Panda VPN áttekintés

A Panda Security egy 1990-ben alapított spanyol kiberbiztonsági vállalat. Amellett, hogy nemzetközi sikereket ért el a rosszindulatú programok elleni védelem, a SaaS, a kollektív intelligencia, a fenyegetés vadászat, a spam / vírusok / kémprogramok elleni védelem és még sok más mellett, a társaság sikerült hogy biztosítsa jelenlétét több mint 180 országban, és több mint 30 millió felhasználót gyűjt össze az egész világon.


A Panda VPN áttekintésünkben alaposan boncoljuk ki a szolgáltatást, hogy ellenőrizzük biztonsági intézkedéseink minőségét, feltárjuk a különböző vállalati irányelveket, ideértve a naplózást és a torrentet is, meghatározzuk annak általános ár-érték arányát, és teszteljük a képességét a legnépszerűbb streaming geo-csalására. szolgáltatások.

A Panda VPN nyomtatott képernyő kezdőlapja

Támogatott platformok

Jelenleg a Panda VPN csak a legnépszerűbb platformokat támogatja, beleértve a Windowsot, a MacOS-ot, az Androidot és az iOS-t. Ez azonban több, mint elegendő azoknak az egyéneknek, akik csak meg akarják védeni számítógépeiket, táblagépeiket és telefonukat.

Mindemellett a Panda VPN továbbra is viszonylag új szolgáltatás a vállalatán belül, így határozottan számíthatunk a jövőben szélesebb platformon és eszközökkel való lefedettségre.

Vegye figyelembe, hogy a hivatalos webhelyen a VPN szakaszban elérhető letöltési fájl telepíti az úgynevezett Panda Dome-ot a számítógépére, amely a vállalat vírusvédelmi megoldása. A VPN szolgáltatás igénybevételéhez a telepítés után meg kell nyitnia a Dome klienst, és külön kell telepíteni a VPN szoftvert.

szerverek

Jelenleg a Panda VPN 23 virtuális helyet kínál a világ minden tájáról. A hálózatának összes szerverét azonban a hivatalos weboldalon nem teszik közzé. Az ügyfélnek csak néhány másodpercre van szüksége a kapcsolat létrehozásához, még a távolabbi kiszolgálókkal is.

A Panda VPN Client főképernyője

Ha nem biztos benne, hogy az Ön aktuális tartózkodási helyére melyik legjobb választást választja, akkor a szoftver automatikusan ajánlja a szervert. A szabad felhasználók nem választhatnak meghatározott szerverhelyeket; ehelyett az ügyfél automatikusan csatlakozik a legoptimálisabb szerverhez, amely általában a felhasználó valós helyén alapul.

A Panda VPN korlátlan sávszélességet és szerverváltást biztosít a prémium felhasználók számára. Ha azonban az ingyenes verziót használja, akkor a forgalom napi 150 MB-ra korlátozódik, ami még mindig meglehetősen tisztességes a teljesen ingyenes szolgáltatásért..

Biztonság & Biztonság

A Panda meglehetősen fukar, amikor megosztja a titkosítási csomagjával kapcsolatos információkat. Nevezetesen, a GYIK rész csak a 256 bites titkosítást említi, anélkül, hogy bármit is elmondanánk a rendelkezésre álló csatlakozási protokollokról és egyéb potenciálisan hasznos szolgáltatásokról. Feltételezzük, hogy a cég AES-256 titkosítást használ, ami kiváló hír lenne, ám 100% -ban nem lehetünk biztosak benne.

A beállítások VPN-része az ügyfélen belül csak lehetővé teszi a Panda VPN automatikus aktiválását minden alkalommal, amikor a számítógép elindul, és kiválasztja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne. A tesztelés során a Panda-nak nincs automatikus gyújtáskapcsolója, ami azt jelenti, hogy a valós adatai nyilvánvalóak lesznek, ha VPN-je valamikor veszélybe kerül..

Másrészt, a Panda Dome egyike a ritka szoftver megoldásoknak, amelyek egy VPN szolgáltatást egyesítenek egy vírusvédelemmel, USB védelemmel és egy folyamatmonitorral, ugyanazon ügyfélen.

Fakitermelés & Magánélet

A GYIK hivatalos szakasza szerint a Panda nem rögzít semmilyen személyes azonosító információt, sem az adatait adja el, illetve megosztja azokat. Ezenkívül a társaság nem vezet tevékenységi naplót, ami határozottan jó hír.

Mindemellett a hivatalos adatvédelmi politika a felhasználói jogokra vonatkozik információjukkal kapcsolatban, ideértve a feldolgozásuk módját, mennyi ideig történő megőrzését, és milyen intézkedéseket tesz a társaság az adatok biztonságának megőrzése érdekében, de nem sorolja fel a tényleges információkat. összegyűjti.

Megállapíthatjuk, hogy a Panda Security sütiket használ, mint minden más kiberbiztonsági szolgáltató, és olyan információkat gyűjt, amelyeket soha nem lehet felhasználni az ön személyének azonosítására. A forgalmi naplókat soha nem vezetik, így a vállalat (vagy bárki más) soha nem fogja tudni, hogy mely webhelyeket látogat meg, és hogyan lép kapcsolatba velük.

A Panda VPN beállítások képernyő

streaming

A tesztelési körünk során nem tudtunk hozzáférni a népszerű geo-korlátozott szolgáltatásokhoz, például a Netflix USA-hoz, a Hulu-hoz és a BBC iPlayer-hez. Ami a sebességet illeti, a Panda meglehetősen jó VPN szerpentin számára, de a fent említett szolgáltatások geográfia képessége természetesen korlátozza annak használhatóságát..

torrentezés-

A torrenting a prémium Panda VPN felhasználók számára van fenntartva. Más szóval, nem érhető el a korlátozott összegű ingyenes verzió részeként - és még ha így is lenne, akkor a 150 MB-os adatsapkát elég alaposan átnézheti..

A hivatalos GYIK szakasz kimondja, hogy a torzítás megengedett, de a vállalat Általános Szerződési Feltételei figyelmeztetik a felhasználókat, hogy az eszközöket semmilyen illegális cselekedet ellen ne használják. Véleményünk szerint a szerzői joggal védett tartalom letöltése feltétlenül minősül ilyennek, tehát feltételezzük, hogy a Panda Security nem támogatja az illegális letöltéseket..

tervek & Árazás

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap $ 12.293 hónap / 6 hónap / 1 év $ 5.752 év /

A Panda VPN jelenleg 3 előfizetési lehetőséget kínál - € 10,99 1 hónapig, € 5,14 havonta egy évre (összesen 61,74 EUR), és € 2,36 havonta 3 évig (összesen 85,20 €). A korlátlan forgalom mellett a prémium felhasználók 24 órás technikai támogatást is kapnak, és egyszerre akár 5 eszközt is biztosíthatnak.

Panda VPN ár opció

Jelenleg a Panda Secure csak hitelkártyákat fogad el, és az összes előfizetési lehetőséghez teljes 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Támogatás

A GYIK részben és a számos útmutatóban kívül a Panda az ügyfelek számára elérhető jegy-támogatási rendszert is megvalósít. A Panda VPN áttekintésében már említettem, hogy a prémium felhasználók hozzáférést kapnak a napi 24 órás technikai támogatáshoz. Végül van egy támogatási fórum, amely választ ad a legtöbb kérdésére. Minden típusú ügyfélszolgálathoz közvetlenül a Panda ügyfélen hozzáférhet.

Panda VPN profik & Hátrányok

A Panda VPN-áttekintés befejezésekor itt röviden áttekintjük azokat a funkciókat, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusait, amelyek javíthatnának.

Előnyök

 • Ingyenes korlátozott verzió
 • 256 bites titkosítás
 • Gyors és stabil csatlakozás
 • Tisztességes sebességek
 • Korlátlan sávszélesség (prémium felhasználók) és szerverváltás
 • Akár 5 eszköz (prémium)
 • Nincsenek tevékenységi naplók
 • Átfogó ügyfélszolgálat
 • 24 órás technikai támogatás a prémium felhasználók számára
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Szerény virtuális helyek száma
 • Kiszolgáltatlan számú szerver
 • Homályos leírások a hivatalos oldalon
 • Csak hitelkártyákat fogadunk el
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 85

map