A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

Mi a BBC iPlayer??

A BBC iPlayer egy híres platform, amely lehetővé teszi a BBC műsorok online megtekintését. Pontosabban, ez egy streaming, televízió, felvétel és rádió szolgáltatás, amelyet a BBC indított. A Netflix, a Hulu és más népszerű streaming platformokhoz hasonlóan a BBC iPlayer különféle operációs rendszerek és eszközök széles skáláját fedi le.. 


Live Stream Video MultimediaA BBC iPlayer a 2007. decemberi kezdeti bevezetése előtt sok visszaéléssel szembesült a potenciális felhasználóktól a gyakori késések, valamint a folyamatos műszaki és márkanevű problémák miatt. Az eredeti szolgáltatást 2005 októberében indították el, és a teljes szélessávú felhasználók által elvégzett két próbaév alatt két évet el kellett indítani. 

2016. szeptember előtt a BBC iPlayer-felhasználóknak nem kellett érvényes TV-engedéllyel rendelkezniük, hogy élvezhessék a televíziós és / vagy rádióműsorokat. Manapság, függetlenül attól, hogy érdekli-e az élő vagy az igény szerinti tartalom, a felhasználóknak licencre van szükségük. Annak ellenére, hogy meglehetősen szigorú, ez az intézkedés továbbra is megbízhatósági rendszert alkalmaz, anélkül, hogy külön észlelési intézkedéseket hozna. Ezenkívül a felhasználóknak most be kell jelentkezniük a BBC ID fiókkal a tartalmak streamingjéhez, a CBBC és a CBeebies kivételével. 

A BBC iPlayer tartalmakhoz való hozzáférés során a legnagyobb probléma az a tény, hogy 2011-től a TV-műsorok csak az Egyesült Királyságban található IP-címektől érhetők el.. 

Hogyan érhető el a BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül?

A BBC iPlayer tartalma nem közvetíthető az Egyesült Királyságon kívül, ami számos problémát okoz. Először is, az Egyesült Királyságban nem élő emberek csak néhány rádiócsatornán keresztül érhetnek el semmit. Ennél is fontosabb, hogy az érvényes televíziós engedéllyel rendelkező brit nem fér hozzá a BBC műsoraihoz külföldről, noha már fizettek a szolgáltatásért. Az engedély jelenlegi költsége 150 £ színes és 50 £ fekete esetében&fehér televíziók. 

Ennek a kellemetlenségnek azonban néhány módja is lehet. Használhat VPN-t vagy intelligens DNS-szolgáltatást. Ezen kívül az Xbox és a PS4 lehetővé teszi a DNS-beállítások átgondolását az elsődleges és másodlagos DNS-számok manuális megadásával. 

Smart DNS Vs. VPN a BBC iPlayer feloldásához

A VPN és az intelligens DNS egyaránt lehetővé teheti az összes geo-lock tartalomhoz való hozzáférést, de ezek nagyon különböző szolgáltatások, és külön magyarázatot érdemelnek. Miután megértette működésüket, megalapozott döntést hozhat, és megszerezheti az Ön igényeinek és preferenciáinak legmegfelelőbb lehetőséget.  

VPN

A VPN használatához telepítenie kell egy kis darab szoftvert az eszközére. Ezután a VPN ügyféllel választja ki az optimális szerver helyet az Egyesült Királyságban. Miután rákattint a „Csatlakozás” gombra, akkor úgy fogja használni az internetet, mintha ténylegesen az Egyesült Királyságban lenne. Ha például Németországban él, és azt akarja, hogy a BBC iPlayer azt gondolja, hogy valójában az Egyesült Királyságban van, csak válasszon egy brit szervert, és jó. 

Pár néz videót a tablettaAnnak érdekében, hogy a népszerű online platformokat megcélozzuk, a VPN titkosított alagutat hoz létre, amelyen keresztül minden adat átadódik. Ez azt jelenti, hogy az internetes forgalom 100% -a teljesen titkosítva lesz, még mielőtt elhagyná az eszközt. Amint a VPN titkosítja a kommunikációt, az adatokat elküldi a kiválasztott brit szervernek. Amikor eléri a szervert, a forgalmat visszafejti és elküldi az eredeti helyére. Alsó sor: mivel a forgalom titkosítva van, amíg el nem éri a kiválasztott szervert, akkor a kiszolgáló jelenik meg az adatok kiindulópontjaként, ami alapvetően az, hogy a földrajzi feloldás hogyan működik a VPN-ekkel. 

A régiós zárak megkerülése csak egy a sok előnye közül, amelyeket a szilárd titkosítás kínál. Ezenkívül megakadályozza a rosszindulatú harmadik feleket abban, hogy megfigyeljék az internetes tevékenységeit, elrejti a P2P-forgalmat a nem hivatalos forrásoktól, megóvja magánéletét a kíváncsiskodó szemektől, beleértve az internetszolgáltatót és a kormányt, és megakadályozza, hogy bárki is követhessen téged. 

Intelligens DNS

Az intelligens DNS-szolgáltatás egészen másképp működik, mint a VPN. Mindenekelőtt nem fogja titkosítani az online forgalmat és nem rejti el az IP-címét. 

Annak megértése érdekében, hogyan működik az intelligens DNS rendszer valóban, először tudnia kell, mi a DNS szerver. A DNS egy rövidítés, amely a „domain name system” kifejezést jelenti, és amely arra utal, hogy az internetes domainneveket (mint például a thevpnlab.com) lefordítják olyan IP-kbe, amelyekhez az eszköz csatlakozik. Más szavakkal, a DNS-rendszer összekapcsolja a keresési sávba beírt címet egy numerikus címmel, amely az adott weboldal tartalmát tartalmazza. A legtöbb esetben az emberek az internetszolgáltatójuk által biztosított DNS-kiszolgálót használják, mivel ez általában földrajzilag közel van, és képes kezelni az összes domain névre küldött kérést.. 

Ha nincs ilyen lehetőség, nézzük meg, hogyan működik az intelligens DNS szolgáltatás valójában. Az internetszolgáltató által biztosított helyi DNS-kiszolgáló használata helyett a kapcsolatot egy szolgáltató tulajdonában lévő DNS-en keresztül kezeljük, amely a forgalmat egy proxyszerverre irányítja. Más szóval, díj ellenében a társaság az Ön internetes forgalmának egy részét átirányítja saját védett DNS szerverén keresztül. 

Alapvetően az intelligens DNS valójában becsapja a webhelyeket abban, hogy azt hitte, hogy földrajzilag életképes helyről fér hozzá. Ahelyett, hogy a BBC iPlayer azonosítja az Ön valós címét például az Egyesült Államokban, akkor azt fogja gondolni, hogy az Egyesült Királysághoz fér hozzá..

Ha VPN-t vagy DNS-t használ??

A legfelső szintű VPN-ek és az intelligens DNS-szolgáltatások az összes népszerű streaming-platformon működnek, tehát mindez személyes preferenciáinak felel meg. A VPN-ek ugyanakkor titkosítják az online forgalmat és elrejtik a valódi IP-jüket, ami nyilvánvaló előnye.

Másrészt a titkosítás és a kiegészítő biztonsági és adatvédelmi intézkedések lelassítják a kapcsolat sebességét, tehát ha az Internet sebessége alacsonyabb, az intelligens DNS jobb megoldás lehet az Ön számára..

Lényeg, hogy mindkét típusú szolgáltatás lehetővé teszi a BBC iPlayer feloldását, ám helyzetétől függően az egyik egyértelműen jobb lesz a másiknál. VPN-t kell választania, ha:

  • Szeretne további online privacy & Biztonság 
  • Van gyors internetkapcsolat 
  • Nem túl technikus hozzáértés  

A DNS-t azonban akkor kell választania, ha:

  • Csak fel szeretné engedni a földrajzilag korlátozott tartalom feloldását extra biztonság nélkül 
  • Lassabb a kapcsolat 
  • Ne törődjön a DNS-beállítások megkönnyítésével 

Mitől lesz jó VPN a BBC iPlayer számára?

Sok más népszerű streaming-platformhoz hasonlóan a BBC iPlayer is véget nem érő háborút keres a VPN-ek és más feloldó szolgáltatások ellen. Szakértői csoportja folyamatosan azon dolgozik, hogy új módszereket találjon a VPN-forgalom teljes felismerésére és blokkolására. Ezen erőfeszítés eredményeként sok olyan VPN, amelyek a múltban megkerülhetik a földrajzi korlátozásokat, már nem képesek megtenni. A BBC iPlayer feloldása egyszerűen túl költséges és időigényes lett, ezért a jó hírű VPN-szolgáltatók közül sokan csak feladták. 

Wi-Fi On Digital TabletA BBC iPlayer számára a legjobb VPN-k listáján szerepelnek azok a VPN-szolgáltatók, amelyek hagyományosan képesek voltak megkerülni a regionális korlátozásokat, és a mai napig továbbra is megkerülik a BBC iPlayer mögött álló csapat erőfeszítéseit. Mindannyian sok pénzt és erőfeszítést tettek azért, hogy lehetővé tegyék ügyfeleiknek, hogy streaming ezt a platformot a származási országon kívül, miközben megfelelnek a szigorú rangsorolási kritériumok. 

További figyelmeztetés nélkül nézzük meg, hogy mi teszi a legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára: 

Nagy kiszolgálói hálózat

A BBC iPlayerhez való csatlakozás sokkal trükkösebb, mint például a Netflix USA elérése, mivel csak az Egyesült Királyságbeli szerverekkel kell együttműködni. Még ha nem is fér hozzá a Netflix USA-hoz, akkor valószínűleg továbbra is streamingre juthat az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Japán és más verziók. Másrészt, ha a BBC iPlayer megjelöli az összes brit szerverét, akkor már nagyon sokat elkészítettél ezzel a platformon. 

Ezért rendkívül fontos, hogy a választott szolgáltatója széles körű VPN-kiszolgálókkal rendelkezzen az Egyesült Királyságban, így még ha néhányat meg is jelölnek, még mindig sokkal több lesz a számodra, amelyeken keresztül csatlakozhat.. 

Gyors csatlakozási sebesség

A streaming nagyon igényes művelet, különösen, ha kedvenc tartalmát nagyfelbontású nézni szeretné. Mindannyian tudjuk, hogy a késés és a pufferolás tönkreteheti az egész élményt.

Ezen kívül minden olyan szoftver, amely titkosítja az internetes forgalmat, legalább bizonyos mértékben befolyásolja az összeköttetés sebességét. Az elismert forrásokból származó VPN-k minimalizálják ezt a csökkenést. Ezért, ha el akarja kerülni a lemaradást okozó kérdéseket, ki kell választania egy olyan nagysebességű VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatót, amelyek nem állítják le a natív kapcsolat sebességét.. 

Szilárd adatvédelem & Biztonság

A VPN használatának egyik fő eleme a szoftver azon képessége, hogy titkosítsa a forgalmat és elrejtse az igazi IP-címet. Amellett, hogy megengedi magának a BBC iPlayer félrevezetését, ez megóv minden rosszindulatú harmadik féltől is, és megakadályozza, hogy bárki - köztük az internetszolgáltató és a kormány - szimatoljon a kapcsolata körül. Ideális esetben ez szigorú bejelentkezési tilalmi politikával is párosul.  

Több egyidejű kapcsolat

Minden modern háztartás legalább két-három eszközt használ egy adott ponton, ezért az is fontos, hogy mindegyiket egyszerre egyetlen VPN-sel lefedje. A jó hírű VPN szolgáltatók mindig lehetővé teszik a több egyidejű kapcsolat létesítését, így senkinek nem kell várnia a fordulatot, vagy védetlenül böngésznie az internetet, amíg a legfrissebb brit híreket közvetíti.. 

Többplatformos támogatás

Valódi munka elvégzéséhez a BBC iPlayer számára a legjobb VPN-nek is kompatibilisnek kell lennie az Ön által választott eszközzel. Ezért olyan szolgáltatásokat keresünk, amelyek a lehető legtöbb különböző platformot fedik le. 

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

Miután az összes fő VPN-szolgáltatást kíméletlen tesztkészletünknek tesszük ki, felállítottuk a BBC iPlayer legjobb VPN-jeinek végső listáját, és teljes teljesítményük alapján rangsoroltuk őket. Olvassa el az alábbiakban szereplő mini-áttekintéseket további információkért.

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A BBC iPlayer az egyik legnépszerűbb streaming-platform, amelyre csak az Egyesült Királyságból lehet hozzáférni, hacsak nem rejti el valós helyét olyan megbízható, földrajzilag elhitető VPN-sel, mint a Surfshark..

Bár a Surfshark meglehetősen fiatal, már bevált márka a piacon, köszönhetően a sebesség, biztonság és kedvező elhelyezkedés kiváló kombinációjának, minden kötelező adatmegőrzési törvény nélkül. Ráadásul a vállalat soha nem vezet tevékenységi naplót, ideértve a meglátogatott webhelyeket és a velük való interakciót sem.

A házon belüli tesztelésünk során probléma nélkül képesek voltunk hozzáférni és közvetíteni a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül. Őszintén meglepődtünk a szerverek sebessége és a teljesítmény ingadozások hiánya miatt.

A Surfshark a geográfia képességein kívül átfogó biztonsági csomaggal is rendelkezik, beleértve az IKEv2 és az OpenVPN protokollokat, az AES-256 titkosítást, egy hirdetés / malware / nyomkövető blokkolót és egy megbízható automatikus gyilkos kapcsolót. A Whitelister alkalmazás lehetővé teszi a VPN-védelem nélküli programok futtatását, ami különösen a banki alkalmazásokhoz hasznos. Az álcázás funkció ezzel szemben megakadályozza, hogy bármely online entitás (beleértve az internetszolgáltatót is) észlelje a VPN-forgalmat.

Jelenleg a Surfshark több mint 1000 szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és korlátlan egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap
A NordVPN egy panamai székhellyel rendelkező szolgáltató, amely valószínűleg az egyik legjobb VPN-hely a világon, messze a beavatkozó törvényhozási erőfeszítésektől és a nemzetközi kémkedéshálózatoktól. Jelenleg körülbelül 5100 VPN-szervert működtet 62 országban, amelyek közül 500-at az Egyesült Királyságban találnak. A NordVPN nem ismert csodálatos csatlakozási sebességgel, de elég jól teljesít. Nagyobb problémák nélkül képesek voltunk a BBC iPlayer közvetítésére. 

A NordVPN az egyetlen ilyen jellegű szolgáltatás, amely dupla AES-256 titkosítást kínál. Más szavakkal, szó szerint senki sem zavarhatja meg a kapcsolatot, vagy figyelheti az internetes forgalmat. A csatlakozási protokollokkal kapcsolatban az OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP és IPSec támogatását támogatja. A DNS szivárgás elleni védelem és egy automatikus gyújtáskapcsoló a csomagban található. Mindez párosul a szigorú bejelentkezési tilalmakkal.  

A szoftver legfeljebb 6 egyidejű kapcsolatot támogat, és kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome / Firefox (bővítmény), Raspberry Pi, útválasztók, Fire TV és sok más platformmal..  

A NordVPN teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. 

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3
A CyberGhost egy román VPN-szolgáltató, amelyet nemrégiben szerepelt egy Crossrider nevű izraeli cég. A Crossriderhez való csatlakozása óta a CyberGhost némi komoly beruházást kezdeményezett, ami egy már rendes VPN-t még jobbá tett..

A CyberGhost jelenleg több mint 4600 VPN-szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, amelyek közül legalább 300 Londonban és Manchesterben található. A CyberGhost használatának további előnye, hogy mindig ellenőrizheti, hogy melyik szerver van online, és hány ügyfél használja.

A forgalom AES-256 titkosítással való titkosításán kívül a CyberGhost lefedi az OpenVPN, IKEv2, PPTP és L2TP / IPSec kapcsolati protokollokat. Ezenkívül rendelkezik a DNS és az IP szivárgás elleni védelemmel, egy automatikus gyújtáskapcsolóval és szigorú naplózási tilalmú politikával.

A CyberGhost akár 7 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, ami túlságosan lenyűgöző. Támogatja a Windows, a MacOS, az iOS, az Android, a Linux, az útválasztók és más platformokat.

Ha nem elégedett teljesen a CyberGhost-szal, akkor az eredeti vásárlástól számított 45 napon belül teljes visszatérítést kérhet (havi tervek esetén 14 nap).

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN jelenleg a legjobb VPN-szolgáltatás, amikor a BBC iPlayer feloldásának képességéről van szó. Jelenleg több mint 3000 szupergyors VPN szervert tartalmaz 160+ városban és 90+ országban, köztük 6 szerverhelyet az Egyesült Királyságban, amelyek mindegyike tökéletesen működik a BBC iPlayer-rel. Az ExpressVPN használata minimálisan befolyásolta a kapcsolat sebességét, így a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű adatfolyamot képesek voltunk streamingre továbbítani.

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, amelyeknek nincs kapcsolatuk az Egyesült Királysággal, kivéve a tényleges „brit” szót. Az AES-256 titkosítással titkosítja az Ön forgalmát, és OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec és SSTP kapcsolati protokollokat kínál. Ezenkívül védi a DNS-szivárgásoktól, és megbízható automatikus killswitch funkcióval rendelkezik. A társaság semmilyen naplót nem vezet.

A szoftver akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, amely ideális a modern igényeinkhez. Támogatja a Windows, Mac, iOS, Android, Linux, útválasztók, Chrome / Firefox / Safari (böngésző-kiterjesztések), Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation, Android TV Box és még sok más lehetőséget..
Az ExpressVPN teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, kérdéseket nem tettek fel.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. RÖGZÍTÉS

A legjobb a BitTorrent felhasználók számára - Áttekintés
9,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 9,99 USD

A Torguard honlapja
A TorGuard az Egyesült Államokban bejegyzett tiszteletben tartott VPN-szolgáltatás. Helyének nem kell aggódnia, mivel légmentesen bejelentkezik. A cég több mint 3000 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban, korlátlan sebességgel és sávszélességgel, sőt a TorGuard Stealth Proxy-val is. A teljes összeköttetési sebesség meghaladta a lenyűgözőt, még a legerősebb biztonsági beállításokkal is.

A TorGuard lehetővé teszi a titkosítás nélküli (a maximális sebesség elérése), a Blowfish-256 CBC, AES-128 és AES-256 közötti választást, párosítva az RSA-2048 kézfogással és az SHA-512 hitelesítéssel, ami a mai napoknak megfelelően rendkívül biztonságos konfiguráció. szabványoknak. Ami a csatlakozási protokollokat illeti, az OpenVPN-re, az SSTP-re és az L2TP / IPSec-re vonatkozik. A DNS szivárgás elleni védelmet a megbízható automatikus gyújtáskapcsolóval együtt is megvalósítják.

Egyszerre akár 5 eszközt csatlakoztathat, és a szoftver kompatibilis a Windows, a MacOS, az iOS, az Android, a Linux, az útválasztók és sok más platformon..

A TorGuard 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, kérdéseket nem tettek fel.

Olvassa el a teljes TORGUARD ismertetőt

6. PrivateVPN

Legjobban a biztonsági szörfözők számára Áttekintés + A mi minősítésünk
8,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 7,67 USD

privatevpn honlap
A PrivateVPN egyre népszerűbb VPN-szolgáltató, amelyet Svédországban építenek be. Híressé vált lenyűgöző sebességével és garantált zavartalan kapcsolataival. Jelenleg több mint 150 szervert kínál 60 országban, köztük 5 szervert Londonban és 1 Manchesterben. Ez párosul egy szigorú bejelentkezési tilalmi politikával.

A PrivateVPN titkosítja a felhasználói forgalmat AES-256 titkosítással, RSA-2048 kézfogással és SHA-256 hitelesítéssel. Támogatja az OpenVPN, PPTP, L2TP, HTTP Proxy, IPSec és SOCKS5 programokat. Ugyancsak megbízható DNS-szivárgás-védelemmel és automatikus automatikus kapcsolóval rendelkezik.

A szoftver akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és jelenleg támogatja a Windows, a MacOS, az iOS és az Android rendszert. A PrivateVPN teljes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

Olvassa el a teljes PrivateVPN ismertetőt

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map