ibVPN granskning

ibVPN är en av de mest pålitliga VPN-tjänsterna idag, med många funktioner och olika planer och paket som kommer att möta behoven hos olika VPN-användare runt om i världen. Till skillnad från många andra VPN-leverantörer uppger inte den rumänska leverantören att 100 procent av sina kunder är nöjda med sina tjänster. Istället ger de verkliga resultat, med en genomsnittlig betyg på 4,54 för sina övergripande tjänster. I vår ibVPN-granskning kommer vi att fokusera på alla de viktigaste aspekterna av deras tjänst, som kan hjälpa dig att avgöra om du ska lita på denna VPN-leverantör med din online säkerhet och integritet.


ibVPN-hemsidan

Gränssnitt

I det ögonblick du börjar använda ibVPNs klientprogramvara inser du varför de blir allt populärare över hela världen. Till att börja med är det relativt enkelt att registrera sig på webbplatserna och kräver inte för mycket personlig information. När du bestämmer dig om du vill ge den kostnadsfria prövningen först eller vill ha den betalda tjänsten omedelbart fortsätter du med att ladda ner och installera VPN-klienten.

Klienten är snyggt klar och ganska enkel. När du har angett ditt användarnamn och lösenord får du välja serverplatser och protokoll. Det här är väldigt enkelt - allt du behöver göra är att välja vad som passar dina behov bäst. Tänk på att du kan ändra både servern och protokollet när som helst - ibVPN har 150 servrar i 47 länder, vilket är ganska imponerande.

ibVPN-gränssnitt

Prestanda och tillförlitlighet

Vad beträffar protokoll fungerar ibVPN med OpenVPN, L2TP, PPTP och SSTP, som alla är de vanligaste säkerhetsprotokollen du kan hitta idag. ibVPN erbjuder kunderna också chansen att använda ibDNS, webbplatsens mycket egna SmartDNS-tjänst, för att förbättra användarupplevelsen. När det gäller hastigheterna är det normalt att förvänta sig en viss avmattning när du använder ett VPN. Men ibVPN begränsar inte din hastighet och tillhandahåller olika servrar för att se till att du inte upplever en långsam anslutning.

Multi-Plattform

ibVPN är dedikerat till att ge sina kunder enkel åtkomst och maximal säkerhet oavsett vilken plattform de använder. Därför stöder de Windows, Linux, MacOS, iOS och Android och är kompatibla med mobila enheter som Windows och Android-smartphones, iPhone och iPad, såväl som med spelkonsoler som PlayStation 3 och Xbox 360.

ibvpn multiplattform

Funktioner

Som vi redan sa i vår ibVPN-granskning, har ibVPN över 150 servrar i 47 länder i världen. När det gäller täckningen är detta ganska bra, även om det definitivt finns leverantörer med fler servrar och bättre geografisk täckning. De har servrar i Australien och Nya Zeeland, regionen som ofta försummas, så användarna från Oceanien kommer definitivt att vara nöjda med tjänsten. Till och med Afrika är representerat, med servrar i Egypten och Sydafrika.

Denna VPN-leverantör skryter kryptering av militär kvalitet med 256-bitars SSL eller AES-nycklar, vilket gör dina banktransaktioner, kreditkortsinformation, personlig information och annan känslig information särskilt säker.

Som vi redan nämnde i avsnittet Multi-Platform i vår ibVPN-granskning, är ibVPN kompatibel med ett brett utbud av plattformar och operativsystem, inklusive spelkonsoler och routrar.

En av de unika funktionerna hos denna VPN-tjänsteleverantör är Automatisk återanslutningsfunktion. Som du förmodligen vet kan din VPN-anslutning avbrytas och du kan kopplas bort från ditt VPN. Genom att markera alternativet för automatisk återanslutning i klienten kopplas du automatiskt igen om något sådant skulle hända. Naturligtvis, om du inte bryr dig om den här funktionen, kan du helt enkelt lämna rutan inte markerad.

ibvpn-funktioner

En annan bra funktion är Internet Kill Switch. Den här funktionen skyddar dig från att få din trafik exponerad vid en oväntad koppling från VPN. Lägg bara till alla applikationer som du inte vill utsättas för i Kill Switch-applistan och om du kopplar ur kommer de att stängas av automatiskt. Som ni ser är detta ett mycket välkommet komplement till standarduppsättningen funktioner och något som definitivt skiljer ibVPN från andra leverantörer. Andra framträdande ibVPN-funktioner inkluderar snabbaste servern, snabbaste favoriter och roterande favoriter. Om du till exempel använder funktionen Snabbaste server kan din app hitta den snabbaste servern för din plats och automatiskt ansluta till den.

ibVPN erbjuder ett ganska trevligt urval av protokoll att välja mellan, inklusive OpenVPN, vilket föredras av många användare och de flesta experter eftersom det anses vara det säkraste, PPTP, vilket är snabbare men inte lika säkert, L2TP, vilket kräver lite extra ansträngningar för att konfigurera, SSTP och IPsec / IKEv2, som båda är mycket säkra.

Dessutom har ibVPN sin egen SmartDNS, vilket ger dig lite extra flexibilitet, särskilt om ditt huvudsakliga problem är att avblockera webbplatser och strömma innehåll som du annars inte kan. Det blockerar för närvarande mer än 300 kanaler. ibVPN har mobilappar för iPhone, iPad och Android, tillgängliga i iTunes respektive Google Play-butiker. Vad gäller Mac- och Windows-användare har leverantören lättanvända klienter tillgängliga för båda systemen.

ibVPN erbjuder också proxy-tillägg och IP-växlare för de mest populära webbläsarna, inklusive Chrome, Opera och FireFox. Du kan använda dessa tillägg gratis i Gästläge men kom ihåg att användare som inte betalar inte får åtkomst till alla platser och kopplas bort var tionde minut.

Säkerhet och integritet

ibVPN är en av de mest transparenta VPN-leverantörerna där ute och deras policyer framgår tydligt på deras webbplats. De brukade hålla några loggar under en period av sju dagar men har lyssnat på sina användare och beslutat att ändra denna policy. Vi rapporterar gärna det ibVPN har inga användarloggar överhuvudtaget längre. Du kan vara säker på att ibVPN är mycket engagerat i säkerhet och integritet, vilket endast kräver minimal personlig information under registreringsprocessen och gör att deras kunder kan göra betalningar via Bitcoin.

Stöd

Om avsnittet med vanliga frågor inte svarar på dina problem kan du skicka ett e-postmeddelande till kundsupport eller skicka in en supportbiljett som gör att du kan prata med en kundtjänstrepresentant så snart som möjligt. Du har också möjlighet att använda företagets livechatt, som är tillgängligt för alla kunder dygnet runt.

Prissättningsalternativ

1 månad3 månader6 månader1 år2 år

1 månad $ 4.953 månader / 6 månader $ 3.321 år $ 3.082 år /

ibVPN erbjuder flera paket baserade på syftet med att använda en VPN, inklusive tung strömning, regelbunden streaming eller fildelning och Torrent-nedladdning. Oavsett paket du väljer, det finns en 15-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med leverantörens tjänster. De erbjuder också en sex timmars gratis testversion för att testa deras funktioner, och vad som är bäst, inget kreditkort krävs.

Här är ibVPN: s paket:

 • Ultimate VPN kostar $ 4,95 per månad
 • Standard VPN kostar $ 3,08 / månad
 • Torrent VPN $ 3.08 / månad
 • Small Business VPN kostar $ 14,58 / månad
 • ibDNS / SmartDNS kostar $ 3.08 / månad

ibVPN-prissättning

ibVPN Pros & Nackdelar

När vi sammanfogar denna ibVPN-granskning, här är en snabb översikt över de funktioner som väckte oss och aspekterna av tjänsten som kan använda vissa förbättringar.

Fördelar

 • Olika paket och låga priser
 • Erbjuder ett gratispaket
 • 15-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Accepterar Bitcoin-betalning
 • Utmärkt enhetskompatibilitet
 • Aktiverar nedladdning av P2P

Nackdelar

 • Subpar kundsupport
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map