VPNSecure преглед

VPNSecure е доставчик на VPN, известен най-вече със собствената си сървърна мрежа и отличната си производителност. Компанията стартира през 2010 г. в Куинсланд, Австралия.


В този обширен преглед на VPNSecure, ние ще обсъдим нашите вътрешни тестови доклади, ще проучим функциите за сигурност на VPN, ще разгледаме политиките му за поточно и торентрейнство и ще анализираме текущите му планове за ценообразуване.

начална страница VPNSecure

Вземете VPNSecure доживотен абонамент само за $ 39,99

Осигуряване на вашата идентичност & Онлайн присъствието никога не е ставало по-лесно!

скорост & производителност

Нашият екип в Белград, Сърбия (Европа) тества софтуер за VPNSecure за период от една седмица, за да прецени по-добре скоростта и общите нива на производителност. По време на нашето тестване клиентът отне много време да се свърже към по-отдалечени места (до минута), но след като връзката беше установена, ние не изпитахме допълнителни проблеми, като внезапни прекъсвания..

VPNSecure тест за скорост без vpn

VPNSecure тест за скорост с vpn сървъри

Що се отнася до нашите тестове за скорост, повечето от отдалечените сървъри успяха да задържат около 30% от скоростта на изтегляне и 50% от първоначалното ни качване. Европейските локации се представиха много по-добре, със запазване на скорост до 90%. Добре е да знаете, че клиентът не позволява безпроблемна смяна на сървъри, така че не забравяйте да излезете от всички уебсайтове, които могат да видят вашата реална информация, преди да се свържете с нов сървър.

Поддържани платформи

VPNSecure няма огромно покритие на платформата, но е съвместим с Windows, macOS, Android, iOS, Linux и някои рутери. Официалният уебсайт действа и като магазин, в който можете да закупите няколко мигащи модела и да ги използвате с вашата VPN.

VPNSecure ви позволява да използвате неговата прокси услуга с вашия уеб браузър. Базата знания на официалния сайт съдържа изчерпателни ръководства за настройка на Chrome (родно разширение), Firefox, Opera и дори Internet Explorer.

Сървъри

Както вече споменахме в този преглед на VPNSecure, компанията е известна с притежаването и управлението на собствената си сървърна мрежа. Това означава, че никой трети страни никога няма да се включва в процеса или да събира личните ви данни. За да бъда честен, единственият начин да осигурите 100% политика без регистрация е да създадете своя собствена сървърна мрежа.

Местоположение на VPNSecure сървъри

В момента компанията има 100+ сървъра в 50+ страни. Обърнете внимание, че безплатните потребители имат достъп само до местата на сървърите в САЩ. Освен VPN сървърите, VPNSecure предоставя на своите потребители прокси услуги HTTP, което е идеално, ако искате само да промените вашия IP адрес, без да забавяте връзката си с ненужно криптиране.

Можете също така да закупите специални IP адреси и да следите състоянието на всеки отделен сървър в реално време на официалния уебсайт. VPNSecure позволява до 5 едновременни връзки, но всички устройства трябва да бъдат свързани към различни сървъри.

безопасност & Сигурност

VPNSecure обхваща OpenVPN, PPTP и SSH Tunnel протоколи за свързване. Въпреки че всяка опция все още има своите приложения, препоръчваме да отидете с OpenVPN, тъй като тя осигурява най-добрия баланс между сигурността и скоростта. Както вече споменахме, винаги можете да използвате прокси сървъри, за да маскирате истинския си IP адрес, но прокси услугите не защитават вашия трафик от злонамерени онлайн субекти. От друга страна, тъй като нямат криптиране, те са много по-бързи, което е голяма полза при посещение на надеждни уеб сайтове с ограничен достъп.

Екран за настройки на VPNSecure

Освен гореспоменатите протоколи, VPNSecure предоставя на своите потребители Stealth VPN връзка. Stealth протоколите обикновено са много по-бавни поради допълнителна сигурност, но те трябва да работят в страни с високи нива на интернет цензура и ограничителни защитни стени. С други думи, ако посещавате Китай например, протоколът VPNSecure Stealth би бил идеален избор.

Клиентът също така ви дава възможност да изключите някои домейни от VPN защита. Тази опция се нарича маршрутизация в рамките на клиента, но е по-известна като разделяне на тунели. Тази помощна програма е създадена преди всичко, за да ви позволи незащитен достъп до надеждни уебсайтове, които не могат да работят с вашата VPN (например банкови сайтове).

Когато става дума за криптиране, OpenVPN използва AES-128-CBC или AES-256-CBC, като и двете се считат за най-добрите опции, които имаме в момента. AES-128 все още е практически нечуплив, така че не е нужно да вървите с 256-битната версия, освен ако не се занимавате с ултрачувствителни данни. OpenVPN TCP използва порт 443, а UDP използва порт 1191. Той може да бъде конфигуриран да използва други портове със специални IP планове.

И накрая, клиентът ви дава възможност да активирате автоматичен превключвател, който ще прекъсне връзката ви, в случай че вашата VPN се компрометира. Това ще предотврати изтичането на вашите данни, докато вашата VPN връзка не се възстанови.

VPNSecure Ipleak net Test

Влизане & поверителност

По време на създаването на VPNSecure акаунта ви се предоставя произволно генерирано потребителско име и парола, което означава, че единствената информация, която трябва да предоставите, е вашият имейл адрес (можете да използвате временен).

Отделно от това, VPNSecure е истински VPN доставчик с нулев дневник. С други думи, компанията НИКОГА няма да следи или регистрира вашия IP адрес, времеви отметки за връзка, да изключва времевите марки, използваната честотна лента или DNS заявките.

Когато става въпрос за известия за DMCA, VPNSecure няма механизми за свързването им с личния ви акаунт и те никога не се изпращат на потребителите.

Streaming

VPNSecure определено предлага достатъчна скорост за HD стрийминг без забавяне или буфериране. Въпреки това, способността му да отключва гео ограничени поточни платформи силно липсва. По време на нашата тестова верига се опитахме да се свържем с Netflix US, Hulu и BBC iPlayer, но нашият VPN трафик се разпознаваше всеки път и беше маркиран като такъв. С други думи, ако геопокриването на Netflix US и подобни услуги от други части на света е вашата основна причина за закупуване на VPN софтуер, VPN Secure определено не е идеалният избор за вас.

Torrenting

VPNSecure позволява торентинг и P2P споделяне на файлове на повечето от сървърите му, което е достатъчно, за да му даде P2P-приятелска степен. Ако обаче използвате Vuze, имайте предвид, че този клиент има странен навик да заобикаля VPN защитата и да изтича вашите реални данни. Официалният уебсайт има подробно решение, което трябва да ви помогне при този проблем.

планове & Ценообразуване

1 месец 3 месеца 6 месеца1 година2 години

1 месец $ 9.953 месеца / 6 месеца $ 8.321 година $ 6.662 години /

VPNSecure предлага 3 различни абонаментни планове - $ 9.95 за 1 месец, $ 8.32 на месец в продължение на 6 месеца, и $ 6.66 на месец за цяла година. Отделно от това, можете да тествате VPNSecure за 30 дни напълно безплатно. Обърнете внимание, че безплатната пробна версия идва с 2 GB ограничение на трафика и достъп само до сървърите в САЩ. Можете също така да активирате двудневна пробна версия с достъп до всички сървъри за $ 2.

VPNSecure план и цени

Що се отнася до услугата HTTP Proxy, 1 x месечен абонамент отива за $ 4,95, 6 x месечни сметки за $ 24,95, а 12 x месечни сметки за $ 49,95. Специализирани IP адреси отиват от $ 16.95 за един адрес на месец до $ 99.50 за 10 адреса на месец. Можете също така да увеличите продължителността на абонамента си до една година и да спестите малко пари по пътя.

Всички покупки идват със 7-дневна гаранция за връщане на парите, а приетите методи за плащане включват кредитни карти, PayPal, Perfect Monet, криптовалути и PaymentWall.

поддържа

Поддръжката на клиенти е мястото, където VPNSecure наистина се отличава. Освен обширния раздел с често задавани въпроси и огромната база от знания на официалния уебсайт, вие имате достъп и до специалната му система за билети и чат на живо. Екипът за поддръжка е на разположение 24 часа в седмицата и беше повече от способен да отговори на всички въпроси, които имахме към тях.

VPNSecure поддръжка от клиента

Имайте предвид, че можете също така да получите достъп до горепосочената система от билети чрез вашия клиент и дори да изпратите регистрационен файл с вашата заявка, ако решите.

Плюсове на VPNSecure & Против

В края на този преглед на VPNSecure, ето бърз преглед на функциите, които ни удивиха, и на аспектите на услугата, които биха могли да използват известно подобрение.

Професионалисти

 • Прилично покритие на платформата
 • Солиден пакет за криптиране
 • Патентована сървърна мрежа
 • Прокси услуга
 • Специализирани IP адреси
 • Сплит-тунелиране
 • Строга политика без регистрация
 • P2P лесен
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Чат на живо
 • Безплатен пробен период
 • 7-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Скромна сървърна мрежа
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map