Feloldás feloldása

Az első dolog, amit tudnia kell az Unblock-Us szolgáltatásról, hogy valójában nem valódi VPN-szolgáltatás, annak ellenére, hogy állítólag gyorsabb, mint bármely más VPN-szolgáltatás. Lehet, hogy ez igaz, de ez még mindig nem VPN-szolgáltatás. Valójában ez egy szolgáltatás, amely a DNS-lekérdezéseket a szerverein keresztül továbbítja, amely lényegében lefedi az Ön tartózkodási helyét, amikor olyan helyeket használ, amelyek helymeghatározáson alapuló szolgáltatásokat kínálnak.


Tehát, ha az USA-n kívül él, és meg akarja venni az összes olyan műsor és filmet, amelyet az amerikaiak látnak a Netflix-en, ez lenne az a szolgáltatás, amelyet használni szeretne. És amikor ezt a szolgáltatást nyújtjuk, az Unblock-Us nem fog csalódást okozni. Folytassa az Unblock-Us áttekintés olvasását, hogy többet megtudjon az erősségeiről és gyengeségeiről.

kezdőlap feloldása

Felület

Az Unblock-Us olyan társaság, amely megérti, hogy az általuk szolgáltatást igénybe vevő emberek egyszerű, könnyű és gyors módon akarják ezt megtenni. Ezért megbizonyosodtak arról, hogy a felhasználói élmény zökkenőmentes és könnyű. Maga az interfész semmi, amiről otthont írhat. Az ügyfél nagyon alapvető, de elvégzi a munkát. Az összes funkció és parancs egyértelműen meg van jelölve, és nem kell tapasztalnia nehézségeket a kiszolgáló kiválasztásakor a csatlakozáshoz, illetve a kapcsolat be- és kikapcsolása érdekében..

Teljesítmény és megbízhatóság

Amint azt korábban az Unblock-Us áttekintésünkben kifejtettük, az Unblock-Us néhány komoly állítást tett, amelyek gyorsabbak, mint bármely más VPN-szolgáltatás. Csináltunk néhány tesztet, és kiderült, hogy nem hazudtak. A sebesség teszteléséhez nagyjából ugyanazt tettük, amit mindig is teszünk - kikapcsoltuk a szolgáltatást és futottunk egy sebességteszttel, aztán bekapcsoltuk és ismét elvégeztük a sebességtesztet..

Azt láttuk, hogy az Unblock-Us futtatása mellett és anélkül, hogy futtatnánk, szinte semmi változás nem volt. A letöltési sebesség változatlan maradt, és egész nap egységes volt. A feltöltési sebesség minimálisan csökkent. A társaság szerint több mint 100 szerverrel rendelkeznek szerte a világon, tehát nem kell tapasztalnia olyan problémákat, amelyek megpróbálják megtalálni egy olyan helyet, ahol van.

unblockus-features

Multi-Platform

Az Unblock-Us rengeteg különböző eszközön működik. Kompatibilis szinte bármilyen számítógéppel, útválasztóval, mobil eszközzel, intelligens TV-vel vagy játékkonzollal, amelyek esetleg birtokában vannak. Természetesen szinte bármilyen operációs rendszerrel is kompatibilis. Ez azonban nem kompatibilis a Linux-szal, ami kissé kiábrándító.

Jellemzők

Az Unblock-Us a SmartDNS és a SmartVPN technológiát is kínálja. Mindkettő lehetővé teszi a felhasználók számára a korlátozások megkerülését és a blokkolt vagy korlátozott webhelyek elérését az IP-cím megváltoztatásával, hogy a webhely nem tudja megmondani, ahonnan csatlakozik. A különbség - és a VPN előnye a DNS-hez képest - abban rejlik, hogy a VPN az elküldött adatok titkosításával további biztonságot és adatvédelmet biztosít. Az Unblock-Us azonban nem csak egyetlen VPN-t kínál - SmartVPN-t kínálnak, amely gyorsabb, mint a szokásos, mert nem valójában titkosítja az Ön adatait. Ehelyett az adatokat lezárja és védett formában szállítja.

jellemzői unblockus

Mint már fentebb említettük az Unblock-Us áttekintésben, úgy tűnik, hogy ez a VPN szolgáltató csak a PPTP protokollt használja. Meglepődött, hogy nincs részletes információ az általuk használt biztonsági protokollokról, de azt gondoljuk, hogy ezt a protokollt választották, mert ez lehetővé teszi technológiájuk kompatibilitását az eszközök szélesebb körével.

A cég ugyanúgy titokban tartja a szerver helyét. Úgy tűnik, hogy több mint 100 szervert működtetnek, de nem egészen egyértelmű, hogy hol vannak. Mivel azonban ígérik a felhasználók számára, hogy több mint 20 Netflix régióba férjenek hozzá (elsősorban Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, néhány dél-amerikai országban, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon), feltételezhetjük, hogy mindegyik helyen vannak szerverek..

Az Unblock-Us rendkívül magas kompatibilitással rendelkezik és kiváló, majdnem érintetlen csatlakozási sebességet ígér. Ez a szolgáltatás számos csatornát támogat, beleértve a legnépszerűbbeket is. Végül az Unblock-Us nem korlátozza a VPN-hez vagy a DNS-hez csatlakoztatható eszközök számát. Használhatja az összes kívánt eszközt, feltéve, hogy ugyanazon a hálózaton vannak, ugyanazon Unblock-Us előfizetéssel.

Biztonság és adatvédelem

Nehéz besorolni az Unblock-Us biztonságát és magánéletét, mivel nem VPN-szolgáltatás, hanem inkább olyan szolgáltatás, amely átirányítja a DNS-lekérdezéseket. Az Unblock-Us azt állítja, hogy éppen ezért a szolgáltatásuk használata sokkal biztonságosabb, mint bármely más VPN szolgáltatás használata.

Úgy tűnik azonban, hogy az Unblock-Us PPTP-t használ, amelyet általában a legkevésbé biztonságos protokollnak tekintnek. Ennek ellenére, ha nagyon műszaki és kiváló minőségű VPN szolgáltatást keres, akkor valószínűleg nem az Unblock-Us szolgáltatást keresné. Másrészt, ha csak filmeket és műsorokat szeretne nézni online, akkor ez a szolgáltató tökéletes lehet az Ön számára. Az Unblock-Us nem tart semmilyen tevékenységi naplót, csak miután Barbadosba költöztek, hogy elkerüljék a kanadai adatmegőrzési törvényeket.

Támogatás

A támogatási szolgáltatás kiváló. Van egy fórum, amely lehetővé teszi, hogy szakértőket kérdezzen a szolgáltatásról, és e-mailben is kapcsolatba léphet velük, ha sürgető kérdése van. Az e-mailekre adott kérdésekre minden alkalommal azonnal megválaszoltuk az Unblock-Us áttekintés kutatási szakaszában, és mindig összekapcsoltak minket az általunk keresett információkkal. Az Unblock-Us állítása szerint a támogató csoport éjjel-nappal működik, és a kapott szolgáltatás alapján ítélve ez valószínűleg igaz.

Függetlenül attól, hogy telefonján, laptopján, asztalán, intelligens TV-jén vagy bármilyen más típusú eszköznél használja - az Unblock-Us tökéletesen illusztrált telepítési útmutatóval fog rendelkezni az Ön számára. A Unblock-Us használata egyszerű, de ha még mindig nem kapja meg, akkor az útmutatóknak elegendőnek kell lenniük a telepítési folyamat végrehajtásához. Ez megmutatja nekünk, hogy az Unblock-Us valóban törődik az Ön általános tapasztalatával, és sok erőfeszítést igényel annak biztosítása érdekében, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van.

multi platform unblockus

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 4,993 hónap / 6 hónap / 1 év $ 4,162 év /

Az Unblock-Us szolgáltatás esetén az árazás nagyon egyszerű - havonta 4,99 USD fedezi az összes eszközt. Ha teljes éven keresztül fizetni szeretne, az ár 49,90 USD. Ez valóban nem túl rossz, figyelembe véve azt a tényt, hogy korlátlan számú eszközön használható. Ha érdekli, hogy kipróbálják szolgáltatásaikat, mielőtt elkötelezik magukat a Unblock-Us elkötelezettségével, van egy praktikus 7 napos próbaverzió.

Unblock-Us előnyei & Hátrányok

A Feloldás minket áttekintés végén itt található egy rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek felkeltettünk minket, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

  • Kiváló támogatás és útmutatók
  • Szinte minden eszközzel kompatibilis
  • Egy hetes ingyenes próbaverzió

Hátrányok

  • Nem igazán VPN szolgáltatás
  • Nem kompatibilis a Linux rendszerrel
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 56

map