Ανασκόπηση PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι μια σχετικά μικρή, αλλά χαρακτηρισμένη υπηρεσία VPN που ξεκίνησε από μια εταιρεία που ονομάζεται Privat Kommunikation Sverige AB. Η εταιρεία πατέρας ιδρύθηκε το 2012 στη Σουηδία, κάτι που θα ήταν άσχημα νέα εάν δεν ήταν η αυστηρή πολιτική καταγραφής του PrivateVPN που αποσκοπούσε στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών της.


Αυτή η αμερόληπτη εξέταση PrivateVPN θα σας δείξει τα αποτελέσματα των εξαντλητικών μας δοκιμών απόδοσης, θα διερευνήσει τα χαρακτηριστικά και τις πολιτικές της και θα αναλύσει το τρέχον σύστημα τιμολόγησης.

privatevpn αρχική σελίδα

Ταχύτητα & Εκτέλεση

Η ομάδα δοκιμών μας στο Βελιγράδι, τη Σερβία (Ευρώπη), πραγματοποίησε τη συνηθισμένη δοκιμή μας σε 19 διακομιστές PrivateVPN για μία εβδομάδα. Αυτό μας επέτρεψε να μετρήσουμε τα συνολικά επίπεδα επιδόσεων του VPN και την επίδραση του πακέτου κρυπτογράφησης στην ταχύτητα σύνδεσης. Έχοντας πει αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το PrivateVPN είναι μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Δοκιμή ταχύτητας PrivateVPN χωρίς διακομιστές vpn

Οι κορυφαίοι συνεργάτες μας ήταν οι διακομιστές στο Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Τορόντο, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Κίεβο, τη Φρανκφούρτη και το Μπανγκαλόρ, οι οποίες μπορούσαν να διατηρήσουν το 90% της αρχικής ταχύτητας. Με άλλα λόγια, αυτό είναι ένα τέλειο VPN για οτιδήποτε από streaming και torrenting σε online gaming.

Δοκιμή ταχύτητας PrivateVPN με διακομιστές VPN New York Δοκιμή ταχύτητας PrivateVPN με διακομιστές vpn sydney

Οι διακομιστές στο Τόκιο (23,38%), Sidney (37,00%) και Σιγκαπούρη (40,36%) δεν ήταν όλοι εντυπωσιακοί, αλλά μας έδωσαν αρκετή ταχύτητα για ορισμένες βασικές λειτουργίες.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν παρατηρήσαμε αποσυνδέσεις ή σημαντικά ζητήματα οποιουδήποτε είδους, αλλά οι διακομιστές χρειάστηκαν κάποιο επιπλέον χρόνο για να δημιουργήσουν μια σύνδεση (10-20 δευτερόλεπτα).

LocationPing (ms) Λήψη (Mbps) Ανεβάστε (Mbps)ΑμερικήΝέα Υόρκη, ΗΠΑ Λος Άντζελες, ΗΠΑ Μαϊάμι, ΗΠΑ Ντάλλας, ΗΠΑ Βανκούβερ, Καλιφόρνια Τορόντο, Καλιφόρνια Μεξικό ΕυρώπηΛονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Άμστερνταμ, NL Frankfurt, DE Κίεβο, UA Παρίσι, FR Στοκχόλμη, SE ΩκεανίαΣίδνεϊ, ΑΕ Όκλαντ, ΝΖ ΑσίαTokyo, JP Χονγκ Κονγκ Σιγκαπούρη Ινδία
121 30.04 5.77
184 46,97 7.31
146 45.59 7.38
155 31.33 7.22
216 32.2 2.61
128 46.95 7.16
212 44.91 7.18
50 46,59 7.29
48 46.81 7.35
36 47.04 7.34
65 45.62 7.31
70 46.68 7.27
60 43.3 7.25
319 18.15 6.41
312 37.25 7.21
264 11.47 7.29
204 22.01 0,95
270 19.8 7.34
198 46,42 7.00

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες

Το PrivateVPN υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, iOS και Linux. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε δρομολογητές και συσκευές ροής Kodi. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεν διαθέτει καμία επέκταση προγράμματος περιήγησης.

privateppn multiplatform

Εκτός από τις αυτόχθονες εφαρμογές, το PrivateVPN παρέχει στους χρήστες του μια ποικιλία οδηγιών για τη χειροκίνητη εγκατάσταση στην επίσημη ιστοσελίδα, η οποία επεκτείνει την κάλυψη του σε πολλές άλλες συσκευές που χρειάζονται την κατάλληλη προστασία VPN.

Το PrivateVPN επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετές για να καλύψουν όλες τις συσκευές της οικογένειάς σας, χωρίς οποιεσδήποτε ενοχλητικές επικαλύψεις.

Διακομιστές

Το PrivateVPN διαθέτει σήμερα 100+ διακομιστές σε 60 χώρες, το οποίο δεν είναι ένα εντυπωσιακό δίκτυο διακομιστών αλλά περισσότερο από αρκετό για τις κανονικές ανάγκες VPN. Εκτός από την τυπική σύνδεση VPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές μεσολάβησης SOCKS5 αν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα σύνδεσης, αποφεύγοντας την κρυπτογράφηση. Η δυνατότητα προώθησης των λιμένων περιλαμβάνεται επίσης στην προσφορά, η οποία είναι εξαιρετική είδηση ​​για τους λάτρεις του torrenting σε όλο τον κόσμο.

PrivateVPN Servers

Ο πελάτης σας παρέχει τιμές ping για κάθε διακομιστή, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε σε βέλτιστες τοποθεσίες χωρίς πειραματισμό. Οι ειδικοί διακομιστές ροής και P2P τοποθετούνται σε ξεχωριστή καρτέλα για ευκολότερη πρόσβαση. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές με αποκλειστικές διευθύνσεις IP για Netflix, Hulu, HBO, Fox, NBC, CBS, Amazon Prime, BBC iPlayer και πολλές άλλες πλατφόρμες με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα με τους αγαπημένους σας διακομιστές για βέλτιστη ευκολία και εύκολη πρόσβαση.

Το PrivateVPN παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης και εναλλαγή διακομιστή και εγγυάται 99% + uptime. Δυστυχώς, ο υπολογιστής-πελάτης δεν σας δείχνει το τρέχον φορτίο σε οποιονδήποτε διακομιστή, οπότε θεωρητικά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα επιδόσεων όταν συνδέεστε σε υπερπλήρεις τοποθεσίες.

Ασφάλεια & Ασφάλεια

Το PrivateVPN υποστηρίζει τα πρωτόκολλα σύνδεσης OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP και IPsec. Φυσικά, σας προτείνουμε να προχωρήσετε με το OpenVPN, καθώς διαθέτει τον βέλτιστο λόγο ταχύτητας προς ασφάλεια, αν και το IKEv2 δεν είναι πολύ πίσω. Από την άλλη πλευρά, τα PPTP και L2TP θεωρούνται αρκετά ανήσυχα και ξεπερασμένα από τα σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Όταν πρόκειται για κρυπτογράφηση, το προσαρμοσμένο TAP του PrivateVPN χρησιμοποιεί το Blowfish-128-CBC. Ο TUN, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 με χειραψία RSA-2048 και SHA-256 για πιστοποίηση HMAC. Πρόκειται για ένα πολύ συμπαγές πακέτο κρυπτογράφησης, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κακόβουλες ηλεκτρονικές οντότητες που παρεμβαίνουν ποτέ στην επισκεψιμότητά σας και να λαμβάνουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

PrivateVPN Σύνδεση & ρυθμίσεις ασφαλείας

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε αυτήν την ανασκόπηση του PrivateVPN, η εταιρεία διαθέτει δημόσια δυναμικά αποκλειστικά IP με OpenVPN TUN / UDP / 1194 στη Σουηδία, Γερμανία - Φρανκφούρτη 1, Νορβηγία, Ουκρανία, Ελβετία, Ολλανδία 1, Γαλλία - Παρίσι, ΗΠΑ - Buffalo, Λος Άντζελες.

Το PrivateVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το λεγόμενο πρωτόκολλο Stealth VPN για να παρακάμψετε τυχόν τείχη προστασίας DPI. Το Application Guard σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια λίστα προγραμμάτων που θα κλείσουν αυτόματα τη στιγμή που αποσυνδέετε.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν διαπιστώσαμε διαρροές IP ή DNS, όπως αναφέρεται στην αναφορά που δημιουργήθηκε στο Ipleaks.net.

ΙδιωτικόVPN Ipleak.net Test

Τέλος, το PrivateVPN διαθέτει ένα αξιόπιστο χαρακτηριστικό αυτόματου κλειδώματος που θα μειώσει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και θα αποτρέψει τη διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών σε περίπτωση που το λογισμικό VPN σας παραβιαστεί ή μπλοκαριστεί για οποιοδήποτε λόγο.

Παρόλο που πολλές κριτικές του PrivateVPN ισχυρίζονται ότι η υπηρεσία εφαρμόζει τέλεια εμπιστευτικότητα, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ξύλευση & Μυστικότητα

Το PrivateVPN συλλέγει μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την εγγραφή. Όλες οι πληρωμές περνούν μέσω PayPal, Payson, και Stripe, έτσι ώστε αυτές οι υπηρεσίες θα χρειαστούν κάποια επιπλέον δεδομένα, αλλά το PrivateVPN δεν έχει πρόσβαση σε αυτό.

Εκτός από αυτό, το PrivateVPN χρησιμοποιεί επίσης μπισκότα που βασίζονται σε συνεχή βάση και βασίζονται σε συνεδρίες για να αναγνωρίσουν το λογαριασμό σας μόλις συνδεθείτε. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, αλλά σημειώστε ότι ο επίσημος ιστότοπος ενδέχεται να χάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του, αν το κάνετε.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του λογαριασμού σας PrivateVPN, επικοινωνούν μαζί σας, επαληθεύουν την ταυτότητά σας, ολοκληρώνουν τις παραγγελίες σας, διατηρούν εσωτερικά αρχεία και βελτιώνουν τον ιστότοπο και αναλύουν τη χρήση του ιστότοπου. Η εταιρεία δεν επιτρέπει στους τρίτους συνεργάτες της να αποκαλύψουν οποιοδήποτε από τα καταγεγραμμένα δεδομένα για εμπορία ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Κατώτατη γραμμή, το PrivateVPN είναι σχεδόν ένας πάροχος μηδενικής καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα κρατήσει ποτέ κανένα ημερολόγιο κυκλοφορίας ή να μοιραστεί τις πληροφορίες σας με τρίτους.

Αν έχετε κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις ή θέλετε να αλλάξετε τις πληροφορίες σας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία απευθείας στο [email protected] και θα λάβετε την απάντησή σας εντός 24 ωρών.

PrivateVPN Γενικές ρυθμίσεις

Streaming

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε αυτήν την κριτική του PrivateVPN, αυτή είναι μια τέλεια υπηρεσία VPN για την πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο από όλες τις γωνιές του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής μας φάσης, είχαμε πρόσβαση σε Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Καναδά, Γαλλία και Ιαπωνία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εκτός από τις διάφορες τοπικές εκδόσεις του Netflix, είχαμε επίσης τη δυνατότητα να προβάλλουμε περιεχόμενο στο Hulu, το BBC iPlayer και το Crunchyroll. Σε αυτές τις επισφαλείς στιγμές, όταν οι πλατφόρμες συνεχούς ροής εντείνουν τον πόλεμο τους στην κίνηση VPN σε καθημερινή βάση, το PrivateVPN δίνει σίγουρα ένα παράδειγμα για μερικούς από τους πολύ μεγαλύτερους παρόχους VPN.

Torrenting

Το PrivateVPN επιτρέπει την παράδοση torrenting στους διακομιστές του και υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές BitTorrent. Σημειώστε ότι η εταιρεία προτείνει τη χρήση των διακομιστών της στη Σουηδία για όλα τα είδη P2P sharing files. Όντας μία από τις γρηγορότερες υπηρεσίες VPN στην αγορά, το PrivateVPN παρέχει στους χρήστες του μια πολύ εντυπωσιακή εμπειρία torrenting, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές απόδοσης.

Σχέδια & Τιμολόγηση

1 Μήνα3 Μήνες6 Μήνες1 Έτος2 Χρόνια

1 Μήνας $ 7.673 Μήνες $ 4.886 Μήνες / 1 Έτος $ 3.822 Χρόνια /

Το PrivateVPN διαθέτει τρεις διαφορετικές επιλογές συνδρομής, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαμήνου ($ 7.67 ανά μήνα), μια συμφωνία 3 μηνών ($ 4.88 κάθε μήνα; $ 14,63 συνολικά) και ένα πλήρες πακέτο ενός έτους ($ 3.82 κάθε μήνα; 49,68 δολάρια συνολικά). Εάν αγοράσετε μια συνδρομή 1 έτους, θα λάβετε ένα επιπλέον μήνα δωρεάν.

Επιλογές τιμολόγησης PrivateVPN

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν τις πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club και Discover), PayPal και Bitcoin. Όλες οι αγορές παρέχονται με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Τέλος, εάν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε το λογισμικό, έχετε στη διάθεσή σας μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Υποστήριξη

Εκτός από τα εξαντλητικά τμήματα γνώσεων και τις συχνές ερωτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα, το PrivateVPN διαθέτει μια ειδική φόρμα επικοινωνίας και ζωντανή συνομιλία. Το προσωπικό υποστήριξης πελατών είναι εκεί για εσάς 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι περισσότερο από ικανό να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας σας επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε ένα αντίγραφο της συνομιλίας σας.

Η εταιρεία πήρε τη δεύτερη θέση για υποστήριξη πελατών στα βραβεία ProPrivacy.com του 2019, τα οποία μιλάνε για το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που μπορείτε να περιμένετε.

PrivateVPN πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Καθώς ολοκληρώσαμε αυτήν την αναθεώρηση του PrivateVPN, θα βρείτε μια γρήγορη επισκόπηση των χαρακτηριστικών που μας εντυπωσίασαν και των πτυχών της υπηρεσίας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Υποστήριξη για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες
 • Στερεό πακέτο κρυπτογράφησης
 • Προώθηση θυρών
 • Προστασία των εφαρμογών
 • Stealth VPN
 • Αυτόματο σβήσιμο διακόπτη
 • Δημόσια δυναμικά αφιερωμένα IP
 • Δεν υπάρχουν διαρροές DNS
 • Σχεδόν κανένα αρχείο καταγραφής
 • Αφιερωμένους διακομιστές συνεχούς ροής
 • Λειτουργεί με Netflix και άλλες γεω-κλειδωμένες πλατφόρμες
 • Επιτρέπεται το torrenting
 • Φιλικό προς τον προϋπολογισμό
 • Υποστήριξη live chat

Μειονεκτήματα

 • Βασίζεται στη Σουηδία
 • Μικρό δίκτυο διακομιστών

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map