Az TouchVPN áttekintése

A TouchVPN egy új kiegészítés a VPN-piac számára, és különösen érdekes az a tény, hogy egy érme fizetése nélkül is használhatja. A fizetett előfizetések hiánya és a hasznos információk fájdalmas hiánya a weboldalon nagy vörös zászlók voltak, és megkérdőjelezték a weboldal legitimitását. Örömmel láttuk azonban, hogy a TouchVPN valójában legitim, csak új és valószínűleg kevés személyzettel rendelkezik. Kipróbáltuk a szolgáltatást, és benyomásainkat bemutatjuk Önnek ebben a TouchVPN áttekintésben.


Honlap TouchVPN

Felület

Ha a TouchVPN-t iPhone-on, iPad-jén, iPod Touch-ján vagy Android-on szeretné használni, akkor nincs probléma az alkalmazás letöltésével és telepítésével, csupán néhány kattintással, a szolgáltatás webhelyén elérhető praktikus linkekkel. A Chrome böngésző kiterjesztése ugyanolyan egyszerű.

A tapasztalatlan felhasználók számára kissé problémás lehet, hogy a TouchVPN működni fog a Windows PC-n. Noha a weboldalon található egy link a Windows Store-hoz, úgy tűnik, hogy megszakadt, és amennyire meg tudtuk mondani, nincs Windows-ügyfél, tehát új VPN-kapcsolatot kell létrehoznia a Windows hálózatán keresztül & Internetbeállítások, a touchvpn.com webhelyen megadott információk felhasználásával, beleértve a szerver gazdagépnevét, VPN felhasználónevét és VPN jelszavát. A telepítés befejezése után egyetlen kattintással egyszerűen csatlakoztathat vagy leválaszthat, mint bármely más kapcsolat.

Magát a felületet illetően nyilvánvalóan nincs olyan felület, amelyről a Windows esetében beszéljünk, ám a mobilalkalmazások és a Chrome kiterjesztése meglehetősen szépen vannak kialakítva és könnyen navigálhatók. Nincsenek összetett beállítások, és a hatalmas Csatlakozás gombot nem lehet kihagyni, így még ha még soha nem használta a VPN-t, akkor semmi baj sem lehet a TouchVPN be- és kikapcsolásával, és a kívánt szerver kiválasztásával..

TouchVPN interfész

Teljesítmény és megbízhatóság

A szerverhálózat meglehetősen szerény, és magában foglalja a Svédországban, az Egyesült Királyságban, Dániában, Franciaországban, az Egyesült Államokban, Hollandiában és Kanadában található kiszolgálókat, amelyek mindegyike nem elérhető minden eszközön. Például Windows rendszeren csak az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok között választhat.

Be kell vallanunk, hogy amikor elkezdtük kutatni a TouchVPN felülvizsgálatát, elvárásaink nem voltak pontosan magasak. Talán ezért kellemesen meglepődtünk a meglehetősen zökkenőmentes előadás miatt. A sebesség nem lenyűgöző, de több mint kielégítő, és a video felbontásától függetlenül nem voltunk nagyobb streaming problémával.

Multi-Platform

A TouchVPN minden olyan eszközön használható, amely támogatja a PPTP VPN protokollt. Ezért különféle okostelefonokon, táblagépeken, asztali számítógépeken, játékkonzolokon és útválasztókon használható. Mint a TouchVPN áttekintésünkben már említésre került, a szolgáltatás kompatibilis a legnépszerűbb platformokkal és operációs rendszerekkel, beleértve a Windowsot, az iOS-t és az Androidot, valamint a Google Chrome böngészőt. Sajnos nem érhető el a Mac rendszeren, ami nagyon csalódást okoz. A világos oldalról annyi eszközt használhat, amennyit csak kíván, sávszélesség korlátozása nélkül.

Jellemzők

Mivel ingyenes szolgáltatás, nem csoda, hogy a TouchVPN nem rendelkezik olyan fantasztikus funkciókkal, amelyekkel dicsekedhet. Elsősorban egy átlagos felhasználó igényeinek kielégítésére fejlesztették ki, aki bármilyen tartalomhoz hozzáférni akar bármilyen helyről, és szilárd szintű online védelmet és adatvédelmet élvez..

Néhány felhasználó számára nagy csalódás lehet az a tény, hogy ez a szolgáltatás nem teszi lehetővé a P2P megosztását. Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy kerüljék a szolgáltatást bármilyen illegális tevékenységhez, mivel ezeknek a következményeknek lehetnek következményei.

A TouchVPN fő előnyei között szerepel a nem létező ár, a rendkívül könnyű használat és a meglehetősen sima teljesítmény. Ez egy egyszerű VPN, és nem ígér semmi mást, mint amit nyújt, amely alapvető VPN-védelem.

Az TouchVPN szolgáltatások

Biztonság és adatvédelem

A TouchVPN a PPTP titkosítási protokollt használja, amely kissé elavult és rosszabb az olyan fejlett opcióknál, mint az OpenVPN. Annak ellenére, hogy nem olyan biztonságos, mint az OpenVPN, sokkal gyorsabb is lehet, tehát ennek a protokollnak egy előnye van..

Ha teljes és abszolút névtelenséget keres, akkor szomorúan mondhatjuk, hogy a TouchVPN nem felel meg ennek a követelménynek. Jelenleg még nem fogadott el naplózási politikát, és személyes információkat gyűjt, például az Ön IP-címét, nevét és e-mail címét. Az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulása nélkül nem osztják meg harmadik felekkel, kivéve, ha ezt a törvény előírja.

Támogatás

A TouchVPN ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvétel egyetlen módja az e-mail. Eltarthat egy ideig, amíg válaszolnak, de általában nagyon barátságosak és hajlandóak segíteni. Az élő csevegés hiánya sajnálatos, különösen mivel a weboldalon gyakorlatilag nincs hasznos információ, tehát ha valamilyen probléma merül fel, akkor nem valószínű, hogy a Súgó rész böngészésével megoldást talál önmagában. A magas színvonalú felhasználói támogatás hiányát csak azzal tudjuk igazolni, hogy a szolgáltatás új és ingyenes, ami azt jelenti, hogy valószínűleg csak néhány alkalmazottal rendelkezik.

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 03 hónapok $ 06 hónapok $ 01 év $ 02 év 0 dollár

Amint a TouchVPN felülvizsgálat során néhányszor elmondtuk, ez a szolgáltatás teljesen ingyenes, és nincs fizetett előfizetés. Ha próbálkozik a szolgáltatással, és végül tetszik, akkor pénzt küldhet az alkalmazottaknak a szolgáltatás jövőbeni fejlesztésének elősegítése érdekében. A TouchVPN-be történő befektetés révén azonban nem élvezheti semmilyen extra funkciót vagy magasabb színvonalú szolgáltatást. Csak az öröm, hogy megtudja, hogy segített valakinek, ami szintén nem rossz, de nem gyorsítja fel a kapcsolatot.

TouchVPN profik & Hátrányok

Befejezve ezt a TouchVPN áttekintést, itt található egy rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

 • Teljesen ingyenes
 • Nagyszerű használat
 • Sima teljesítmény
 • Szilárd sebesség
 • Korlátlan sávszélesség

Hátrányok

 • Nincs Windows kliens, manuális konfiguráció szükséges
 • Nem kompatibilis a Mac-rel
 • Kis kiszolgálók száma
 • Néhány naplót tart
 • Nem túl fejlett titkosítás
 • Hiányos információ a weboldalon
 • Csak e-mail támogatás
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 20

map