A legjobb VPN-k a Hulu számára

Mi az a Hulu??

A Hulu, a Netflix és az Amazon Prime mellett, jelenleg az USA-ban a 3 legnépszerűbb streaming szolgáltatás közül az egyik. 2007-ben a film- és televíziós iparág nagy szereplőinek csoportja alapította, köztük Walt Disney, a 21st Century Fox, a Comcast és a Time Warner..


Míg kezdetben a legnagyobb televíziós hálózatok számára egyszerű megoldásként fejlesztették ki, hogy kiterjesszék elérhetőségüket és átkerüljenek a TV-ről a számítógép képernyőjére, a Hulu gyorsan kibővítette az eredeti koncepciót. A szolgáltatás már elérhető iPhone készülékeken, iPad készülékeken, Android okostelefonokon és táblagépekön, Roku, Fire TV, Xbox 360, Xbox One és gyakorlatilag minden más streaming eszközön.

Video On Demand streaming mediaA Hulu hasonlít fő versenytársához, a Netflixhez az, hogy előfizetésen alapuló szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kedvenc TV-műsorok legújabb évadjainak megtekintését, slágereket, dokumentumfilmeket, gyerekműsorokat és még sok minden mást, beleértve a Hulu eredeti példányait is. Bármely streaming eszközön megnézheti az élő közvetítéseket és az igény szerinti tartalmat is, és több ezer film és műsor közül választhat.

Most két fő különbség van a Hulu és a Netflix között. Először, a Hulu lehetővé teszi a hirdetés által támogatott és a hirdetés nélküli streaming közötti választást, és jelenleg ez az egyetlen streaming szolgáltatás, amely ezt a lehetőséget kínálja. Másrészt, ellentétben a Netflix-szel, amely néhány kivétellel világszerte elérhető, a Hulu csak az Egyesült Államokban és Japánban érhető el..

Az a tény, hogy a Hulu azonnali hozzáférést biztosít a legnépszerűbb TV-tartalmakhoz, az oka annak, hogy több mint 20 millió előfizetője van és számol. A sok előfizető hibája az, hogy a streaming óriás nem engedi számukra, hogy hozzáférjenek az Egyesült Államokon és Japánon kívüli könyvtárához annak ellenére, hogy érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Szerencsére van mód a Hulu földrajzi korlátozásaira is.

Hogyan juthat el a Hulu-hoz az Egyesült Államokon / Japánon kívül?

Ha külföldi utazás közben szeretné megtekinteni a Hulu tartalmat, akkor 2 választási lehetősége van. Használhat intelligens DNS-szolgáltatást vagy VPN-szolgáltatást. Mindkét megoldást úgy tervezték, hogy elfedje a valós helyét, és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha egy másik helyről csatlakozna, ha forgalmát a világ minden tájáról elosztott szerverein keresztül irányítja. Más szavakkal: becsaphatják Hulu-t arra gondolva, hogy Ön még mindig az Egyesült Államokban vagy Japánban van, annak ellenére, hogy koktélokat kortyolgat Ibizában vagy pihen egy párizsi szállodában.

Noha ez valóban jó hír, a dolgok nem olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Először is, Hulu nem olyan könnyen becsapható. Az intelligens DNS és VPN szolgáltatások létezése közismert, ezért a Hulu nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megakadályozza az ilyen szolgáltatások felhasználóinak hozzáférését a könyvtárához. Speciális csapatainak vannak olyan okos módszerei, amelyek segítségével intelligens DNS-t és VPN-forgalmat lehet azonosítani, és következésképpen megtagadják az ilyen trükköket használók hozzáférését..

Tehát, ha egy VPN vagy az intelligens DNS-szolgáltatás fel kívánja oldani a Hulu felhasználóinak blokkolását, sok pénzt kell befektetnie az intelligens DNS- vagy VPN-forgalom ugyanolyan okos módszereinek kidolgozására, mint a normál forgalom. Ezért csak néhány szolgáltatás működik ténylegesen a Hulu-val, és a legtöbb más csak azt állítja, hogy meg tudja valósítani, hogy új ügyfeleket szerezzen.

Fontos továbbá tudni, hogy bár az intelligens DNS és a VPN szolgáltatások ugyanazt a célt szolgálják, mint a Hulu feloldása, eltérő technológiákat alkalmaznak, és meglehetősen eltérő előnyökkel és hátrányokkal járnak. Ezért nem ugyanaz, hogy egyet vagy a másikat választja-e.

Itt az elvitel az, hogy Önnek nem csak azt kell ellenőriznie, hogy a szolgáltatást választotta-e, amely valóban fel tudja oldani a Hulu-t, hanem annak is biztosnak kell lennie, hogy az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást választotta.

Smart DNS Vs. VPN a Hulu feloldásához

Az intelligens DNS és a VPN egyaránt előfizetésen alapuló szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik valódi helyének elrejtését havi pár dollárért cserébe. A kettő közötti fő különbség az, hogy egy VPN titkosítja az Ön forgalmát, és láthatatlanná teszi az igazi IP-t, az intelligens DNS szolgáltatás pedig nem. Annak megértése érdekében, hogy megértsük, miért olyan fontos ez a megkülönböztetés, elmagyarázzuk, hogy mindkét szolgáltatástípus működik, és hogyan befolyásolják a Hulu streaming élményét.

Intelligens DNS

Az Intelligens DNS szolgáltatás segítségével hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz, mert a szolgáltatás megváltoztatja az eszköz DNS-ét. Amikor egy bizonyos webhelyre vonatkozó kérelmet küld, a Smart DNS elfogja és módosítja azt, helyettesítve a valós helyére vonatkozó információkat az egyik szerverének helyére vonatkozó információkkal..

Érdemes lehet például olyan tartalmat elérni, amely csak az Egyesült Államokban érhető el Ázsiában töltött nyaralása közben. Általában nem tudná megtekinteni a tartalmat, de az intelligens DNS a forgalmat átirányítja az Egyesült Államok dedikált szerverein keresztül, így úgy tűnik, hogy valójában az Egyesült Államokban van, és problémamentesen segít elérni a kívánt tartalmat..

Mivel az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat, az nem befolyásolja negatívan a kapcsolat sebességét. A titkosítás azonban nem jelenti azt, hogy a kapcsolat nem biztonságos, és érzékenyek az internetes támadásokra. Plusz, anonim módon nem férhet hozzá a tartalomhoz, mert a valódi IP látható.

Így bár a legjobb intelligens DNS-szolgáltatások feloldhatják az Ön számára a Hulu szolgáltatást, és bosszantó sebességcsökkenés nélkül engedhetik Önnek az adatfolyamot, nem tartanak biztonságban, és az igazi IP-címet szabadon hagyják, hogy mindenki láthassa, anélkül hogy megóvná a magánéletét és elrejti személyazonosságát.

VPN

Az intelligens DNS-szolgáltatásokkal ellentétben a legjobb VPN-k nemcsak lehetővé teszik a Hulu feloldását a világ bármely pontjáról, hanem azt is ellenőrzik, hogy senki sem tudjon snoopolni az online forgalom és a magán adatok mellett. Egyesítik a kedvenc tartalmakhoz való korlátlan hozzáférést a magas szintű biztonsággal és névtelenséggel.

A Hulu számára legmegfelelőbb VPN-k titkosítják a forgalmat, így egyetlen harmadik fél sem láthatja online tevékenységeit, ideértve az internetszolgáltatót, a kormányt, a nyomkövetőket és a hackereket. Valódi IP-címe soha nem látható, és nincsenek naplói az Ön tevékenységéről, azaz nincs semmi, amely lehetővé tenné harmadik felek számára, hogy visszakereshessék az Ön forgalmát. Az Ön személyes adatait teljes mértékben megőrzik, amikor a világ bármely pontján megnézed kedvenc Hulu-tartalmadat.

Mivel a forgalom titkosított, a kapcsolat sebessége csökkenhet, de a listánkban szereplő Hulu legjobb VPN-jei nagy sebességgel ismertek, így nincs szükség aggódásra. A sebességbeli különbség a szokásos kapcsolathoz képest általában jelentéktelen, így a HD-tartalmat ugyanolyan módon továbbíthatja, mint a VPN nélkül..

Mi teszi a jó VPN-t Hulu számára?

Már említettem, hogy nincs sok olyan VPN-szolgáltatás, amely továbbra is működik a Hulu-val, mivel nem könnyű versenyezni egy média-óriással, amely megengedheti magának, hogy egy csomó pénzt költessen annak megakadályozására, hogy a felhasználók megsértsék a szabályait. Ezért a Hulu számára a legjobb VPN-k általában a saját területén működő óriások, amelyek innovatív megoldásokat használnak a bevezetett korlátozások megkerülésére..

Fiatal nő hallgat zenét a digitális eszközökNoha az egyetlen módja annak, hogy megtudjuk, hogy a Hulu számára megfelelő VPN-t választottunk, annak tesztelése, van néhány általános követelmény, amelyeknek a VPN-szolgáltatásoknak teljesíteniük kell, hogy potenciális megoldásnak tekinthetők. Itt vannak azok a kritériumok, amelyeket akkor alkalmazunk, amikor kiválasztjuk azokat a VPN-ket, amelyeket tesztelni akarunk, és amelyeket potenciálisan felvehetünk a Hulu számára legmegfelelőbb VPN-ek listájára.

Hatalmas kiszolgálói hálózat

Ha a VPN-szolgáltatásnak nincs nagy kiszolgálóhálózata, a Hulu az összes kiszolgálót gyorsan felveheti a feketelistájába, és megakadályozhatja az ezen kiszolgálókon keresztül csatlakozó felhasználók jövőbeli hozzáférési kísérleteit. Ezért fontos, hogy a VPN hatalmas számú szerverrel rendelkezzen, lehetőleg több ezer szerverrel, közülük sok az Egyesült Államokban és Japánban található. Ilyen módon csökken az esély arra, hogy az összes kiszolgáló feketelistára kerüljön, és következésképpen a felhasználók továbbra is megtalálnak egy működő kiszolgálót, bár a megfelelő kiszámítása időbe telhet..

Nagy sebesség

A titkosítás elkerülhetetlenül csökkenti a kapcsolat sebességét. Ahhoz, hogy élvezetes streaming élményt nyújtson, a VPN-nek nagysebességű szervereket kell működtetnie, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy magas színvonalú tartalmat késés nélkül továbbítsanak. Néhány VPN képes együttműködni a Hulu-val, de a végtelen pufferelés lehetetlenné teheti a tartalom valódi élvezését. Így a nagy sebességű szerver a kiválasztási folyamat egyik kulcsfontosságú kritériuma.

Erős titkosítás & Nulla naplók

Az a fő ok, amiért az intelligens DNS szolgáltatás helyett VPN-t kell választania, az, hogy a VPN-nek online biztonságot és adatvédelmet kell biztosítania. Ezért a Hulu számára legmegfelelőbb VPN-k kiválasztásakor nem csak a Hulu-specifikus jellemzőket vesszük figyelembe, hanem olyan VPN-ket is választunk, amelyek erőteljes titkosítást alkalmaznak, lehetőleg AES 256 bites, és nem tartanak nyilvántartást felhasználói tevékenységükről..

Készülék kompatibilitás

Az egyik oka annak, hogy a Hulu annyira nagyszerű, hogy lehetővé teszi a legforróbb tévéműsorok és filmek nézését alapvetően bármelyik eszközön. Ha a VPN nem működik az összes olyan eszközzel, amely támogatja a Hulu-t, akkor nem engedi, hogy élvezze a Hulu által kínált szolgáltatások teljes körét. A Hulu számára legmegfelelőbb VPN-k listájának összeállításakor győződjön meg arról, hogy a legjobb válogatásink a platformok és eszközök széles skáláján működnek, így bármilyen adatfolyamot közvetíthet a számítógépről és az okostelefonról az okos tévékhez és a játékkonzolokhoz..Tv sorozat streaming szolgáltatás

Speciális szolgáltatások

A Hulu feloldása és a hibátlan streaming-élmény biztosítása további erőfeszítéseket igényel. Éppen ezért a Hulu számára a legjobb VPN-ek olyan fejlett megoldásokat alkalmaznak, mint az egyedi titkosítási protokollok, dedikált streaming szerverek és még külön dedikált streaming IP-k. Ez az, ami megkülönbözteti őket a többi VPN-szolgáltatástól, amelyek potenciális lehetnek, de továbbra sem képesek megkerülni a Hulu földrajzi korlátozásait, és az adatfolyamot könnyedén megkönnyítik..

Jó ügyfélszolgálat

Még akkor is, ha kiválasztja a Hulu számára a legjobb VPN-t, bizonyos problémákkal találkozhat, amelyek megakadályozzák a megtekinteni kívánt tartalom könnyű elérését. Előfordulhat, hogy egy korábban működő szerver már nem működik, streaming előtt szükség lehet a gyorsítótár ürítésére, vagy szükség lehet a beállítások módosítására..

Ha nem különösebben tech-hozzáértésű (és még akkor is, ha ilyen vagy), akkor szükség lehet némi segítségre a szakértőktől. A Hulu számára megfelelő VPN-nek folyamatos támogatást kell nyújtania, és hozzáértő személyzettel kell rendelkeznie, amely bármikor segítséget nyújthat Önnek.

A legjobb VPN-k a Hulu számára

A fent leírt kritériumok teljesítése mellett a felső listánkban szereplő VPN-k a szigorú Hulu-teszteinkben is a legmagasabb pontszámot kaptak. Tudjon meg többet az alábbiakban szereplő mini-áttekintésekben szereplő legfontosabb válogatásokról, derítse ki, hogy miért vannak jelenleg a legjobb Hulu VPN-k, és döntse el, melyik felel meg legjobban az elvárásainak..

1. Surfshark

Legjobb az Avid szerpesztők számára - Áttekintés + A mi minősítésünk
9,9 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

A surfshark honlapja A Hulu az egyik legnépszerűbb földrajzi korlátozású streaming platform, amely csak az Egyesült Államokban és Japánban található nézők számára elérhető. Ha ezen a két országon kívül él, a Surfshark kiváló eszköz, amely lehetővé teszi, hogy Hulu-ot csalja meg otthonából anélkül, hogy fel kellene áldoznia a kapcsolat sebességét.

Mindössze annyit kell tennie, hogy a Surfshark segítségével felszabadítsa ezt a platformot: csatlakozni kell az egyik amerikai szerveréhez, és fel kell lépnie a Hulu webhelyre. Ha az eszköz nem támogatja a Surfshark VPN-t (például intelligens TV-k), akkor mindig használja az intelligens DNS-ét az Ön jelenlegi helyének földrajzi elcsalogatására és a Hulu védelmi intézkedéseinek megkerülésére. Az intelligens DNS kiváló lehetőség a kezdők számára is.

A tesztelési szakaszunkban meglepő hatással voltunk a Surfshark által biztosított kapcsolatsebességre, és képesek voltunk elérni a Hulu-t, és tartalmát bárhol, helymeghatározási és pufferelési problémák nélkül. Ha a VPN bármilyen okból veszélybe kerül, a végrehajtott killswitch megszakítja a kapcsolatot, mielőtt személyes adatai kiszivárognának..

A megvalósított adatvédelem & A biztonsági csomag tartalmazza az IKEv2 (alapértelmezett opció) és az OpenVPN protokollokat, az AES-256 titkosítást, a hirdetés / követés / rosszindulatú programok blokkolóit és egy álcázási funkciót, amely elrejti a VPN-forgalmat még az ISP-től is.

A Surfshark jelenleg több mint 1000 szervert kínál több mint 60 országban korlátlan egyidejű kapcsolaton keresztül. Végül: a cég soha nem fogja figyelni az online tevékenységeit, és nem rögzíti a forgalmi naplókat.

Olvassa el a teljes Surfshark Review-t

2. NordVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
9,8 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 11,95 USD

NordVPN honlap
A NordVPN egy meghökkentő szerverhálózatáról legismertebb VPN-szolgáltató. A 62 világ több mint 5100 szerveréből 1965 szerver található az Egyesült Államokban, és 60 közülük Japánban található. A legjobb hely kiválasztásában a NordVPN rendszeresen frissített kiszolgálók listáját kínálja, amelyek sikeresen feloldhatják a Hulu feloldását.

A NordVPN segítségével a sebesség soha nem jelent problémát, és korlátlan sávszélességet élvezhet streaming igényeinek. A szolgáltatás dedikált szervereket kínál az ultragyors TV-hez, amelyek tovább javíthatják a Hulu streaming élményét. A szolgáltatás kompatibilis az összes népszerű platformmal és eszközzel, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Raspberry Pi, Fire TV, útválasztók és egyebeket. Böngésző-bővítményeket kínál a Chrome és a Firefox számára, és lehetővé teszi a Hulu-tartalom streamingjét akár 6 eszközön egyszerre.

A biztonság és a magánélet szempontjából a NordVPN dupla AES 256 bites titkosítást használ, különféle protokollokat támogat, köztük az OpenVPN-t és az IKEv2 / IPSec-t, DNS szivárgás elleni védelmet és automatikus megszakító kapcsolót biztosít, és nem tart nyilván tevékenységeidet..

Támogató személyzete segítséget nyújt Önnek éjjel-nappal, függetlenül attól, hogy az élő csevegést, e-mailt vagy a Facebook-ot választja-e. A NordVPN előfizetésekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes NordVPN ismertetőt

3. CyberGhost

Legjobban a kínzó rajongók áttekintése + MINŐSÉGEK
9,7 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,99 USD

screenshot_3
A CyberGhost tökéletes választás azoknak a felhasználóknak, akik nem pontosan a tech-hozzáértésnek örülnek és egyszerűen fel akarják oldani a Hulu feloldását, bármilyen bonyolult beállításmódosítás nélkül. A világ több mint 60 országában több mint 4600 szervert üzemeltet. 1000+ szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, 44 Japánban, és újakat rendszeresen bővítenek.

Amellett, hogy nagy sebességet és teljesítményt nyújt, a CyberGhost speciális streaming felhasználói profiljával megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a Hulu streaming folyamatát. Ezen a profilon belül a Hulu opcionálisan elérhető, és az optimális szervert automatikusan kiválasztja, tehát mindig csak egy kattintásnyira van a legnépszerűbb filmektől és TV-műsoroktól..

A szolgáltatás kompatibilis az összes népszerű eszközzel és platformon, beleértve a Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztókat, intelligens TV-ket és játékkonzolokat. Ez 7 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, ami szokatlanul nagyvonalú. A CyberGhost biztonságos és névtelen az AES 256 bites titkosítással, OpenVPN, IKEv2, PPTP és L2TP IPSec protokollokkal, DNS és IP szivárgásvédelemmel, automatikus kikapcsolóval és nulla naplókkal..

A korábbi válogatásainkhoz hasonlóan a CyberGhost 24 órás élő támogatást is kínál, ami azt jelenti, hogy mindig van valaki, aki segít, ha elakad. A CyberGhost havi előfizetése 14 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, míg a 6 hónapos és éves előfizetések nagy megtakarításokkal és hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garanciával járnak..

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést

4. ExpressVPN

Legjobb átfogó áttekintés + ORSZÁGUNK
9,6 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 12,95 USD

Express Vpn Honlap Az ExpressVPN az egyik legjobb VPN-szolgáltatás, és nem meglepő, hogy a Hulu számára a legjobb VPN-szolgáltatás is. Több mint 3000 szervert működtet 160+ helyszínen, több mint 90 világban. Több mint 30 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban és 3 Japánban, amelyek többsége tökéletesen működik a Hulu-val. A szolgáltatás csodálatos sebességet és nagy teljesítményt kínál. Speciális szervereket üzemeltet streaminghez, amely garantálja, hogy élvezheti a kiváló minőségű tartalmakat bármilyen sebességprobléma nélkül.

Az ExpressVPN kompatibilis a Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók, Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation és Android TV Box rendszerekkel, és gyakorlatilag minden más streaming eszközön konfigurálható. Még böngésző-kiterjesztéseket is kínál a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Öt egyidejű csatlakozással kombinálva, lenyűgöző eszköz- és platform-kompatibilitása lehetővé teszi, hogy a Hulu-t minden kedvenc eszközén megnézhesse.

A glitch-mentes Hulu streaming mellett az ExpressVPN magas szintű biztonságot és névtelenséget kínál AES 256 bites titkosítással, OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec és SSTP protokollokkal, DNS szivárgás elleni védelemmel, automatikus kill kapcsolóval és nulla naplókkal..

Ha segítségre van szüksége, kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, amely 24 órán keresztül elérhető a hét minden napján, és néhány perc alatt konkrét tanácsokat kaphat. Az ExpressVPN előfizetésekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést

5. RÖGZÍTÉS

A legjobb a BitTorrent felhasználók számára - Áttekintés
9,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS havonta 9,99 USD

A Torguard honlapja
A TorGuard azon ritka VPN-szolgáltatók egyike, akik sikertelen megoldást találtak fel a Hulu feloldásához. Dedikált streaming IP-ket kínál kiegészítőként, lehetővé téve a Hulu és Netflix könyvtárak elérését a föld bármely pontjáról. Szerverhálózata több mint 3000 szervert tartalmaz több mint 50 országban, beleértve az Egyesült Államokat és Japánt.

Korlátlan sebességgel és sávszélességgel a kedvenc tévéműsorokat és filmeket streamálhatja a Hulu-on a szíve tartalmára, nulla korlátozással. Az összes TorGuard szerver gigabites + portsebességgel rendelkezik, így ritkán fordul elő probléma a késéssel. A TorGuard támogatja az összes főbb operációs rendszert és eszközt, beleértve, de nem kizárólag a Windows, Mac, Linux, Debian, Android, iOS és útválasztókat. Ez Chrome és Firefox proxy kiterjesztéseket kínál. A TorGuard egyszerre akár 5 eszközön is használható.

Ha a TorGuard-ot választja, akkor proxyját használhatja adatátvitelre titkosítás és sebességcsökkentés nélkül, vagy használhatja a VPN-t, és élvezheti a legmagasabb szintű védelmet. A TorGuard VPN a Blowfish 256 bites CBC, AES 128 bites és AES 256 bites titkosítást, valamint az OpenVPN, SSTP és L2TP / IPSec protokollokat használja. Automata lekapcsolóval, DNS-szivárgás-védelemmel, Stealth VPN-vel, Perfect Forward Secrecy-vel és természetesen nulla naplóval rendelkezik..

A TorGuard ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján elérhető, így bármire szüksége van, bármikor kapcsolatba léphet a személyzettel élő csevegés útján. A TorGuard előfizetésekhez 7 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes TORGUARD ismertetőt

6. StrongVPN

Legjobb általános felhasználók számára - Áttekintés
8,4 / 10FELHASZNÁLÓI SZABÁLYOKhónap 10,00 USD

Erős Vpn honlap
Noha a listánk utolsó listája, a StrongVPN rendkívül megbízható és népszerű VPN, nagy tapasztalattal rendelkezik a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldása terén, ideértve a Hulu-t is. Több mint 650 szervert működtet világszerte több mint 20 országban, több mint 450 az Egyesült Államokban és körülbelül egy tucat Japánban.

A sebességek általában meghaladják az átlagot, és nincs fojtási probléma vagy sávszélesség-korlátozás. A VPN mellett a StrongVPN DNS-szolgáltatásokat is kínál, így bármilyen sebességcsökkenés nélkül folytathatja az adatfolyamot. A szolgáltatás kompatibilis az összes főbb platformon és eszközzel, beleértve a Windows, Mac, Linux, Ubuntu Linux, iOS, Android, útválasztók, Synology NAS, Fire TV, Kodi, Amazon Kindle és még sokan másokkal. Legfeljebb 5 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.

A StrongVPN erőteljes 256 bites titkosítást és OpenVPN, L2TP, IPsec, IKEv2 és SSTP protokollokat használ. Windows ügyfele automatikus kill kapcsolóval érkezik, és a szolgáltatás nem tart nyilvántartást felhasználói tevékenységeiről.

A támogató személyzet gyorsan reagál és elérhető a nap 24 órájában, az év 365 napján. A StrongVPN előfizetésekhez 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes StrongVPN áttekintést

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map