Anonine VPN áttekintés

Az Anonine VPN-et 11 évvel ezelőtt alapították, mint egy szerény svéd VPN-szolgáltatót, amely a légmentes légbiztonságra és a felhasználók iránti lojalitásra összpontosított. Mivel a svédországi politikai légkör megváltozott, az új jogszabályok arra kényszerítették a vállalatokat, hogy jelentkezzenek és tárolják a felhasználói adatokat annak érdekében, hogy kérésre átadják a kormánynak. Ekkor az Anonine VPN áthelyezte vállalati központját Seychelle-szigetekre a felhasználók magánéletének megőrzése érdekében..


A legjobb dolog ebben a viszonylag kicsi társaságban az, hogy csapata nem hajlandó veszélyeztetni a szolgáltatás minőségét több felhasználó számára, ami akkor nyilvánvalóvá válik, amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal. Olvassa tovább ezt az őszinte Anonine VPN-áttekintést, hogy többet megtudjon a legfontosabb funkcióiról és arról, hogy megfelel-e az online biztonsági igényeinek és preferenciáinak..

Az Anonine VPN képernyőképeinek kezdőlapja

Felület

Az Anonine VPN nagyon minimalista ügyféllel érkezik, amely a VPN piacának ma a legnagyobb nevek korábbi ügyfélverzióira emlékeztet. A főképernyő a kiszolgálók teljes listáját tartalmazza, és országonként szűrheti őket. Készíthet személyes listát a kedvenc szerverekről, és kiválaszthatja a kapcsolódási protokollt. Miután elégedett a választott beállításokkal, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a nagy zöld „Gyors csatlakozás” gombra, és a forgalom biztonságban lesz. Ezenkívül megnézheti a csatlakozási naplót is további információkért.

Anonine VPN felület

Az ügyfél jobb felső sarkában a beállítások és a kilépés gombok vannak fenntartva. Az ügyfél lehetővé teszi a program elindítását az operációs rendszerrel, automatikus csatlakozást, ha a kapcsolat megszakad, és elrejtheti az identitást, amikor a program elindul. Kiválaszthatja a kívánt nyelvet, és megváltoztathatja a bejelentkezési adatokat. Mint láthatja, az ügyfél nem kínál sokféle lehetőséget, de mindenképpen elvégzi a munkát. Ez azt is ideálissá teszi a VPN kezdők számára, műszaki fejlettség nélkül.

Teljesítmény és megbízhatóság

Az Anonine VPN nem a leggyorsabb szoftver, amelyet valaha teszteltünk, ám ennek a szolgáltatásnak a teljes sebessége meglehetősen tisztességes még akkor is, ha tartalmat streamálunk olyan platformokon, mint a Twitch, a Hulu és a Netflix. Más szavakkal, HD formátumban élvezheti kedvenc tartalmát bármilyen késéssel vagy pufferolással kapcsolatos problémák nélkül. Másrészt az Anonine VPN nem működik olyan jól a torrentekkel, mivel a letöltési sebesség drámai módon csökken bármilyen okból. Arra gondolunk, hogy a vállalatnak nincs P2P fájlmegosztásra specializálódott szervere.

A tesztelési szakaszunk során nem tapasztaltunk hirtelen lekapcsolásokat vagy hasonló problémákat, és a teljes sebesség meglehetősen konzisztens volt. Nem észleltünk semmi DNS-szivárgást vagy egyéb biztonsági / adatvédelmi fenyegetést.

Multi-Platform

Az Anonine VPN-nek jelenleg natív kliense van a Windowshoz és egy iOS-alkalmazáshoz (.apk Androidra). A hivatalos weboldal azonban a felhasználók számára részletes telepítési útmutatót is tartalmaz a MacOS, a Linux és az útválasztók számára. Ez jól illeszkedik korábbi állításunkhoz, miszerint az Anonine VPN az egyik legjobb lehetőség a magánszemélyek számára, akik korábban nem érintkeztek a VPN szoftverrel. 

Anonine VPN multiplatform minden eszközhöz

Jellemzők

Ahogy az Anonine VPN áttekintésben már említettük, a szoftvert nagyon könnyű beállítani és használni. Az ügyfél nem tartalmaz olyan hirdetést vagy bosszantó előugró ablakokat, amelyek potenciálisan megzavarhatják a felhasználókat.

A vállalat jelenleg több mint 150 szerverrel rendelkezik 32 országban. Mivel eredetileg a központjában Svédországban volt, több mint 80 nagysebességű biztonságos szerver található ott. Korlátlan sebességgel és sávszélességgel, valamint szerverváltással rendelkezik. Mint már említettem, a társaság nem pontosan kezeli jól a kínzást, és reméljük, hogy ez a jövőben javulni fog.

A hivatalos webhely állítólag dedikált P2P-hálózatok létezéséről szól, de a rendelkezésre álló port-továbbítási szolgáltatás, amely általában javítja a P2P-fájlok megosztásának sebességét, még a tesztelés során sem sokat tett nekünk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a port továbbítás funkció jelentősen javította játékélményünket.

Végül: az Anonine VPN akár 5 egyidejű kapcsolatot is támogat, amely több, mint elegendő az összes kedvenc eszköz biztonságához..

Biztonság és adatvédelem

Mindenekelőtt az Anonine VPN szigorú bejelentkezési tilalmat tart fenn. A következő információkat gyűjti: e-mail cím, felhasználónév & jelszó, fizetési előzmények, használt forgalom (MB-ben), felhasználói azonosító és megengedett egyidejű kapcsolatok száma az előfizetés típusa szerint. Az összes információt az előfizetés teljes időtartama alatt, és a szolgáltatás használatának abbahagyása után három évnél tovább megőrzik. Vegye figyelembe, hogy a használt forgalomra vonatkozó információkat 2 hónapig őrzik meg.

Anonine VPN titkosított forgalom

Másrészt a cég soha nem rögzíti és tárolja a naplóit, a kapcsolatok időbélyegeit és időtartamát, a csatlakoztatott helyeket és kiszolgálókat, az IP-címeket és a DNS-kéréseket. A lényeg az, hogy az Anonine VPN meglehetősen szilárd adatvédelmi politikával rendelkezik, annak ellenére, hogy számos online vélemény szerint túl sok adatot gyűjt.

A csatlakozási protokollokkal kapcsolatban az Anonine VPN támogatja az OpenVPN (+ Stunnel), a PPTP, az L2TP / IPSec és az IPSec IKEv2 szolgáltatásokat. Mint mindig, javasoljuk az OpenVPN vagy az IPSec IKEv2 használatát, és a PPTP és az L2TP elfelejtése is létezik.

A szoftver katonai minőségű AES-256-CBC titkosítással titkosítja a forgalmat egy 2048 bites SSL kulcsmal. A 2048 bit továbbra is marketing trükknek érzi magát, mivel az 1024 ugyanúgy törhetetlen.

Végül, az egyik kellemes meglepetés, amelyet a Anonine VPN felülvizsgálat során találkoztunk, a Warrant Canary, amelyet a hivatalos weboldalon tartanak fenn. A rendelkezésre bocsátott adatok szerint a társaságot SOHA nem kézbesítették semmilyen meghatalmazással, ideértve a nemzetbiztonsági leveleket és / vagy a gag parancsokat sem. Az Anonine eszközökkel kapcsolatban semmilyen keresést vagy lefoglalást nem hajtottak végre, és a cég soha nem hozta nyilvánosságra felhasználói adatokat harmadik fél számára.

Támogatás

Az Anonine VPN támogatási csoportja 24 órán keresztül működik, és olyan személyekből áll, akik valóban elkötelezettek az esetleges problémák megoldása és minden kérdése megválaszolása iránt. Ennek ellenére a munkatársak határozottan megértik az alapfogalmakat, ám az igényesebb technikai kérdések nem érhetők el. A képviselő, akivel beszélgettünk, nagyon udvarias és előkészítő volt, és mindent megpróbált megválaszolni, amit kértünk, ám néhány fontos tény hiányában hagyott minket..

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap 6,993 hónap hónap 5,996 hónap hónap / 1 év 3,992 év év /

Az Anonine VPN 3 különböző előfizetési tervet kínál:

 • 1 hónap - $6,99 havonta 
 • 3 hónap - $5.99 havonta (14% megtakarítást jelent) 
 • 12 hónap - $3,99 havonta (43% megtakarítást jelent) 

Anonine VPN alapú

Minden előfizetéshez teljes 7 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik, és a vállalat számos fizetési módot elfogad, beleértve a főbb hitelkártyákat, PayPal-ot, kriptovalutákat (Bitcoin, Ethereum, Dash, Dogecoin, Litecoin, Monero, Ripple, Zcash…), a globális fizetést. módszerek (WebMoney, Sofort, GiroPay, pénzverde, banki átutalás ...), Payson és telefon / SMS Svédországban, és tökéletes pénz.

Anonine Előnyök & Hátrányok

Az Anonine VPN-áttekintés befejezésekor itt röviden áttekintjük azokat a funkciókat, amelyek felkeltettünk minket, és a szolgáltatás azon aspektusait, amelyek javíthatnának.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető 
 • Nincs napló 
 • Található a Seychelle Köztársaságban  
 • Gyors 
 • Szilárd biztonsági konfiguráció 
 • 11 év a piacon 
 • Kikötőszállítás 
 • Költségvetés-barát 
 • Korlátlan sebesség / sávszélesség / szerver váltás 
 • 24 órás felhasználói támogatás 

Hátrányok

 • Kevés információ az anyavállalatról 
 • Gyenge kínzó teljesítmény 
 • Killswitch csak Windows esetén
 • Nincs élő csevegés 
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 68

map