Az IP áttekintés elrejtése

Az IP elrejtése kiváló VPN szolgáltató az Egyesült Államokban. Ez a szolgáltató kiváló védelmet és online névtelenséget kínál rendkívül kedvező áron. Az IP elrejtése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a világ több mint 110 városában hozzáférjenek az IP helyekhez, teljesen biztonságos és névtelen internetes szörfözést biztosítva számukra. További információért olvassa el az átfogó Hide My IP áttekintésünket.


Az IP-honlap elrejtése

Elrejtheti az IP-előfizetésem teljes előfizetését mindössze 19,99 USD-ért

Kerülje meg a földrajzi korlátozásokat a végső böngészési élmény érdekében

Felület

A Hide My IP használatával nem kell attól tartania, hogy helyesen megkapja a telepítési utasításokat vagy használja az ügyfelet. A letöltési és telepítési folyamatok egyaránt olyan egyszerűek, ahogy csak válik, ami nagyszerű hír az első felhasználók számára.

Az én IP-m elrejtése felület nagyon felhasználóbarát, és biztos lehet benne, hogy a VPN aktiválásával vagy kikapcsolásával nem lesz problémája. Kiválaszthatja, mely böngészőket védi, és milyen gyakran szeretne váltani a világ minden tájáról származó különböző IP-címek között, többek között az alapvető funkciók között.

Az IP-felület elrejtése

Teljesítmény és megbízhatóság

Az IP elrejtése lehetőséget ad a több mint a ezer különféle IP-cím a világ 111 városában. Ha ingyenes próbaverziót szeretne vásárolni, a Hide My IP az Ön számára választja ki az IP-t. Ha megvásárolja a prémium verziót, akkor magának kell kiválasztania az új IP-cím helyét.

Internetkapcsolatának sebességét nem befolyásolja, ha olyan IP-t választ, amely ugyanazon a kontinensen található, mint te. Ha azonban jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, és Új-Zélandtól választ IP-t, akkor a kapcsolat a távolság miatt lelassulhat.

Az IP elrejtése megóvja Önt a hackerektől és a kíváncsi online szemtől, mivel az IP-címet olyan gyakran váltja, amennyit csak akar. Ily módon senki nem tudja követni vagy felhasználni a számítógépéből származó adatokat.

Multi-Platform

Az IP elrejtése jó választás, függetlenül attól, hogy milyen szoftvert és eszközt használ. Mivel az Ön IP-címét intelligens DNS-proxy védi, az IP elrejtésekor nem kell semmilyen kiegészítő beállítást használnia, például portszámot vagy protokollt, ami kompatibilisvé teszi bármely eszközzel..

Online névtelenségét a számítógépen, a telefonon, az útválasztón, a TV-n vagy más játékkonzolokon, például az Xboxon, a PlayStationen vagy a Wii-n biztosíthatja..

Az IP elrejtése minden nagyobb platformon működik, kezdve a Windows, Linux és Mac az Android, iOS és akár Ubuntu.

Abban az esetben, ha egynél több eszközt is meg szeretné védeni, a Hide My IP felkínálja a prémium verzióját, amely lehetővé teszi a DNS proxy aktiválását 5 eszközön egyidejűleg.

Az IP multiplatform elrejtése

Jellemzők

Amint azt már említettük az IP elrejtése című cikkben, Hide My IP működik az összes főbb platformon, de az is rendkívül fontos, hogy védi az összes ismert és gyakran használt böngészőt, beleértve a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefox-ot, az Opera-t, az Internet Explorer-t, a Safarit, a Netscape-t, az Avant-böngészőt, a Lolifoxot, a MyIE-t és a Maxthonot.

Az IP elrejtése megvédi online identitását azáltal, hogy valódi IP-címét hamis IP-re váltja. Az Intelligens DNS-proxy segítségével módosítja az Ön IP-címét. A DNS Proxy nem igényel semmilyen kiegészítő szoftvert, ezért a Hide My IP használható különféle eszközökön, és nem csak a számítógépeken. Védheti útválasztóját, Xbox-ot és akár TV-jét is, és elérheti a Hulu, a Netflix vagy a Pandora szolgáltatást, ha ezek közül bármelyik blokkolódik az Ön országában.

Az intelligens DNS-proxy megvédi az IP-szivárgásoktól, és megakadályozza a valódi IP-címét a feltöréstől. A VPN néha leválasztódhat, és az információk szivároghatnak ilyen helyzetekben, miközben teljesen biztonságban vagy a DNS Proxy-val hasonló eseményekkel szemben..

Az IP elrejtése SSL kapcsolatokkal is működik, amelyek titkosítást és kiegészítő online védelmet nyújtanak Önnek. Kevesebb hamis IP-cím támogatja az SSL-t, ezért lehet, hogy kicsit hosszabb időre van szüksége annak megtalálásához, de ha további védelmet szeretne, akkor érdemes kipróbálni..

Az egyik legnagyobb előnye Az IP elrejtése az általuk kínált IP-címek száma. A világon több mint 1000 hamis IP érhető el. Valódi IP-címét Kínából, Új-Zélandból, Brazíliából vagy Lettországból származó IP fedezheti. Ezek a hamis IP-címek Amerika, Európa, Afrika, Ázsia és Óceánia 111 városában találhatók, így biztos lehet benne, hogy minden nyoma teljesen le lesz fedve.

Az IP funkcióim elrejtése

Biztonság és adatvédelem

Az intelligens DNS-proxy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon és névtelenül böngészhessék az internetet. Rendkívül egyszerű, mégis hatékony módon védi online identitását. Ahelyett, hogy valódi IP-t mutatna be az internetes közösségnek, a Hide My IP helyettesíti az egyik hamis IP-vel, és lefedi az összes zeneszámot.

Az IP elrejtése nem tartalmaz naplózási irányelvet, amely biztonságban tartja adatait, miközben online vagy. Az online tevékenysége magánkézben marad, így senki sem követheti el és támadhatja meg a számítógépet.

Az IP elrejtése segítségével biztos lehet abban is, hogy az e-mailek és a Skype-beszélgetések nem nyomon követhetők. Mivel az IP-cím megváltozik, amikor aktiválja az IP elrejtését, senki sem tudja nyomon követni azt a helyet, ahonnan e-mailt küldött, vagy hol tartózkodott a Skype használatakor.

Támogatás

Ha valamilyen információra van szüksége az IP elrejtése kapcsán, vagy ha problémája van a VPN-vel, elérheti ügyfélszolgálatát egy online űrlap kitöltésével, e-mail küldésével vagy felhívással. Itt érheti el őket Hétfőtől péntekig 9 és 16 között PST. Érdemes elolvasni a GYIK részt is, amely válaszokat tartalmaz a leggyakrabban feltett kérdésekre.

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 2,953 hónap / 6 hónap / 1 év $ 2,912 év /

Rejtsék el a My IP licenckulcsát a főbb platformok bármelyikéhez 29,95 dollárba kerül. Ha öt eszközt egyidejűleg kíván csatlakoztatni, és teljes hozzáférést szeretne kapni az összes IP-címhez, feliratkozhat a prémium szolgáltatásra.

Az IP elrejtése havi, negyedéves és éves előfizetéseket kínál. A prémium havi terv költségekkel jár Havonta 2,95 USD. A prémium negyedéves terv 8,79 dollár a 3 hónapos védelemért (2,93 dollár havonta), és a prémium éves terv 34,95 dollárba kerül az egész évre (2,91 dollár havonta)..

Minden kompatibilis platformon elérhető egy 14 napos próbaverzió, bár nem fog hozzáférni az összes IP-címhez. A Hide My IP 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik arra az esetre, ha nem elégedett a nyújtott szolgáltatásokkal. Az IP elrejtése támogatja az összes főbb hitelkártyát, valamint fizetéseket fogad el a Bitcoin, az Alipay és a PayPal segítségével.

Az IP-ár elrejtése

Az IP előnyeim elrejtése & Hátrányok

A Hide My IP áttekintés összefoglalásakor itt található rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

  • Felhasználóbarát felület
  • Több platformos kompatibilitás
  • Nulla naplózási politika
  • Hozzáférés több mint 1000 IP-címhez

Hátrányok

  • Nincs további malware védelem
  • Az ügyfélszolgálat nem érhető el a nap 24 órájában
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 34 =

map