Преглед на Getflix

Стартирана през 2013 г., Getflix е услуга, използвана за отключване на популярни стрийминг платформи извън техните страни на произход. Той е създаден от компания, наречена Global Stealth Inc., която разполага с два офиса, разположени в Сейшелите и Полша.


Getflix е преди всичко доставчик на Smart DNS с добавени VPN възможности на някои от своите сървъри. Тъй като много платформи изискват ръчна настройка (включително Windows), тя определено не се препоръчва за начинаещи без никакъв технически опит. През годините Netflix успяваше да го блокира многократно, но компанията винаги успява да заобиколи тези мерки и да получи достъп до версията на американската платформа.

Ако искате да научите повече за тази уникална Smart DNS + VPN услуга и нейните функции, продължете да четете нашия искрен преглед на Getflix, за да определите дали това е най-добрият избор за вашите нужди.

Начална страница на Getflix

Поддържани платформи

На пръв поглед Getflix поддържа всички популярни платформи, за които можете да се сетите, включително Windows, macOS, iOS, Android, Apple TV, Roku, WD TV Live, рутери (OpenWRT, DD-WRT, Tomato) и игрови конзоли (PS3, PS4, Xbox One, Xbox 260 и Nintendo Wii).

Той обаче разполага само с местни приложения за Mac, iOS и Android. Доста странно е, че услугата не предлага приложение за Windows. Освен това, ако искате да използвате Getflix на която и да е друга платформа, трябва да се оправите с вашата DNS настройка и IP адрес, което не е идеално, ако не сте запознати как DNS сървърите действително работят. Официалният уебсайт съдържа пълни ръководства за настройка, но много по-скоро ще видим местни приложения за най-известните платформи.

Освен това, ако започнете да изпитвате страховита грешка на прокси сървъра по време на потоците си, има страница с алтернативни статични маршрути (IP адреси и подмрежи), която ще добави към объркването само ако това е първият ви път, когато срещате тези условия.

screenshot_12

Сървъри

Getflix разполага с доста скромна мрежа с 26 DNS сървъра, разположени в 20 страни, включително САЩ, Канада, Австралия, Бразилия, Германия, Япония, Индия, Италия, Китай, Южна Африка, Испания, Швеция, Турция и други. Всички те идват с неограничени скорости, честотна лента и превключване на сървъра.

Както вече споменахме в това ревю на Getflix, някои от сървърите също се предлагат с VPN функционалност. Общите общо 11 сървъра ще ви позволят да установите DNS-over-VPN връзка, което е отлично допълнение, ако искате да използвате Getflix в хотелска стая или колеж, на устройство, което използва 3G и / или 4G мрежи, и в държави, където доставчиците на интернет услуги и правителствата са склонни да блокират или отвличат DNS сървъри на трети страни.

И накрая, функцията VPN все още е в бета версия от този момент и може да срещнете някои грешки и технически затруднения. Освен това Windows 10 не се поддържа официално, но 7 и 8 трябва да работят отлично.

безопасност & Сигурност

В оригиналния си вид Getflix е проста услуга Smart DNS, предназначена за гео-подправяне на популярни стрийминг платформи и ви предоставя достъп до по-добри регионални версии чрез IP и DNS шенагигани. С други думи, тази итерация не предлага никакви мерки за сигурност освен скриване на местоположението на вашето устройство.

VPN функционалността, от друга страна, криптира целия ви трафик, а не само частта, разпозната от любимите ви поточни услуги. Той поддържа OpenVPN UDP, PPTP, L2TP и SSTP протоколи за връзка. OpenVPN трябва да бъде вашият предпочитан избор по всяко време, но можете да изберете различни опции, ако ISP заглушава определени протоколи. Имайте предвид, че всички предоставени протоколи с изключение на OpenVPN се считат за по-малко сигурни в днешно време.

Официалният уебсайт твърди, че услугата предлага 2048-битово криптиране, но това най-вероятно е размерът на RSA ключа и реалният шифър е AES-256. Това е най-добрият вариант за криптиране, който имаме днес, поради което се използва за защита на данните от банки и военни.

Getflix също така внедрява надеждна функция за автоматичен превключвател, която ще прекрати вашата интернет връзка в случай, че вашата VPN се компрометира или прекрати връзката по някаква причина.

Влизане & поверителност

Getflix събира следните данни от своите потребители:

 • Лична информация (само ако решите да я предоставите) - име, имейл адрес, информация за кредитна карта и пощенски адрес
 • Нелична информация - Видът на вашия компютър, име на браузър, операционна система, ISP и подобна информация

Getflix също използва бисквитки, за да проследява вашата активност на официалния си уебсайт. Можете да изберете да ги блокирате, но това ще направи някои от функциите му неизползваеми.

Компанията прилага редица мерки за защита на събраната информация от неоторизиран достъп, разкриване, изменение или унищожаване. Освен това той никога не продава или наема потребителски данни на трети страни за маркетингови цели.

И накрая, местоположението му се счита за доста благоприятно за VPN услуги, тъй като Сейшелите не разполагат със задължителни закони за запазване на данни или попадат под 14 Eyes Alliance.

Долен ред, Getflix нито следи вашите онлайн дейности, нито събира данни, които могат да ви идентифицират положително, освен ако не решите да предоставите личната си информация за някаква допълнителна функционалност на официалния уебсайт. Имайте предвид, че компанията ще прихване вашите заявки, за да предостави поддръжка на клиенти, но само след като получи изричното ви съгласие.

Streaming

Getflix е създаден, за да отключи най-популярните стрийминг платформи и техните най-добри регионални версии. Това включва над 300 различни услуги, като Netflix US, Amazon Prime US, Hulu, BBC iPlayer, Crunchyroll, HBO GO / NOW, Showtime и много други. Можете да видите пълния списък на поддържаните канали на официалния уебсайт.

Getflix стрийминг

Като каза това, услугата имаше своя дял от проблеми с поддържането на постоянен достъп предимно до Netflix US. Както бе споменато в този отзив за Getflix, на сайта има ръководство със статични маршрути, което трябва да използвате в случай на проблеми. Ако продължите да получавате прокси грешката, трябва да се свържете с поддръжката на клиентите и да ги помолите да разрешат вашите проблеми. Отделно от това има известни проблеми с отключването на Netflix US на Android, PS4 и Xbox One.

Torrenting

Getflix позволява P2P и торентинг като цяло, но предупреждава потребителите си да не използват тази функционалност за изтегляне на съдържание, защитено с авторски права. Тъй като обаче компанията не следи споделянето на файлове в P2P, няма начин тя да ви хване в действителност, дори ако правите нещо незаконно.

Официалният сайт съдържа списък на P2P-съвместими сървъри, който също ви казва дали те идват с VPN криптиране или не. Всички P2P сървъри са стратегически поставени на места, където торентът е легален.

планове & Ценообразуване

1 месец 3 месеца 6 месеца1 година2 години

1 месец $ 4.953 Месеци $ 4.326 Месеци $ 3.821 Година $ 3.322 Години $ 2.29

Getflix предлага пет различни абонаментни планове, включително 1 месец ($ 4.95), 3 месеца ($ 12.95), 6 месеца ($ 22.95), Една година ($ 39.90), и 2 години ($ 54.90). Всички ценови планове идват с Getflix VPN и те се подновяват автоматично. Има и 14-дневна безплатна пробна версия, но това включва само SmartDNS. Всеки акаунт, който закупите след първия, идва с допълнителни 25% отстъпка.

Приетите методи за плащане включват PayPal и популярни кредитни карти (MasterCard, Visa, American Express, JCB и Discover). Няма официална гаранция за връщане на пари, но Global Stealth може да реши да ви върне пари, ако предоставите задоволителни причини за това.

Ценообразуване на Getflix

поддържа

Можете да се свържете с поддръжката на Getflix по различни начини, включително 24/7 чат на живо на сайта и имейл на [email protected]

Опитът ни с екипа за поддръжка не беше чак толкова впечатляващ, тъй като те не можаха да отговорят на нашите въпроси в чата на живо. Вместо това те ни насочиха към гореспоменатия имейл. С други думи, не очаквайте да получите отговори на технически въпроси чрез чат на живо.

Разделът с често задавани въпроси на сайта е доста подразделен и се занимава повече с някои общи въпроси, а не с услугите на компанията. Компанията има отделен сайт за поддръжка с повече информация, но намирането й изисква изкопаване и някои от отговорите са остарели.

Професионалисти на Getflix & Против

В края на този преглед на Getflix, ето бърз преглед на функциите, които ни удивиха, и на аспектите на услугата, които биха могли да използват известно подобрение.

Професионалисти

 • Намира се в Сейшелите
 • SmartDNS + VPN
 • Твърдо криптиране
 • Автоматичен убиец
 • Няма дневници за активност
 • Отключва повече от 300 геоблокирани канала
 • Поддържа торент
 • Специализирани P2P сървъри
 • Неограничена скорост, честотна лента и превключване на сървъра
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Чат на живо
 • достъпни
 • Предлага се безплатна пробна версия

Против

 • Не е за начинаещи
 • Няма родно приложение за Windows
 • Ограничена сървърна мрежа

Вземете пожизнена абонамент за Getflix само за $ 35

Не позволявайте малко гео ограничение да стои между вас & Любимите ви предавания.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 84

map