IVPN Ανασκόπηση

Το IVPN είναι ένα αρκετά βασικό αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό VPN που βρίσκεται στο Γιβραλτάρ. Το λογισμικό στερείται οποιωνδήποτε φανταχτερών και φανταχτερών χαρακτηριστικών, αλλά το μόνο που έχει να προσφέρει λειτουργεί άψογα. Η τιμή έρχεται ως λίγο απότομη για αυτό που είναι ουσιαστικά ένα αρκετά γυμνό κόκαλο VPN, αλλά λιγότερο είναι σίγουρα σε περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά αν όλα γίνονται σωστά. Το πιο σημαντικό σημείο πώλησης του IVPN είναι η απίστευτη ταχύτητά του, η οποία είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ. 


Η ολοκληρωμένη αναθεώρηση IVPN θα σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εταιρεία και την υπηρεσία της. Μέχρι το τέλος της ανασκόπησης, θα έχετε αρκετές πληροφορίες για να αποφασίσετε αν αυτός ο πάροχος ταιριάζει στις ανάγκες σας σε θέματα ασφάλειας σε απευθείας σύνδεση. 

Αρχική σελίδα IVPN

Διεπαφή

Ο πελάτης IVPN είναι αρκετά απλός και μινιμαλιστικός, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους VPN. Σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές εισόδου και εξόδου και την τρέχουσα σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων της κατάστασης, της διάρκειας και των διευθύνσεων IP του υπολογιστή-πελάτη / διακομιστή. Η επάνω δεξιά γωνία διαθέτει ένα εικονίδιο οδόντα που ανοίγει ένα μενού ρυθμίσεων. Στο κάτω μέρος, υπάρχει ένα slider που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το τείχος προστασίας VPN. Το κύριο παράθυρο σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σύνδεση single-hop και multi-hop. 

Το προαναφερόμενο τείχος προστασίας επίσης διπλασιάζεται ως διακόπτης kill και προστασία από διαρροές DNS. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι η επιλογή να αφήσετε το τείχος προστασίας ακόμα και αν δεν εκτελείτε τον πελάτη VPN. Αυτό είναι σίγουρα χρήσιμο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις όταν συνδέεστε τυχαία στο Διαδίκτυο χωρίς να ενεργοποιήσετε το VPN σας. 

Διεπαφή IVPN

Απόδοση και αξιοπιστία

Όπως αναφέρθηκε ήδη στην αρχή της αναθεώρησης του IVPN, το VPN διαθέτει μερικές εκπληκτικές ταχύτητες σύνδεσης, όπως αποδείχθηκε σε όλη την εκτεταμένη διαδικασία δοκιμών που χρησιμοποιούν διαφορετικούς διακομιστές. Τα αποτελέσματα ήταν κάπως καλύτερα στους ευρωπαϊκούς διακομιστές. Δεν είχαμε καμία κουραστική διακυμάνσεις, πτώσεις ταχύτητας ή αιφνίδια αποσύνδεση, οπότε μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι το IVPN είναι ένα από τα ταχύτερα VPNs εκεί έξω.

Δεν εντοπίσαμε διαρροές IPv4 / 6, WebRTC ή DNS κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. 

Επιπλέον, καταφέραμε να συνδεθούμε με το Netflix US με το IVPN, το οποίο είναι εξαιρετική είδηση ​​για όλους τους ειδικούς streamers. 

Multi-πλατφόρμα

Το IVPN καλύπτει όλες τις βασικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac OSX, iOS, Android, Linux / GNU και πολλά άλλα. Υποστηρίζει επίσης δρομολογητές NAS και DD-WRT. Ο επίσημος ιστότοπος διαθέτει έναν τόνο ολοκληρωμένων οδηγών που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το λογισμικό για τη συγκεκριμένη συσκευή ή πλατφόρμα σας. 

IVPN πολλαπλών πλατφορμών

Χαρακτηριστικά

Πρώτα απ 'όλα, το IVPN διαθέτει διακομιστές σε 29 χώρες του κόσμου. Οι διακομιστές τοποθετούνται τακτικά στην Ευρώπη, το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Οι εφαρμογές είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να τις στήσουν σε λίγα λεπτά. Το λογισμικό υποστηρίζει έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, κάτι που είναι αρκετό για να καλύψει όλες τις συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η εταιρεία προωθεί μια φιλική προς το P2P στάση, αλλά καλεί τους πελάτες της να αποφεύγουν διακομιστές με έδρα την Αμερική για το torrenting. 

Το IVPN επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές του και παρέχει στους χρήστες του απεριόριστη ταχύτητα και εύρος ζώνης, οπότε τα μόνα όρια για την ταχύτητα και την κυκλοφορία σας θα είναι εκείνα που επιβάλλονται από τον ISP. 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που προσφέρει το IVPN είναι σίγουρα το εξαιρετικά γρήγορο (διπλό) multi-hop του, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια "αλυσίδα" εξυπηρετητών VPN και να μεταφέρετε τα δεδομένα σας μεταξύ δύο εξυπηρετητών αντί ενός. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει και λειτουργεί τους δικούς της διακομιστές DNS, ο οποίος δεν εγγυάται διαρροές. Τέλος, το IVPN δεν υπερβεί ποτέ τους διακομιστές προκειμένου να αποφευχθεί πιθανός υπερπληθυσμός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα εύρος ζώνης στη βρύση. 

Ασφάλεια και ιδιωτικότητα

Ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι όπου IVPN πραγματικά παίρνει για να λάμψει. Η "παρανοϊκή" κρυπτογράφηση της εταιρείας, όπως την ονομάζουν, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 που συνδυάζεται με χειραψία RSA-4096 και πιστοποίηση HMAC SHA-1. Διαθέτει επίσης τέλεια εμπιστευτικότητα DHE που δημιουργεί ένα νέο κλειδί κρυπτογράφησης κάθε ώρα. 

Η εταιρεία βρίσκεται στο Γιβραλτάρ, το οποίο είναι ένα βρετανικό υπερπόντιο έδαφος που δεν διαθέτει νόμους υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να ενσωματώσει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Ωστόσο, δεν είμαστε σίγουροι εάν το Γιβραλτάρ εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της Συμμαχίας δεκατεσσάρων ματιών. Είναι αλήθεια ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πολύ μικρή επιρροή στις εσωτερικές υποθέσεις στο Γιβραλτάρ, αλλά το έδαφος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την κυριαρχία και δικαιοδοσία του βασιλείου. 

Όταν πρόκειται για πρωτόκολλα σύνδεσης, το IVPN παρέχει στους χρήστες του OpenVPN και L2TP / IPsec. Φυσικά, σας συνιστούμε να πηγαίνετε με το OpenVPN, καθώς είναι σήμερα το πιο ασφαλές πρωτόκολλο VPN. Ο προαναφερόμενος κωδικός AES-256, ο οποίος είναι κυριολεκτικά άθραυστος από τους σύγχρονους υπολογιστές, είναι εγγενές μέρος του OpenVPN. 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το IVPN δεν διαθέτει ειδικό χαρακτηριστικό killswitch, αλλά το αξιόπιστο firewall του βασικά κάνει το ίδιο πράγμα. Το τείχος προστασίας είναι ακόμα καλύτερη λύση, καθώς μπορεί να σας προστατεύσει ακόμη και όταν το VPN σας είναι απενεργοποιημένο. 

IVPN Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Υποστήριξη

Το IVPN διαθέτει 24/7 υποστήριξη χρηστών που παρέχεται μέσω ζωντανής συνομιλίας στον επίσημο ιστότοπο ή στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας. Η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ επαγγελματική και ενημερωμένη και θα σας παράσχει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Σημειώστε ότι η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας δεν είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο αλλά μόνο κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών εργασίας. 

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια πλούσια ενότητα ερωτήσεων μαζί με μια πλήρη λίστα των οδηγών ρυθμίσεων βήμα προς βήμα, επομένως ίσως χρειαστεί να ελέγξετε αυτές τις σελίδες πριν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη χρηστών.

Επιλογές τιμολόγησης

1 Μήνα3 Μήνες6 Μήνες1 Έτος2 Χρόνια

1 Μήνας $ 15.003 Μήνες $ 13.336 Μήνες / 1 Έτος $ 8.332 Χρόνια /

Το IVPN διαθέτει μόνο μία τιμή για όλες τις συσκευές σας, η οποία καθορίζεται από το μήκος της συνδρομής σας. Η υπηρεσία χρεώνεται: 

 • Μηνιαίο - 15,00 $/μήνας 
 • Τριμηνιαία - 13,33 $/ μήνα (τριμηνιαία χρέωση 40,00 $) 
 • Ετησίως - 8,33 $/ μήνα (100,00 $ χρεώνεται ετησίως) 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι τιμές φαίνονται λίγο απότομες, αλλά το IVPN έρχεται με ένα δωρεάν 3 ημέρες δοκιμαστική περίοδο, η οποία είναι περισσότερο από αρκετό χρόνο για να διαπιστώσετε αν το λογισμικό λειτουργεί για σας πριν την αγοράσετε. Διαθέτει επίσης πλήρη, χωρίς ερωτήσεις ζήτησε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. 

IVPN πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Καθώς ολοκληρώσαμε αυτήν την αναθεώρηση του IVPN, ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των χαρακτηριστικών που μας ενόχλησαν και των πτυχών της υπηρεσίας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση.

Πλεονεκτήματα

 • Μηδενική καταγραφή 
 • Εξαιρετική κρυπτογράφηση 
 • Ταχύτατα στους περισσότερους διακομιστές + απεριόριστο εύρος ζώνης 
 • Έως 5 ταυτόχρονες συνδέσεις 
 • Διπλό πολλαπλό hop 
 • Πολιτική φιλική προς το P2P 
 • Προώθηση θυρών 

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός 

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 61

map