Gratis VPN versus Betaalde VPN – Welke is beter voor u?

Er zijn maar weinig dingen beter dan iets gratis krijgen - of het nu gaat om een ​​knipbeurt van de plaatselijke kapper, een fles goede wijn van een goede vriend of een nieuwe computer van uw werkgever, het maakt niet uit. Een van mijn vrienden heeft een diploma economie en ze zei dat de eerste regel die ze haar hebben geleerd, is dat er niets is waarvan mensen meer houden dan gratis dingen krijgen.


shutterstock_83026831

Dus je wilt verberg uw IP-adres Met een Anonieme VPN service, maar u wilt er niet veel geld voor betalen. Waarom zou u zelfs overwegen om voor een VPN-service te betalen met alle providers die hun services volledig aanbieden? gratis? Nou, ze bieden hun diensten gratis aan voor een reden en ik zou je adviseren om niet voor het aas te vallen, blindelings gelovend dat deze gratis VPN's net zo efficiënt zijn als degene waarvoor je eigenlijk moet betalen. Als dat zo was, zou dat betekenen dat sommige ontwikkelaars een manier hebben gevonden om alle diensten van een fatsoenlijke VPN te bieden en daarbij tegelijkertijd nul middelen spenderen.

Hier is een hint voor u: dat hebben ze niet.

VPN's zijn snel naar voren gekomen als een van de krachtigste hulpmiddelen voor het bewaken van iemands online privacy. Duizenden en duizenden mensen maken dagelijks een overstap naar een 'online' wereld en we zouden er verstandig aan doen de gevaren te realiseren die gepaard gaan met deze snelle verandering. Hulpmiddelen zoals antivirusprogramma's en lokale firewalls zijn niet langer genoeg om hackers, netwerk-snoops of de hel te voorkomen, zelfs uw internetprovider om niet in uw online bedrijf te komen. Om uw gegevens op de juiste manier te beschermen tijdens het reizen via internet, moet u VPN's gebruiken. En VPN's kosten geld. De gratis kunnen basisfuncties uitvoeren, maar wil je echt dat ze iets beschermen dat net zo belangrijk is als je persoonlijke privacy op internet?

shutterstock_264485885

Je hebt waarschijnlijk de uitspraken gehoord: "Er bestaat niet zoiets als een gratis lunch", evenals "Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook zo." Deze uitspraken zijn absoluut waar wanneer we het over hebben gratis VPN-service providers - bandbreedte, ondersteuning en hosting kosten allemaal geld. Dus hoewel u de provider geen geld hebt betaald, kunt u er zeker van zijn dat er op de een of andere manier een vergoeding wordt gevonden. Dit wordt meestal gedaan door je te overspoelen met advertenties of bandbreedtebeperking, wat nog erger is. Er zijn enkele gratis VPN-providers die zelfs zover gaan dat ze gegevens van gebruikers verzamelen om dat te kunnen verkoop de informatie aan potentiële marketeers. Als dat laatste goed met u is, wilt u zich misschien afvragen waarom u in de eerste plaats een VPN-service gebruikt. Als je het niet erg vindt om de overweldigend opdringerige advertenties en de tergend irritante throttling, dan heb je echt geen VPN nodig.

Betaalde gebruikers, aan de andere kant zal ontvangen de snelste en meest veilig VPN-service die technologie kan bieden. Eerst en vooral, een echte anonieme VPN-serviceprovider waarvoor u betaalt, biedt u onbeperkte snelheid (tot uw bandbreedte snelheidslimiet), onbeperkte bandbreedte en server-omschakeling, waardoor grenzeloos surfen, grote bestanden downloaden en HD-video's streamen via de VPN (probeer dit alles met een gratis provider en je zult het verschil in een mum van tijd zien). Als betalende klant ontvangt u ook ononderbroken VPN-diensten overal ter wereld en krijgt u toegang tot technische ondersteuning die klaar staat om al uw vragen 24/7 te beantwoorden.

woman-with-laptop-1Maar dit alles is triviaal in vergelijking met het belangrijkste probleem - veiligheid. Betaalde VPN-providers garanderen 100% dat uw browsen zo anoniem en veilig als menselijk mogelijk blijft. Het hele punt van het gebruik van VPN-servers is om nep-leads naar internet te geven, zodat uw browsen niet tot u herleidbaar is. Als een VPN-provider uw informatie aan de hoogste bieder wil verkopen, bladert u helemaal niet anoniem. Het goede nieuws is dat u niet veel geld hoeft uit te geven om een ​​uitstekende VPN-service te ontvangen. Zelfs enkele van de goedkoopste VPN-providers die er zijn, bieden zowel snelheid als veiligheid, voor maximale anonimiteit tegen betaalbare prijzen.

Kortom - gratis VPN-providers kunnen de basisdiensten terwijl betaalde VPN-providers u de vol pakket. Als u van plan bent een website te bezoeken die in uw land beperkt is, niet meer dan een of twee keer per maand, neem dan zeker de gratis optie. Maar als u van plan bent om meer dan dat te doen, wees dan niet verbaasd als u de gratis optie kiest en vervolgens niet de resultaten ziet waar u op hoopte. Vergeet niet dat er geen gratis lunch bestaat.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map