Преглед на IronSocket

Опитните потребители на VPN вероятно са запознати IronSocketПредшественик, HideMyNet. Компанията, която е базирана в Хонконг, реши да ребрандира и рестартира и сега завладява пазара под ново име. Със сървъри по целия свят и подобрена производителност, IronSocket определено е един от топ 10 VPN доставчиците наоколо. Продължете да четете този обективен преглед на IronSocket, за да научите повече за услугата на тази компания и дали тя може да отговори на вашите нужди.


Screenshot_27

интерфейс

За да използвате услугите на IronSocket, разбира се, ще трябва да се регистрирате, което е процес, който не ви губи твърде много време. Същото важи и за изтеглянето и инсталирането на клиента. IronSocket няма потребителски софтуерен клиент, така че ще използвате OpenVPN Connect клиент с отворен код. След като инсталирате клиента, трябва да извършите няколко действия, за да се свържете с VPN сървърите на IronSocket. Въпреки че ще трябва да инсталирате някои файлове ръчно, това е лесен и лесен процес. Освен това IronSocket разполага с подробни ръководства за настройка на своя уебсайт, които могат да бъдат от голяма полза за по-малко опитни потребители.

Screenshot_3

Screenshot_2

Screenshot_1

Производителност и надеждност

Що се отнася до скоростта и производителността, IronSocket се справя много добре и в този отдел, дори и с географски отдалечени сървъри. Услугата е бърза и връзката е стабилна, дори и качването, което често е проблем.

IronSocket предлага страхотно криптиране. Освен това предлага споделени IP адреси, което е чудесно за поверителност и има сървъри по целия свят. Що се отнася до изтеглянията на P2P, те са разрешени на определени сървъри.

Multi-Platform

Друго страхотно нещо при IronSocket е, че не е само за вашия компютър или Mac. Благодарение на клиента OpenVPN Connect можете да го използвате и в iOS (iPhone) и Android платформи, което е важно в този ден и възраст, когато хората са склонни да вършат все повече и повече работа на своите преносими устройства.
Благодарение на ясни и подробни инструкции, VPN може да се настрои също чрез L2TP и PPTP, DNS, HTTP Proxy и SOCKS5 на всички платформи и дори може да се използва в Xbox360, Wii, Boxee, Apple TV и Roku.

Screenshot_29

Характеристика

Като техните основни характеристики, IronSocket изброява възможността за деблокиране на уебсайтове с нула ограничения на честотната лента, запазване на самоличността и данните ви в безопасност чрез криптирани канали и ви позволява да сърфирате анонимно на всичките си устройства, без ограничения.

Както вече казахме в този преглед на IronSocket, този доставчик на VPN услуги предлага всички протоколи за криптиране, които се считат за златен стандарт в бранша в наши дни, което означава PPTP, L2T / IPsec и, разбира се, OpenVPN. Освен това клиентите имат достъп до HTTP, SOCKS5 и DNS прокси. Това определено не е нещо, което често виждаме при доставчиците на VPN услуги. DNS Proxy е особено интересна функция, тъй като се предлага безплатно и обикновено трябва да се абонирате и да платите специално за тази услуга. Позволява ви достъп до съдържание от услуги, които не са достъпни във вашата страна (Netflix, Hulu, Pandora и др.).

Що се отнася до сървърите, IronSocket определено не е доставчикът с най-добро покритие в света. Те присъстват в 40 държави и имат около 50+ сървъра.

P2P е наличен, но само на определени места, т.е. на определени сървъри, като Тайланд, Саудитска Арабия, Румъния, Бразилия, Украйна, Русия и Полша.

Този доставчик не предлага персонализиран софтуер, което основно означава, че настройката и конфигурирането са малко по-сложни, отколкото при другите доставчици. Те обаче предлагат обширни и полезни уроци и тяхната поддръжка на клиенти е на разположение 24/7 за всякакъв вид помощ. За съжаление няма чат на живо, но системата за билети за поддръжка изглежда достатъчно ефективна и бърза.

IronSocket предлага a 7-дневна гаранция за връщане на парите в случай, че не сте доволни от услугата и искате парите си обратно.

Screenshot_30

Сигурност и поверителност

IronSocket е базирана в Хонконг, който известен има някои от най-снизходителните закони за интернет наоколо. По някаква причина услугата реши да запази много потребителски данни, най-вече чрез бисквитки. Той съхранява вашия IP адрес, както и времето и датата на вписване и общите байтове на сесия, въпреки че чисти тази информация на всеки 72 часа.

Това може да не е най-доброто уединение, когато става дума за VPN, но все пак е добре да знаем, че IronSocket е невероятно прозрачен за потребителските регистрации. Имайте предвид, че винаги можете да плащате, като използвате биткойни и дори сертификати за подаръци от Kmart, Walmart и Starbucks, което гарантира пълна анонимност и защита на личните ви данни.

поддържа

Разделът с често задавани въпроси предлага подробни и ясни отговори на почти всеки въпрос, който бихте могли да имате, но ако все още имате съмнения или изпитвате затруднения, можете да се възползвате от страхотната функция за поддръжка, която е много ясно маркирана на страницата и включва няколко подробни ръководства за настройка, билети за поддръжка за абонати и, разбира се, формуляр за електронна поща за директен контакт. Ще отбележите, че няма опция за чат на живо за поддръжка, която е прекъсвач на сделките за много потенциални потребители.

Все пак трябва да се каже, че системата за поддръжка на билети е наистина отлична и в повечето дни има кратки срокове за реакция. Разговаряхме с персонала за обслужване на клиенти, докато правехме проучвания за нашия преглед на IronSocket и имаме само думи за похвала за ефективния и полезен екип за поддръжка.

Опции за ценообразуване

1 месец 3 месеца 6 месеца1 година2 години

1 месец $ 6.993 Месеци / 6 месеца $ 5.991 Година $ 4.162 Години /

Най-евтиният пакет, който започва от $ 6,99 на месец, обхваща всички функции, предлагани от IronSocket. Така че, ако имате нужда от тази услуга само за един месец, можете да платите по-малко от 7 долара за пълния пакет от услуги. Пакетът с най-добра стойност се предлага с едногодишен абонамент на $ 49.95, а шестмесечният абонамент е $ 35.95. IronSocket не предлага безплатна пробна версия, но ако не сте доволни от услугата, има 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Screenshot_28

Плюсове на IronSocket & Против

Докато приключваме този преглед на IronSocket, ето бърз преглед на функциите, които ни удивиха и аспектите на услугата, които биха могли да използват известно подобрение.

Професионалисти

  • достъпни
  • Страхотно криптиране
  • Висока скорост
  • 7-дневна гаранция за връщане на парите без условия

Против

  • Водене на записи на IP адреси и регистрационни файлове.
  • Няма персонализиран клиентски софтуер
  • Без чат на живо
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map