GOOSE VPN преглед

GOOSE VPN е базирана в Холандия VPN услуга, която се предлага на пазара от 2015 г. Откровено казано, услугата не оставя най-доброто първо впечатление, като се има предвид, че сървърната му мрежа не е твърде голяма и интерфейсът на приложението й е леко датиран, което може да остави потенциалните потребители донякъде подкопани. Въпреки това, този VPN обещава сигурност на високо ниво, нулева регистрация, добра скорост, неограничени едновременни връзки и голямо лесно използване, поради което решихме да го направим честен и да проверим дали всъщност е толкова добър, колкото е рекламиран. Прочетете за нашите открития и впечатления в този обширен преглед на GOOSE VPN.


goose-vpn начална страница

интерфейс

Goose VPN избра жива цветова схема с бяло-оранжево за своите приложения. Въпреки че белият текст на светъл фон може да не е оптималният избор и самият дизайн може да не е толкова модерен и елегантен, колкото би могъл да бъде, приложенията са по-скоро интуитивни и лесни за навигация. Трябва само да завъртите превключвателя, за да се свържете или прекъснете, превключването на сървърите е също толкова бързо, настройките са лесни за разбиране и промяна, а поддръжката в приложението е приятно докосване.

Няма усложнения, когато става въпрос за изтегляне и инсталиране на приложенията. Всичко може да се направи с няколко кликвания или докосвания, а процесът на регистрация е прост и изисква само да въведете имейл адреса и паролата си, за да можете да започнете за нула време.

goose-vpn интерфейс

Производителност и надеждност

GOOSE VPN оперира 97+ сървъра в около 30 държави на 6 континента. По-голямата част от сървърите са разположени в Европа и САЩ, а в Африка, Южна Америка и Австралия има само няколко сървъра. Все пак сървърното разпространение е доста задоволително и услугата позволява на потребителите си да искат сървъри и да гласуват за сървърни местоположения, които биха искали да видят в списъка.

Качеството на връзката като цяло е високо, скоростите обикновено са средни над средните и няма ограничения на скоростта. Със специализирани сървъри за споделяне на медии и P2P е гарантирано добро излъчване на поточно и торент. Въпреки че тази VPN няма специална защита срещу теч, тестовете ни не разкриха изтичане на DNS или WebRTC, което със сигурност е страхотна новина.

Multi-Platform

GOOSE VPN може да се похвали с голяма съвместимост. Специални клиенти / приложения са достъпни за Windows, Mac, iOS и Android, услугата също работи с Kodi, Android TV, Linux и рутери и освен това предлага разширение за Chrome. Докато провеждахме тестове за целите на този преглед на GOOSE VPN, ние с радост установихме, че услугата наистина не налага никакви ограничения за броя на едновременните връзки с един акаунт, което е доста необичайно и похвално.

гъша-vpn мултиплатформена

Характеристика

GOOSE VPN не е това, което бихме описали като богат на функции VPN. Без защита от течове или каквито и да е допълнителни екстри за подслаждане на сделката, това може да не отговаря на вкуса на опитни потребители. Въпреки това, той може да бъде много подходящ за начинаещи и случайни потребители, които просто искат VPN да бъде надежден и лесен за използване.

Доскоро GOOSE VPN дори не разполагаше с убиец. За щастие, това вече е поправено и убийствен ключ, който ви защитава, ако вашата VPN връзка внезапно спадне, е интегрирана в клиент на Windows GOOSE VPN.

Специализираните сървъри и P2P дружелюбността също правят приятни допълнения към услугата. Сървърите за стрийминг и споделяне на P2P са ясно маркирани и стратегически разпределени в много страни на различни континенти, така че можете да стриймирате всяко съдържание, което желаете, и безопасно да се включите в P2P споделяне в удобни за торент места.

Освен това, като се има предвид скромният брой сървъри и функции за защита, единственият аспект, който отличава GOOSE VPN освен останалите, е липсата на ограничения по отношение на едновременни връзки.

Сигурност и поверителност

На защитния фронт, GOOSE VPN използва силно 256-битово AES криптиране и ви позволява да избирате от 4 протокола: IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP и най-сигурният OpenVPN. Можете лесно да превключвате между протоколи по всяко време или да позволите на услугата да избере най-добрия протокол за вас, въпреки че препоръчваме да ходите с OpenVPN по всяко време.

gus-vpn Сигурност и поверителност

Според Политиката за поверителност на компанията, вашата онлайн активност никога не се следи и няма дневници за трафик или връзка, с изключение на използването на честотна лента, което се регистрира по разбираеми причини (компанията предлага абонаменти с ограничени и неограничени данни). Вашият истински IP се регистрира само веднъж при регистрация, но няма данни да се записват, когато имате достъп до акаунта си. По този начин вашата поверителност се запазва, въпреки че Холандия е част от алианса „Девет очи“.

поддържа

По отношение на поддръжката на клиенти, GOOSE VPN се справя доста добре. Уебсайтът му разполага с отличен раздел за често задавани въпроси / поддръжка, който обхваща богат набор от теми, които биха могли да бъдат интересни за настоящите и бъдещите потребители. Поддръжният персонал е на разположение 24 часа в денонощието, всеки ден от годината. Опциите за контакт на ваше разположение включват имейл, форма за контакт и чат на живо. Персоналът е много отзивчив и обещава да реши всички проблеми с клиентите в рамките на часове.

Опции за ценообразуване

1 месец 3 месеца 6 месеца1 година2 години

1 месец $ 12.993 месеца / 6 месеца / 1 година $ 4.992 години /

Както споменахме по-рано в този преглед на GOOSE VPN, компанията предлага абонаменти с ограничени и неограничени данни. Ако искате да се насладите на неограничени данни, плащате $ 12,99 на месец с месечния абонамент или $ 4.99 на месец с годишния абонамент, таксуван ежегодно. Като алтернатива можете да изберете месечния абонамент с 50 GB данни на месец, което струва само $ 2.99.

ценообразуване на гъски-vpn

Услугата предлага a 30-дневен безплатен пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Заслужава обаче да се отбележи, че безплатният пробен период включва само 500 MB на честотна лента, а в някои страни се предлага такса за потвърждение от 45 процента. Плюс това, гаранцията за връщане на парите ви позволява да получите възстановяване само ако сте използвали не повече от 100 MB; в други случаи компанията може да откаже възстановяване на средства.

Приетите методи за плащане включват iDEAL, PayPal, Giropay и основни кредитни карти, включително Visa, American Express и MasterCard. За съжаление, компанията не приема биткойн.

GOOSE VPN плюсове и минуси

Докато приключваме този преглед на GOOSE VPN, ето бърз преглед на функциите, които ни удивиха, и на аспектите на услугата, които биха могли да използват известно подобрение.

Професионалисти

 • Удобен за потребителя
 • Страхотна съвместимост на устройството
 • Добри скорости
 • 256-битово AES криптиране
 • PPTP, IKEv2, L2TP / IPSec и OpenVPN протоколи
 • Специализирани P2P и поточни сървъри
 • Политика без регистрация
 • Killswitch
 • Неограничени едновременни връзки
 • 30-дневна безплатна пробна версия с включени 500 MB
 • 30-дневна ограничена гаранция за връщане на пари

Против

 • Скъп месечен абонамент с неограничени данни
 • Скромна сървърна мрежа
 • Без защита от теч
 • Feature-лошо
 • Остарял дизайн

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 32

map