proXPN pregled

proXPN jedna je od onih VPN usluga koja zadivljuje u gotovo svakom segmentu. Omogućuje vam da zaobiđete geo-ograničenja koja postoje u vašoj zemlji, da pregledate sav sadržaj koji vam se sviđa bez ograničenja i da to učinite dok se osjećate (i budete) potpuno sigurni i zaštićeni. Tvrtka nudi dobru enkripciju i radi na najčešće korištenim platformama i operativnim sustavima. Ima poslužitelje širom svijeta i, što je najvažnije, možete koristiti njihove usluge besplatno. proXPN uživa vrlo dobru reputaciju zahvaljujući svojim pouzdanim uslugama, povoljnim cijenama i pohvalama svojih mnogih korisnika.


ProXPN početna stranica

Sučelje

Klijent je vrlo jednostavan za korištenje. Postavljanje je jednostavno, ali ako naiđete na neke probleme, postoje ili detaljni vodiči ili lako na raspolaganju pomoćno osoblje. Prije preuzimanja klijenta, morate se registrirati i stvoriti račun nakon čega odaberete plan koji želite i nastavite s preuzimanjem klijenta. Kao što je spomenuto gore, postavljanje i konfiguracija su prilično jednostavni i mogu se obaviti u trenu.

Isprobali smo Windows klijent i otkrili da je jednostavan, malo osnovni čak i na dobar način. Možete lako odabrati poslužitelj na koji se želite povezati, protokol koji želite koristiti, a možete se odlučiti za ručnu VPN vezu ili automatsku vezu pri pokretanju sustava.

ProXPN sučelje

Performanse i pouzdanost

Brzine postignute putem proXPN su dobre, ali reći da su velike bile bi pretjerane. Uvijek postoji neki gubitak brzine prilikom upotrebe VPN-a, ali otkrili smo da, kada se povežete s vrlo udaljenim poslužiteljima, brzine preuzimanja mogu se čak smanjiti na pola. Ipak, čak i s najsporijim vezama, trebali biste biti u mogućnosti strujati sadržaj, koristiti Skype i igrati igre bez većih usporavanja ili punjenja.

proXPN ima puno poslužitelja koji se strateški nalaze širom svijeta, ali većina ih se nalazi u Sjedinjenim Državama. Postoje neki poslužitelji u Europi (London, Amsterdam…), kao i u Singapuru, Hong Kongu, Australiji i Kostariki.

Multi-Platform

proXPN je podržan Windows, Mac, iOS i Android. U osnovi, možete ga koristiti na računalu ili mobilnim uređajima - ili na oba. Nažalost, klijent nije kompatibilan sa Linuxom. Ne možete ga koristiti ni na usmjerivaču. Za sada nema aplikacija za iOS i Android, ali je ručno postavljanje objašnjeno vrlo detaljno, s pruženim snimkama zaslona.

Značajke

proXPN maskira ili mijenja vašu IP adresu, tako da u osnovi sve što radite na mreži ostaje privatno i skriveno od znatiželjnih očiju. To je glavna značajka ove VPN usluge, zajedno s zaštitom vrijednih osobnih podataka, kao što su podaci o kreditnoj kartici, brojevi socijalnog osiguranja i tako dalje. Također je od vitalne važnosti za one koji često koriste javne vruće točke jer se puno krađa podataka događa upravo kroz takve veze.

Druga važna stvar koju proXPN čini je prikrivanje stvarne lokacije. Ovo je važno jer su određene web stranice i web sadržaji izvan granica za ljude koji žive u određenim dijelovima svijeta. Kada koristite VPN, možete pristupiti bilo kojoj od tih web stranica, bez obzira na ograničenja.

Kada je u pitanju brzina, besplatni računi su nažalost ograničeni na 300Kbps, dok premium premium dolaze s neograničenom brzinom. Premium računi također imaju bolji (širi) pristup poslužiteljima tvrtki, koji se nalaze strateški širom svijeta. Mnogi se poslužitelji nalaze u Sjedinjenim Državama, ali postoje i lokacije poslužitelja u Švicarskoj, Otoku, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj, Kanadi, Australiji, Hong Kongu, Singapuru, Kostariki i Japanu. Imajte na umu da se besplatni korisnici mogu povezati samo s jednim jedinim serverom koji se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji je u osnovi beskoristan za one koji se nalaze u Europi, na Bliskom Istoku, u Rusiji, Japanu, Kini i tako dalje.

proXPN nudi zanimljivu značajku nazvanu VPN Guard. Ova značajka rezervirana samo za premium korisnike nudi dodatni sigurnosni mehanizam koji automatski isključuje vaš promet ako neočekivano padne VPN veza. Možete odlučiti koji će se program isključiti u slučaju da se prekinete.

Ovaj VPN pružatelj nudi mogućnost izbora između IPSec, PPTP i OpenVPN. OpenVPN je definitivno najsigurniji, ali nije lako postavljati i instalirati na razne uređaje kao PPTP. OpenVPN također uzrokuje sporije veze. IPSec je relativno nov, pruža snažniju, stabilniju enkripciju i bolju sposobnost ponovnog povezivanja.

Propusni opseg je neograničen za premium korisnike, a isto tako i prebacivanje poslužitelja. proXPN VPN usluge mogu se koristiti na vašim mobilnim uređajima, ali, opet, to je nešto što je rezervirano samo za plaćanje klijentima. P2P dijeljenje (bujica) dopušteno je na premium računima.

Sigurnost i privatnost

Kao što je već spomenuto u ovom proXPN pregledu, ovaj VPN omogućava vam izbor između OpenVPN, IPSec i PPTP (koji je dostupan samo klijentima koji plaćaju), a šifriranje ide do 2048-bitnih, što je prilično impresivno.

Što se tiče privatnosti, tvrtka vodi neke zapise vaših sesija. Preciznije, evidentira veze s poslužiteljima. Ovi se trupci očiste nakon 14 dana. Tvrtka navodi da ne može vidjeti web stranice kojima pristupate ili pratiti vaše mrežne aktivnosti niti pruža takve podatke trećim osobama, što bi većini korisnika trebalo biti dovoljno uvjeravanje..

podrška

proXPN pruža svojim telefonskim brojevima telefonske brojeve za pozive u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema, što je naravno, ali nije jako korisno za one izvan Sjedinjenih Država koji nisu baš ludi za upućivanjem takvih međugradskih poziva. Tvrtka navodi da je na raspolaganju pomoćno osoblje 24/7 putem telefona, e-maila ili namjenskog računa na Twitteru. Prema našem iskustvu, to nisu prazna obećanja - obično se reagiraju u nekoliko minuta ako ih kontaktirate putem e-maila ili Twittera.

Opcije cijena

1 mjesec3 mjeseci6 mjeseci1 godina2 godina

1 mjesec / 3 mjeseca 9.986 mjeseci 8.331 dolara 8.331 god. 6.252 god. /

Kao što smo već rekli u ovoj proXPN recenziji, ovaj vam VPN pružatelj nudi besplatan paket, ali samo da budemo jasni, ovaj paket ima vrlo ograničene značajke i funkcije, zato preporučujemo da se odlučite za „premium“. Mjesečni „premijski“ paket košta 6,25 USD za razdoblje od 12 mjeseci. Tromjesečna pretplata košta 9,98 USD mjesečno, a šestomjesečna pretplata 8,33 USD. Sve pretplate na premium dolaze s 30-dnevnim probnim periodom.

PRO XPN cijene

proXPN Pros & kontra

Završavajući ovaj proXPN pregled, evo kratkog pregleda značajki koje su nas probudile i aspekata usluge koji bi mogli koristiti neko poboljšanje.

prozodija

  • Dobra sigurnost i zaštita privatnosti
  • Brz i koristan sustav podrške
  • Klijent jednostavan za korištenje
  • Besplatna pretplata i probno razdoblje bez rizika

kontra

  • Prosječne brzine
  • Nije kompatibilno s Linuxom
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 80

map