Gyorsítsa át a felülvizsgálatot

A Speedify egy felhőalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi több internetes kapcsolat kombinálását a maximális sebesség érdekében. A vállalat csatornakötési technológiája kihasználja a felhőben elérhető sebességkiszolgálókat, hogy megbízhatóbb és gyorsabb kapcsolatot biztosítson az Ön számára. A Speedify segítségével felgyorsíthatja a feltöltéseket, a HD streaming és mindent, amit valaha is online teszel.


A Speedify-t a Connectify Inc. indította el az Egyesült Államokban, székhelye Philadelphiában, Pennsylvaniában. A projektet eredetileg kizárólag internetes sebességnövelő eszközként reklámozták, de a szilárd titkosítás 2016 végén bevezette a VPN-szolgáltatásokat is..

Tehát, ha meg szeretné tudni, hogy a szolgáltatás hogyan működik, és megismerkedhet a platformon, a Speedify áttekintés megválaszolja az esetleges esetleges kérdéseit. Folytassa az olvasást, és fedezze fel, hogy a Speedify olyan biztonságossá teszi-e az online élményét, amellyel gyorsabbá teszi.

Gyorsítsa fel a honlapot

Felület

A Speedify kliense nagyon tiszta és könnyen használható. A színséma meglehetősen szépen követi a „felhő” témát, és tartalmaz néhány pihentető kék árnyalatot, így a felületet nagyon kellemes nézni.
A teljes elrendezés algoritmusnak tűnik, a felső rész jelzi az internetkapcsolat állapotát. Alatta egy csatlakoztatási / leválasztási csúszka és információk jelennek meg a jelenlegi sebességkiszolgálón. Az alján található egy sebességdiagram, amelyet további információkkal válthat.

Teljesítmény és megbízhatóság

A modern VPN-k egyik legnagyobb problémája az internet-sebességre gyakorolt ​​hatása. A legtöbb szolgáltatás bizonyos mértékig csökkenti ezt, tehát általában a biztonsági és a zökkenőmentes böngészés, streaming vagy letöltés között kell választania..

A Speedify megoldja ezt a problémát két szolgáltatás egyesítésével. A titkosítási protokollok biztosítják az online biztonságot és anonimitást, miközben a sebességnövelés a lehetséges legmagasabb problémákat kezeli azáltal, hogy a legigényesebb feladatokat elosztja a különböző hálózatok között. Csak vegye figyelembe, hogy a kapcsolatoknak különböző forrásokból kell származniuk ahhoz, hogy „gyorsasá váljanak”. Például az ugyanahhoz az útválasztóhoz csatlakoztatott Ethernet és Wi-Fi hálózatokat nem lehet megnövelt sávszélességgel kombinálni a megosztott felfelé irányuló hálózat miatt. Mivel a legtöbb modern számítógép csak egy Wi-Fi kártyával rendelkezik, akkor a másodlagos hálózathoz való csatlakozáshoz további USB-adaptert kell vásárolnia..

Annak érdekében, hogy elkészítsük Önnek ezt a Speedify értékelést, komoly teszteket végeztünk, és különböző körülmények között rögzítettük az internetes sebességre vonatkozó eredményeket. Kipróbáltuk elsődleges kapcsolatunkat a Speedify-lal és anélkül, később hozzáadottunk egy másodlagos kapcsolatot, és megfigyeltük mi történt, mihelyt a Speedify mindkét internetes hivatkozást engedélyezte.

Észrevettük, hogy a szokásos sebessége idővel csökken, miközben a „meztelen” Wi-Fi-t használja. Miután bevezettük a Speedify-t titkosítás nélkül, a sebességesés jelentősen alacsonyabb volt. Amikor hozzáadtuk a másodlagos összeköttetést, a dolgok kissé javultak, mivel valójában a sebesség javulását láthattuk még mérés nélkül is. A lényeg, hogy a Speedify pontosan azt teszi, amit ígér. Csökkent egyedül az internet-kapcsolat által okozott összes veszteséget, és tovább növeli a sebességet. A tényleges ragasztás folyamata akadály nélkül zajlott, és összekapcsolta a két összeköttetést, hogy jobb sebességet biztosítsunk és a nagyobb feladatokat könnyebben kezeljük.

Multi-Platform

A Speedify jelenleg támogatja a PC-t, a Mac-ot, az iOS-t és az Androidot. Ez magában foglalja a mai legnépszerűbb asztali és mobil platformokat, tehát nem kell, hogy problémáid legyenek a Speedify telepítésével az Ön adott eszközére..  

A Speedify az említett platformok következő verzióit támogatja:

 • Windows - 7 és újabb 
 • MacOS - 10.10 és újabb 
 • iOS - 9.0 és újabb 
 • Android - 4.4 (KitKat) és újabb 

Töltse le a Speedify PC-re és Mac-re a hivatalos webhelyről, az iTunes-ból, illetve a Google Play-ről iOS-re és Androidra.  

Jellemzők

Két különféle szolgáltatás kombinációjaként a Speedify számos funkciót kínál. Itt van néhány a legjelentősebb: 

 • A Speedify lehetővé teszi az internetkapcsolat felgyorsítását a különböző források és a hozzájuk tartozó sávszélesség összekapcsolásával. 
 • A cég sebességkiszolgálókat (beleértve a dedikált is) a világ több mint 26 országában működtet. Folyamatosan dolgozik az új helyek bevonásával.
 • A Speedify célja egy ingyenes és hatékony internet elősegítése, tehát nem korlátozza a havi letöltéseket.
 • Két eszközön egyszerre használhatja a Speedify funkciót. 
 • Virtuális IP-címeket kap a Speedify segítségével.
 • A Speedify lehetővé teszi a P2P forgalom kiszolgálóin keresztül Hollandiában. 

Ha úgy dönt, a Speedify kiszolgálót is üzemeltethet a létesítményben, feltéve, hogy megbízható sávszélességgel, hardverrel és hálózati konfigurációval és hozzáféréssel rendelkezik. A Speedify-t sajnos a Netflix blokkolta, tehát ha a szolgáltatás amerikai verziójának felszabadítása az egyik fő célja, akkor a Speedify nem az Ön számára a platform.  

Biztonság és adatvédelem

A Speedify a ChaCha titkosítót használja VPN-szolgáltatásként elvárt teljesítményének biztosításához. A ChaCha-t az RFC 7539 Standard, a ChaCha-t pedig az RFC 7905 DTLS-je támogatja. Ha simább online élményt szeretne, és nem foglalkozik a lehetséges fenyegetésekkel, dönthet úgy, hogy kikapcsolja a titkosítást, és a Speedify funkciót kizárólag sebességnövelőként használja..  

A puzzle második része a DTLS, azaz TLS (SSL) UDP felett. Ez a technológia ugyanolyan biztonsági szintet biztosít a Facebook, a Gmail és más HTTPS: // webhelyek őrzéséért. Egyidejűleg lehetővé teszi a hibajavítást, hogy sokkal simább teljesítményt érjen el az elveszett csomagok ellen.  

A Speedify for Windows lehetővé teszi a szuper biztonságos mód engedélyezését is, amely megakadályozza, hogy a Windows bármilyen kapcsolaton küldjön DNS-kéréseket a Speedify kivételével. Ez kiküszöböli annak a lehetőségét, hogy a Windows kiszivárogtassa a DNS-t a helyi hálózatokba.  

A Connectify az Egyesült Államokban található, amely jó hely a sebességnövelőkhöz, de meglehetősen szerencsétlen a VPN-k számára. Nem kell részletezni az állandóan fenyegető adatvédelmi fenyegetést, amely az Egyesült Államok kormánya és annak válogatott ügynökségei. Ráadásul az Egyesült Államok a Five Eyes megfigyelő hálózat tagja. A vállalat ezt a veszélyt kiegyenlíti egy szigorú nulla naplózási politika fenntartásával. Ez azt jelenti, hogy a Speedify nem rögzíti és nem tárolja a kapcsolat- vagy online tevékenységi adatokat. Mivel az Egyesült Államokban még mindig nincs kötelező adatmegőrzési törvény, ez egy nagyon biztonságos online élményt nyújt.

Támogatás

A Speedify jelenleg csak a jegyrendszerén keresztül nyújt felhasználói támogatást. Határozottan szeretnénk, ha ez a jövőben megváltozik egy élő csevegés végrehajtásával a hivatalos weboldalon.

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 9.773 hónap / 6 hónap / 1 év $ 4.272 év /

A Speedify egy teljesen ingyenes tervet kínál, havonta 1 GB-ig. Személyes fiók létrehozása nélkül is használhatja. Csak akkor lesz szüksége fiókra, ha úgy dönt, hogy a tervét prémiumra frissíti.

Az ingyenes terv mellett a Speedify a következő lehetőségeket kínálja:

 • Havi korlátlan - 8,99 $ havonta
 • Korlátlan Évente - 4,17 USD havonta

Miután úgy döntött, hogy prémiumot fizet, jó tudni, hogy a Speedify kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Tehát, ha nem tetszik ez a szolgáltatás, akkor vissza fogja kapni a pénzét, és nincs feltett kérdés.

gyorsítsa fel az árakat

Gyorsítsa előnyeit & Hátrányok

Befejezve ezt a Speedify értékelést, itt található egy rövid áttekintés azokról a funkciókról, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

 • Internet sebesség növelése & VPN egyben 
 • Dedikált sebességű szerverek 
 • Nincs letöltési korlátozás 
 • Virtuális IP-címek 
 • A P2P megengedett 
 • Szilárd titkosítás 
 • Intézkedések a DNS szivárgás ellen 
 • Ingyenes korlátozott terv 
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia 

Hátrányok

 • Blokkolta Netflix 
 • Korlátozott támogatás 
 • Alacsony szerverszám 
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 91

map