Leggyorsabb VPN áttekintés

A FastestVPN egy digitális adatvédelmi és biztonsági szolgáltatás, a legbiztonságosabb névvel a piacon. A társaságot 2016-ban alapították a Kajmán-szigeteken, amely kiváló hír minden felhasználó számára, akik rettegnek a különféle nemzetközi kémhálózatok egyre növekvő lehetőségein..


A szerencsétlen nómenklatúrától eltekintve, vizsgáljuk meg alaposan a szolgáltatást, és nézze meg, megfelel-e a szigorú adatvédelmi és biztonsági követelményeinknek ebben a részletes és őszinte FastestVPN áttekintésben.

A leggyorsabb VPN honlap nyomtatóképernyője

Felület

A FastestVPN kliens rendkívül kezdőbarát, és másodpercek alatt letölthető a hivatalos weboldalról. A kivitelben a kék és a fehér kombinációja néhány narancssárga részlettel rendelkezik, ami nagyon divatos és „emelt” megjelenést kölcsönöz az ügyfélnek.

Miután elindította az ügyfelet, kap egy elégséges bejelentkezési mezőt, amely megköveteli az e-mail címét és a jelszavát, amelyet meg kellett volna határoznia az eredeti fiók létrehozásakor a hivatalos webhelyen..

Amikor bejelentkezik, az ügyfél automatikusan csatlakoztat téged a legközelebbi szerverhez. A főképernyőn egy nagy sárga csatlakozási gomb található, amelyeket gyors-hozzáférési gombok kísérnek, beleértve a Kezdőlap, Fiók, Kedvenc és Beállítások elemet. Ez egy könnyen navigálható környezetet teremt, ahol minden, amire szükséged van, csap segítségével elérhető.

Az összes FastestVPN alkalmazást a közelmúltban frissítették, és a változások nyilvánvalóak. A korábbi verziókhoz képest az új alkalmazások gyorsabbak és még felhasználóbarátabbak, lehetővé téve a kellemes felhasználói élményt.

A leggyorsabb VPN interfész

Teljesítmény és megbízhatóság

A fő kérdés, amelyet a tesztelési szakaszunk során meg akartunk választ adni, az volt, hogy a FastestVPN valóban a leggyorsabb VPN a piacon. Röviden - nem az. Nem mondhatjuk, hogy ez a tény meglepött bennünket, mivel egy viszonylag új és kicsi VPN-társaságnak kell versenyeznie az ExpressVPN és a NordVPN kedvelőivel. Ezért gondoljuk úgy, hogy a neve nem ideális - ha a szolgáltatás valójában nem a leggyorsabb, akkor csökken a vállalat hitelessége.

Ennek ellenére a FastestVPN továbbra is hihetetlenül gyors az ártartományban szereplő más szolgáltatásokhoz képest. Az USA szerverein a sebesség esése átlagosan 2-4% volt, az EU-ban pedig 5-6%. A feltöltési sebesség azonban jelentősen csökkent - az Egyesült Államokban körülbelül 20% és az EU-ban körülbelül 55%.

Az első tesztelés során néhány megszakítást tapasztaltunk, de sikerült jelentősen csökkenteni őket azzal, hogy különböző csatlakozási protokollal és biztonsági beállításokkal játszottunk. Más szavakkal, készülj fel valamilyen tárgyalásra & hiba, mielőtt megjavítaná, ami nem igazán ideális kezdőknek korábbi VPN tapasztalatok nélkül.

Multi-Platform

A FastestVPN a modern platformok meglepően lenyűgöző sorozatát tartalmazza, beleértve a Windows, Mac, iOS, Android, Android box, Smart TV, Fire TV Stick, útválasztókat (13 különböző modell, beleértve a Tomato, DD-WRT, Netgear, Asus, TP-Link, és mások), valamint a Linux (Ubuntu, Mint, Debian, Arch, Raspberry Pi, Fedora és Kali). A FastestVPN több mint 20 népszerű eszközzel is kompatibilis, ideértve a Roku, Xbox, PS4 és Kodi eszközöket..

Leggyorsabb VPN multiplatform

Jellemzők

A FastestVPN az egyik legjellemzőbb szolgáltatás a maga nemében. Azon kívül, hogy megóvja személyazonosságát és felhasználói adatait az érdeklődő szemétől az interneten, a szoftver külön hirdetést blokkoló és rosszindulatú szoftverekkel is rendelkezik. Vegye figyelembe, hogy a rosszindulatú programok potenciálisan összecsaphatnak más, ugyanakkor futó hasonló programokkal, ezért ügyeljen arra, hogy soha ne futtasson egynél többet egy adott ponton. A széles körben elterjedt véleményekkel ellentétben a FastestVPN futtatása például a Malwarebytes prémium verziójával nem növeli az online biztonságot, hanem ellentétes eredményeket eredményez. 

A cég szerint a FastestVPN jelenleg több mint 250 szervert működtet 37+ helyszínen, és akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami túl lenyűgöző. A társaság korlátlan sávszélességet és szerverváltást is biztosít a felhasználók számára, és garantálja az üzemidő 99,99% -át.

A FastestVPN lehetővé teszi a torrent alkalmazást, és speciális kiszolgálókat kínál, amelyek garantálják az anonim P2P fájlok megosztását nagy sebességgel. A szolgáltatás bizonyos geo-korlátozott streaming platformok feloldására is képes. Az USA Florida és USA Netflix szerverei lehetővé teszik a Netflix amerikai könyvtárának elérését, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Ráadásul bármilyen helyről élvezheti a Disney + tartalmat az USA Denver szerverén keresztül.

További jó hír: a FastestVPN 2 fejlett funkciót vezetett be a Speedoholikusok és a VPN feletti nagyobb ellenőrzést igénylő felhasználók számára. Az új Smart Connect funkcióval azonnal csatlakozhat a leggyorsabb szerverhez. A második újítás a Split Tunneling opció, amely lehetővé teszi, hogy szabadon kiválaszthassa azokat az alkalmazásokat, amelyeket a VPN-sel védeni szeretne.

Biztonság és adatvédelem

Amint azt a leggyorsabb VPN áttekintésben már említettük, a társaság Kajmánban található, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény, és nem kell a nemzetközi megfigyelőhálózatokat eljuttatnia az Ön adataihoz. A megfigyelésről beszélve, a Kajmán-szigetek nem vesznek részt olyan kémkedett szervezetekben, mint az Öt, Kilenc és Tizennégy Szem, tehát nem kell aggódnia, hogy az adatai a kezükbe kerülnek..

A leggyorsabb VPN biztonság és adatvédelem

Amint azt az adatvédelmi politikája megerősíti, a FastestVPN soha nem fogja naplózni az online tevékenységet. A szolgáltatás természetesen minimális információkat gyűjt és tárol, ideértve az e-maileket és a marketing célokra vonatkozó munkamenet-adatokat (Hotjar, Google Analytics és Live Chat).

A csatlakozási protokollokkal kapcsolatban a FastestVPN támogatja az Open VPN, L2TP, PPTP, UDP, TCP és IKEv2 programokat. Az alapértelmezett protokoll a PPTP, amely messze nem ideális. Az AES-256 titkosítást használja az adatok titkosításához, amelyet a világ minden tájáról a katonaság és a bankok használnak..

Ellentétben azzal, amit néhány online recenzátor mondhat, a FastestVPN rendelkezik automatikus killswitch-rel.

Támogatás

Tapasztalataink szerint a FastestVPN nagyon megbízható és tájékozott felhasználói támogatást kínál. Lehet, hogy a csapat nem képes megválaszolni a túlságosan bonyolult technikai kérdéseket, ám minden fontos információt megad, amelyet tudnia kell, mielőtt eldönti, hogy előfizetést vásárol-e..

Az ügyfélszolgálat e-mail címén kívül a csoporttal is kapcsolatba léphet a hivatalos weboldalon található élő csevegés funkcióval. Néhány másodperccel az üzenet elküldése után kaptuk meg a válaszokat.

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 10.003 hónap / 6 hónap / 1 év $ 2.492 év /

A FastestVPN a következő előfizetési lehetőségeket kínálja:

 • 1 hónapos terv - $ 10.00 / mo (10,00 USD havonta számlázva) 
 • 1 éves terv - $ 2.49.00 / hó (Évente 29,95 dollár számlázásra kerül) 
 • 3 éves terv - $ 1.11 / mo (39,95 USD háromévente számlázva) 

Leggyorsabb VPN árképzés

A vállalat a fizetési lehetőségek széles skáláját fogadja el, beleértve a PayPal, a hitelkártyák, az eWallets, a BlueSnap és más módszereket, mint például banki és banki átutalások és ACH. Vegye figyelembe, hogy a FastestVPN jelenleg nem fogadja el a Bitcoint.

A FastestVPN nem kínál ingyenes próbaverziót a szolgáltatásért, de 7 napos pénz-visszatérítési garanciát nyújt Önnek, amely több mint elegendő a szoftver teszteléséhez és annak ellenőrzéséhez, hogy az Ön számára működik-e..

FastestVPN Előnyök & Hátrányok

A leggyorsabb VPN áttekintés összefoglalásakor itt található rövid áttekintés azokról a szolgáltatásokról, amelyek felkeltettünk minket, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

 • Található a kajmánok 
 • Erős titkosítás 
 • Akár 10 egyidejű kapcsolat 
 • Gyors csatlakozási sebesség 
 • Korlátlan sávszélesség / szerverváltás 
 • 99,99% üzemidő 
 • Szigorú bejelentkezési tilalom 
 • Kiváló platform / eszköz támogatás 
 • Ingyenes AD-blokkoló és rosszindulatú programok elleni védelem 
 • 24 órás felhasználói támogatás, beleértve az élő csevegést 
 • NAT tűzfal 
 • P2P-re optimalizált szerverek 
 • Automatikus Killswitch

Hátrányok

 • Jelentős feltöltési csepp
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 46

map