Intelligens DNS-proxy áttekintése

Az intelligens DNS-proxy egy olyan szolgáltatás, amelyet a Global Stealth Inc. hozott el nekünk, egy olyan vállalat, amely több mint 20 éve online biztonságot és névtelenséget nyújt olyan magas profilú ügyfeleknek, mint az Apple, a Microsoft és az IBM. Az intelligens DNS-proxy fő célja a webhelyek és a streaming szolgáltatások feloldása, és intelligens DNS- és VPN-szolgáltatásokat is nyújt. Ebben az intelligens DNS-proxy-áttekintésben felfedezzük a szolgáltatás előnyeit a szokásos VPN-szolgáltatásokhoz képest, és rámutatunk annak lehetséges hiányosságaira..


Intelligens DNS-proxy honlap

Felület

Az intelligens DNS-proxy DNS-szolgáltatásának nincs kliense, és így nincs felülete sem a beszélgetéshez. Egyszerűen beállítja azt az eszköz hálózati beállításaival, és jó az út. A szolgáltatás hivatalos weboldala hihetetlenül hasznos és felhasználóbarát beállítási útmutatót kínál minden támogatott eszköz típusához, videókkal, amelyek végigvezetik a folyamat minden lépését. Ezek a videók megoldásokat kínálnak a leggyakoribb problémákra is, amelyekkel a felhasználók szembesülnek a Smart DNS Proxy beállításakor, így valószínű, hogy néhány perc alatt egyszerűen elindíthatja azt, még akkor is, ha néhány probléma merül fel az út során..

A nemrégiben elindított VPN-szolgáltatás vonatkozásában vannak olyan alkalmazások a Windows, a Mac, az iOS és az Android számára, amelyek még mindig béta tesztelési szakaszban vannak, és nem működnek teljesen, ezért javasoljuk a manuális beállítás választását, az itt található útmutatók használatával. a weboldalon. Lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás a kevésbé tapasztalt felhasználók számára.

Teljesítmény és megbízhatóság

A Smart DNS Proxy több intelligens DNS-kiszolgálóval rendelkezik, mintegy 30 helyen, szerte a világon, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Kanadát, Ausztráliát, Spanyolországot és Hollandiát, valamint néhány olyan kevésbé népszerű helyet, mint például Dél-Afrika. VPN szerverei némileg sokkal többek, és világszerte mintegy 40 helyen találhatók, beleértve Afrikát is.

Intelligens DNS-proxy teljesítmény

A sebesség és a teljesítmény nagyban függ attól, hogy a Smart DNS Proxy intelligens DNS-szolgáltatását vagy VPN-szolgáltatását használja-e. Ha az intelligens DNS szolgáltatást választja, akkor biztosan élvezni fogja a nagy sebességet és a zökkenőmentes teljesítményt, valamint nincs DNS-szivárgás. Másrészről, a kiváló VPN szolgáltatás nem nyújt ilyen kiváló felhasználói élményt, és a sebességek az átlag alá eshetnek, de reméljük, hogy a helyzet hamarosan megváltozik.

Multi-Platform

A vállalat intelligens DNS szolgáltatásának egyik fő előnye a nagyszerű kompatibilitása az eszközével. Az összes főbb operációs rendszeren és platformon működik, beleértve a Windows, Mac, Ubuntu, Chromebook, Android, iOS, Smart TV-k, set-top boxok, játékkonzolok és útválasztók szolgáltatásait..

A VPN szolgáltatást nem jellemzi ilyen lenyűgöző kompatibilitás, de működik Windows, Mac, iOS, Android, Ubuntu és útválasztókon. 5 készüléken egyszerre használható.

Intelligens DNS-Proxy multiplatform

Jellemzők

Amint az intelligens DNS-proxy áttekintésében már többször említettük, ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy élvezze mind az intelligens DNS, mind a VPN-technológia előnyeit, bár a VPN még nem érte el a szigorú kritériumoknak megfelelő funkcionalitás szintjét. Van azonban néhány olyan szolgáltatás, amely érdekesvé teheti ezt a VPN-t, tekintve, hogy teljes potenciálját eléri.

Az intelligens DNS-proxy VPN-je korlátlan sávszélességet és sebességet, nulla naplót és erős titkosítást élvezhet. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságban maradjon, miközben csatlakozik a nyilvános WiFis-hez, és 5 egyidejű csatlakozás egy jó érintés. Ezenkívül megengedi a torrentolást, ami nagy plusz sok VPN-felhasználó számára. Amíg az alkalmazásokat nem fejlesztették ki, nem mondhatjuk, hogy túl elégedettek vagyunk.

Másrészt, az intelligens DNS szolgáltatás tökéletesen működik, és lehetővé teszi a földrajzi korlátozások könnyű megkerülését. A sebesség elképesztő, és több mint 300 streaming szolgáltatáshoz férhet hozzá a világ 29 országában. Ez a szolgáltatás mindent megtesz, amit elvár, és ez egyértelműen az egyik legjobb intelligens DNS-szolgáltatás a piacon.

Biztonság és adatvédelem

Az intelligens DNS-proxy DNS-szolgáltatása nem titkosítja az Ön adatait, és nem változtatja meg az Ön IP-címét. Ezért nem nyújt olyan biztonságot és névtelenséget, amelyet elvárhat egy VPN-től. Csak azt ígéri, hogy lehetővé teszi, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, és nagy sebességet élvez, és nem maximalizálja a magánéletét és biztonságát.

Intelligens DNS-proxy árazás

A VPN szolgáltatást illetően nincs elegendő információ az általa biztosított adatvédelem típusáról, azon kívül, hogy nem tart naplót. Az alkalmazott protokollok között szerepel a PPTP, az L2TP, az SSTP és az OpenVPN, valamint az IKEv1 protokoll a régebbi eszközöknél és az IKEv2, az L2TP alternatívájaként. Az OpenVPN és az SSTP 2048 bites titkosítást biztosít, az IKEv2 és L2TP 256 bites titkosítást, a PPTP pedig a legkevésbé biztonságos, 128 bites titkosítást nyújtja. Mint mindig, azt javasoljuk, hogy vegye fel az OpenVPN-t, hogy a legmagasabb szintű biztonságot élvezhesse.

Támogatás

Az intelligens DNS-proxynak kiváló támogatási szakasza van, amely tucatnyi cikket tartalmaz, közel 30 téma szerint. A praktikus keresési opció megkönnyíti a szükséges válasz megtalálását. Ha szakértő segítségére van szüksége, könnyen kapcsolatba léphet a támogatási személyzettel a napi 24 órás élő csevegésen keresztül. A munkatársak gyorsan reagálnak és az általános témákban meglehetősen tájékozottak, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velük, amikor problémája van a szolgáltatás teljesítésével kapcsolatban, vagy további információra van szüksége róla. Ha nincs rohanás, e-mailen vagy a weboldal Kapcsolatfelvétel szakaszában elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül is felveheti velük a kapcsolatot..

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 4,903 hónapok $ 4,306 hónap / 1 év $ 3,3322 év $ 2,08

A szolgáltatás 4 előfizetési tervet kínál, nagy kedvezményekkel a hosszabb előfizetéseknél. Választhat havi, háromhavi, éves vagy kétévenkénti előfizetésre. A havi opcióval havonta 4,90 dollárt fizet. A 3 hónapos opció lehetővé teszi 12% -os engedmény igénybevételét és havi 4,30 USD befizetését. Az éves előfizetés 32% -os engedménnyel jár, és havi 3,33 dollárba kerül, míg a 2 éves előfizetés 58% -os engedményt jelent, tehát havonta csak 2,08 dollárt fizet..

Intelligens DNS-proxy árazás

Nem számít, hogy melyik tervet választja, élvezheti a 14 napos ingyenes próbaverziót, tehát 2 hete van arra, hogy megfontolja a vásárlást. Az előfizetésekhez 30 napos pénz-visszafizetési garancia is tartozik.

Az elfogadott fizetési módok a PayPal és a MasterCard, a Visa, az American Express és az Discover hitelkártyák.

Intelligens DNS-proxy előnyei & Hátrányok

Befejezve ezt az intelligens DNS-proxy-áttekintést, itt található egy rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

  • Intelligens DNS és VPN együttesen
  • Gyors streaming
  • Megfizethető előfizetések
  • 14 napos ingyenes próbaverzió
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

  • Alulfejlett VPN-alkalmazások
  • Nem fogadja el a Bitcoint
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map