Buffrad VPN-granskning

Buffert VPN har bara nyligen anslutit sig till den konkurrenskraftiga världen av leverantörer av virtuella privata nätverk, men det har redan blivit ganska populärt tack vare den kvalitet och den sekretessnivå den erbjuder sina kunder. Buffrat VPN kan nu även hittas på listor med de 10 bästa VPN-leverantörerna, som säger mycket om deras tjänst. De erbjuder utmärkt säkerhet och integritet, för att inte tala om funktionalitet. Läs detta Buffrat VPN granska för att ta reda på mer.


screenshot_18

Gränssnitt

En av de viktigaste faktorerna att beakta när det gäller användarupplevelse är definitivt ett VPN: s gränssnitt, dvs hur lätt det är att använda klienten. Buffert VPN har anpassade klienter för Windows, Mac OS X och Linux. De har också omfattande konfigurationsguider för iOS, Android och routrar.

Att installera Windows-klienten är så enkelt som det kan bli och det är också att använda den. Du kan enkelt välja ett land du vill ansluta till. Det som är särskilt trevligt är att du kan välja olika länder och markera dem som dina favoriter. Sedan dyker de upp överst på listan över länder. För att ansluta till en server måste du bara klicka på ett land. När du är frånkopplad är klientens överkant blå, när du ansluter till en server blir den gul och när du är ansluten blir den grön.

Buffert-VPN-gränssnitt

Prestanda och tillförlitlighet

Medan vi utför tester för vår buffert-VPN-granskning har vi grundligt granskat pålitlighetsdeterminanterna för denna VPN och vi måste säga att testningen gick mycket bra. Det fanns noll DNS-läckor, vilket är bra nyheter.

När det gäller prestanda finns det inget utrymme för fel. Buffrade VPN är uppenbarligen medvetna om detta, eftersom prestandan för denna VPN egentligen är ganska bra. En av de viktigare funktionerna i virtuella privata nätverk är hastighet och buffert VPN utmärker sig i denna avdelning.

Tänk dock på att din hastighet beror på din internetanslutning. Sanningen är, oavsett vilken VPN du använder, din anslutning kommer att drabbas lite, men det är inget dramatiskt. Buffert VPN visade bra prestanda vid streaming av filmer, ibland till och med några streaming kanaler fungerade utan problem.

Multi-Plattform

En annan stor fördel med buffrat VPN är att den är kompatibel med alla större operativsystem. Den har dedicerad anpassad programvara för Windows, Mac och Linux, vilket inte är så vanligt. Tjänsten har också hög kompatibilitet med ett brett utbud av andra enheter och plattformar, men det kräver viss manuell konfiguration. Till exempel är buffert VPN kompatibelt med routrar och smarta TV-apparater, vilket är bra om du vill komma åt Hulu, Netflix och andra liknande kanaler.

Funktioner

Buffrat VPN ger dig tillgång till blockerade webbplatser och kringgår onlinecensur. Vissa webbplatser har gränser för vissa användare på grund av olika begränsningar, vanligtvis geografiska. En VPN blockerar i princip dessa webbplatser för dig. Dessutom håller buffert VPN dig säker och anonym, döljer din riktiga IP och därmed din plats, skyddar din personliga information och känsliga data och håller hackare borta.

Företaget har för närvarande servrar i 46 länder i världen och antalet fortsätter att växa. Deras webbplats uppmanar alla användare att kontakta företaget och berätta var de vill se en server och företaget kommer att göra sitt bästa för att tillgodose dem. Detta låter som en saga eller ett tomt löfte i bästa fall, men med tanke på antalet servrar växer nästan varje månad, kan det bara vara något åt ​​det. Just nu har Buffered servrar på alla kontinenter och ingen stor geografisk region försummas.

Buffert VPN Featured

Denna VPN-leverantör tillåter obegränsad hastighet, bandbredd och serverväxling, vilket innebär att du ger dig stor flexibilitet. Du kan ansluta upp till fem enheter på samma gång, vilket är imponerande. De flesta leverantörer tillåter bara två eller kanske tre samtidiga anslutningar. Dessutom, om du konfigurerar VPN på din router, som du kan eftersom det stöds, kan du täcka hela huset och alla enheter i den.

Till skillnad från de flesta VPN-leverantörer använder buffert VPN endast OpenVPN-protokoll, vilket faktiskt inte är dåligt eftersom detta är det säkraste protokollet som för närvarande finns. Du kan till och med hitta en grundlig förklaring på deras webbplats varför de valde bara för OpenVPN.

Säkerhet och integritet

Som tidigare nämnts i denna granskade VPN-granskning använder Buffered VPN exklusivt OpenVPN. De väljer OpenVPN som sitt enda protokoll eftersom det är det säkraste på marknaden. Det är också extremt tillförlitligt, vilket innebär att användare inte behöver oroa sig för att förlora data. Slutligen är det superflexibelt och kringgår lätt brandväggar.

När det gäller sekretess kommer du att vara säker 24/7 från alla säkerhetsöverträdelser, vilket gör att du kan hålla din privata information (adress, kreditkortsuppgifter etc.) privat, utan att oroa dig för att någon kan hacka dig, även när du är ansluten till en allmän Wi-Fi.

De behåller inga loggar över dina onlineaktiviteter men de samlar in viss information såsom registrerings- och inloggningsdata, mängden data som överförs under anslutningen och anslutningens varaktighet. Förutom namn och adresser behåller de dessa loggar i 30 dagar. Vissa användare kan vara obekväma med detta, vilket är förståeligt. Å andra sidan är de belägna i Gibraltar, vilket betyder att de inte svarar på amerikanska eller brittiska myndigheter, i motsats till den vanliga missuppfattningen att Gibraltar är en del av Storbritannien och därmed medlem i Five Eyes-alliansen.

Stöd

Buffert VPN utvecklar fortfarande aktivt sitt kundsupportsystem. För närvarande tillhandahåller de en uppsättning självstudier som hjälper dig att komma igång. Du kan också hitta svar på några av de vanligaste frågorna. De har också omfattande installationshandledning.

Om du inte hittar lösningen på ditt problem i supportavsnittet på webbplatsen kan du kontakta deras kundtjänst via en supportbiljett. En av deras största nackdelar är att de inte har livechatt, vilket de flesta VPN-leverantörer erbjuder sina kunder.

Prissättningsalternativ

1 månad3 månader6 månader1 år2 år

1 månad $ 12.993 månader / 6 månader $ 9.991 år $ 6.602 år /

Precis som med de flesta VPN: er, ju längre din prenumerationsperiod, desto billigare är priset. Den mest populära planen är därför den årliga planen som kostar $ 8.25 per månad. Det faktureras årligen. Den tvååriga planen, som faktureras var sjätte månad, kostar $ 9.99 per månad. Den dyraste planen är den månatliga planen, som kostar $ 12.99 per månad.

Buffert VPN erbjuder en problemfri 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, vilket innebär att du kan få dina pengar tillbaka om du inte är nöjd med deras service.

Buffert VPN-prissättning

Buffrade VPN-proffs & Nackdelar

Avsluta denna granskade VPN-granskning, här är en snabb översikt över funktionerna som wowed oss ​​och aspekterna av tjänsten som kan använda vissa förbättringar.

Fördelar

  • Utmärkt hastighet
  • Fem samtidiga enheter
  • Anpassad programvara för Windows, Mac och Linux
  • Enkel att använda klient
  • Kompatibel med routrar och smarta TV-apparater

Nackdelar

  • Ingen kostnadsfri prövning
  • Ingen livechatt
  • De har några loggar
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 93

map