ВПНхуб преглед

Маја 2018. гигант за забаву за одрасле Порнхуб представио је сопствену ВПН услугу на одговарајући начин названу ВПНхуб. Порнхуб је повјерио мање познатом креатору мобилних апликација АппАтомиц развој својих ВПН апликација, које би требале бити брзе, сигурне и бесплатно доступне мобилним корисницима.


Без обзира на то да ли је Порнхуб-ов циљ да садржај за одрасле постане доступан онима који га не могу видети без ВПН-а или он само жели да допринесе племенитом циљу да поново постане бесплатан Интернет, његов ВПН је део софтвера који смо се нестрпљиво трудили. напоље. Откријте наше утиске и налазе у овом детаљном ВПНхуб прегледу.

ВПНхуб почетна страница

Интерфејс

Порнхуб је познат по својој наранчасто-црној схеми боја и одлучио је да својим ВПН апликацијама подари исти препознатљиви изглед. Сам дизајн је гладак и окружење необрађено, тако да можете пронаћи све што вам је потребно чим приступите апликацији. Нисмо велики обожаваоци преовлађујуће црне боје, али то чини јарко наранџасто дугме да омогуће лако навигацију.

И мобилне и десктоп ВПНхуб апликације су невероватно једноставне. Имају велико дугме за повезивање / прекидање везе једним притиском или једним кликом, једноставну листу сервера и мени са само неколико опција.

Листи сервера можете приступити тако што ћете кликнути или додирнути тренутно одабрани сервер који се налази испод дугмета за повезивање / прекидање и једним кликом или тапните на други сервер. Мени вам омогућава да се пријавите, пријавите проблем, погледате често постављана питања и основне информације о услузи, измените подешавања и купите Премиум верзију софтвера ако већ нисте. Што се тиче подешавања, нема се пуно за разговарати, јер апликације немају напредне поставке које се налазе у мноштву других ВПН-ова, чинећи измене поставки једноставним као омогућавање или онемогућавање нотификација притиском.

Апликације се могу инсталирати у једном кораку и пошто не постоји подешавање, можете их одмах почети користити.ВПНхуб интерфејс

Перформансе и поузданост

ВПНхуб-ова серверска мрежа није нарочито импресивна, што и не чуди с обзиром да је реч о младој ВПН услузи. Ако се одлучите за бесплатну верзију софтвера, можете приступити само једном серверу. С друге стране, Премиум верзија омогућава вам да одаберете било коју од скоро 30 доступних локација сервера. Већина сервера се налази у САД, али можете да се повежете и на сервере у Аустралији, Бразилу, Канади, Француској, Немачкој, Јапану, Холандији, Сингапуру, Јужној Кореји, Шпанији, Шведској и Великој Британији..

Иако нас листа расположивих сервера није изненадила, открили смо да су брзина и перформансе више него добре. У нашим тестовима, брзине су биле у просеку просечне до изнад просечне, у зависности од удаљености сервера. Открили смо да су перформансе прилично глатке, а апликације више него поуздане, посебно након исправке грешака који је решио проблеме са везом које су имали неки корисници пре последњег ажурирања.

За још добрих вести открили смо да нема пропуштања ДНС-а или ИП адресе, мада ипак препоручујемо повремено покретање тестова пропуштања како бисмо били сигурни да су ваши подаци у сваком тренутку сигурни.

Мулти-платформа

ВПНхуб је компатибилан са Виндовс, МацОС, Андроид и иОС уређајима. Нажалост, рутери, паметни телевизори и конзоле до сада нису на листи подржаних уређаја и услуга не нуди проширења за прегледач. Апликације за Андроид и иОС доступне су свим корисницима док су десктоп клијенти доступни само корисницима који плаћају. Уз плаћену претплату, услугу можете користити на највише 3 уређаја одједном. Бесплатна верзија, међутим, омогућава само 1 везу.

Карактеристике

Већ смо у овом ВПНхуб прегледу споменули да овој услузи недостају напредне функције, тако да ћемо се у овом одељку једноставно фокусирати на низ функција које су доступне и са бесплатном и плаћеном верзијом софтвера.

Са бесплатном верзијом, можете да користите услугу на Андроид и иОС уређајима и можете да приступите 1 серверу. Доступна локација сервера је унапред одабрана. Можете уживати у неограниченом пропусном опсегу, али морате да подносите огласе.

ВПНхуб могућности

Уз плаћену верзију, можете бирати између око 30 локација сервера, прелазити између послужитеља онолико често колико год желите и уживати у неограниченом пропусном опсегу, подршци 24/7, окружењу без огласа и већим брзинама. Услугу можете користити на највише 3 радна и мобилна уређаја.

ВПНхуб нуди прилично неспецифична објашњења функција које нуди, укључујући заштиту личних података, шифровани саобраћај, једноставност коришћења и подршку на више платформи. Не нуди П2П оптимизоване сервере - чак и не помиње П2П дељење. Корисне сигурносне функције попут прекидача за уклањање ВПН-а нису доступне.

Услуга обећава да ће вам омогућити приступ било којем садржају, где год да кренете, али истина је да сервис није доступан у свим светским земљама. Ова услуга не функционише у Бурми / Мјанмару, Куби, Ирану, Северној Кореји, Судану и Сирији и можда неће радити у Катару, Саудијској Арабији, УАЕ, Египту и Кини због цензуре коју је увела влада. Не постоје савети за потенцијалне кориснике у земљама са цензусом на Интернету.

Сигурност и приватност

Док истражујемо овај ВПНхуб преглед, оно што нас је највише разочарало је чињеница да сервис не нуди информације о врсти шифрирања и кориштеним протоколима. Ово је велики надзор, било да је намерни или не. Услуга само обећава да су сви ваши подаци у потпуности шифрирани, али без тачних података да бисте направили сигурносну копију захтева, морате само да верујете ВПНхуб-у да су ваши подаци заиста заштићени.

У погледу приватности, ВПНхуб тврди да не прати корисничке активности изван својих апликација и да не прати активности прегледавања корисника који су пријављени у његову ВПН. Надаље обећава да нећете дијелити ваше личне податке са повезаним трећим лицима. Међутим, треба имати на уму да се ваши лични подаци могу прикупљати ради провере вашег идентитета приликом пријављивања и даље користити у сврхе као што је "интерно чување записа", што није нешто што радо читамо у политици приватности ВПН услуге. Поред тога, коришћењем ове услуге прихватате да се придржавате закона државе Калифорнија у САД-у.

Сигурност и приватност ВПНхуб-а

Подршка

Са ВПНхубом имате две могућности ако вам је потребна помоћ. Можете да прегледате одељак ФАК, који покрива најосновније информације о услузи. Ако не пронађете оно што вам је потребно, можете ићи с опцијом број два која је у контакту са службеницима за подршку путем е-поште. На жалост, веб локација не садржи ливе цхат, тако да не можете добити брз одговор кад год вам треба помоћ. Услуга обећава подршку 24/7 са Премиум верзијом услуге, али подршка за ћаскање уживо и даље није опција, што значи да се термин 24/7 подршка користи прилично лагано..

Опције цена

1 месец3 месеци6 месеци1 година2 године

1 месец $ 12.993 месеци / 6 месеци / 1 година $ 7.502 године /

Као што је већ неколико пута наведено у прегледу ВПНхуб-а, ово ВПН решење је доступно бесплатно са неограниченом пропусношћу и на иОС и Андроид мобилним уређајима.

Ако се одлучите за Премиум, плаћену верзију софтвера, услугу можете користити и на радним и на мобилним уређајима и добити приступ свим функцијама и серверима. Можете бирати између две опције - месечне претплате и повољније годишње претплате. Уз месечну претплату плаћате $ 12,99 месечно. Годишњи трошкови претплате 7,50 УСД месечно, то је, 89,99 УСД годишње. Можете испробати Премиум верзију ВПНхуб-а са 7-дневним бесплатним пробним временом.

ВПНхуб Прос & Цонс

Док закључујемо овај преглед ВПНхуб-а, ево кратког прегледа функција које су нас пробудиле и аспеката услуге који би могли користити неко побољшање.

Прос

  • Једноставан за коришћење
  • Добре брзине
  • Неограничена пропусност чак и код бесплатне верзије
  • Функционалне апликације
  • Бесплатне верзије за Андроид и иОС
  • 3 истовремене везе
  • 7-дневно бесплатно пробно време

Цонс

  • Лоше карактеристике
  • Нема података о шифровању

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 + = 93

map