FrootVPN áttekintés

FrootVPN a Seychelle-szigeteken található népszerű VPN-szolgáltató. Ennek a társaságnak az a célja, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson az internet szabad és névtelen böngészésére. E cél elérése érdekében kiváló protokollokat kínálnak erős titkosítással, meglepően megfizethető áron. Szakértői csapatunk készítette ezt a részletes, informatív FrootVPN áttekintést, hogy segítsen eldönteni, hogy ez a VPN szolgáltató az Ön számára megfelelő-e..


FrootVPN honlap

Felület

A FrootVPN rendkívüli online védelmet nyújt minden felhasználójának. A legerősebb titkosítás és a legjobb VPN-protokollok állnak rendelkezésére FrootVPN. A FrootVPN használatának megkezdéséhez először előfizetnie kell a szolgáltatásra, majd letöltheti a FrootVPN telepítőfájlját..

A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű - annyit kell tennie, hogy kövesse a világos utasításokat, és a telepítés hamarosan befejeződik. Sajnos az aktiválás nem olyan egyszerű, de a FrootVPN részletes útmutatót nyújt a VPN engedélyezéséhez és a használni kívánt protokoll kiválasztásához..

A kezelőfelület felhasználóbarát, tehát ha elégedett az automatikus beállításokkal, akkor semmilyen gondot nem fog felmerülni. A FrootVPN információkat nyújt a használni kívánt szerverről, lehetővé téve azt is, hogy könnyedén átválthasson egy másik szerverre.

FrootVPN interfész

Teljesítmény és megbízhatóság

A FrootVPN hozzáférést biztosít több mint 180 szerverhez, 34 helyre elosztva, köztük az Egyesült Államok, Brazília, Svájc, Izrael, Japán és Ausztrália. Annak ellenére, hogy nem nyújtanak annyi szervert, mint más VPN-társaságok, a cég továbbra is nagyon szép helyszínek keverékét kínálja.

Minden FrootVPN felhasználó korlátlan sávszélességet és sebességet élvez. Minden szerver 10Gbit / s gerinchez csatlakoztatva, amely lehetővé teszi a szörfözést az interneten sebességkorlátozások vagy csatlakozási problémák nélkül.

A FrootVPN a 99,99% üzemidő garancia, ígérem, hogy az idő legalább 99,99% -ával nem lesznek gondod a VPN-vel. A legkiválóbb protokollok, a nagy sebesség és az erős titkosítás biztosítják, hogy online jelenléte névtelen maradjon.

Multi-Platform

A FrootVPN minden nagyobb operációs rendszeren működik, mint például a Windows, Mac, Android, Linux, Ubuntu és iOS. Használhatja számítógépén, telefonján, iPad-jén, Mac-jén és még az útválasztón is. A FrootVPN segítségével VPN-előfizetését akár 5 eszközön is felhasználhatja egyszerre, és megvédheti online adatait a telefonon és a számítógépen.

FrootVPN Multiplatform

Jellemzők

Magas szintű védelmet kap, anélkül, hogy észrevenné azt, mivel ez a VPN nem befolyásolja a kapcsolat sebességét. A világ 20 országában minden FrootVPN szerver több 10 Gbit / s gerinchez van csatlakoztatva annak érdekében, hogy a legnagyobb feltöltési és letöltési sebességet biztosítsuk, függetlenül attól, hogy hol a világon tartózkodsz.

Nem csak a sebesség korlátlan a FrootVPN használatával, hanem a sávszélesség is. Bármely online tartalmat streamre tölthet vagy letölthet, anélkül hogy aggódna a fájl mérete vagy a videó minősége miatt. Mindenki, aki szereti a torzítást, örömmel veszi tudomásul, hogy a FrootVPN, sok más VPN-szolgáltatótól eltérően, támogatja a P2P megosztását. Minden szerver korlátlan sebességgel és sávszélességgel támogatja a P2P forgalmat.

Biztonság és adatvédelem

FrootVPN arra törekszik, hogy abszolút biztonságban és névtelenül tartsa magát online állapotában. Ezért biztosítják a legjobb protokollokat és a legerősebb titkosítást minden előfizetőjük számára. Amint azt a FrootVPN áttekintés már kifejtette, A PPTP, az L2TP és az OpenVPN protokollok a FrootVPN összes felhasználó számára elérhetők. Ha úgy dönt, hogy OpenVPN-t használ, akkor hozzáférést kap az IPv6 Next-gen protokollhoz is.

A FrootVPN nyomon követhetetlenséget biztosít a magas szintű titkosítás és a nulla naplózási politika révén. A FrootVPN nem menti a tevékenységi naplókat, ami jó hír minden adatvédelmi gondolkodású felhasználó számára. A FrootVPN AES-256 CBC titkosítást biztosít 2048 bites kulcsmal és SHA-384 hitelesítéssel. A naplók nélküli házirend mellett a FrootVPN rendelkezik NAT-házirendekkel is. Ez azt jelenti, hogy ez a VPN nem engedélyezi a hálózati címek fordítását, megakadályozva ezzel bármilyen harmadik fél beavatkozását. A vállalat a TLS 1.1+ támogatása alapján is tökéletes előzetes titoktartást valósít meg.  Személyes adatait a FrootVPN-nek köszönhetően további védelemben részesíthetjük elfogadja a BitCoin fizetéseket, így nem is kell megosztania velük hitelkártya-adatait.

Támogatás

Az ügyfélszolgálat kiváló és mindig elérhető. A napi 24 órás jegyek támogatását nyújtják, így a nap 24 órájában, bármikor felmerülő problémáit könnyen meg tudja oldani. Az élő csevegési lehetőség csak a szokásos FrootVPN munkaidőben érhető el.

Ha nincs sürgős problémája, de csak szeretne többet megtudni a FrootVPN-ről, akkor olvassa el a részletes GYIK részt. Nagyon informatív, ezért sokat tanulhat a VPN szolgáltatásról, vagy válaszokat találhat kérdéseire anélkül, hogy kapcsolatba lépne a támogatással.

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap 4,993 hónap hónapok 3,996 hónap hónap / 1 év 2,992 év év /

A FrootVPN-nek nincs ingyenes próbaverziója, de ha megnézi az előfizetési árakat, rájössz, hogy az ingyenes próbaverzió nem igazán szükséges. A FrootVPN állítása szerint ők a legolcsóbb VPN-szolgáltatók odakint, és valószínűleg igazuk van az áraikat tekintve.

3 különböző előfizetési terv létezik: 1, 3 és 12 hónapra. A havi előfizetés havi 4,99 USD, a negyedéves előfizetés havi 3,99 USD, az éves előfizetés pedig csak 2,99 USD havonta..

Ha nem elégedett a FrootVPN-rel, akkor lemondhatja előfizetését és visszatérítést kaphat a vásárlástól számított 30 napon belül. A FrootVPN elfogadja az összes főbb hitelkártyát, valamint lehetővé teszi a BitCoin és a PayPal segítségével történő fizetéseket.

FrootVPN árképzés

FrootVPN profik & Hátrányok

A FrootVPN áttekintés összefoglalásakor itt található rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek felkeltettünk minket, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

  • 2048 bites gyökér titkosítás
  • Korlátlan sebesség és sávszélesség
  • Nincs napló és NAT házirend
  • Támogatja a P2P megosztását
  • 24 órás ügyfélszolgálat
  • A BitCoin fizetéseket fogad el

Hátrányok

  • Nincs ingyenes próbaverzió
  • Nincs további malware védelem
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 23 =

map