-kommentardelen deres er permanent deaktivert. Vi er ikke spesielt glad i slik praksis generelt.

Når du har gravet litt dypere i klienten selv, vises et par nyttige funksjoner. Primært snakker vi om drepe bryteren, et velkomment tillegg til enhver VPN-tjeneste. Du har mulighetene til å starte appen ved innlogging, samt automatisk tilkobling ved hver oppstart. Du kan også velge protokoll eller bruke auto-funksjonen.

Sikkerhet og personvern

anonymousppn sikkerAnonym VPN leverer servere i rundt 20 land over hele verden. Europa er spesielt godt representert, i motsetning til Sør-Amerika, hvis innbyggere sannsynligvis vil måtte prøve lykken med amerikanske servere hvis de vil bruke tjenesten. Appen gir mulighet for deling av P2P, som er gode nyheter hvis du klarer å "fange" et anstendig klipp. Vi kunne ikke finne noen informasjon om selskapsregistreringen, dens beliggenhet eller andre data vi forventer å få fra et selskap som arbeider med online sikkerhet. Deres "prøve det og du vil se" tilnærming er definitivt ikke bra nok for oss. På toppen av det er det ikke nevnt noen kryptering overhodet, noe som er et svært urovekkende faktum på toppen av alle andre. "Vi bruker sterk industristandardkryptering" vil ganske enkelt ikke kutte den i dag. Vi la også merke til fraværet av konfigurasjonsfiler, og hindret oss i å manuelt etablere potensielle sikkerhetstiltak.

Brukerstøtte

Anonym VPN hevder at deres 24/7 brukerstøtte svarer innen 30 minutter eller mindre, men allmennheten er noe splittet over den. Vi prøvde å kontakte dem via Facebook i løpet av forskningsfasen for denne anonyme VPN-gjennomgangen uten nytte, så vi anslått at deres sosiale mediekontoer blir oppdatert omtrent (to ganger) ukentlig.

Det vi ikke liker i denne forbindelse er imidlertid det faktum at det ikke er noen live chat-funksjon. Du kan bare sende inn en billett og vente på svaret.

Prisalternativer

1 måned3 måneder6 måneder1 år2 år

1 måned $ 12,003 måneder / 6 måneder / 1 år $ 5,752 år /

Anonym VPN tilbyr 3 forskjellige prisalternativer:

 • 3-dagers prøveversjon - 2 $
 • Månedlig abonnement - 12 $
 • Årlig abonnement - 69 $anonym prissetting

Vi må si at det er ekstremt rettferdig å tilby en kort prøveperiode fra deres side. Du får 3 dager med å bruke appen for bare 2 dollar, noe som er nok tid til å avgjøre om den passer riktig for deg eller ikke. Tjenesten støtter også kampanjekoder, men vi kunne ikke finne noen kuponger / rabatter for øyeblikket.

Merk at du må kontakte brukerstøtten deres hvis du bestemmer deg for å melde deg ut. De vil automatisk fornye medlemskapet ditt og belaste deg ved slutten av abonnementsperioden, med mindre du sender dem en melding.

Anonyme VPN-proffer & Ulemper

På slutten av denne anonyme VPN-gjennomgangen, her er en rask oversikt over funksjonene som wowed oss ​​og aspektene ved tjenesten som kan bruke noen forbedringer.

Pros

 • Streng politikk uten logging
 • Enkelt og brukervennlig grensesnitt
 • P2P-deling
 • ubegrenset båndbredde
 • Drepe bryteren

Ulemper

 • Ingen live chat
 • Ingen krypterings detaljer
 • Ingen firmadata
 • Betydelig hastighet synker
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 30

map