proXPN áttekintés

proXPN az egyik olyan VPN szolgáltatás, amely szinte minden szegmensben lenyűgöző. Ez lehetővé teszi, hogy megkerülje az országában esetlegesen érvényes földrajzi korlátozásokat, korlátozások nélkül megtekinthesse az összes kívánt tartalmat, és ezt teljes mértékben biztonságos és védettnek érzi magát. A cég jó titkosítást kínál, és a leggyakrabban használt platformon és operációs rendszeren működik. Szerverek vannak a világ minden tájáról, és ami a legfontosabb, ingyenesen használhatják szolgáltatásaikat. A proXPN nagyon jó hírnévnek örvend, köszönhetően megbízható szolgáltatásainak, jó árainak és sok felhasználó dicséretének.


ProXPN honlap

Felület

Az ügyfelet nagyon könnyű használni. A telepítés egyszerű, de ha problémák merülnek fel, akkor vannak részletes útmutatók vagy könnyen elérhető támogató személyzet. Az ügyfél letöltése előtt regisztrálnia kell és létrehoznia kell egy fiókot, amely után kiválasztja a kívánt tervet, és folytatja az ügyfél letöltését. Mint fentebb említettük, a telepítés és a konfigurálás meglehetősen egyszerű, és időben elvégezhető.

Kipróbáltuk a Windows klienst, és megállapítottuk, hogy az egyszerű, kissé alapvető, de jó szempontból is. Könnyen kiválaszthat egy kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne, a használni kívánt protokollt, és a rendszer indításakor manuális VPN-kapcsolatot vagy automatikus kapcsolatot választhat..

ProXPN interfész

Teljesítmény és megbízhatóság

A proXPN révén elért sebességek jóak, de túlzás lenne azt mondani, hogy nagyok. A VPN használatakor mindig némi sebességcsökkenés tapasztalható, de úgy találtuk, hogy ha nagyon távoli kiszolgálókhoz kapcsolódik, akkor a letöltési sebesség akár felére is csökkent. Ennek ellenére a leglassabb kapcsolatok mellett is képesnek kell lennie a tartalom streamingjére, a Skype használatára és a játékra, jelentős lelassulás vagy pufferolás nélkül..

A proXPN-nek nagyon sok szervere van stratégiailag a világ minden tájáról, de ezek többsége az Egyesült Államokban található. Vannak bizonyos szerverek Európában (London, Amszterdam ...), valamint Szingapúrban, Hongkongban, Ausztráliában és Costa Ricában.

Multi-Platform

A proXPN támogatott Windows, Mac, iOS és Android. Alapvetően a számítógépen vagy a mobil eszközökön - vagy mindkettőn - felhasználhatja. Sajnos az ügyfél nem Linux kompatibilis. Az útválasztón sem használható. Jelenleg nincsenek alkalmazások az iOS-hez és az Android-hoz, de a kézi beállítást nagyon részletesen ismertetjük, a képernyőképeket biztosítva.

Jellemzők

A proXPN elrejti vagy megváltoztatja az Ön IP-címét, tehát alapvetően minden, amit online csinálsz, privát és rejtett a kíváncsiskodó szemtől. Ez a VPN szolgáltatás fő jellemzője, valamint az értékes személyes adatok, például hitelkártya-adatok, társadalombiztosítási számok és egyéb adatok védelme. Szintén létfontosságú azok számára, akik gyakran használnak nyilvános forró pontokat, mivel sok adatlopás pontosan ilyen kapcsolatok révén történik.

Egy másik fontos dolog, amit a proXPN csinál, az a tényleges hely elrejtése. Ez azért fontos, mert egyes webhelyek és webtartalmak nem korlátozzák a világ bizonyos részein élő embereket. VPN használatakor hozzáférhet ezekhez a weboldalakhoz, korlátozásoktól függetlenül.

Ami a sebességet illeti, az ingyenes fiókok sajnos 300 kbps-re korlátozódnak, míg a prémium fiókok korlátlan sebességgel érkeznek. A prémium számláknak jobb (szélesebb) hozzáférése van a vállalati szerverekhez, amelyek stratégiailag az egész világon megtalálhatók. Sok szerver az Egyesült Államokban található, de vannak szerverhelyek Svájcban, a szigeten, Németországban, az Egyesült Királyságban, Svédországban, Hollandiában, Svájcban, Franciaországban, Kanadában, Ausztráliában, Hongkongban, Szingapúrban, Costa Ricában és Japánban. Ne feledje, hogy az ingyenes felhasználók csak egyetlen, az Egyesült Államokban található szerverhez tudnak csatlakozni, ami alapvetően haszontalan Európában, a Közel-Keleten, Oroszországban, Japánban, Kínában és így tovább..

A proXPN érdekes funkciót kínál, az úgynevezett VPN Guard. Ez a szolgáltatás, amelyet csak prémium felhasználók számára tartanak fenn, kiegészítő biztonsági mechanizmust kínál, amely automatikusan leállítja a forgalmat, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik. Dönthet úgy, hogy mely programokat kell leállítani, ha megszakad.

Ez a VPN szolgáltató választhat az IPSec, a PPTP és az OpenVPN között. Az OpenVPN minden bizonnyal a legbiztonságosabb, de a telepítés és a telepítés különféle eszközökre nem olyan egyszerű, mint a PPTP. Az OpenVPN lassabb kapcsolatokat is okoz. Az IPSec viszonylag új, erősebb, stabilabb titkosítást és jobb újrakapcsolódási képességet biztosít.

A sávszélesség korlátlan a prémium felhasználók számára, csakúgy, mint a szerverváltás. A proXPN VPN szolgáltatásokat a mobil eszközökön is lehet használni, de ezt csak a fizető ügyfelek számára fenntartjuk. A P2P megosztása (torrenting) megengedett a prémium számlákon.

Biztonság és adatvédelem

Ahogy a proXPN áttekintésben már említésre került, ez a VPN lehetővé teszi az OpenVPN, IPSec és PPTP (amely azonban csak a fizető ügyfelek számára elérhető) választását, és a titkosítás 2048 bites bónuszra megy keresztül, ami elég lenyűgöző..

A magánélet vonatkozásában a cég néhány nyilvántartást vezet az üléseiről. Pontosabban, naplózza a kapcsolatokat a szerverekkel. Ezeket a naplókat 14 nap elteltével megtisztítják. A társaság kijelenti, hogy nem látja azokat a weboldalakat, amelyekhez Ön hozzáfér, vagy nyomon tudja követni az online tevékenységeit, és nem nyújt ilyen információt harmadik felek számára, amelyeknek elégségesnek kell lenniük a Biztonsági A legtöbb felhasználó számára..

Támogatás

A proXPN telefonszámot biztosít ügyfeleinek, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén felhívhassák őket, ami természetesen jó, de nem igazán segít azoknak az Egyesült Államokon kívüli személyeknek, akik nem igazán őrültek meg ilyen távolsági hívások kezdeményezése miatt. A társaság kijelenti, hogy a támogató személyzet rendelkezésre áll 24 órán keresztül, telefonon, e-mailben vagy dedikált Twitter-fiókján keresztül. Tapasztalataink szerint ezek nem üres ígéretek - általában percek alatt válaszolnak, ha e-mailen vagy Twitter-rel kapcsolatba lépnek velük..

Árazási lehetőségek

1 hónap3 hónap 6 hónap1 év2 év

1 hónap / 3 hónap 9,986 USD hónap 8,331 USD év 6,252 év év /

Ahogyan ezt a proXPN áttekintésben már elmondtuk, ez a VPN szolgáltató a ingyenes csomag, de egyértelművé téve, hogy ennek a csomagnak nagyon korlátozott tulajdonságai és funkciói vannak, ezért javasoljuk a „prémium” csomag választását. A havi „prémium” csomag költsége 6,25 USD 12 hónapos időszakra. A három hónapos előfizetés havi 9,98 USD, a havi előfizetés 8,33 USD. Az összes prémium előfizetés 30 napos kockázatmentes próbaverzióval érkezik.

PRO XPN árképzés

proXPN profik & Hátrányok

Befejezve ezt a proXPN áttekintést, itt egy rövid áttekintés azokról a funkciókról, amelyek ránk vonultak, és a szolgáltatás azon aspektusaira, amelyek javíthatnának.

Előnyök

  • Jó biztonság és magánélet védelme
  • Gyors és hasznos támogatási rendszer
  • Könnyen használható ügyfél
  • Ingyenes előfizetés és kockázatmentes próbaverzió

Hátrányok

  • Átlagos sebesség
  • Nem kompatibilis a Linux rendszerrel
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map